Heroes of newerth postao besplatna igra

poruka: 6
|
čitano: 2.078
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo svima vama koji volite lol i dotu, hon je postao besplatan

više informacija na samim stranicama

http://www.heroesofnewerth.com/f2p_splash.php

ugl ovi poput mene koji imaju vec acc kupljen imaju neke manje privilegije tipa da nemoraju kupovat najnovije heroje itd..

I da hon sve vise slici na lol sto se tog segmenta igre tice

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bili su svjesni da ce to hon morat postat prije ili kasnije uz ovakvu konkurenciju + dota 2. Uz gomilu nadolazecih igraca, ovo ce im se definitivno i novcano isplatiti jer koliko sam vidio, silver coinsi se strahovito sporo zarađuju tako da se ekipi nece dat toliko cekat samo za jednog jedinog heroja. Good Job S2. Bas sam odigrao 2 partije. Bogme cu se namucit do levela 5 a do tada ce mi msr bit zivi uzas o.0 Trebali bih stavit ukoliko na jednom teamu ima 2 leavera ili vise da msr ostaje ne promijenjen jel ovo zbilja nije uredu da se igrace podcijenjuje zbog toga sto svaku rundu upropaste leaveri

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Heroes of newerth postao besplatna igra
ja imam 2600 silvera i 87 golda...neznam vise sta cu s njima.... inace sam 11 lvl,a bio sam i puno veci,al kad su uveli matchmaking morao sam sve ponovno,a od tada nisam puno igrao... steta bio bi sad 30 lvl ako ne i veci
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
13 godina
neaktivan

Ja sam mjesecima skupljao za najskuplju stvar iz shopa - Badass Announcer :)

Sve se moze skupit, samo ne preko noci. Siguran sam da je bolji osjecaj kad zaradis nesto igranjem nego kad "pljunes" prave pare i kupis nesto.

We don't celebrate birthdays, we level up!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

HoN postao sranje odkad je postala besplatna igra,ljudi prave multiaccount i stavljaju ga u drugi tim da lakse mogu pobjediti sa glavnim accountom,a kad ih ides prijaviti HoN Staff ne reagira uopce ili im treba jakoooo puno vremena

16 godina
neaktivan
Moguće u public gameovima gdje možeš odabrat točno određeni gejm. U tmm-u nemoguće, a igra može bit njsra ako nemaš tim koji zna igrat jer solo zna bit frustrirajuće ako si casual gamer...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice