molim vas ako neko zna neki ip za css neka tu napise......
hvala unaprijed
molim vas ako neko zna neki ip za css neka tu napise......
hvala unaprijed
pa mozes traziti servere preko steama
Možeš i preko X-Fire
znam da mogu al mi nesta nece preko toga pazbog toga pitam
85.25.77.213:27022 CRO Fighters
85.25.77.213:27015 CRO Bullet
sta se tice servera stvarno je super nema ni C od citera stalno netko od admina gore! Dodite na najbolji Cro CSS server!!!
I jos nesto ako itko treba orginalni cd key, steam ili sl. neka mi se javi na pm!!!
85.25.77.213:27022 CRO Fighters
85.25.77.213:27015 CRO Bullet
sta se tice servera stvarno je super nema ni C od citera stalno netko od admina gore! Dodite na najbolji Cro CSS server!!!
I jos nesto ako itko treba orginalni cd key, steam ili sl. neka mi se javi na pm!!!
ako ti treba bila kakaav steam ili cd key za bilo koju igru samo mi se javi
koliko si platio steam?
kod mene za source je 75 kn a za 1.6 50 kn
koliko si platio steam?
kod mene za source je 75 kn a za 1.6 50 kn
[Cro] Semper Fidelis
78.159.115.179:27010
da se malo reklamiram , novi CSS server , otvoren jučer
non steam je
Evo još jednom veliki i srdačni pozdrav od Glavnog ADMINISTRATORA I VLASNIKA CRO BULLET servera
DOBRO DOŠLI SU SVI
IP 78.159.115.179:27015
CRO BULLET
78.159.115.179:27015
[Cro] Semper Fidelis
78.159.115.179:27010
da se malo reklamiram , novi CSS server , otvoren jučer
non steam je
MileSmodlaka::
Mogu ja doći pa da me opet optužujete da sam chiter unatoč tome da imam steam...
P.S. pozdrav Alan
može mi neko pomoči. naime skinio sam s interneta counter strike source i igra mi radi al ne mogu se priključit ni na jedan server traži neki steam i dali postoje crackani serveri jer nemam org. cd-key. plss
Pozz, a slušaj uvijek se možeš informirati o IP-jevima i serverima na
link: http://www.counterstrike-hr.com/
Ovo je novi community portal (bivši je bio na gamer.hr-u) pa se uključite. Scena je ionako malo zamrla, trebamo oživiti taj forum (isti onaj koji je bio na gameru samo je prebačen na novi hosting). Trenutno se radi na dodavanju određenih vodiča i alata za sam counter-strike i counter-strike administraciju te na preradi samog skina foruma.
može mi neko pomoči. naime skinio sam s interneta counter strike source i igra mi radi al ne mogu se priključit ni na jedan server traži neki steam i dali postoje crackani serveri jer nemam org. cd-key. plss
Pogledaj gore navedeni link na cs.hr, imaš navedeno nekoliko servera.
Pošto ja imam original i cs1.6 i source ne mogu ti tvrditi koji od servera na listi su steam, a koji nonsteam, ali sigurno ćeš naći nešto :P