Gta iv hamachi problem

poruka: 6
|
čitano: 1.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gta iv hamachi problem

Ja i moj prijatelj smo instalirali hamachi i pratili smo upute s ove stranice:http://www.mpcforum.com/showthread.php?234574-Grand-Theft-Auto-IV-Hamachi-LAN-gaming!

Sve smo napravili ko sto tamo pise,i pokusali uc u gtaiv da zajedno igramo na lanu,ali kad ja napravim server,on mi se ne moze pridruzit,tj. ne moze naci moj server da mi se pridruzi.

Jeli mi moze netko objasniti sto da napravimo,ili sto krivo radimo?

Btw oboje imamo najnoviju verziju igre.

Šta će ti Chuck Norris kad spužva bob roštilja pod vodom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gta iv hamachi problem

daj,jeli mi moze iko pomoc??

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gta iv hamachi problem

-ako si pravilno podesio hamachi, trebao bi imati funkcionalan LAN. Pingaj druga računala. Ako ping radi, provjeri firewall i crack (patch, multiplayer..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Gta iv hamachi problem

Mozda trebate port foward-at na modemu za gta 4.. tu mozes nac tutorial  http://portforward.com/

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gta iv hamachi problem

Probajte COMODO Unite.

Radi s MW3.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gta iv hamachi problem

ok,nema veze,naso sam cd key koji zapravo radi preko neke poljske stranice!!Uglavnom ne treba mi pomoc vise,ali svejedno hvala :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice