Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 223.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Just Cause 2
luckyluke kaže...
dado8 kaže...

da li uopce ima koja igra kojoj je preporucena konfiguracija nesto jace od g92 chipa (8800gt-250gts)?

Da,NFS Shift,preporucena je GTX 260.

I bc2

15 godina
protjeran

to onda moram probat

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 23:58 (dado8).
15 godina
Just Cause 2

Ova igra je neka teška zahebancija. Relaksacija,ništa ozbiljno....gledam malo na jubitou,lik je gori od Bonda i Ekšn Mena zajedno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Just Cause 2

Možda po kvaliteti nemože  ići protiv gta 4 ali  bude zabavniji 10x puta.

Prvi dio je bila čista akcija i koljačina sa predivnom grafikom.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Možda po kvaliteti nemože  ići protiv gta 4 ali  bude zabavniji 10x puta.

Prvi dio je bila čista akcija i koljačina sa predivnom grafikom.

Po GP filmicima doima se kao jako uzbudljiva i adrenalinom nakrcana igra.

Ista takva je bila i jedinica samo sa manje grafickih efekata sto je bilo normalno jer nije bio takav napredan engine.

U jedinici mi je jedino falilo bolje odradeno "puškaranje".Trebalo bi se u dvojci ubaciti zoom preko ramena dok se cilja i sl.

Nadam se da ce u dvojci toga biti.

15 godina
protjeran
Just Cause 2

Ma sta je vama, ovo je prava hard core simulacije redovnickog nacina zivota s posebnim naglaskom na religijske detelja, opcinjenost krscanskim i liturgijskim elementima u samoj igri jednostavno ocarava, dok milostivi poziv na sluzenje bliznjima izvire iz svake scene i jednostavno facinira i tjera igraca na istinsko promisljanje o smislu zivota.

Za sve ljubitelje ljubitelje kristove rijeci i one koji ce to tek postati

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 19:05 (dado8).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

arghhh steta

necu moci igrat igru neko duze vrijeme posto imam xp :(((

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uglavnom na hcl-u se objavili sistemski zahtijevi...
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Malo mi je smiješno vidjeti u minimalnoj konfiguraciji ATI 2600 i nVidia 8800. Pa 8800 je sigurno barem dvostruko bržao od 2600.

Ili je igra optimizirana za ATI kartice?

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Mene je ipak malo strah da je necu moci pokrenuti jer imam Athlon 64x2 4000+,a minimali proc je 4200+.

Nadam se da ce mi raditi jer graficka i RAM-i prelaze zahtjeve Izlanuo se

Sto vi mislite,hoce li mi raditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Mene je ipak malo strah da je necu moci pokrenuti jer imam Athlon 64x2 4000+,a minimali proc je 4200+.

Nadam se da ce mi raditi jer graficka i RAM-i prelaze zahtjeve Izlanuo se

Sto vi mislite,hoce li mi raditi?

Evo moja kugla veli da prvo probaš igru, pa ćeš onda saznat.

Pa clockaj malo i imaš 5200+ (2.6-2,8GHz).

Kak moš bubnut takva pitanja?

Napokon DX10 only možda i bude od grafike nešto jer je dosad uvijek dx9 ograničavao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
Hyperion kaže...

Mislio sam da bi netko mogao znati.

Sigurno je netko u svome zivotu imao iskustva kada mu jedna komponenta bila ispod min.zahtjeva.

Ne mora biti kirurski tocno,samo sam pitao za misljenje...

15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Hyperion kaže...

Sigurno je netko u svome zivotu imao iskustva kada mu jedna komponenta bila ispod min.zahtjeva.

solidna kobfa, i imas srece da  ti je procesor najslabija komponenta.

na 19" monitoru to ima ide na ok ako ga kloknes vjerojatno i s vise manje s svim na high(ne na very h.)

a opet gotovo sam siguran da ces obzira na ok postavke grafike imat problema s fizikom i to kod ekplozija i slicnih cudes s kojima igra obiluje, jednostavo proslo je vrijeme athlona

kompa ti je solidna ovako napamet ne znam-ovih par godina je intel bio bolja kupnja - dal na maticnu mozes piknut kakvog phenoma.

ako ne ide razmisli o kupnji kakve jeftina ploce i 2gb rama dok je jos relativno jeftin i miran si do 2012 tj. izlaska novih konzola

16 godina
dado8 kaže...
luckyluke kaže...
Hyperion kaže...

solidna kobfa, i imas srece da  ti je procesor najslabija komponenta.

na 19" monitoru to ima ide na ok ako ga kloknes vjerojatno i s vise manje s svim na high(ne na very h.)

a opet gotovo sam siguran da ces obzira na ok postavke grafike imat problema s fizikom i to kod ekplozija i slicnih cudes s kojima igra obiluje, jednostavo proslo je vrijeme athlona

kompa ti je solidna ovako napamet ne znam-ovih par godina je intel bio bolja kupnja - dal na maticnu mozes piknut kakvog phenoma.

ako ne ide razmisli o kupnji kakve jeftina ploce i 2gb rama dok je jos relativno jeftin i miran si do 2012 tj. izlaska novih konzola

Eto,ovakav sam odgovor prizeljkivao.

HVALA!

Inace,kupit cu x4 925/945(nisam jos siguran)za vrijeme Uskrsa kako sam napisao stranicu prije pa cu je moci igrati na visokom detaljima u velikom FPS-u Izlanuo se

EDIT:tek sam sad vidio tvoje pitanje.

Da,podrzava mi ploca sve Phenome na BIOS-u P1.20 koji je vec upgrade-an.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 21:48 (luckyluke).
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja se nemogu usporedit sa tim preporučenim/minimalnim zahtjevima za igru, hoću li moć' igrat na high na 1600x900?

4 gb rama ddr2,

grafa Ati radeon HD 4850 512 mb Gddr3 ,

procesor AMD athlon 7750 Black edition Dualcore 2.71 ghz

Taj sam... :D

0 0 hvala 0
16 godina
Just Cause 2

Just Cause 2 bi trebao biti tu negdje u rangu crysisa pa si usporedi. Sigurno ćeš imat ogromne framedrope-ove.

Ja sam ti rekao clockas proc na 2.6Ghz i onda si iznad minimalnih zahtjeva, a sada kako ovaj predviđa high/very high blage veze nemam, jer athlon nemože prdnut u crysisu, igranje sa velikim framedrope-ovima nije igranje nego gubljenje živaca.

Kada kupiš phenoma II onda si na konju, 2GB za igru kao ta je malo, ako uzmeš u obzir da vista/sedmica drpe gigu i igra preko gigu nećeš imat dosta ili ćeš imat dosta,ali će biti naknap.

Sam nemojte krenut s onim "dali mogu igrat ovu igru..."!!!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 22:03 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Hm...kako mi radi onda Far Cry 2 na ovoj konfi na DX10 sa mješavinom HIGH/VERY HIGH i bez AA na 1600x900 na 50 fpsa?

0 0 hvala 0
16 godina
Looka kaže...

Hm...kako mi radi onda Far Cry 2 na ovoj konfi na DX10 sa mješavinom HIGH/VERY HIGH i bez AA na 1600x900 na 50 fpsa?

Far Cry 2 je jako optimizirana igra.

Ja sam je na high igrao bez poteskoca na ovoj konfi,uglavnom niti jedan framedrop nisam dozivio.

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Looka kaže...

Ja sam je na high igrao bez poteskoca na ovoj konfi,uglavnom niti jedan framedrop nisam dozivio.

Hm...Far Cry 2 je optimiziraniji od Crysisa?

16 godina
Looka kaže...
luckyluke kaže...
Looka kaže...

Nekoliko puta...

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Looka kaže...
luckyluke kaže...
Looka kaže...

Nekoliko puta...

Iznenađen...Šutim

15 godina
protjeran
Looka kaže...

koliko ja vidim nije govorio tebi, ali kao sto kolega luckyluke kaze far cry2, za razliku od recimo crysis veoma dobro optimiziran.

imas dosta bolju konfu od luckya zbog duplo vise rama, boljeg procesora i nesto jace grafe

tvoj problem je sto igras na dosta vecoj reoluciji, prakticki tebi je na toj rezi prikazuje duplo vise piksela nego njemu, pa realno tvoj komp nije puno brzi - "najslabija" karika ti je graf

kao sto si sam skuzio na tome radi i radit ce sve, samo negdje moras bez ili samo s 2xaa.

taj proc bez muke ide dosta vise i toj grafickoj dobro dodje malo soka. ako imas malo bolje napajanje tj bar 450w i da ono nije doslo s kucistem lako se da bez ikakvih rizika clocknut - pogoto stoga sto black edition ima otvoren mnozitelj. takodjer pomaze i malo bolje hladnjenje cpu od ong tvornickog, iako nije nuzno.

ako nisi bas ekspert evo ti uputa, korak po korak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 22:39 (dado8).
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Looka kaže...

koliko ja vidim nije govorio tebi, ali kao sto kolega luckyluke kaze far cry2, za razliku od recimo crysis veoma dobro optimiziran.

imas dosta bolju konfu od luckya zbog duplo vise rama, boljeg procesora i nesto jace grafe

tvoj problem je sto igras na dosta vecoj reoluciji, prakticki tebi je na toj rezi prikazuje duplo vise piksela nego njemu, pa realno tvoj komp nije puno brzi - "najslabija" karika ti je graf

kao sto si sam skuzio na tome radi i radit ce sve, samo negdje moras bez ili samo s 2xaa.

taj proc bez muke ide dosta vise i toj grafickoj dobro dodje malo soka. ako imas malo bolje napajanje tj bar 450w i da ono nije doslo s kucistem lako se da bez ikakvih rizika clocknut - pogoto stoga sto black edition ima otvoren mnozitelj. takodjer pomaze i malo bolje hladnjenje cpu od ong tvornickog, iako nije nuzno.

ako nisi bas ekspert evo ti uputa, korak po korak.

Hvala na uputama i svemu, mislim da smo raspravljali o mojem procesoru u nekoj drugoj temi, da se ne isplati clockat samo za 300 mhz, a za napajanje neznam koje imam, samo sad me zanima zakaj u cod 4 sve na max imam jedva 60 fpsa? Neodlučan

16 godina
Moguce da imas u cod-u upaljen vertical syncronization(VSync)pa za pocetak pokusaj njega iskljucit.
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Moguce da imas u cod-u upaljen vertical syncronization(VSync)pa za pocetak pokusaj njega iskljucit.

Istina, prije sam igral bez toga i mislim da sam imal 90 fpsa, istina, to sam uključil...hvala, sad ću probat!Osmijeh

16 godina
takoder ako zelis 150 fpsa npr.imas onu komandu za konzolu

/cg_drawfps 150
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
takoder ako zelis 150 fpsa npr.imas onu komandu za konzolu

/cg_drawfps 150

Sad sam iskljucil Sync Every Frame i cak mi je skocil na jedan trenutak (citaj 10-ak sekundi) FPS na 170 Smijeh A prije 60 bil... ugl mislim da si mislil na /com_maxfps 150, ja to imam na 250

16 godina
Oprosti,lapsus...
Dugo to nisam igrao pa pomijesao.
Dosta sad o cod4 ovo je just cause tema,a ako imas pitanja vezanih za cod4,otvori temu pa cu ti pokusat pomoci.
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Oprosti,lapsus...
Dugo to nisam igrao pa pomijesao.
Dosta sad o cod4 ovo je just cause tema,a ako imas pitanja vezanih za cod4,otvori temu pa cu ti pokusat pomoci.

To sam taman mislil napisat, da je dosta off topica da ajmo malo o Just cause 2, o cod 4 sam imal jednu temu (mislim da još je) al to je bil problem, ugl ja očekujem da će Just Cause 2 pružat puno sati zabave, i ja bi tel one akrobacije samo izvodit Smijeh Rico je bolji nego James Bond ... Smijeh Čini se za sad super igra...

15 godina
protjeran
luckyluke kaže...

EDIT:tek sam sad vidio tvoje pitanje.

Da,podrzava mi ploca sve Phenome na BIOS-u P1.20 koji je vec upgrade-an.

onda si na konju, novi amdovi procesori su trenutno puno isplativije/bolje rjesenje od intelovih

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 23:02 (dado8).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice