Kupnja Company of Heroes u Zagrebu

poruka: 9
|
čitano: 3.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam problem s kupnjom Company of Heroes igre, imam Opposing Fronts, igra mi se svidila i htio bih kupiti i prvi dio...

- Gledao sam u Algoritmu, tamo nemaju običnu igru dostupnu (ne želim davati 250 kuna za neke gold šmold gejm ov d jir verzije, kad želim običnu igru koja košta 100kuna)

- u CroWortexu ju trenutno nemaju al ju namjeravaju ponovo nabaviti (ali ja ne želim čekati)

- vidio sam je i u Profilu (120kn) ali piše da trenutno nije dostupna...

- Steam mi je privlačan ali nisam u mogućnosti plaćati karticama preko interneta (student sam)...

Pomozite ako znate...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 15:08 (Jason Bourne).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zaviri malo na njuškalo ima nešto.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja Company of Heroes u Zagrebu
Danguba kaže...

Zaviri malo na njuškalo ima nešto.

Već sam slao upite, al još ništa...
17 godina
neaktivan

ako imas otvoren žiro račun mozes si sloziti paypal i onda tako platiti preko steam-a

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

ako imas otvoren žiro račun mozes si sloziti paypal i onda tako platiti preko steam-a

Jel može obični, tekući račun!?
Ne razumim je baš u te bankarske stvari... ako može mala pomoć na PP!
17 godina

A slusaj ako ne moze legalno probaj ilegalno pa kupi kad ti dode u ducan i rijesen problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

A slusaj ako ne moze legalno probaj ilegalno pa kupi kad ti dode u ducan i rijesen problem.

Ma lako je meni za ilegalno, ja hoću ključ, pa da mogu igrati na relicovom serveru, jer mi se multiplayer svidio nenormalno sa CoH:Opposing Fronts, svakome ljubitelju strategije bih preporučio...
15 godina
protjeran

malo kasnim al ak još želiš ključ ja prodajem u paketu company of heroes i company of heroes opposing fronts ključeve.

16 godina
ivan1991 kaže...

malo kasnim al ak još želiš ključ ja prodajem u paketu company of heroes i company of heroes opposing fronts ključeve.

malo, skoro godinu i pol, no mozda ti se nade kupac, imas oglasnik na forumu pa tamo stavi ponudu ;)

http://www.bug.hr/forum/board/igre-accounti-igrama/98.aspx?sort=act

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice