- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji k.
arena reward mi je bio stari pack?
Mozda si poceo arenu dok jos nije dosao GvG, inace bas otvorio 20packova 1legendary i 2-3 epica super....
Koji k.
arena reward mi je bio stari pack?
Isto tako, prije sat vremena poceo , završio 5-3 i dobio stari pack. Pa ovaj Blizzard ništa da na pravi kako spada, još 2x Wisp dobijem u pack-u.
Ne,poceo sam arenu debelo nakon sto je gvg došao. nakon sto sam otvorio 3 packa koji su mi dali za GvG launch.
reward je bio stari pack -.-
odigram arenu prvu dobijem onda 2 izgubim pa dvije dobijem na rezultatu 3:2 on mi da 100 golda i veli to je to, i to mi je samo pribrojio golde nije bilo ono s ključem i nagradama ,,, koma
Sve im je zbagirano do bola.
Arena daje stare boostere umjesto novih, svjesni su problema i rade na tome :-)
Ako netko ima kakav akauntic do 200kunica neka mi se javi na PP :)

Danas nakon arene kupim 3packa i dobim dva legendarya :P
Danas nakon arene kupim 3packa i dobim dva legendarya :P
Otvorio 21 pack i dobio jednog i to jednog od najlosijih.
I ja sam jucer u 20 jednog al mi se danas posrecilo.
Ja sam jučer otvorio ukupno 23 packa ( 20 + 3 free ), nisam dobio niti jedan legendary, ali sam zato dobio 7 epic karata ( od toga jednu zlatnu ).
Ja ću otvorit svoje samo kad arenu završim
2 arene odigrane, otvoreno 6 paketa ako se ne varam i samo jedan epic i to Druidov spell.
Arene 1. 1-3 katastrofa mage rng karte, a izvlačenje još gore...
2. arena 3-0 isto mage i onda izgubim od priesta i magea 2 partije. Očajan rng dobivam. Stvarno nemam nikakve sriće!
Glavno da si dva put magea igra.
vjezbaj vise.
s mageom je zapraov jako teško ispod 5 winova imat. jednostavno je jaka klasa.
2 arene odigrane, otvoreno 6 paketa ako se ne varam i samo jedan epic i to Druidov spell.
2. arena 3-0 isto mage i onda izgubim od priesta i magea 2 partije. Očajan rng dobivam. Stvarno nemam nikakve sriće!
Pa daj igraj druge klase isusa ti boga, tak nikad neces naucit igrat. Bar su sad i ostale klase cist ok, nema loseg picka. Ja nedavno spicio huntera na 12winova bez problema.
Pa daj igraj druge klase isusa ti boga, tak nikad neces naucit igrat. Bar su sad i ostale klase cist ok, nema loseg picka. Ja nedavno spicio huntera na 12winova bez problema.
Ma Mage bi treba bit u areni brutalno dobar al nijedan boardclear nisam dobia za izabrat u deck. A drugi izbori heroja su bili warrior/priest/druid i mage je puno bolji izbor tu sigrurno. Jedino sam mislia 2. put druida uzest...
15 packova, nisam ni epic dobio...
Sve mi se čini da mage više nije najbolji izbor u areni. Odigrao sam jedno 20ak arena odkako je ovaj GvG izašo u areni i od toga je 5 bilo sa Mage-om. Niti jednom nisam išao preko 5 pobjeda. Za 3 decka sam mislio da sam ih baš super složio ali klinac na kraju. Sa GvG-om mage nije dobio bog zna kakve karte dok su ostale klase dobile puno jače.
Druid mi se sad čini predobar. Dva puta sam napravio 10-3 i jednom 11-3. Onaj mali taunter za kojeg biraš hoćeš li +1 health ili +1 attack je čuda radio.
Eo sad sam ponovo sa mageom krenuo pa ćemo vidjeti kako će to sad završiti.
15 packova, nisam ni epic dobio...
Također... 15 packova,0 epic, 0 legendary, ali zato 9+ anoyotrona, sve skupa 35 karti viška za disenchentat. Al valjda je svima tako, gledo sam stream od Amaza 420 packova otvorio, iz pocetka dosta loše karte kasnije naravno na takav broj packova dobio 21 legendary.
Mage je i dalje dosta jak, evo veceras katastrofa draft poceo arenu s 0-2, završio 9-3. Slažem da su ostali deckovi sad imaju puno više opcija i bolji combo od mage-a, ali ako stigne u pravi tren falmestrike i dalje spašava stvari jer je po meni najjaca karta u areni. Razgovaro sam se s frendom kako balansirat flamestrike i došli smo do zaključka da bi bilo najbolje da flamestrak nerfaju tako da bude epic ili eventualno rare karta. U areni bi bio draftan puno rjeđe, a u constructedu ionako nije toliki problem.
Imao si solidan deck sastavljen... Moja oba su bili koma usporedbi s ovim tvojim... Sigurno neću igrat više mage u areni.
Ne vidim razloga za nerfanje Flamestrikea. Priest ima skoro isti board clear za manje mane, s onim heal all za 0mane + prebacivanje na neki nacin u shadow mode (ne mogu se sjeti ime karte).
Ali ako u Areni igras magea bez FS, na golu si. Jedino ako si imao bas brutalan pick.
Jucer sam odigrao jednu arenu. Mage. Uzasan draft. Late game 0. Jedan Ogre, Tigar i Flamestrike. Najskuplja karta (mana) FS.
Uspio izgurati 3-3. Jednu sam sretno dobio, jer sam topdeckao Fireball. Drugu izgubio, jer nisam izvukao FS.
Imao sam 3 Snowchugachuge. Troll do bola. Doslovce mi je bilo zao jednog Warriora. 80% partije je bio smrznut
Jucer krenem draftat neke karte i skužim da imam zlatni flare :D, kako mi je pasalo tih 800 dusta ko budali šamar. A danas me doceko gvg pack, zbog one greške kad sam dobio obican pack iz arene.
Što se flamestrike-a tice ne mogu se složit, jer puno je teže na primjer priestu i paladinu draftat pa izvuc kombo za bordclear nego mageu flamestrike, koji je uz to basic karta. Al to je samo moje mišljenje
Jucer krenem draftat neke karte i skužim da imam zlatni flare :D, kako mi je pasalo tih 800 dusta ko budali šamar. A danas me doceko gvg pack, zbog one greške kad sam dobio obican pack iz arene.
Što se flamestrike-a tice ne mogu se složit, jer puno je teže na primjer priestu i paladinu draftat pa izvuc kombo za bordclear nego mageu flamestrike, koji je uz to basic karta. Al to je samo moje mišljenje
tako je. flamestrike je jedna karta,i mage basic je.
circle of healing je common a minion je rer. šanse za povuc oboje u areni su jako male.
Tako da nije isto. Flamestrike mrzim iz dna duše jer u areni nikad neznam kolko ih lik ima. Jedan meč je dobio samo zato jer je imo 3 komada. Ja napunim board>>clear. i tako 3 puta. nemoš predvidit da ima 3,a mozda je smrad imo i više...
pozdrav, igram sa hunterom i ono baš mi i nejde, od 3 partije ak jednu dobim i to na muku, na knap... vidim tu po forumu se piše hunter op, kao brzo se partije rješe, di vi te dekove nađete? malo da oko bacim ;)
Mislim da kad skupim sve GvG karte prodajem acc i kupujem si novu graficku, ovo nema smisla igra je postala totalno RNG smece za casual igrace.