Ukinuli su par stvari iz iv. koje su mi se sviđale. Dodali su toliko toga da ću to zaboraviti nakon 3 sekunde :))
Isplati se uzet konzolu za RDR i ovo :)
Samo je šteta što su normalne još uvijek preko 2000 kn. ( više od 4 gb prostora -.-)
Ukinuli su par stvari iz iv. koje su mi se sviđale. Dodali su toliko toga da ću to zaboraviti nakon 3 sekunde :))
Samo je šteta što su normalne još uvijek preko 2000 kn. ( više od 4 gb prostora -.-)
Jednom rijeciju EPIC, dosad sam citao, i to pomno svaku riječ u rečenici :)
Ukratko: Imat cemo 3 lika, svaki drugacije raspolozen i sa drugacijim razmišljanjima i svime i svacime.
Meni najveca fora je:
Znaci kad niste u misijama, igrate sa jednim likom, ostala dva i dalje rade nesto u svijetu( primjer jedan se vozi gradom i radi nekakva sranja, drugi recimo ode u kafic i napravi sranje. I sad dok vi igrate sa tim jednim, i dok se desavaju te stvari kod drugih likova, vi u svakom trenu( kad niste u misiji) mozete skocit i preuzet kontrolu nad njima....znaci recimo uzmete lika koj je otiso u kafic i napravio sranje, tucnjavu i to, i vi odlucite preuzet kontrolu nad likom koji se tuce u kaficu( mozda dobiva batine, ili sta vec), al vi ga preuzmete i napravite "drugaciji" zavrsetak. To mi se jako svidja...
Isto tako. Tokom misija, di igramo sa više od jednim likom, mozemo kad god se sjetimo promjenit na nekog drugog, i tako stalno mjenjat.
Primjer: Bjezite autom, Micheal vozi auto, Trevor puca sa kalašem, a Franklin recimo priprema neko vece naoruzanje. Vi sad mozete sa Mihaleom malo vozit odnosno bjezat, pa onda odlucit da bi malo i pucali, pa odaberete Trevora i s njim pucate, dok u isto to vrijeme Michaeal preuzima CPU. Onda se moizete vratit opet na Micahela, ili recimo sa Franklinom izvuc kakve granate ili zolju pa rokat.
Mapa GTA5 ce bit veča nego GTA SA, GTA4 i Red Dead Redemption ZAJEDNO! I jos pise da ce bit mjesta:) TO znaci ogromna mapa.
Jednom rijeciju kako sam napisao na pocetku posta...EPIC...igra koja vec sad definira da ce dobit cistu desetku..
tko? konzole?
pa ps3 mozes nabavit za 900-1000 kn s i par igara. xbox isto tako. jeftine su konzole.
Dap, s tom konfom ga nečeš potegnut nema teorije.
hm to si meni govorio ili?
Ne, oo7 liku.
Uff,nakon čitanja ovoga...toliko sam uzbuđen.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Jako mi se sviđa ovaj koncept sa 3 lika jer kao prvo daje veliku replay vrijednost,a kao drugo nema više nelogičnosti kao npr.
kako crnac,ulični gangster kao CJ može upravljati avionima i helikopterima.Sada imamo ratnog veterana!
Scuba diving,veličina mape,najveći broj vozila do sada,životinje,milijun stvari aaaaaaaaa,mozak će mi eksplodirati..
Dap, s tom konfom ga nečeš potegnut nema teorije.
hm to si meni govorio ili?
Ne, oo7 liku.
ja se nadam da ce moja konfa moc vrtit
Ovo cu rokat na konzolama dok ne dođe za PC, a ako ovo ni moja konfa ne bude mogla vrtit, i više nego pristojno...onda mi ne preostaje ništa drugo nego uzet bacac plamena, i sa pjesmom rammstein otic u HQ od Rockstara:)
Sta se tice GTA5...fucking epic...kao sta sam i ocekivao...sa 3 lika tako rec istovremeno...
Jedva cekam da ovo cudo izađe....
Treba se stavit u hibernaciju do 4.-5. mjeseca iduce godine...
tko? konzole?
pa ps3 mozes nabavit za 900-1000 kn s i par igara. xbox isto tako. jeftine su konzole.
To polovno ?
Nije mi baš fora kupiti bez garancije pa ti onda rikne nakon mjesec dana ( ako si sretan) :(
Nisam baš do sad imao sreće s tim, pa se držim maloprodaje.
Još jedna odlična stvar je što pri prebacivanju između likova kamera odzumira i može se vidjeti cijela mapa potpuno detaljno iz ptičje perspektive,uključujući sjene oblaka i avione/helikoptere i onda počinje zumirati sve do drugog lika.Genijalna ideja!
Nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali, jače je od mene... A i vi ste krivi (šala)
Kupiti...
Ću...
Konzolu.
Još jedna odlična stvar je što pri prebacivanju između likova kamera odzumira i može se vidjeti cijela mapa potpuno detaljno iz ptičje perspektive,uključujući sjene oblaka i avione/helikoptere i onda počinje zumirati sve do drugog lika.Genijalna ideja!
Rape my PC, game engine!
Da nesto u stlilu google eartha :)
Haha, procitao sam davnih dana do najsitnijih detalja sve o GTA5 u GI-u:))
Ima na stanicama iza ukratko od mene:)
što se tiče te kupovine konzole, stvarno igra dolazi u krivo vrijeme. Sad će trebati izdvojiti 1000kn za to, a pola godine poslije toga vjeroajtno dolaze nove konzole a ove odlaze u zaborav. Već sam takvu grešku napravio sa PS2. Ali svejedno mislim da ću kupiti, ne želim čekati da dođe na PC pola godine kasnije ili možda čak i više. A usput mi dobro dođe da odigram i RDR. 
Bit će zanimljivo vidjeti kako će funkcionirati taj sistem sa 3 lika.
Bilo kako bilo, dobar hype za idući tjedan
Ako ste se ikad dovumili dali uzet konzolu, sad je vrijeme za kraj dileme. Xbox360, imate RDR, GTA4 i doci ce GTA5, plus jos puno igra koje ne dolaze za PC...znaci isplati se, a kasnije kad dođe za PC onda rokat GTA 5 za pc...
A meni ne bi bilo loše... XBOX ima toliko tih ekskluziva i naslova u zadnjih 5 godina. Samo još da se negdje i to može nabaviti sa ovećim popustom... i gg. Uglavnom i od microsofta i sonya konzole na launchu suckaju, pa ih nije loše uzeti kada postanu pouzdanije, i hype malo spadne, a samim time i cijene.
Ovo će bit najjača igra ikad!
procitao cijeli opis igre i mogu reci da ce biti preEPIC igra 2013-te... izgleda da nam nema nista drugo osim cekati da dođe (a do tada valjda bude pala nadogradnja kompa, te mozda nabavka polovnog ps3 samo za gta5)
Ovo je ZASADA...bit ce updejtano kako se nove stvari razotrkiju i postanu dostupne:)
General Information:
Features:
Locations:
Vehicles:
Character Profiles:
Michael
Trevor
Franklin
GTAV's game world is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas and GTA IV combined
Ne znam da li sam zbog ove informacije više sretan, iznenađen, šokiran... ali ovo je najbolji dio teksta za mene, mjeseci i mjeseci zabave zagarantirani. Jao, tko će to dočekati
Sad je pitanje, nabaviti konzolu ili čekati PC verziju 
Uradili su predobar posao, slušali su igrače, znali su šta hoćemo, ali dobili smo i više...Kada dođe na PC...biće se zafrkano odvojit od kompa :D
Ne, bit će zafrkano završiti školu.
bit ce tesko dizat se u 7 ujutro i ic na posao nakon neprospavane noci uz GTA V (posto po danu slobodnog vremena: NULA)
Bit ce zahebano ic na posao:) Tjedan godišnjeg i tjedan bolovanja mi ne gine xd...Vec sad znam da cu tad bit "bolestan" Na dan izlaska GTA5 pa tjedan-dva xd
Bit ce zahebano ic na posao:) Tjedan godišnjeg i tjedan bolovanja mi ne gine xd...Vec sad znam da cu tad bit "bolestan" Na dan izlaska GTA5 pa tjedan-dva xd
Kako ono, nema ga, kaze da je mrtav zbog neke igre.
Zadnji Driver je to imo.
Uopce mi se ne svidaju 3 lika. Totalno gubljenje smisla igra, ne razvijas jednog lika i usredotocujes se na njega.
Kako ono, nema ga, kaze da je mrtav zbog neke igre.
Da da , i to, zeni cu rec, tko god da zove na telefon, dolazi na kucni prag, nema me, umro sam...i tako to:) napisat na vrata od dnevnog "leave me alone" xd...ko neki klinac od 15 god:) Al jbga, igre su nam u krvi, imali mi 15 ili 50 god xd.