Igrao sam s prijateljem war i kako sam gubio stalno ja upalim wall hack i sad ga neznam ugasit. Molim vas pomozite, nemogu ući u nikoji server staqlno me izbacuju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upotrijebi Google ili reinstaliraj igru!
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
iskreno... tako ti i treba
Pucaj si u koljeno, možda to pomogne.
Eto zašto mrzim cod i takve igre gdje možeš wall aim i ta sranja staviti,samo zbog ovakvih klinaca kao što je autor teme,bfbc2 bog i batina nema cheatera(nisam primjetio još nijedan samo na PB serverima igram).
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
pa kad bi ti rekao kako da ga iskljucis ond postoji mogucnost da ga opet upotrebis...
da si rekao kako da ga izbrises mozda bi bili blagonamjerni...
moras nam rec igru i nick... cisto da znamo o cemu se radi...... i da te prijavimo za hakiranje, inace neces dobit odgovor, bar ne direktni...
"Do not feed the troll"
Možeš samo da se sramiš što horistiš hack i ako si dobio ban neka ti je to pouka. Kvariš drugima uživanje u igri.
Iza zida ti je nacrtan tutorial, samo ga prati i to je to.
HAHAHAHAAHAHAH.
Bas si lik, pa nemos ga ugasit nije to vatra nego iskljucit.
Al ok, kak si ga ukljico tak bi ga moro i iskljucit (logicno), ali i ako tak nece onda obrisi taj hack s kompa i nece ti vise bit, ako i onda bude onda ponovo instaliraj igru i to je to.
A kak to misliš da ga obriše s kompa, pa onda će suckat big time?? 
slazem se.... ljudi ce pocet govorit da je noob, a to za osjetljivu dusu moze bit veoma bolno...
Sta ako bude ima traume do kraja zivota?
Kako ce se pojavit pred prijateljima? Izbacit ce ga iz war-a, zbog nesposobnosti... Nece vise nikad uspjeti nac gaming prijatelje!
Bit ce iskljucen, upast ce u depresiju!
Pa covjekov je zivot u pitanju!

iskreno me boli "hard disk" za njega, posli j.banja nema kajanja...
slazem se.... ljudi ce pocet govorit da je noob, a to za osjetljivu dusu moze bit veoma bolno...
Sta ako bude ima traume do kraja zivota?
Kako ce se pojavit pred prijateljima? Izbacit ce ga iz war-a, zbog nesposobnosti... Nece vise nikad uspjeti nac gaming prijatelje!
Bit ce iskljucen, upast ce u depresiju!
Pa covjekov je zivot u pitanju!

iskreno me boli "hard disk" za njega, posli j.banja nema kajanja...
Hahahahhahahahhaha pa da nece vise moci doci na xf hahahha je... ahahh daj caar si. hhahahahhahaha najbolja tema kajle lete hahahahahha jadan decko hahahahahhahahah
Zbog ovakvih idiota mi je zao sto je HoS lockan 
Igrao sam s prijateljem war i kako sam gubio stalno ja upalim wall hack i sad ga neznam ugasit. Molim vas pomozite, nemogu ući u nikoji server staqlno me izbacuju.
Može pomoć bokser u glavu ili "slučajno" bacanje kućišta sa 50-ak metara visine.
zbog takvih noobina ja plačam članarinu da ih mogu banat!!! a najžešče mi kad ih razbijem unatoč WH pa onda seru da ja imam, a PBSS proslijedim svim adminima servera koje poznajem (poprilično njih)
Ja neznam zašto si uopče išao paliti wh, ali uredu, obriši igricu i ponovo je instaliraj možda pomogne a o kojoj je igri uopče riječ?
Hax2Max,skill to zero.All I wanna be is a fucking pub hero.
Hax2Max,skill to zero.All I wanna be is a fucking pub hero.
samo cu reci na vas pro cod wanna be stevy & qlimaxzu,stvarno histericno,ismijavas tu njega,a mozda si i ti hax koristio,cb je bio pun hackera,i sad tu nesto.
chill out,it's only a game,i ti nazivi su toliko debilni hax2max itd.
kako bi rekli jelda,N1