Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.097.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: GTA 5
mar123 kaže...

jel se sjeca mozda neko dal u stats-ima u igri pise kolko si ljudi sveukupno ubio?

Mislim da ima, GTA je uvijek imao milion statistika o svemu.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
18 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Koliko sam ja skontao i oni su to napisali je da u bilo kojem trenutku mozemo odabrati bilo kojeg lika. Cim napustimo jednog lika on ce automatski da postane "pjesak" i radi svoje svakodnevne poslove. Tako da ga mozemo zateci u raznim situacijama kada se vratimo do njega. Koliko sam skontao igru mozemo zavrsiti sa jednim likom bez promjene na drugog ali tokom price ta 3 lika ce se susretati i na nama je da odlucimo da li cemo ostati na jednom ili mjenjati. 

Imaš li neki citat za to? Jučer sam, ne savršeno pažljivo doduše, prošao kroz cijeli tekst i nisam baš dobio dojam da je bilo što vezano uz završavanje priče s jednim likom definirano...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 12:32 (Danny_HR).
14 godina
odjavljen
GTA 5

Evo ja malo da se ukljucim. Mislim da nema brige da se GTA 5 nece pojaviti za PC. Hoce 100%, ali sa zakasnjenjem od oko pola godine. Nisu valjda Rockstar-ovci toliko glupi da propuste priliku da zarade jos hrpetinu love... Ili jesu, a? Sto se PC zahtjevnosti tice, ovo je graficki engine od IV, jel tako? Samo nabudzen. Nadam se da su bar nesto naucili sto se optimizacije tice, moraju... Mogu uzeti primjer dobre stare RPG igre Oblivion. Kad je on 2005/6 izasao, nije postojao hardver koji ga je mogao potjerati u fulu. 2011, tacno prije godinu dana izlazi Skyrim, i sta bi? Svima sa starijim, prosjecnim masinama radi na ful, a isti je engine. Kod GTA 5-ice trebamo ocekivati vecu zahtjevnost od IV-ke, ali ne nesto znacajno, naravno ako sve implementiraju kako treba. Rockstar-ovci srecno!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Nemam citat ali naveli su situaciju gdje su sva 3 lika u jednoj misiji i gdje su rekli da mozemo ostati sa jednim do kraja bez da mjenjamo. Tako da ako u kljucnim momentima mozemo ostati sa jednim likom zasto nebi mogli i kompletnu igru zavrsiti sa njim :D Druga stvar navode veliku slobodu a ako ogranice napredak price na mjenjanje likova ta sloboda se pomalo gubi. Sve u svemu mislim da ce se igra moci zavrsiti sa samo jednim likom. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

To se odnosi samo na misije u kojima sudjeluju sva trojica, ali bit će puno misija gdje sudjeluju pojedinačno.

Dapače, obzirom da u tekstu stoji "each character has a fully-fleshed story arc" može se zaključiti da će za završavanje igre trebati igrati sa sva tri. 

Nije to ograničenje, i dalje sam biraš kada ćeš mijenjati likove, samo pretpostavljam da ćeš sa svakim od njih doći do određene točke kada trebaš završiti misije s ostalima. Nagađam, ali logični trenuci bi mi bili oni prije velikih pljački, kojih će prema tekstu biti puno.

To bi značilo da sa svakim likom radiš što i kada želiš, samo do pred pljačku. A onda sa svom trojicom moraš napraviti pripreme. Opet naglašavam, samo nagađam prema onome što sam pročitao.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 12:34 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

može pričat tko god što oće ali ovo zasad već po viđenim slikama izgleda prebolesno {#}  grafika naginje konzolama ali to je nebitno....  

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

To se odnosi samo na misije u kojima sudjeluju sva trojica, ali bit će puno misija gdje sudjeluju pojedinačno.

Dapače, obzirom da u tekstu stoji "each character has a fully-fleshed story arc" može se zaključiti da će za završavanje igre trebati igrati sa sva tri. 

Nije to ograničenje, i dalje sam biraš kada ćeš mijenjati likove, samo pretpostavljam da ćeš sa svakim od njih doći do određene točke kada trebaš završiti misije s ostalima. Nagađam, ali logični trenuci bi mi bili oni prije velikih pljački, kojih će prema tekstu biti puno.

To bi značilo da sa svakim likom radiš što i kada želiš, samo do pred pljačku. A onda sa svom trojicom moraš napraviti pripreme. Opet naglašavam, samo nagađam prema onome što sam pročitao.

Mislim da ce R* ipak ciljati na to da svaki lik ima svoju pricu i da jednostavno imamo 3 igre u jednom :D Kao sto je bio slucaj sa GTA IV i DLC-ovima. Kombinacije su naprosto beskonacne. 

14 godina
protjeran
Comi123 kaže...

Evo ja malo da se ukljucim. Mislim da nema brige da se GTA 5 nece pojaviti za PC. Hoce 100%, ali sa zakasnjenjem od oko pola godine. Nisu valjda Rockstar-ovci toliko glupi da propuste priliku da zarade jos hrpetinu love... Ili jesu, a? Sto se PC zahtjevnosti tice, ovo je graficki engine od IV, jel tako? Samo nabudzen. Nadam se da su bar nesto naucili sto se optimizacije tice, moraju... Mogu uzeti primjer dobre stare RPG igre Oblivion. Kad je on 2005/6 izasao, nije postojao hardver koji ga je mogao potjerati u fulu. 2011, tacno prije godinu dana izlazi Skyrim, i sta bi? Svima sa starijim, prosjecnim masinama radi na ful, a isti je engine. Kod GTA 5-ice trebamo ocekivati vecu zahtjevnost od IV-ke, ali ne nesto znacajno, naravno ako sve implementiraju kako treba. Rockstar-ovci srecno!

Nije gta 4 zahtjevan, nego nezna iskoristiti hardver, evo meni se primjerice gpu koristi 40%, a cpu 60%, ali imma 30+fps sto je jadno ali igrivo, ocekujem da ce se sve iskoristiti i da cu dobiti fps koji trebam imati.

===============================================================
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ja budala mislio prodati PS3. 

GTAV's game world is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas and GTA IV combined! - Ne mogu dočekati da vidim ovo.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Random. kaže...

Grafika izgleda pošteno konzolaški.

Grafika je od svega najmanje bitna 
i bolje da vam je takva jer inace bude 80% pc igraca cvililo kak im igra jedva radi na njihovoj super konfi  

http://revohd.com
18 godina
neaktivan
GTA 5

Igraci su bili ljuti i razocarani jer je GTA IV bio uzasan port. I ako ovakva grafika ostane na PC verziji ako je bude bilo bice opet razocarani. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dex3108 kaže...

Igraci su bili ljuti i razocarani jer je GTA IV bio uzasan port. I ako ovakva grafika ostane na PC verziji ako je bude bilo bice opet razocarani. 

who cares ,ako igraju zbog grafike imaju crysis 

GTA nikad nije imao top grafiku niti se to od njega ne trazi

18 godina
neaktivan
GTA 5

Slayem se da grafika nije najbitniji element ali svakako je pozeljan napredak u njoj. No odosmo u offtopic. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

steta sta su dating ukinuli {#} bar za ovog sa 20 godina bi to bilo awesome

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...
Random. kaže...

Grafika izgleda pošteno konzolaški.

Grafika je od svega najmanje bitna 
i bolje da vam je takva jer inace bude 80% pc igraca cvililo kak im igra jedva radi na njihovoj super konfi  

ma pc je sposoban vrtiti duplo bolji grafiku ako je dobro optimizirano

14 godina
odjavljen
dex3108 kaže...

Slayem se da grafika nije najbitniji element ali svakako je pozeljan napredak u njoj. No odosmo u offtopic. 

sigurno da bi 
nema nista lose u dobroj grafici :D

ali mislim da je njima bitnije da cim vise ljudi moze igrat igru

17 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
dex3108 kaže...

sigurno da bi 

Što ih sprječava da smanje postavke?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
14 godina
odjavljen
Random. kaže...
Arnold Layne kaže...
dex3108 kaže...

sigurno da bi 

pa to ti bas i nejde tak 
Gta IV opet sa smanjenim postavkama i nije isao bog zna kak dok god nisi imao procesor sa 4 jezgre 

18 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Random. kaže...
Arnold Layne kaže...
dex3108 kaže...

sigurno da bi 

pa to ti bas i nejde tak 
Gta IV opet sa smanjenim postavkama i nije isao bog zna kak dok god nisi imao procesor sa 4 jezgre 

Zato sto igra nije optimizovana :D Da su se potrudili kako treba isao bi GTA IV bez problema i na Dual Core procesoru {#}

14 godina
odjavljen
dex3108 kaže...
Arnold Layne kaže...
Random. kaže...
Arnold Layne kaže...
dex3108 kaže...

sigurno da bi 

pa to ti bas i nejde tak 

Zato sto igra nije optimizovana :D Da su se potrudili kako treba isao bi GTA IV bez problema i na Dual Core procesoru {#}

ah kaj da ti velim odi im pokazi kak se to radi {#}

Uglavnom kaj se tice grafike dobit cete ispeglani gta iv i kaj se mene tice to je odlicno ,a sad za optimizaciju ne znam 
nit ce itko znat dok se  ne proba :D

GTA IV za dualcore ? Ne znam bas tu ima malo vise stvari koje se događaju od jednom
da bi to bilo optimizirano za njih

pa nije to cod ili nekaj slicno 

14 godina
protjeran
GTA 5
Grafika iz gta 4 je danas ruzna i zastarjela, ali zbog neoptimiziranosti i nesposobnosit da iskoristi konponente vise od 50% je zahtjevnija od nekih modernih igara sa neuporedivo boljom grafikom.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Hipotetski deal.

Vodstva Nvidie i AMD-a Rockstaru: "Od nas dobijete izvjesnu količinu novca ako u PC verziji ne omogućite smanjivanje postavki do bola. Vi od tih osoba (osoba sa slabijim konfiguracijama) i nemate veliku dobit, jer tko nema za pošten PC rijetko ima naviku kupovati original verzije igara. S druge strane, nemogućnost osjetnog smanjivanja postavki mogla bi natjerati određeni broj osoba sa slabijim konfiguracijama na kupovinu naših kartica."

Ne znam, možda mi je logika potrgana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 15:04 (Random.).

3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

a i ima logike to da je to ekstra posao za napravit ,a za pc verziju i ne mare previse jer 

prema prodaji nije primarna

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
GTA 5

Šteta što ponašanje vozila neće biti kao u GTA IV, što mi se posebno dopalo jel je realno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
BORG kaže...

Šteta što ponašanje vozila neće biti kao u GTA IV, što mi se posebno dopalo jel je realno.

Biti će bolje... što su i napisali. Meni se ne sviđa baš skretanje sa 15°pomaka kotača. Ko da ne zna smotat.

17 godina
MARKOcVp kaže...
Grafika iz gta 4 je danas ruzna i zastarjela, ali zbog neoptimiziranosti i nesposobnosit da iskoristi konponente vise od 50% je zahtjevnija od nekih modernih igara sa neuporedivo boljom grafikom.

pa nece bit potpuno ista, kolko ja znam red dead koristi gta iv engine pa pogledaj kolko je grafika bolja(a to je konzolaska igra), to je engine koji se 4 godine nakon izlaska moze puno poboljsat.

14 godina
protjeran
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...

pa nece bit potpuno ista, kolko ja znam red dead koristi gta iv engine pa pogledaj kolko je grafika bolja(a to je konzolaska igra), to je engine koji se 4 godine nakon izlaska moze puno poboljsat.

ma znam da nece, vidi se po screenovima, ali gta 4 je bio crno bijeli film i to ga ubija

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
MARKOcVp kaže...

RDR je pustara pa si može priuštiti bolju grafiku. To kod urbanog settinga ne leti.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Oko cega vi brinete, ne vjerujem. Isti je engine, znaci moze biti zahtjevniji od GTA 4 nekih 10-15%, ne moze vise. Kad sam ja vrtio GTA 4 na C2D E6750, 2 GB Rama i 8600 GT, moci cete i vi pokrenuti GTA 5 bez vecih problema. Grafika ne moze biti losija u odnosu na GTA 4, moze samo bolja, a i ona grafika je fenomenalna za ovaj tip igre. GTA 4 je ubijalo sivilo, a koliko vidim GTA 5 je puno sareniji. Ovo ce biti pun pogodak!

10 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

mene jedino brine da rjese ono s autima da nije kad ti vozis neki auto da ih ima takvih 50 oko tebe, i da nisu stalno isti auti, malo raznolikosti i da ih metnu vise na ceste, pa u cetvorki je premalo auta za jedan new york.

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice