Novi trailer izlazi 14.11. :D
Can't wait! 
Novi trailer izlazi 14.11. :D
Can't wait! 
mene jedino brine da rjese ono s autima da nije kad ti vozis neki auto da ih ima takvih 50 oko tebe, i da nisu stalno isti auti, malo raznolikosti i da ih metnu vise na ceste, pa u cetvorki je premalo auta za jedan new york.
pise da ima vise vozila neg u bilo kojem gta
Grafika nije toliko bitno. Vjerojatno će biti nešto tipa GTA IV samo sa vedrijim bojama. GTA IV je bio pretmuran i siv.
Zna li se hoće li biti u igri tuning, tetoviranje itd.?
Dok se vi nadate featurima, vozilima, plovilima, letjelicama, psima, mačkama, ja se jedino nadam da ce ga portat kako spada, a ne da opet naprave onu sramotu.
mislim da ova nije bila..
Iskreno se nadam da ovaj pretjerani DOF na skoro svim in-game slikama nije takav i u samoj igri. Podsjeća me na iCenhancer DOF koji se srećom može uključiti samo po potrebi (tipa kada uzimaš screenshot pa da izraziš subjekt).
Dok se vi nadate featurima, vozilima, plovilima, letjelicama, psima, mačkama, ja se jedino nadam da ce ga portat kako spada, a ne da opet naprave onu sramotu.
s tim ces se tek zamar nakon godinu dana kad dode za pc
kako se ta opcija zove?
Kako te je uspjelo podsjećati na Sims 3 stvarno ne znam.
Kako te je uspjelo podsjećati na Sims 3 stvarno ne znam.
neznam ni sam, al ovo sa tri lika je isto kao u simsima, odabereš jednog i kontroliraš ga, u međuvremenu drugi rade šta oće, a grafika mi jednostavno vuče na sims3 

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/objavljen-gta-v-trailer/123343.aspx
ahahaha cim sam vidio trailer i mene je podsjecalo na simse xD
malo sam prolisto taj članak i mogu reči da sve pozdravljam i nadam se da če sve biti super a pogotovo me veseli veća mapa i više vozila
kako se ta opcija zove?
vehicle density.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
pa meni je to na 100, i nije to nista puno auti, jel vi imate pojam o new yorku? ima duplo vise stanovnika od hrvatske a u igri u gradu ima manje ljudi nego u zgu po danu, s autom se mos provozat max brzinom a tamo auti jedva idu po danu, prelose su to napravili.
ma nista, premalo auti, to mi je uvijek na 100. ljudi to je new york, to mora vrvit autima, za LA da ne govorim, tamo ista stvar, bit cu razocaran ako nece bit hrpa auta, nek bar daju opciju tu, pa ko ne zeli nemora.
To bi zahtjevalo enormne resurse, a i sam AI bi morao biti fenomenalan za to. Ne bi ja imao živaca vozikati se kroz punu cestu.
ovo je igra, nezelis stvarne prometne guzve ko ju ny, mislim to bi bilo da doslovno nemos auto proc korz centar, neam prolaza kroz crveno, nista, nebi mogo vozit.
Ja kad si u gta 4 stavim na 100 isto je previse nekako, nemam zivce za stalno kocenje i izbjegavanje, stavim na 70 i nije vise previse a atmosfera ostaje kako treba
u SA mozes uc u gotovo svaku kucu
To sa autima, treba biti opcija ako hoces manje auta ili vise. Juriti maksimalnom brzinom je jedna od najboljih stvari GTA, a to se nemoze ako ima puno auta.
Ljudi sta je s vama, GTA i realnost ne idu pod istu ruku. Shvatite, ovo je igra, napravljena da se populacija zabavi, a ne da granici s realnoscu. Te guzve po gradu, apsolutno ne bi imale mjesta u ovoj igri. Takodjer u svakom GTA je dovoljno vozila i izbor je jako opsiran.
upravo to, što se tiče vozila, najbitnije da bude što više različitih kojima možemo upravljati, a prenatrpane ceste ipak nebi bile dobre, i ovako se živciram kad nekoga lovim ili bježim pa se zabijem ispred zbog gužve.
upravo to, što se tiče vozila, najbitnije da bude što više različitih kojima možemo upravljati, a prenatrpane ceste ipak nebi bile dobre, i ovako se živciram kad nekoga lovim ili bježim pa se zabijem ispred zbog gužve.
+ dodatno opterecenje na CPU :D
ja bi ipak dodao ako netko želi makar se ja nebi tad vozi nego išao helicem sve gađati baciti mobmu pod jedan auto pa gledati lančanu reakciju :D
ja bi ipak dodao ako netko želi makar se ja nebi tad vozi nego išao helicem sve gađati baciti mobmu pod jedan auto pa gledati lančanu reakciju :D
da
nisam ni mislio da je to zato sto se volis vozit u guzvama :P
Ljudi sta je s vama, GTA i realnost ne idu pod istu ruku. Shvatite, ovo je igra, napravljena da se populacija zabavi, a ne da granici s realnoscu. Te guzve po gradu, apsolutno ne bi imale mjesta u ovoj igri. Takodjer u svakom GTA je dovoljno vozila i izbor je jako opsiran.
Što je s tobom? Jesi ikada čuo za slidere u postavkama? Tko voli...
Što je s tobom? Jesi ikada čuo za slidere u postavkama? Tko voli...
Zelite realnost u ovoj igri!? Necete je dobiti, nikada, kraj.