Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GTA 5

igra ce na ps3-u izgledat ko gov*o, uvjeren sam u to. ta konzola je danas preslaba za igre a kamoli za sljedecu godinu, morat ce se dosta detalja smanjit da bi to islo dobro.

Moj PC  
9 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jel se GTA 5 radi na iston engineu kao i 4?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

da jer rockstar ima svoj rage engine i na njemu radi igre uvijek.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Prešao sam igru. Ocjena 10/10, najbolji GTA do sad. Morao sam igrat na very low i 320x10, ali svejedno grafika je odlična.

Moj PC  
2 15 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

hahahaha konzole su malo losije od pc-a igre su skoro identicne na konzolama i pc-.bar da ni ne dode na pc.al na konzole ce prije doc  {#}

maxy
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
GTA 5

ti vjerojatno imas neki drek od pc-a pa ni nemozes igrat igre na ultra high i ne vidis razliku jer da si probo nebi vise razmisljo o igranju na konzoli.

Moj PC  
12 3 hvala 0
16 godina
GTA 5

kako konzole mogu biti bolje od kompa ne kuzim...imam doma solidan komp i ps3 i razlika u istoj igri (driver SF) je dan i noc...

a gt5 ima totalno sugavu grafiku, totalno neocekivano...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

imam solidan komp moze pokretat danasnje igrice bez problema i ja nisam reko da su konzole bolje nego sam reko da je pc bolji i ne pljujem po njemu al meni je puno ljepse igrat na konzoli i neda mi se vise svađat

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTA 5
Praetorian1 kaže...

Prešao sam igru. Ocjena 10/10, najbolji GTA do sad. Morao sam igrat na very low i 320x10, ali svejedno grafika je odlična.

{#}

15 godina
neaktivan
PEXer kaže...

imam solidan komp moze pokretat danasnje igrice bez problema i ja nisam reko da su konzole bolje nego sam reko da je pc bolji i ne pljujem po njemu al meni je puno ljepse igrat na konzoli i neda mi se vise svađat

Ovisi možda je bolje igrat sportske nogomet košarka itd. ali COD,Battlefild i GTA serijale sigurno nije

14 godina
neaktivan
GTA 5

meni je sve bolje igrat na ps-u jos kad sam san andreas igro prvo na pc pa sam preso na ps2 i od tad sam na konzolama

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

gta da je bolji na pc-u  {#}

maxy
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

gta da je bolji na pc-u {#}

o ukusima se ne raspravlja... nama je, tebi nije, ne trebaš trollat sad

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
GTA 5

ma lik prica gluposti prvo je nesto srao o grafici i to a sad prica da je njemu bolje igrat na ps3-u. boli me ona stvar sto je njemu bolje igrat na necemu ja kazem da se konzole graficki s pc-em nemogu parit.

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma lik prica gluposti prvo je nesto srao o grafici i to a sad prica da je njemu bolje igrat na ps3-u. boli me ona stvar sto je njemu bolje igrat na necemu ja kazem da se konzole graficki s pc-em nemogu parit.

To su ko oni testovi na youtbe macbook pro vs laptop a ono neki laptop iz 93(bubam) tak i ovo.Imaš u jednom BUG-u iz 2011. XPC temu pa ces vidjeti stim da sada ima i boljih kompova ali ako si ti kupiš dobre komponente PC je 10x bolji od konzole po grafici a po meni i po igrivosti

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Apsolutno potpis.

14 godina
neaktivan
PEXer kaže...

glupe pc gamere  {#}

1. Ad hominem

Ovu grešku u argumentaciji činite kada na temelju svojeg lošeg mišljenja o nekom diskutantu izvodite zaključak da njegovi argumenti nisu valjani. Klasični primjer ad hominem argumentacije je nešto u stilu "ti si glup/nemoralan/antipatičan/itd., prema tome, nisi u pravu". Ovakav način diskusije ne pridonosi apsolutno ničemu, i treba ga izbjegavati. Primijetite doduše da sljedeći slučaj nije primjer ad hominem argumentacije: "ti nisi u pravu, prema tome, glup si". U ovom ste slučaju izbjegli ovu argumentacijsku grešku, i možda vam je čak zaključak ispravan (ako se pokaže takvim u velikom broju slučajeva), ali nije tolerantan, kulturan niti susretljiv, pa bi bilo najpametnije da se suzdržite od njegova iznošenja.

Enivej, igra izgleda super na traileru, šteta što nema San Fierra i Las Venturasa :(
Možda izbace DLC(ove)...

BTW ako želite dijelić iskustva, probajte GTA IV San Andreas mod (za GTA IV/EFLC) {#} 

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

doslovno me boli qurac za grafiku u ovoj nadolazecoj igri. jedino mi je vazno da ima igrivost nalik na gta sa ili 3, SAMO TO! na gta sa sam imao oko 400 h u negdje 4 ili 5 godine igranja. gta 4 nisam igraio niti 1h. sta to govori??? gta 4 je po meni jedan od najvecih failova u zadnjih nekoliko godina. prvo mi je trebalo zilijun patcheva i fixeva da bi igra uopce proradila na mojem ionako slabom laptopu. onda jos skuzim da je igra sranje.... toliko mi je gta 3 bio zabavan da kada sam doslovno sve presao, uzeo bih onaj kamion za vatrogasce i cekao pokraj one vojarne da se pojavi vojni kamion, pa bih kao imao borbu kamiona, zaletavao bih se u njega dok nebi ili on ili ja eksplodirao.... i nikada mi nije igra dosadila.

tako da ako gta 5 bude imao onaj pravi "gta feeling" onda nece imati konkurenciju u GOTY u 2012 godine ( ako uopce izadje 2012.)

FUS RO DAH!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

doslovno me boli qurac za grafiku u ovoj nadolazecoj igri. jedino mi je vazno da ima igrivost nalik na gta sa ili 3, SAMO TO! na gta sa sam imao oko 400 h u negdje 4 ili 5 godine igranja. gta 4 nisam igraio niti 1h. sta to govori??? gta 4 je po meni jedan od najvecih failova u zadnjih nekoliko godina. prvo mi je trebalo zilijun patcheva i fixeva da bi igra uopce proradila na mojem ionako slabom laptopu. onda jos skuzim da je igra sranje.... toliko mi je gta 3 bio zabavan da kada sam doslovno sve presao, uzeo bih onaj kamion za vatrogasce i cekao pokraj one vojarne da se pojavi vojni kamion, pa bih kao imao borbu kamiona, zaletavao bih se u njega dok nebi ili on ili ja eksplodirao.... i nikada mi nije igra dosadila.

tako da ako gta 5 bude imao onaj pravi "gta feeling" onda nece imati konkurenciju u GOTY u 2012 godine ( ako uopce izadje 2012.)

1. bold se potpuno slažem

2. bold slicno samo sto sam ja imao vjerovatno viđše :P a gta 4 nikad nisam ni prešao do kraja nekako mi je cudno igrati neznam zašto

3.bold nikako nije fail nego samo ima nekih poteskoća

16 godina
neaktivan

ja sam recimo samo GTA IV prešao cijeloga.. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
GTA 5

I ja sam samo prešo GTA IV, ostali su mi bili preteški. Morao bih ih sad preć kad imam više skilla u gamingu,

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 19:39 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Probaj san andreas on je odličan ali probaj sas šiframa bez njih je pre tešk malo :P

17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Mitsuoka kaže...

Probaj san andreas on je odličan ali probaj sas šiframa bez njih je pre tešk malo :P

Nekako čisto sumnjam da ga dosad nije probao.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
GTA 5

Vice City i SA bi bili lagani da imaju kover sustav. Zbog toga kovera mi je GTA IV prelagan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 19:40 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Mitsuoka kaže...

bez šifri sam ga prelazio par puta, ali nikad završio. vice city isto, ali jedini kojega sam cijeloga prošao, također bez šifri je GTA IV. San Andreas bi otključao cijelu mapu, kao i tuning shopove, stavio modove i amo se vozikat.

17 godina
neaktivan
GTA 5
Jel postoji mozda kakva mogucnost da GTA V dode na PS Vitu?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Jel postoji mozda kakva mogucnost da GTA V dode na PS Vitu?

Nikakva, nema šanse da će se oni vraćati na taj projekt.

17 godina
neaktivan
GTA 5
Tko ce se vracati na kakav projekt?
Jel mozda postoji gta4 za Vitu?
Sutra mi Vita stize pa da znam cemu se nadati :D
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Tko ce se vracati na kakav projekt?
Jel mozda postoji gta4 za Vitu?
Sutra mi Vita stize pa da znam cemu se nadati :D

Ma loše sam se izrazo, kažem da se Rockstar neće vračati na igru staru 4 godine a kamoli je izbacivari za hand held konzolu, nadaj se novim igrama, ne nećemu starom godinama.

17 godina
GTA 5

covjek pita hoce li gta v doc na psp vitu i ti mu kazes da je to stari projekt? malo si se zahebo

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice