Homefront

poruka: 647
|
čitano: 255.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Homefront

Citam na forumu od steam-a ,Njemci i Francuzi kazu da im pise od ponoci 15.03 ,talijani i nizozemci nix ,ko sad tu koga ...http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1791489.

www.bfwarzone.net BC2 server online
15 godina
Homefront

Evo pa tip veli:

Available: 18 March 2011
This game will unlock in approximately 3 days and 18 hours

I hate being from europe sometimes

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Homefront

Evo moguče je napravit pre-load na steamu..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Homefront

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Homefront

nadam se da ce se moc iskljucit ona glazba koja pocne pred kraj runde 

to mi na MW2 jako jako smetalo 

taman napeto i trebam slusat tko gdje hoda i onda mi ta debilna muzika pocne svirat 

samo smeta

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Evo moguče je napravit pre-load na steamu..

Kolko ima?

Pas mater, mi sa g2play dobijemo keyeve tek 18.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Homefront

9,807MB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Homefront

Evo i IGNov review, po njima ništa posebno ( 7/10 ).

Spominju da je kampanja unatoč dobroj priči i settingu prosjećna, upravo zbog trajanja ( 5 sati ), ukupan dojam skida i loša grafika, no zato hvale MP:

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 9:36 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

Ali to je review za Xbox.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

MIsliš da će PC verzija dobiti drugu ocjenu ili...?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
thuglife kaže...
Gman kaže...

Ljepša grafika, DX11, itd.

16 godina
Gman kaže...

Tak svejedno za kaj je. Sve su to iste igre.

Inače 7 je sasvim ok ocjena, to sve ovisi o recenzetu i njegovom načinu ocjenjivanja.

Trenutno je na 86 na Metacriticu, što je više nego dobro.

16 godina
neaktivan

Ljepša grafika, DX11, itd.

Sumnjam da će se vidjeti prevelika razlika između grafike dvaju verzija, bit će je, no ništa posebno.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Gman kaže...

Mozda i oce, ali za mene je neusporedivo igranje FPS-ova na PC-u i na konzolama.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
thuglife kaže...
Gman kaže...

Mozda i oce, ali za mene je neusporedivo igranje FPS-ova na PC-u i na konzolama.

Pa zašto bi to mijenjalo ocjenu, čak i ako se grafika promjeni, nemože ovaj dobiti višu ocjenu samo zato što je PC, po tome bi svaka FPS igra na konzoli trebala imati PC ocjenu - 2.

A i mogu se kladiti da neće raditi napose PC recenziju, zadnji ( i prvi, koliko se ja sjećam ), put kad su to napravili bilo je za GTA 4.

15 godina
Homefront

Evo par pc MP gameplay videa:

Ameri već igraju, a mi iz eu moramo čekati do petka. Neznam zašto steam nije otključao igru onima koji su preorderali igru direktno sa steama.

Sad kad ja dođem igrat neki će biti već 50lvl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 11:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Homefront

Evo upravo sam probao igru i mogu reči da više lici na BC2, gameplay je dosta sporiji isto kao i vojnici, puške su dosta neprecizne i imaju dosta veliki rasip metaka, heli je sporiji nego na bc2. Rekao bi da jedino što ima kao cod je kostumizacija, a gameplay mix BF i Frontline.

Grafika je odlična čak i na very low, sa svim filterima ugašenim. Da moram imati na very low kako bi imao negjde 30-35 fps-a. Probao sam na very high i imao sam 17fps-a. Reza je 1920x1080. Ali to je i za očekivati s obzirom na moj pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

daj mi reci jel imaš problema sa lagom? i kakav je hitbox?

15 godina
Wolf88 kaže...

daj mi reci jel imaš problema sa lagom? i kakav je hitbox?

Probao sam par puta uči u server i sve mi je zaštekalo, mislim ja sam se mogao kretati ali svi ostali su stajali na mjestu. To je valjda jer igra ustvari još nije dostupna kod nas, nemogu je pokrenuti preko steama jer moram čekati 18. Ja sam je pokrenuo tako da sam išao u folder od igre i tamo pokrenuo exe. Ali mogu igrati trening, pa sam tamo sve isprobao.

btw. za sad je igra dostupna samo u USA, a njihovi serveri su svi sa pingom od 400. Tako da možda radi toga isto svi stoje.

15 godina
Homefront

Evo uspio sma uči na neki server sa 32 igrača. Sve što mogu reči da je igra jako dobra, hitbox je vrhunski, vozila i sve ostalo jako dobro, jedino što igru muči je optimizacija s obzirom na to što nudi. Sve na low imam na rezoluciji 1920x1080 i ponekad imam 20 fps-a.

Znam da je moje računalo staro ali crysis 2 i bc2 igram na 30-35fps-a, a ova igra koja barem što sam ja vidio ima slabiju grafiku i slabiju fiziku od ovih navedenih igara,a zahtjeva isto ili čak možda malo više. Nadam se da će izači neki patch koji će malo stabilizirati fps.

Da barem znam kako promjeniti directx, možda bi mi to pomoglo.

Evo nekoliko slika koje sam uslikao kad sam igro:

Sad sam suvozač u malom heliu, sve što mogu kao suvozač je spotati Sad sam suvozač u malom heliu, sve što mogu kao suvozač je spotati
spotan spotan
evo sad sam ja pilot evo sad sam ja pilot
ovako izgleda kad se iskoči iz helia i otvori padobran ovako izgleda kad se iskoči iz helia i otvori padobran
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 16:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 12
16 godina

Ima te na base host za 145 kn cd key

16 godina

Homefrontu zamjeraju  kratkoću s time da ima dobru priču(ign) ali tom svetom Codu BO ne zamjeraju kratkoću.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 21:10 (WItcher).
16 godina

Da je imao preznak cod najvjerovatnije bi dobi 95/100 

16 godina
moderator
Homefront

Evo i ja sam probao igru,hitbox je odličan,zvuk isto(neznam zašto je ign dao samo 7/10 za zvuk,a codu 9.5/10..a 5x je bolji zvuk na homefrontu{#})

Jedino ta optimizacija je malo u kurc*u,igram na very high,imam 35fpsa i zna mi se dogoditi da mi fps padne na 27.

Dok kad stavim na High mi se fps drži na 40 i zna pasti na 27...ne kontam to.

Al bez obzira stavim grafiku na low,medium,high,very high i nema baš neke razlike.

Što se tiće helića,njih je dosta teško vozit...pogotovo onaj mali(slika 2 i 3).

Za sad ima samo 7 mapa(5 velikih,2 male...bar kolko sam uspio vidjet)

Ako daju map/mod toolse bit će dobro,a ako misle naplaćivat po 5 mapica onda će igra brzo propast.(bar što se mene tiće :))

I teško je nać neki server s manjim pingom,al valjda zato jer igra jos nije otkljucana kod nas...pa se spajamo na americke servere.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 1:40 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
16 godina
pirat kaže...
...

Vidio sam da ima rose menu sličan onom u BF2, sa spotanjem i ostalim p*zdarijama, ima li skvadova?

15 godina
Homefront

Ima squadova, ali se nemožeš na njih spawnati, barem nisam skužio kako. Jedina razlika je što su ti onda ti dečki iz squada drugačije boje od ostalih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 9:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Homefront

Evo g2play poslao keyeve.

Ruski su, ali nisu ograničeni regionalno. Za sad barem, ak bude problema s*ebat ću ih. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 14:27 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

Skida se..

Danas ćemo i to probat :)

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Homefront

Ja sam danas kupio , i vele od 23:00h, 17.03. će biti e-mail sa key em i moći će se download. Sa game.co.uk . Hmm piše DO ovoga vremena što sam naveo, da će biti isporuka sada kada sam mail ponovno čekirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice