Kakve bi zeljeli igru da se napravi?

poruka: 60
|
čitano: 9.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Kakve bi zeljeli igru da se napravi?
Luka kaže...
zz22 kaže...
 ¸e to se vec i razumije!:)

E vjerujem i mislim da je ta igra jos dan dana najbolja strategija ikad izmisljena za pc,i novi nastavak bi bio ufff

Amd Phenom x4 9500|
Sapphire Hd3870 Toxic 512mb ddr4|
2 x 1gb kingmax 800mhz dc|
gigabyte GA-MA770-ds3|
hdd wd 320gb|
psu xilence 500w
17 godina
neaktivan

Imao sam feeling da će netko napisat' Diablo III a nitko SC2 Neodlučan

On topic: Kakve bi zeljeli igru da se napravi?

Dobru igru: Još uvijek igram CoD2 i čekam

Time to figure Time to sin Your times done When you begin
Live for suffer Live for revenge Now your life Comes to an end
Taste the blood Taste your fate Swallow your pride With your hate
Your last breathe Your last stance The last of all In your command
17 godina
neaktivan

Diablo 2 al u buducnosti...al ajde dolazi Space Siege pa je to donekle ispunjeno. Ostalo nemam primjedbe, SC2 i DoW2 dolaze i to je majka PC gaminga.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E pa dragi moj Dante (upuceno autoru u prenesenom znacenju - vjerojatno zna zbog cegaNamigiva)

Ja bi da naprave super realisticni Tekken u kooperativnom modu!
Ono ja (Hwoarang) dodem u birtiju i napadne me 5 pripadnika "Odjela za cistocu"!
U pomoc mi priskace susjed (Lei) i rasturimo ih ali bas u to vrijeme njima se pridruze bivsi i buduci decko moje cure, Eddy!!!Viče i njegov prijatelj iz kluba ( True Ogre Iznenađen)!

Zamislite tak nekaj sa svim Tekken carima!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 18:36 (Armor).
17 godina
neaktivan

ja bih da naprave jednostavno igru bez mane koja ne bi dosadila ali da bude neki mmo

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi htjeo da se napravi neka mješavina GTA IV i Sims 2.

Silvonis
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

ja bih da naprave jednostavno igru bez mane koja ne bi dosadila ali da bude neki mmo

Jao koje gluposti, kao da je pisalo djete od 7god...ovo iznad neces nikad dozivjet.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
17 godina
neaktivan
ZELJE!!!!!!(sa ž)

uh... ovo je cool..... znam ovak rpg biznis men i jos k tome zarađujes lovu preko toga recimo za jedan kvest (glupi englesko i k/questovi )

dobijes 10 centa ili tak nes. i sranje nemam maste pa nemogu ja raditi igrice ja ih mogu samo igrati i reci te jel ideja o zaradi dobra.

zeus-cro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hahahahahahahah ha hahahahha hahah ha pa da to ce bit za kojih 1000000000000000000000000000000000004525005340000040002010405260050300 godina!

zeus-cro
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 20:42 (zeus-cro).
17 godina
neaktivan

ma ja samo želim novi warcraft singleplayer samo to takav tip igre...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
oprostite

oprostite nije u stilu teme ali kako otvoriti svoju temu

zeus-cro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zelje

bilo kakvu ali da je spoj gta spora multiplejer cod2 cod4 i foruma

evo spoji te

zeus-cro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

heh

tesko pitanje.

nevewinter nights s ogromnim otvorenim prostorom (kao sto je vec netko naveo prije)

baldurs gate 3? s isto tako otvorenim prostorom.

novi KOTOR s otvorenim prostorom?

eh.. patim od tih velikih prostranstava i istrazivanja svega i svacega, kopanja po povijesti svijet u kojemu se dogadja radnja igre.

najveci bad mi je bio u KOTOR-u (1 i 2) dolazak na planetu i mogucnost istrazivanja i rjesavanja daljnih zadataka u samo odredjenom "kvarta" u nekome gradu. a iza najblize zgrade nalazi se cijeli grad :o

naravno.. kotor s full prostranstvima i explorable gradovima ili predjelima je nemoguc definitivno. instalacija bi bila cca 500 GB LoL

no eto.. za pocetak zadovoljit cu se samo s Dragon Age od Bioware .... ako ga ikada dovrse. :o

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi Freespace 3. Plač

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki dobar FPS, samo da se ne pojavljuju alieni, mutanti i slično, jer danas bez toga više nitko ne zna napraviti igru.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miljac kaže...

Neki dobar FPS, samo da se ne pojavljuju alieni, mutanti i slično, jer danas bez toga više nitko ne zna napraviti igru.

Pa Call of Duty IV(4)

C2DE4400@default :-(
8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
neaktivan
zelja

e ljudi sjetio sam se the last stand 3 ali ne mini game nego pravu igruNamigiva

zeus-cro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni bi totalni gušt bio remake originalnog WIng Commander-a jedinice sa Amige i PCa. Znači sve na istu foru (Naravno uz duplo više misija i sadržaja), ali sa današnjom grafikom i tehnologijom. Mislim da bi to bila totalna ludnica i da bi masa ekipe pokupovala neki Collector's Edition ili tak nekaj Belji se

Damn, čak bi si kupil neki hebački joystick za tu prigodu, pa kolko košta da košta, a onda letim po svemiru i prašim Killrathi-je tjednima i mjesecima...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
RE: oprostite
zeus-cro kaže...

oprostite nije u stilu teme ali kako otvoriti svoju temu

Je stvarno nije, al ajde pomoći ću ti,ovako: ideš na otvori tj. (open) i to je to, samo otvoriš open.....SmijehNevinašce
17 godina
neaktivan

Company of Heroes MODERN warfare....sa atmosverom coda4...koja ludnica...ali ne da bude previse takticna....onako ko COH ali samo malo bolja grafa i kao sto sam rekao atmosvera CODa 4 ali da bude iz pesperktive kao u COHu jer udaljenos od 2 kilometra mi nije gušt, a ako nekome j ondaBelji se....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, jedna od rijetkih, ali hoće li takvih biti ubuduće? Čisto sumnjam...

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...
Miljac kaže...

Pa Call of Duty IV(4)

Da, jedna od rijetkih, ali hoće li takvih biti ubuduće? Čisto sumnjam...ispričavam se što ponavljam, prije sam krivo stisnuo...Cool

15 godina
neaktivan

a koliko ima igara, više ih ne možeš smislitBelji se (šala mala)

/<!@+@

0 0 hvala 0
17 godina
Pucačinu na temu domovinski rat. Koji pokrive sve gradove koji su stradali i bili važni.
15 godina

Simulaciju rukometa....

Nekužim zašto toga još nema..

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000

1 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Simulaciju rukometa....

Da! To i vaterpolo. To bi bilo zakon.

17 godina
DamageHigh kaže...

Simulaciju rukometa....

i ja bih to volio ali mislim da se to ne isplati ovim većim izdavačima, jedini koji bi se možda upustio u to je EA ali teško da oće jer budimo realni rukomet nije ni malo razvikan kao neki slični sportovi.

bio je neki Handball Manager ali to nikako nije bilo izvedeno

Bolje biti pijan nego star
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 15:46 (leo_819).
17 godina
neaktivan

Neki srednjovjekovni sandbox MMO, tipa Darkfall ili Mortal Online iz Blizzardove produkcije jer se onda zna da će to biti vrhunska igra visoke produkcije.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vestern pucačina ZAGOR i horor pucačina na temu DILAN DOG-a :).
naravno sve rađeno za PC, znači velike i detaljne mape, quick save, precizan miš, vrhunski AI...

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

crysisova grafika da se moze igrat na pentium 4 i 9600 radeonki xD NA ULTRA MAX detaljima :)

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice