Sve su to teorije zavjere dok ne vidimo official datum.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam ja ništa, niti sam rekao da sigurno (stavio sam ,izgleda
) izlazi tad, nego sam slucajno vidio i stavio link.
...a logičnije je da će izaći u 11. mjesecu nego u 5.
Zasto?
GTA IV je izasao u 4. mjesec
Zasto?
GTA IV je izasao u 4. mjesec
Dobro,krivo sam se izrazio... i da izašao je GTA IV u 4. mjesecu ,ali za PS3 i Xbox. PC verzija je tek došla 3. prosinca . Nadam se i ja da će izaći u 5. i da će jedan put doći za konzole i PC u istom terminu,a ne razlike pola godine...
bolje da za PC dode prije nek se ovaj puta barem malo konzolasi nacekaju 
dal je izašel taj gta 5
dal je izašel taj gta 5
Službeno ne još, ali ga ima na torrentima
.
dal je izašel taj gta 5
Izašo je prije par dana, ja ga već igram, sam ga ne mogu pokrenut.
ironija?
ironija?
Bravo, otkrio si Ameriku.
Ne brini, nije ironija, sarkazam je.
https://www.youtube.com/user/GTA5Videos
Predobar kanal i mnogo novosti za GTA 5, momci se stvarno trude da saznaju šta, gdje, ko, kako... :D
Samo jedan od njihovih videa, ali pregledajte i ostale! Moja preporuka! :)
zna netko kad bi otprilike trebao izaći ovaj gta 5?
zna netko kad bi otprilike trebao izaći ovaj gta 5?
Ništa preciziranost, mućka đubrad neće da kaže.
Kako je tiho u zadnje vrijeme u vezi GTA V,ajde rockstar dajte nešto izbacite info ili pokoj screenshot.
U svakom gta me smetalo to što kad ja uzmem jedan auto automatski ga vozi pola grada.Ebo ih njihov endžin :)
netko je vec reko to nedavno samo neznam gdje, to je zbog konzola i njihove ram memorije koja nije velika te nemoze pohranit ogromnu kolicinu vrsta auta pa onda stave tako. da to smeta i uzasno mi je jer je raznolikost nikakva. ali eto zahvalimo nasim divnim konzolicama.
Neka onda jednostavno naprave GTA V PC Edition i GTA V Console Edition
/ Vise posla, zadovoljniji korisnici xD
hehe ko da njih zaboli ona stvar za zadovoljne korisnike. 3/4 proizvoda ode na konzole a ostalo na pc tako da im se ne isplati radit igru optimiziranu samo za pc. iako ima proizvođača koji su to i radili tako da je pc verzija igre bila puno nadmocnija nad konzolaskom.
sto je tu zanimljivo, to je gta iv s modovima za licencirane aute i modovima za grafiku.
Grafika koja nekoliko puta bolje izgleda ako je usporedimo s orginalom.
uopce ne izgleda nekoliko puta bolje, imo sam taj mod i po mraku je uzas zato sam ga i izbriso, po danu je lijepo. i kakve uopce taj video ima veze s gta v? ako si htio pokazati neki dobar mod za gta iv imas temu gta iv a ne tu stavljat video koji se naziva gta v trailer 2 a on to nije.
Neka onda jednostavno naprave GTA V PC Edition i GTA V Console Edition
/ Vise posla, zadovoljniji korisnici xD
budi sretan ako mi na PC-u uopće dobijemo bilo kakav edition :D
nebi me čudilo,ipak je to Rockstar.
nekuzim te price, rockstar je odusto od pc-a, vise ne rade za pc. o cemu vi? pa samo jednu igru nisu za pc napravili a to je red dead redemption. la noire su stavili iako je prodaja nikakva(zato tolka snizenja na steamu). max payne 3 odma izlazi za pc, i gta v ce sigurno izac.
nekuzim te price, rockstar je odusto od pc-a, vise ne rade za pc. o cemu vi? pa samo jednu igru nisu za pc napravili a to je red dead redemption. la noire su stavili iako je prodaja nikakva(zato tolka snizenja na steamu). max payne 3 odma izlazi za pc, i gta v ce sigurno izac.
Zaboravio si na Grand Theft Auto Liberty City Stories i Grand Theft Auto Vice City Stories koje su se pojavile samo na PSP I PS2.
aha, igre su bezveze i nisu bile neki hit.
Bila je priča ono za aute, uzmem jedan auto i taj auto ima pola grada, onda si se ti ubacio da je to zbog konzola, eh onda sam ja rekao da bi bilo dobro da naprave posebno za pc, sa različitom fizikom za razliku od konzolaške verzije... kužiš? :D
zasto mislis da se moj post odnosio na tebe? odnosio se na forumusa koji je reko da budemo sretni ako uopce imamo ikakvu verziju na pc-u.
kad smo vec kod toga sto rockstar nije izdao na kompu, sjeca li se tko gta advance? :)
Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
kad smo vec kod toga sto rockstar nije izdao na kompu, sjeca li se tko gta advance? :)
Koliko ja znam to je samo za GBA izašlo, ako ćemo tako nije ni Chinatown Wars izašao za PC.