Samo da budu dobre radio stanice. GTA IV nisam mogao slušat nit mi je bilo zanimljivo, dok na San Andreasu nisam gasio K-DST, K-Rose i Radio X.
meni je u vice city-u bio daleko najbolji radio.
Samo da budu dobre radio stanice. GTA IV nisam mogao slušat nit mi je bilo zanimljivo, dok na San Andreasu nisam gasio K-DST, K-Rose i Radio X.
Hehe,gta sa je imo najbolje radio stanice,za svakog ponešto. . .dok TA I sa onim njihovim JomJu ruskim sranjima. . .stalno sam gasio radio. . .jedanput sama stavio i onaj GTA SA Radio mod. . .
meni je gta iv bilo fora slusat vijesti na radiu, povezane sa pricom (ono vjest o nekom okrsaju i tako), bile su fora i internet stranice sa vijestima, i tv programi s japanskim "crticima"
Poceli SS-ovi...znaci lagano je "aktivan" marketing poceo...odnosno u pocecima je...lijepo lijepo...al onaj "starac" izgleda bit če nam i glavni lik xd...sve u svemu dobro..bicikle, avioni, auti, a bit če i jet ski sta mi se osobno jako dopada :)
can't wait! :D
stari ce bit glevni lik :(
ako vam se ne sviđa izgled glavnog lika, bit ce skinova pa si promjenite.
Samo se nadam da ce biti igra dobro optimizirana od samog pocetka, GTA IV je bio kritican u pocetku dok nisu dosli patchevi.
Neznam zašto bi toliko više htjeli igrati sa nekim mladolikim, zgodnim likom. Nekužim, što vam je to uopće bitno, kako bilo da bilo, zurit ćete u mušku guzicu igrajući gta.
dali ovo sto pise na tablicama daje naznaku da ce gta 5 biti remake od san andreasa i dali je ono u pozadini ona policijska stanica.
nisam bas u toku s ovom temom pa me zato nemojte odmah popljuvat ako sam nesto krivo rekao :D
Remake od San Andreasa nece bit, ali ce se igrati u istom gradu u kojem je i San Andreas, i prica je povezana ja mislim, nek me neko ispravi ako grijesim .
Koliko sam ja shvatio, ta regija SA u kojoj su Las Venturas, San Fiero i naravno Los Santos neće biti rekonstruirana, već samo Los Santos sa širom okolicom (vinogradi nekakavi, Mt. Chilliad itd.).
dali ovo sto pise na tablicama daje naznaku da ce gta 5 biti remake od san andreasa i dali je ono u pozadini ona policijska stanica.
nisam bas u toku s ovom temom pa me zato nemojte odmah popljuvat ako sam nesto krivo rekao :D
Remake od San Andreasa nece bit, ali ce se igrati u istom gradu u kojem je i San Andreas, i prica je povezana ja mislim, nek me neko ispravi ako grijesim .
Niti ce biti cijeli San Andreas, niti ce biti prica povezana..... ili bolje receno, nista nisu izjavili, nisu rekli "nece".. samo su rekli da ce biti sela i Los Santos sto ne znaci da nece mozda biti i SF i LV, prisjetimo se samo prvog trailera za GTA SA. Sto se tice onog "lovca", to ce mozda zamijeniti hydru iz GTA SA.. vozila se uvijek zovu isto u igri, samo sto se ne radi uvijek o npr. o identicnom vozilu/modelu...
Hehe. . .MidNight Cub L.A je bio ODLIACN,nadam se da ce i ovo biti,kako su krenuli siguran sama u to. .
EDIT:Samo jedna stvar me mučila,i tom je mučilo i u GTA IV,a to je razmuljaost textura (niska rezolucija),igra ko da je rađena za 1280x1024,a nas sa FullHD Monitorima ko j*be. . .
EDIT2:Vidim neko j u pijašnjim postovima spominjao kako je stari gl.lik po tome kaj je u avionu,
ne moraznačiti. .. mož biti samo netko ko je dio priče. . .ist kao onaj na bicikli,smnjam da su ono noge od starog. . .
a nas sa FullHD Monitorima ko j*be. . .
Ak ne naprave posebni HD pack tekstura za PC teško da će se to promijeniti u petici.
EDIT2:Vidim neko j u pijašnjim postovima spominjao kako je stari gl.lik po tome kaj je u avionu,
ne moraznačiti. .. mož biti samo netko ko je dio priče. . .ist kao onaj na bicikli,smnjam da su ono noge od starog. . .
Ovo na bicikli je vjerojatno neki npc, kao i oni joggeri prije.
sto se tekstura tice; gta iv kad je izasao 2008 radjen je prvobitno za konzole, a svi znamo da na konzolama fali rama za spremanje velike kolicine tekstura (mora se priznati da je gta iv bila jedna od najdetaljnjih igara svog vremena), texture packovima se nadam jedino ako budu sluzbeni (oni koji su nastali "u garazi" su mi jadnostavno bljak, iako izgledaju realisticnije od originalnih) igre se i dalje u velikoj kolicini prodaju u box izdanjima sto znaci da moraju stati na dvd ili 2 (3), stvarno mislim da se nece odrec prodaje box izdanja zbog boljih textura
Ak su mogli u Max Payne 3 box strpati 15-20GB 1080p animacija + ostatak igre ne vidim što ih sprečava da ubace i par gigabajta HD tekstura.
Ak su mogli u Max Payne 3 box strpati 15-20GB 1080p animacija + ostatak igre ne vidim što ih sprečava da ubace i par gigabajta HD tekstura.
hE HE Pa ja se nadam,jer mi je dosta razmuljanih Textura,kupis tp top grafu. . .i onda dobijes zmuljane texture. . .
Upravu si, vjerojatno je riječ o ovome.
Bome si dobro učio, svaka čast.
Sad i meni izgleda kao da je to taj dio.
Đe su palme nestale ;D
Mislio je na VRAM, a ne količinski prostor na hardu. Konzole nemaju dovoljno video rama za spremanje detaljnih tekstura..
ma kako god, pc verzija ce kasnit sigurno 6 mjeseci a u tih 6 mjeseci se moze napravit posebna verzija za pc a ne samo obicni port, tko kaze drukcije sere.
Bome si dobro učio, svaka čast.
Sad i meni izgleda kao da je to taj dio.
Mislim da se varate. Moguce da je to jedna obicna kuca. Pogledajte u daljini, sva pozadina je iste boje kao policijska stanica.
E a tek Ricky Gervais ili Katt Williams, to su sve stvarne stand up točke prenesene u igru :D
I htio bih da puste "virtualni tjedan", ono tipa, "sutra imaš spoj u 9 navečer" pa pogledaš na mob i vidiš da je danas petak.
Mislio je na VRAM, a ne količinski prostor na hardu. Konzole nemaju dovoljno video rama za spremanje detaljnih tekstura..
Tko uopće priča o konzolama? Govori se isključivo o dodatnom HD texture packu za PC. A jedino što sam ja vidio da je on rekao u vezi toga je to da bi se Rockstar morao odreći retail verzije igre jer bi HD teksture zauzimale previše DVD diskova.
Uostalom:
...igre se i dalje u velikoj kolicini prodaju u box izdanjima sto znaci da moraju stati na dvd ili 2 (3), stvarno mislim da se nece odrec prodaje box izdanja zbog boljih textura
A nakon 27GB koliko je težio Max Payne 3, nekako ne vjerujem da im to predstavlja veliki problem.
Da R* hoće, stavio bi dodatni DVD-dva sa opcionalnim HD texture packom. Bolje za one sa slabijim PCevima/manje mjesta na HDDu i za one koji imaju high-end računala i žele izvući što više iz nove igre.
A sam DVD košta niti kunu u proizvodnom procesu pa možda je ovo "the way to go".