Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.095.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA 5
SimeKZ kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Još jedna odlična stvar je što pri prebacivanju između likova kamera odzumira i može se vidjeti cijela mapa potpuno detaljno iz ptičje perspektive,uključujući sjene oblaka i avione/helikoptere i onda počinje zumirati sve do drugog lika.Genijalna ideja!

Zadnji Driver je to imo. 

Uopce mi se ne svidaju 3 lika. Totalno gubljenje smisla igra, ne razvijas jednog lika i usredotocujes se na njega. 

meni također je to bezveze, bar ovako kad pomišljam na to, ali treba vidit kako će to izgledati u igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ne morate igrati sa sva tri lika ako ne zelite...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ako svaki lik ima posebnu pricu, onda je to super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GTA 5

Možda bi bilo glupo da igra traje 15 h, pa po 5 h sa svakim... ali u 1000injak... :))

To je amo reći nova mehanika. Ideja ja vjerojatno da sada umjesto jednog omnipotentnog lika imaš 3 sa svojim skillsetom. Ipak pokušavaju malo uvesti inovativnosti u serijal. Samo se nadam da u igri neće biti zeznutog car spawninga ( situacijia kada nakon što prebacis kameru da pogleda iza auta... ispred tebe se stvori novi auto )

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 0:07 (Space).

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Mislim ljudi, a šta je bio GTA 4 i njegovi DLC-ovi, nego igra sa tri različita lika čije se priče isprepleću. I sad je to, kao neki strašni novitet. Sve je to R* isplanirao. Ako će interakcija priča biti izvedena jednako dobro kao u četvorci, onda nema brige.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ako su ovakvu igru uspjeli napraviti na ovoj generaciji konzola, što će tek onda biti na novoj...

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Dali su oni potvrdili da ce igra kasnit za PC?

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Nisu potvrdili ni da će izaći mislim, u najboljem slučajuće se samo kasniti.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

I bilo bi mraka da imas svoje auto i kada ga parkiras negdje da ne nestaje. To je ono sto me najvise nerviralo u gta i jos me nervira sto nece biti rpg fazona, jer kad nam sve dosadi trebace malo vremena i za rpg.

To nije moguće jer onda, znači svaki auto u koji ti uđeš i ostaviš ga negdje neće nestati, a koliko puta dnevno ukradeš neki auto i kasnije ga ostaviš, igra ne može znati dali ga ti ostavljaš tek tako ili želiš kasnije doć po njega. Zato postoji mjesto za spremiti auto, to je jedini način.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Taman sam prodao Xbox(a dobio ga za 700kn sa garancijom) i sad vidim da igra neće doć na PC, sad opet trebam kupovat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Evo ih iz gameinformera malo uvećane i ima ih par NOVIH.

Ja mislim da će biti customise weapon, jer u jednom artwork-u čuva m4a1 sa prigušivačem i sniper scope-om.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 2:34 (bruslii).
Moj PC  
8 0 hvala 14
15 godina
neaktivan
GTA 5

Da budem iskren ovo sa mjenjanjem 3 likova mi se uopće ne sviđa,nadam se da će ostavit onu svoju Grand Theft Auto ozbiljnost pa da ne ispadne kao saints row na kraju.

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Grafika izgleda pošteno konzolaški.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

zato ja dobijem ljepo u 5 mj playstation 3 za krzimu i tuci :3

Zan klo van dam

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

...a kao drugo nema više nelogičnosti kao npr. kako crnac,ulični gangster kao CJ može upravljati avionima i helikopterima...

Ovako {#}:

TORENO: Hey, Carl! So what do you think of our new base of operations?

CJ: It's missing something. Maybe a tennis court and a pool would help motivate me better.

TORENO: Very nice, Carl, very cute. Now listen, you're going to have to learn how to fly.

CJ: No I ain't.

TORENO: Yes, actually, you are. I've set out a series of tests for you. You can access them on that TV. You're going to have to prove to me you can fly if you're going to continue working towards your brother's freedom.

CJ: Shit. Whatever, man...

TORENO: Very nice.

CJ: Toreno?
TORENO: Carl, learn to fly.
CJ: I'm on it, man, I swear!
TORENO: "I'm on it, man, I swear" Same old broken record, Carl. But that's fine... because your brother's getting a new cell mate tonight ? Horse Cock Harry. And I'm sending a present, little wedding present - a big tube of lube.
CJ: Shit, dude, okay! Okay! I swear, man, I'm gonna be the best pilot!
TORENO: I'd love to hear you, Carl, I can't hear you. All I can hear is your brother's love cries as 8 kilometers of cock find its way up his ass. "Aaooowww? That's your brother, okay? No big problem.
CJ: Wait! Please, man!
TORENO: That was my last motivational speech, understand? Am I being too spiritual for you, Carl? 
CJ: OK, man, I get the message.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 8:43 (ZC_Someone).
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

Nisu potvrdili ni da će izaći mislim, u najboljem slučajuće se samo kasniti.

ma skroz isti slucaj ko s gta 4, al skroz

===============================================================
16 godina
GTA 5

Ma dobro, to upravljanje sa 3 lika se ni meni ne sviđa ali eto..

Nadam se samo da ću moći upravljati sa samo jednim likom ako to želim, a ne da nam igra automatski prebacuje između likova.

Po svemu ostalom, ovo izgleda vrhunski. Zbog ove se igre definitivno isplati kupiti konzolu ili nadograditi PC. Znam da nije toliko važno, ali baš me zanima koliko će na kraju GB imati.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Da razjasnimo jednom za svagda igra nas nece prebacivati od lika do lika nego cemo to raditi mi licno ako zelimo.

http://vgm.tv/
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

ono sto nisam shvatio, dali svaki lik ima svoje misije? kolko ih ima, svako po nekih 30 ili svako po 50 ili vise. dal mozes prvo prec sve s jednim pa prebacit na drugog pa s njim prec i onda na kraju na treceg pa onda s njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Priče im se isprepliću i u principu će u određenim misijama sudjelovat svi zajedno, tada ćeš birati kojeg želiš koristiti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Vjerojatno će priče ići usporedno i ispreplitati se, tako da ne, teško.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

znaci ako u toku igre nikad ne zamjenis na drugog lika ili treceg nego igras s prvim i zavrsis igru, vise nema prelazenja misija s ovom dvojicom nego samo free roam, ali to onda isto znaci da neke misije necemo imat prilike odigrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
To još nije jasno definirano. Bit će ih 3, moći ćeš kontrolirati bilo kojeg u bilo kojem trenutku, neke će misije biti zajedničke.

Je li samo jedan glavni, možeš li preći igru igrajući samo s jednim još uvijek nije jasno definirano.

Iako, ne znam zašto bi to netko htio.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
GTA 5

ja sam razmisljao i o sljedecem, da s nekim likovima imas dostpunih par misija i kad ih napravis ne dolaze sljedece dok ne rjesis tako par misija s ovim drugim likovima, i onda tek opet dodu za ovog prvog, po meni jedino logicno zasad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

To je najlogičnija opcija, da.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Koliko sam ja skontao i oni su to napisali je da u bilo kojem trenutku mozemo odabrati bilo kojeg lika. Cim napustimo jednog lika on ce automatski da postane "pjesak" i radi svoje svakodnevne poslove. Tako da ga mozemo zateci u raznim situacijama kada se vratimo do njega. Koliko sam skontao igru mozemo zavrsiti sa jednim likom bez promjene na drugog ali tokom price ta 3 lika ce se susretati i na nama je da odlucimo da li cemo ostati na jednom ili mjenjati. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ma meni se od ovog do sad sto sam procitao sve,ama bas sve svidja :D A posebno likovi cini mi se da je Trevor nekako najzanimljiviji lik :D a to sto se tice menjanja 3 lika je po meni super :D A jos nesto sto me je odusevilo je to da cemo moci da igramo TENIS :D 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ja nemam briga, to je ipak Rockstar, a ne neko drugi. Znaju šta rade i siguran sam u uspjeh toga. 

Što se mene tiče, ja ću vjerovatno misije raditi sa jednim likom, a free roam ću iskoristiti da sa trojicom ljudi pobijem cijeli grad i okolicu.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

jel se sjeca mozda neko dal u stats-ima u igri pise kolko si ljudi sveukupno ubio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice