Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 223.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Just Cause 2
JosipCod kaže...
Tommy_123 kaže...
JosipCod kaže...

daj plizz pomozite i recite mi dali mogu negdje pisat koordinate da stavim marker(oznaku) da ne moram tražiti po mapi.............:(   tnxxxxxx

Pogledaj na yt.

nemohu nigdje naći nek neko plizz googla za mene ili mi kaže :(

You can't manually enter coordinates in Just Cause 2. You'll notice the coordinates at the top-right of the screen when you access your PDA. Just scan around until you find the right ones.

Evo ti odgovora.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

Dali se mogu ikako iskoristit oni Stunt points-i ili se samo skupljaju??        http://www.hcl.hr/special-just-cause-2-sifre-i-hintovi-sifre-cheats-945-32.html

Dont hack,be PRO!!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

Meni je u menu onemogućen Downloadable contect. Kako da ga omogučim da mogu skinuti ove neke stvarčice????   tnxx

http://www.hcl.hr/special-just-cause-2-sifre-i-hintovi-sifre-cheats-945-32.html

http://justcause.com/downloadable_uk/

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

Na kojim postavkama igrate igre i možete li odvrtiti bench na svom računalu? Čisto da usporedimo, od-oka imam osjećaj da se igra preporađa sa Quadovima iznad 3.2ghz, kao i sa brutalnim grafama, naime kod frenda smo probali sa i5 750 na stocku, i 6850, igra je trzala povremeno vrlo osjetno na 1920x1200, sve na high i very high, filtri su 2 i 4x bili.

Onda otišli kod mene, na isti i5 ali na 3.6ghz i 4.0, kao i clockanu GTX280, i igra osjetno bolje radi. Da li JC2 preferira više nvidiju ili voli što veći takt jezgri pokušavam od tad otkriti, pa eto, slobodno opalite bench ili izjavite postavke.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Na kojim postavkama igrate igre i možete li odvrtiti bench na svom računalu? Čisto da usporedimo, od-oka imam osjećaj da se igra preporađa sa Quadovima iznad 3.2ghz, kao i sa brutalnim grafama, naime kod frenda smo probali sa i5 750 na stocku, i 6850, igra je trzala povremeno vrlo osjetno na 1920x1200, sve na high i very high, filtri su 2 i 4x bili.

Onda otišli kod mene, na isti i5 ali na 3.6ghz i 4.0, kao i clockanu GTX280, i igra osjetno bolje radi. Da li JC2 preferira više nvidiju ili voli što veći takt jezgri pokušavam od tad otkriti, pa eto, slobodno opalite bench ili izjavite postavke.

Više voli nvidiu, a takt naravno da pomaze.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

Nisam iskreno očekivao takvu razliku 2.66 i 3.6, ali dobro..{#} razlog više za kurenje proca na ovim ljetnim temperaturama hehe, znači nazad odo na minimum 3.6, čak i 4.0, bar dok igram JC2.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Just Cause 2

Igra sna prvi dio na PS2. Oglicna igra. Moran i drugi dio probat

0 0 hvala 0
13 godina
thedream kaže...

Osijetno više prefeira nvidiju, jer je igra razvijana na nvidia karticama.

I gotovo nikakve razlike nema kod mene između 2.8 i 4Ghz CPU. A i vrlo mala je razlika sa 2 jezgre u odnosu na 4 ili više. Vrlo GPU ovisna igra.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
thedream kaže...

Osijetno više prefeira nvidiju, jer je igra razvijana na nvidia karticama.

I gotovo nikakve razlike nema kod mene između 2.8 i 4Ghz CPU. A i vrlo mala je razlika sa 2 jezgre u odnosu na 4 ili više. Vrlo GPU ovisna igra.

Onda je dilema riješena, do grafičke je, tnx. Baš ću evo onda, sebi za gušt ponovo odvrtiti bench na najjačim postavkama 2.66, 3.2, 3.6 i 4.0, pa ne može me oko toliko prevariti, pogotovo kad pada kiša i kad su malo zahtjevniji grafički uvjeti, pa to je živa trzalica na HD6850 bila i 2.66, dok je kod mene na 3.2 i 3.6 ista scena, iste postavke i uvjeti sa GTX280 išlo pa usudim se reći 50% brže.

Cemetary gates
13 godina

Meni radi odlično dok ne uključim CUDA Efekte, tada počinje slideshow sa 20 FPS.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Meni radi odlično dok ne uključim CUDA Efekte, tada počinje slideshow sa 20 FPS.

Mene ubiju oni soft qrci, shadowsi la la la kako se već zovu, i one ostale pzdrije egzotične, javim naziv kad dođem kući. {#} Upalim sve, pa se čudim ko krivi qrc kad imam cca. 25fps umjesto 35,40. AA i AF bi isto mogao zanemariti na 1920x1200, eventualno AF ajd, 4x.

Cemetary gates
13 godina
thedream kaže...

Mene ubiju oni soft qrci, shadowsi la la la kako se već zovu, i one ostale pzdrije egzotične, javim naziv kad dođem kući. {#} Upalim sve, pa se čudim ko krivi qrc kad imam cca. 25fps umjesto 35,40. AA i AF bi isto mogao zanemariti na 1920x1200, eventualno AF ajd, 4x.

Neznam meni sve radi super dok ne uključim te efekte, 40-60 FPS i sa 8xCSAA (ili je bio QAA, ne sjećam se točno davno sam igrao to).

14 godina
protjeran
Just Cause 2

a koja igra vise ne preferira nvidiju?amd radeoni mozda i jesu jaci al su se igre oduvijek bolje vrtile na nvidiji.isto slučaj sa JC 2 to mogu i sam potvrditi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ma ova je igra bezveze optimizirana, moraš sve efekte isključit ak oćeš iznad 30 fpsa imat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ma ova je igra bezveze optimizirana, moraš sve efekte isključit ak oćeš iznad 30 fpsa imat.

dobro je ona optimizirana..

ali za nvidiu, pare su pare.

Moje postavke su na

FullHD

Texture High

Shadow Medium

AA 2x

AF 10x

Water Very High

Objects High

Decals ON

Soft Particles ON

VSync ON

HighRes Shadows OFF (mislin da bi moga ovo i ON stavit)

SSAO OFF

Point Light OFF

i imam od 30 pa navise FPSa

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 16:34 (Mitsuoka).
13 godina
Praetorian1 kaže...

Igra je super optimizirana.

Mitsuoka kaže...

Ne možeš ni jednu igru optimizirati za određeni komad hardvera i nvidia ne plaća ni dolara u takvo što niti im je to bitno uopće.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Praetorian1 kaže...

Mitsuoka kaže...

Ne možeš ni jednu igru optimizirati za određeni komad hardvera i nvidia ne plaća ni dolara u takvo što niti im je to bitno uopće.

ako je tako zasto ima nvidiina obiljezja na sebi?

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Ranko Kukumar kaže...
Praetorian1 kaže...

Mitsuoka kaže...

ako je tako zasto ima nvidiina obiljezja na sebi?

Zato šta je - d vej ic ment tu bi plejd {#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Zato šta je - d vej ic ment tu bi plejd {#}

Za ne falit nije samo to... ali mi se sad ne da palit da procitam sta je sve ^^ ima i Physx, 3D vision ovo ono...

13 godina
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

jel mi tko može pomoć zašto mi se automobilii avioni(dok su na zamlji) tresu, poskaču. jel to možda zbog cracka ili neš drugo molim odgovor brzo

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
antelina114 kaže...

jel to možda zbog cracka ili neš drugo molim odgovor brzo

Vjerojatno je do toga.

16 godina
Just Cause 2

jel ima mozda netko problema sa mouse laggom. gledao sam po vecini foruma i googlao te su oni nazvali to " negativna akceleracija ", u biti misu treba duze da reagira na pokret. 90% njih kazu da je igru najbolje igrati sa x360 kontrolerom no ja navedenog nemam, no oni ostali su preporucili iskljucit Motion Blur i Vsync. to sam i napravio no i dalje kasni. imate li kakvih prijedloga?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Just Cause 2

Ja kad igram osjetim mali pad fps-a, kao da se igra na trenutak uspori. Šta bih trebao smanjiti da mi se to ne događa?

Konfa pod moj pc.

lol nick - bounty94
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Just Cause 2

kako da instaliram igru? trazi me cd key kojeg nema na netu {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Just Cause 2

Imam problemčić, zapravo meni ne smeta, ali me zanima zašto se to događa. Prešao sam sve glavne misije i sad polagano skupljam, osvajam "lokacije" itd. Nekad ja samo stojim na mjestu, plivam, vozim se, i odjednom mi piše poruka kao da sam srušio kip i odjednom me lovi policija( tj. vojska). I da, to se najčešće događa za kipove, ali ima toga i za ubijene vojnike (elites killed), isto stojim , plivam, ali ne ubijam, a piše mi ko da sam nekoga ubio (u kutu piše elites killed 735, pa 736 itd.) i odjednom me opet lovi vojska...

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Igra još netko ovu igru?

Prezabavna je :)

Lipstick junkie be funky all he wanty

1 0 hvala 0
14 godina

Ja,nadam se da skidas modove?

Po meni je najbolji za black market i za AC130.

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
13 godina
lzgr kaže...

Igra još netko ovu igru?

Ja igram. 12 sati u zadnja 2 tjedna. Derem po raznim misijama, putujem mapom, malo razgledam okoliš, i tako. :)

Zakon igra. Jedino mi smeta ragdoll animacije i ponekad iritantan zvuk neprijatelja.

17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ja,nadam se da skidas modove?

Po meni je najbolji za black market i za AC130.

Jasno :)

AC130? moram vidit taj mod :)

Ranko Kukumar kaže...
lzgr kaže...

Igra još netko ovu igru?

Ja igram. 12 sati u zadnja 2 tjedna. Derem po raznim misijama, putujem mapom, malo razgledam okoliš, i tako. :)

Zakon igra. Jedino mi smeta ragdoll animacije i ponekad iritantan zvuk neprijatelja.

{#}

Ja ga po treći put prešo :D

Lipstick junkie be funky all he wanty
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice