Jumpgate Evolution

poruka: 3
|
čitano: 890
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Jumpgate Evolution

Dali netko namjerava zaigrat ovu online igru?

Jumpgate_Evolution

Volim svemirske pucačine, probao sam EvE online i jednostavno je predosadno za moj ukus pa sad čekam da vidim šta će bit s ovom igrom.

Zanima me dali će bit domaćih igrača pa zato pitam.

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jumpgate Evolution

Ja sam se planirao okušati u ovome, al tko zna koliko će trebati mjeseci nakon što igra izađe da se pojavi na policama u Hercegovini (ne računam piratske verzije). Nisam dosad preskočio nijednu igru svemirske tematike pa vjerovatno neću ni ovu. Inače, po svemu onome što sam pročitao o ovoj igri, Jumpgate mi izgleda i zvuči odlično.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Jumpgate Evolution
scorpion667 kaže...

Ja sam se planirao okušati u ovome, al tko zna koliko će trebati mjeseci nakon što igra izađe da se pojavi na policama u Hercegovini (ne računam piratske verzije). Nisam dosad preskočio nijednu igru svemirske tematike pa vjerovatno neću ni ovu. Inače, po svemu onome što sam pročitao o ovoj igri, Jumpgate mi izgleda i zvuči odlično.

Igra je MMOG tako da neće bit problem što se tiče nabavke, client ćeš vjerovatno moć skinut s njihovih stranica ako ne tako onda vjerovatno s torrenta a key nabaviš posebno.
Sve se nekako da nabavit samo nek igra ispuni očekivanja. Osmijeh
Edit: Malo sam čita po forumima i čini mi se da igra neće imat neki veliki penalty na "izgubljen" brod tako da je to jedan veliki minus za mene ako tako ostane... ponada sam se da je kao i u EvE što se tiče gubljenja broda. Mršti se
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 19:53 (Vakaka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice