Ime igre neznam!! Pomoc! zaključana tema

poruka: 62
|
čitano: 13.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Ime igre neznam!! Pomoc!
Justed Good Power kaže...
vidikovac kaže...

Ovako.molio bih da ako netko zna za ovu igru,samo kako se zove da mi kaze. Igrao sam je prije otprilike 2 godine. To su kao mali autici ,neka fora kao na daljisnki idu ali je trece lice u voznji. Trkas se po razlicitim stazama,a neke koje se sjecam je kao prva je po cesti,zatim u nekoj trgovini,na brodu i tako. Moze se skupljati svakakve stvari kao neko ulje recimo koje mozes baciti na cestu,zatim nesto s cim gadas druge kao neke rakete itd. ako znate na bilo sta mislim recite

SVE moze pomoci.

HVALA

jel to bilo u SEGA igrama

tek si dosao, a vec odgovaras na staru temu, ako zelis pomagati nekome s igricama imas veliku temu samo zato, a kao sto vidim oznaceno je netko vec rjesio tako da...

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Justed Good Power kaže...
vidikovac kaže...

Ovako.molio bih da ako netko zna za ovu igru,samo kako se zove da mi kaze. Igrao sam je prije otprilike 2 godine. To su kao mali autici ,neka fora kao na daljisnki idu ali je trece lice u voznji. Trkas se po razlicitim stazama,a neke koje se sjecam je kao prva je po cesti,zatim u nekoj trgovini,na brodu i tako. Moze se skupljati svakakve stvari kao neko ulje recimo koje mozes baciti na cestu,zatim nesto s cim gadas druge kao neke rakete itd. ako znate na bilo sta mislim recite

SVE moze pomoci.

HVALA

jel to bilo u SEGA igrama

Odgovaraš na pitanje staro preko godinu dana, i ja sam radio iste greške kad sam se tek regao, prije nego počneš pisati pogledaj kad je napisan post na koji odgovaraš, i piši u aktivne teme.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

može bit i mashed ili micromachines

15 godina
protjeran
Ime igre neznam!! Pomoc!

E ljudi vidim da je stara tema al nema mi druge

trebo bi jednu igru e sad neznam kak se zove igro sam je još prije 5 godina znam samo da:

Imaš različite misije neke su ograničene s vremenom i u njima kad pređeš mjenjaš položaj neprijatelja(tamo gdje je on bio sad si ti)

to je neka pucačina znam da ima u svemiru da igraš na nekom komadu i ma na nekom vlaku a ima i zima

molim vas ako znate kako se zove javi te mi hvala unaprijedSmijeh

i da igraš u jednom timu

Juka koji kuka
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 13:06 (Dr.house222).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
vidikovac kaže...

SVE moze pomoci.

HVALA

Mozda micro machines v4

I live to die another day
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
vidikovac kaže...

SVE moze pomoci.

HVALA

Mozda micro machines v4

Re-Volt je, ustanovili smo odavno... Belji se

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 16:37 (thuglife).
15 godina
protjeran
Dr.house222 kaže...

E ljudi vidim da je stara tema al nema mi druge

trebo bi jednu igru e sad neznam kak se zove igro sam je još prije 5 godina znam samo da:

Imaš različite misije neke su ograničene s vremenom i u njima kad pređeš mjenjaš položaj neprijatelja(tamo gdje je on bio sad si ti)

to je neka pucačina znam da ima u svemiru da igraš na nekom komadu i ma na nekom vlaku a ima i zima

molim vas ako znate kako se zove javi te mi hvala unaprijedSmijeh

i da igraš u jednom timu

e zam tu igru sam imao znam da možeš čak biti i nevidljiv i jako skakati a možeš biti i muško i žensko

I ja je također tražim,ustvari kum moj traži tu igru ali bih rekao da nije unreal tournamen nego neka druga igra.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 14:34 (Cro.Renger50).
15 godina
neaktivan
Ime igre neznam!! Pomoc!

Jel to need for speed most wanted :/ ja sam isto igro sjecam se kad si prvo na cesti pa u kucici Cool

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG

0 8 hvala 0
15 godina
protjeran
Ime igre neznam!! Pomoc!

jel znate možd ime neke igre tražim:voziš aute i pucaš po drugima ima neka mapa di si kao na nekim stazama od kamena a okolo sve lava ima i na vrhu zgrade a ima i još

molim vas ako itko zna

Hvala unaprijedCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Reko mi je frend za jednu igru,nezna ime ali je u stilu Gran Turismo,samo sto je sa motorima.

Hvala!

misliš na tourist trophy

15 godina
neaktivan
Cro.Renger50 kaže...

jel znate možd ime neke igre tražim:voziš aute i pucaš po drugima ima neka mapa di si kao na nekim stazama od kamena a okolo sve lava ima i na vrhu zgrade a ima i još

molim vas ako itko zna

Hvala unaprijedCool

cek jel mozda 2d u flashu ? igro sam tak jednu na internetu onda mozes skupit nuke,neku kiselinu i to? jel tak nes?

Trazim curu kojoj ime ne zavrsava na .JPG
15 godina
protjeran

više onako je u 3d

možeš imat nekog što kao stoji i vozi se u nekom autu ali nije auto nego neki krug nemogu baš jasno reći

13 godina
neaktivan
Ime igre neznam!! Pomoc!

Zna li neko ime igre koje cu sada da objasnim.

E ovako igra je sa brodovima tvoj brod ima bijela jedra a gusarski ima crna. Imas vako kartu  srednje amerike (sa gradovima Karakas... Puerto Rico). Imas prvo mali brod pa kada osvojis od pirata nesto para onda kupis veceg, kad puno ratujes onda ti se izbuse jedra i kasnije mozes potonuti, ako ne potones onda moras ici do grada da popravis brod (kada se brod popravlja onda se cuje testera ali se nista ne vidi. kada pobijedis u borbi pise ti victory i sta si osvojio npr barut i to. Imas obicne kugle za top a imas i vatrene ili one sa lancima. Mozes u nekoj krcmi da pijes pivo. HVALA{#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ime igre neznam!! Pomoc!

Tražim ime igre za iPhone.

Igra je slična Jetpack Joyride-u. Neki labaratorij eksplodira na početku, cilj je kretati se prema gore i doseći što veću točku. Skupljaju se neki novčići, a lik se kreće u zraku malo po malo s nekim boosterom na nogama. Svaki put kad dotakne neki novčić može još malo odskočiti prema gore...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ime igre neznam!! Pomoc!
Radi se o pinball igri, ili tzv flipper igri...a licna tematika kao starshipp troopers samo sto nije ta...slika na stolu ima neku zensku u zuto i ima neki laserski pistolj! igra je dosta starija, u pinballu ima se neki level gdje se treba ubijati neke bugove, bube slične kao u starship troopers filmu..molim pomoc jer trazim već mjesecima....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ime igre neznam!! Pomoc!

Pomoć ljudi, jeli se itko može sjetiti naziva igre, FPS pucačina je bila, prva misija je bila u nekm helkopteru iz kojeg bi izažli i napadali neku vilu, i prije svake misije bi mogli kupit oružje, još se sjećam jedne misije koja je bila po snijegu, gdje je trebalo ubit nekog lika u kući, i misija gdje su neki likovi u maskama neprijatelji, znam da je igra imala Ops u sebi, sad koji je puni naziv neznam. Ima još jedna misija po noći. gdje se ide isto u neku vilu uza skale i onda se unutra ubija neprijatelje. Strvatno bi cijenijo pomoć.

404 Greške a nema ih nigdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ime igre neznam!! Pomoc!

jetpack joyride 

12 godina
Bug Manijak kaže...

Pomoć ljudi, jeli se itko može sjetiti naziva igre, FPS pucačina je bila, prva misija je bila u nekm helkopteru iz kojeg bi izažli i napadali neku vilu, i prije svake misije bi mogli kupit oružje, još se sjećam jedne misije koja je bila po snijegu, gdje je trebalo ubit nekog lika u kući, i misija gdje su neki likovi u maskama neprijatelji, znam da je igra imala Ops u sebi, sad koji je puni naziv neznam. Ima još jedna misija po noći. gdje se ide isto u neku vilu uza skale i onda se unutra ubija neprijatelje. Strvatno bi cijenijo pomoć.

call of duty black ops?

13 godina
neaktivan

ili RAINBOW SIX :)

13 godina
Ime igre neznam!! Pomoc!

Mozda global operations al nisam siguran dali na istu mislimo..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrcek kaže...

ili RAINBOW SIX :)

ja mislim da je to rainbow six. jedna od starijih u serijalu vjerojatno,mislim da mi zvoni ona misija s vilom u glavi odnekud

13 godina
neaktivan

da odmah sam se tog sjetio 

12 godina
neaktivan
I jos se sjecam da kad bi umro u misiji, imao bi vise para na pocetku za kupit oruzja, ima jedna misija po nekom jezeru sa vodopadima isto.
12 godina
neaktivan

DA!! To je ta igra! jooj hvala ti, godinama se pokušavam sjetiti!

12 godina
Ime igre neznam!! Pomoc!

Ovu igricu sam igrao prije nekih 5,6 godina.Uglavnom ti dobijes auto i moras unistiti druga vozila(kamion,formula,trkaci auto iz 60-ih i jos neki samo ih se ne mogu sjetiti)imao si ograniceno vrijeme kad da ih unistis,mapa je bila grad i umjesto ljudi bili su zombiji koje kad si pregazio dobio si 3sekundi vise.Bilo je nekih stvari po cesti koji ti nadogradjuju auto(popravi ti se auto,nitro,i kad se sudaris sa nekim vozilom to vozilo odleti u zrak i jos neke stvari).Bio bih jako zadovoljan ako mi netko kaze kako se zove igrica pa da je mogu ponovno zaigrati.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ime igre neznam!! Pomoc!

Carmagedon???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Carmageddon, i to jedna od onih cenzuriranih verzija biti će.

14 godina

carmageddon njemacka verzija (cenzurirana,zombiji umjesto ljudi i zelena zombi krv umjesto crvene ljudske)

12 godina
Ime igre neznam!! Pomoc!

hvala vam puno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ime igre neznam!! Pomoc!

Carmagedon je bio heben... Da budem iskren i Quarantine

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: