GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 583.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
protjeran
GTA 4

Pozdrav svima, imam jedan problem... Naime prije nekih 6 mjeseci sam instalirao gta4 i igrao neko vrijeme dok mi nije dosadilo, i danas je ja sjetim ponovno je instalirati kad ono u tijeku instalacije mi se pojavi ovo: please insert disc 2 that contains the file data3.cab, ja umetnem taj disc, kad ono kaze da je file data3.cab oštećen.

Zna li tko koji link gdje se nalazi samo taj file?

Svugdje sam ga tražio i ništa :(

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 22:48 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Ima li koji patch napravljen da radi na windows 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Pa svaki GTA 4 patch radi i na W7, ne razumijem što pitaš.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: gta 4

Pitam jel napravljen koji GTA 4 patch, da ga mogu igrat na win7? Jer igra ne moze na win7, kad je pokrecem izbaci neki error da igra nije compatibina sa win7.

17 godina
neaktivan
TŠRB kaže...

Pitam jel napravljen koji GTA 4 patch, da ga mogu igrat na win7? Jer igra ne moze na win7, kad je pokrecem izbaci neki error da igra nije compatibina sa win7.

Igra radi na Win7.

[✔] Your mom 1/1
15 godina
TŠRB kaže...

desni klik na instalaciju/propetis/compabiliti/stavi na vista servis pack 2 i apply i radi

RAZOR
16 godina
neaktivan
TŠRB kaže...

Igra itekako radi na W7, to što tebi ne radi je il do igre, ili ti je os u qrucu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
TŠRB kaže...

Pokreni setup koristeći COMPATIBILITY MODE za Windows XP SP3.

16 godina
neaktivan
GTA 4

imao sam instaliran GTA na wind xp i instalacija je isla normalnoo.medjutim sad nawind 7 kad krene instalacija i instalira se socila club nakon toga prekine i piše "your system is incompatibile with % p.....kako ovo da rjesim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

@franky: Hrpu novih multiplayer mode-ova ima u "The Lost and Damned"-u. U "The Ballad of Gay Tony" ponuđeni su ti samo Deathmatch, Team Deathmatch, Races, GTA Races i Free mode. Prilično siromašno. :(
@EZY-E: Radi li se o original DVD-ovima?
@hare mn: VeX7 je već odgovorio što se tiče problema sa inkompatibilnosti sa operativnim sustavom. Dovoljno je da pokreneš setup.exe koristeći compatibility mode za Windows XP - SP3.

www.YouTube.com/IntensiveStudios

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gta 4

hvala drug,snašao sam se ;)

15 godina
neaktivan
GTA 4

imam problem sa GTA 4. Igra ide na bijednih 20 fps-ova sve na low reza 800x600.Konfa pod MOJ PC

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: gta4
Frentt kaže...

imam problem sa GTA 4. Igra ide na bijednih 20 fps-ova sve na low reza 800x600.Konfa pod MOJ PC

Stavi najnoviji patch 1.0.0.7., ali ni s njim na toj konfi neće ić niš pretjerano bolje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:49 (VeX7).
15 godina
neaktivan
VeX7 kaže...
Frentt kaže...

Stavi najnoviji patch 1.0.0.7., ali ni s njim na toj konfi neće ić niš pretjerano bolje...

vec je stavljen.

Zanima me jos na mojoj prosloj grafi 8800gt 256 mb islo je preko 30 fps-a na low, a na ovoj samo nekada je 20

17 godina
neaktivan
Frentt kaže...
VeX7 kaže...
Frentt kaže...

vec je stavljen.

Zanima me jos na mojoj prosloj grafi 8800gt 256 mb islo je preko 30 fps-a na low, a na ovoj samo nekada je 20

Mislim da je tebi problem u procesoru. Nešto novije s 4 jezgre bi ti puno pomoglo.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Frentt kaže...
VeX7 kaže...
Frentt kaže...

vec je stavljen.

Mislim da je tebi problem u procesoru. Nešto novije s 4 jezgre bi ti puno pomoglo.

nemre(recesija) SmijehBelji se

16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

nemre(recesija) SmijehBelji se

Onda igraj igru sa recesivnim postavkama, nažalost drugog lijeka nema Namigiva

16 godina
neaktivan
GTA 4

Imam jedan problem. Naime, instalirao sam GTA 4. Imam Win7, Intel Corei5 760, ATI Sapphire HD5770 (1GB) i 4GB RAM-a.

Komp mi pokrece sve moguce igre na max details. I GTA 4. No, dok igram igru, kad pritiskam tipke za kretanje (wasd), ili bilo koju drugu tipku, igra napravi lagg od 0.5sec, sto mi gameplay cini iritantnim i nemogucim. Ima li tko rjesenje?

MSN - mr.mister32@hotmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
yure32 kaže...

Imam jedan problem. Naime, instalirao sam GTA 4. Imam Win7, Intel Corei5 760, ATI Sapphire HD5770 (1GB) i 4GB RAM-a.

Komp mi pokrece sve moguce igre na max details. I GTA 4. No, dok igram igru, kad pritiskam tipke za kretanje (wasd), ili bilo koju drugu tipku, igra napravi lagg od 0.5sec, sto mi gameplay cini iritantnim i nemogucim. Ima li tko rjesenje?

imasli patch??

RAZOR
14 godina
neaktivan
yure32 kaže...

Jeli original ili pirat?  ako je original reinstaliraj igru i skini najnoviji patch 1.0.7.0

16 godina
neaktivan
Gondar kaže...

Jeli original ili pirat?  ako je original reinstaliraj igru i skini najnoviji patch 1.0.7.0

A ak nije original nemre reinstalirat igru i instalirat patch? Smijeh

Ali ako to ne bude pomoglo, nek snizi detalje, pogotovo shadows/view/detail distance, ovo ostalo može ostavit na visoko.

Iako još nisam čuo za takav problem. Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 12:07 (VeX7).
15 godina
neaktivan
GTA 4

jel neko zna kako se ubacuje oni mod za grafiku bolju (GTA IV Enb series 0.078), jeli pomoću sparka ili...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

jel neko zna kako se ubacuje oni mod za grafiku bolju (GTA IV Enb series 0.078), jeli pomoću sparka ili...?

INSTALLING:

Extract files from archive in to the game directory or where game execution file exist (.exe). For some games it is in the directories named system, bin, bin32. Warning, some games needs root game directory for mod even if .exe file is not there.

STARTING:

After game start the mod deactivated by default, to activate it use key combination (shift+f12 by default).

SETUP:

After first game start with the mod, configuration file enbseries.ini will be created, use it to modify mod setting. Warning, if configuration file will be corrupted in any way, remove it and run mod again.

14 godina
neaktivan
GTA 4
RGSC je naišao je na problem i mora se zatvoriti. Ispričavamo se zbog toga.
Ako ste upravo radili na necemu,podaci na kojima ste radili mozda su izgubljeni.

Evo tako mi pise sad neznam sto treba.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VeX7 kaže...
hitmanr kaže...

INSTALLING:

Extract files from archive in to the game directory or where game execution file exist (.exe). For some games it is in the directories named system, bin, bin32. Warning, some games needs root game directory for mod even if .exe file is not there.

STARTING:

After game start the mod deactivated by default, to activate it use key combination (shift+f12 by default).

SETUP:

After first game start with the mod, configuration file enbseries.ini will be created, use it to modify mod setting. Warning, if configuration file will be corrupted in any way, remove it and run mod again.

ooo mama mija moze li ovo na hrvatski, ljudi pomoc stvarno bi zelio igrat sa tom boljom grafikom bio bi vam jako zahvalan

14 godina
neaktivan
GTA 4

Posudio sam gta od kolege pa me zanima isplati li se instalirati jer svi govore da je vrlo zahtjevna , hocu li moci pristojno igrati i na kakvim detaljima ?

Proc - AMD X2 Dual Processor 4400+ , 2.0
RAM - 4 GB DDR 2
Grafa - ATi Radeon HD 4670 512 MB DDR 3
HD - 300 gb

Unaprijed zahvaljujem na pomoci !

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 23:52 (rimmer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

mislim da oces samo nezz bas za ovi procesor al provaj

0 0 hvala 0
15 godina
re:gta4
rimmer kaže...

Posudio sam gta od kolege pa me zanima isplati li se instalirati jer svi govore da je vrlo zahtjevna , hocu li moci pristojno igrati i na kakvim detaljima ?

Proc - AMD X2 Dual Processor 4400+ , 2.0
RAM - 4 GB DDR 2
Grafa - ATi Radeon HD 4670 512 MB DDR 3
HD - 300 gb

Unaprijed zahvaljujem na pomoci !

hoces moci samo ces morati igrati na low

zasto prst dole !!!!1
14 godina
neaktivan
GTA 4

nista iznad low ?  gledao sam neke klipove  sa ovom grafickom na High (?!)

ali vjerujem da u mom slucaju procesor zeza, ostalo je ok.. ?   

0 0 hvala 0
15 godina
re:gta4
rimmer kaže...

nista iznad low ?  gledao sam neke klipove  sa ovom grafickom na High (?!)

ali vjerujem da u mom slucaju procesor zeza, ostalo je ok.. ?   

ma zezate procesor,jer ta igra vise trazi procesor neko graficku

zasto prst dole !!!!1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice