XF mi je unimatrix2411, slobodno dodaj.
imas tu nickove pa dodaj na hon.. koji k ce ti neciji xfire, btw daj mi nick u honu
dosta toga je individualno i koga izabrati a i build. medjutim najbitnija stvar ti je - tvoj team. ako igras sa supc*ma, da imas svog najdrazeg heroja i najbolji build- obicno neces uspjeti. ok kad ti neko da savjet, zeli ti pomoci-super, budi zahvalan, ali ima trollova ko u sumi.
covjek pita sto i kako kad pocinjes?
pa igraj no stats, i to po mogucnosti randomaj, cisto da naucis koji heroj sto moze, a i dobijes bonus love sto ti znaci nesto kao pocetniku. svaki heroj se moze igrati na vise razina, to s vremenom uhvatis i napredujes. usput otkrivas nove heroje i nove buildove. npr. prije godinu dana ako sam ista mrzio, a to je bilo randomati malikena ili voodoo jestera. danas
kad igram s njima, samo mi se osmijeh razvuce po faci. probaj dakle sve, a mislim da ti je za pocetak bolji neki ranged hero, npr. pyro. ranged je, dosta izdrzljiv, i imas dobre utilityje. naravno, neces igrati s njim kao neko ko to radi neko duze vrijeme, ali brzo ces uhvatiti sto i kako.
ne igram bas puno u zadnje vrijeme, druge obaveze....nazalost.
Evo za sve koje zanima kako igraju uigrani timovi :) LIVE
HoNor Tournament Losers Bracket Finals - MSI vs SK
Today at 21:00 GMT+0
http://www.fileplay.net/channels/honcast
Odličan kanal koji nije baziran samo na turnire nego ima tutorijala i slično... Odlično za sve koji žele vidit drugačije builtove :D