GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 590.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
GTA 4

cek to je ovaj icenhancer mod? ako je kod mene ne izgleda tako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA 4
mar123 kaže...

cek to je ovaj icenhancer mod? ako je kod mene ne izgleda tako dobro.

ni kod mene... meni ocajno izgleda

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
GTA 4

ovo na slikama izgleda bolje nego na ijednoj igri dosad. ali kod mene ni priblizno tako, mislim izgleda mi dobro ali ne tako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

Neznam baš, malo mi je teško povjerovati da su to in-game screensi

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kod mene je bilo takvih scena di prelijepo izgleda...al da je sve tako lijepo nije....jos moras nariktavat misem da pogodis dobar kut di se dobro refleksije odbijaju pa fino izgleda
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
16 godina
neaktivan
GTA 4

ekipa zna li itko kakav mod koji nasumićno daje aute na ekranu...da mi se ne dogode scene da imam 10 istih auta odjednom na cesti i 20 taxija -.- ... ako netko slučajno zna neka napiše kako ga instalirati ukratko,hvala :)

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
debs kaže...

ekipa zna li itko kakav mod koji nasumićno daje aute na ekranu...da mi se ne dogode scene da imam 10 istih auta odjednom na cesti i 20 taxija -.- ... ako netko slučajno zna neka napiše kako ga instalirati ukratko,hvala :)

Jesi slucajno modirao igru? ako jesi onda ti je to problem.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...
debs kaže...

hmm...jesam,nerazumijem zašto..možeš li svejedno napisati kako se zove mod i kako se instlirava da probam pod bilo koju cijenu...

"you hit me we hit you"-mafia
15 godina
debs kaže...
Kewin kaže...
debs kaže...

hmm...jesam,nerazumijem zašto..možeš li svejedno napisati kako se zove mod i kako se instlirava da probam pod bilo koju cijenu...

Najbolje bi ti bilo Reinstal igre i patch 1,7 i bez i jednog moda. onda ce ti sve biti ok {#} vijeruj mi imao sam i ja takvih problema prije.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Najbolje bi ti bilo Reinstal igre i patch 1,7 i bez i jednog moda. onda ce ti sve biti ok {#} vijeruj mi imao sam i ja takvih problema prije.

Rjesenje problema je TrafficControlSystem 1.0 i TrafficFlow 5.0

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
GTA 4

E ljudi zna neko gde naći još zadnja 2 goluba? ubio sam ih 198 pomoću trainera, a s trainerom se možeš teleportirati do svakog goluba....i ubio sam ih 198 a zadnja 2 neznam gde su!

Bellic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đemo kaže...

E ljudi zna neko gde naći još zadnja 2 goluba? ubio sam ih 198 pomoću trainera, a s trainerom se možeš teleportirati do svakog goluba....i ubio sam ih 198 a zadnja 2 neznam gde su!

Pa kako da mi znamo kojeg nisi ubio kad ih ima 200?Pa ako si se teleportirao za ova 198 kako to da nemožeš za zadnja 2?

★★★★★
14 godina
protjeran
Gumeni Patak kaže...
Đemo kaže...

Pa kako da mi znamo kojeg nisi ubio kad ih ima 200?Pa ako si se teleportirao za ova 198 kako to da nemožeš za zadnja 2?

pa neznam jednostavno idem po redu i ta zadnja 2 ne može naći

Bellic
14 godina
protjeran

fino odi na internet, na google nađi lokacije svih 200 i lijepo pregledaj svaku lokaciju gdje je koji. jer ovako nitko ne može znati kojeg si ti ubio a kojeg ne, ti si igrao a ne netko drugi

Proud member of Lore Breakers
15 godina
GTA 4

evo po prvi put igram lost and damned i gay tony , i super je , nego da pitam , imam problem sa fps dropovima , ok je to ali gpu padne na 50% load-a i onda dobijem fps drop , patch je 1.0.7.0 , jeli to samo zato sto ej igra neoptimizirana ili je neki drugi problem

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

evo po prvi put igram lost and damned i gay tony , i super je , nego da pitam , imam problem sa fps dropovima , ok je to ali gpu padne na 50% load-a i onda dobijem fps drop , patch je 1.0.7.0 , jeli to samo zato sto ej igra neoptimizirana ili je neki drugi problem

Jel ti obični gta 4 radi bez dropova? Ako je onda je do igre..

15 godina
Penryn kaže...
athlon64 kaže...

Jel ti obični gta 4 radi bez dropova? Ako je onda je do igre..

je ,ista stvar lol

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

athlon to je do igre...nego imam pitanje GTA IV nemogu na ranked igrati jer imam nekakav mod međutim ja nikakav mod nemam installan...skinuo sam gta iv instalirao ga patchao do 1.0.7.0 verzije crackao u u igri ubacio GFWL key e sad je li to do cracka i kako to riješiti jer mi se igra ranked?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Imam i ja frame dropove, ti imaš jaču grafičku od mene, tak da je to problem u igri.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
GTA 4

jedan problem zasto nigddje nema kuce za kupit??? u san andreasu je bilo kuca za kupit?? samo imam onaj svoj glupi stančić od 20m2

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemožeš kupovati nekretnine, nego kako postepeno prelaziš misije, dobivaš stanove.

14 godina
neaktivan
GTA 4

a mozes dobit kuce?

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisam siguran više, mislim da su samo stanovi.

16 godina
GTA 4

da sve su stanovi samo kasnije dobijes velike i dobro opremljene stanove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Ako vam je do stanova u malo kasnijoj fazi igre kad budete morali birati, likvidirati Playboya ili Dwayna, koknite Playboy Xa a ne Dwayna, najbolji stan koji je moguće dobiti u igri ( IMO ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

meni je bolji onaj drugi moderni sta dobijes.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

Patch 1.0.7.0 je samo za GTA IV, najnoviji patch za EFLC je 1.1.2.0

http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=9

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
dj_renny kaže...

athlon to je do igre...nego imam pitanje GTA IV nemogu na ranked igrati jer imam nekakav mod međutim ja nikakav mod nemam installan...skinuo sam gta iv instalirao ga patchao do 1.0.7.0 verzije crackao u u igri ubacio GFWL key e sad je li to do cracka i kako to riješiti jer mi se igra ranked?

any1? pl0x?

14 godina
protjeran

igra nije original, te stvari tipa achievement itd obično nikad ne rade zato

Proud member of Lore Breakers
15 godina
skullscar kaže...

igra nije original, te stvari tipa achievement itd obično nikad ne rade zato

imam org key lol

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice