GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 582.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
tony THE Noob kaže...

ja jos ni jedan bug nisam nasao...ako imas dobar komp nije zahtjevna =)

lol...ocigledno da nezz sta je bug..al nea veze ba..uglavnom..meni moze i igro sam je i imam oko 180sati sam nje i BEWZEZEZEZEZZEZE je

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
16 godina
Nvidia maniak kaže...
tony THE Noob kaže...

lol...ocigledno da nezz sta je bug..al nea veze ba..uglavnom..meni moze i igro sam je i imam oko 180sati sam nje i BEWZEZEZEZEZZEZE je

Zar nije bug greska u igri npr kad propadneš u zemlju, ljudi hodaju po zraku, i sl ? daj mi primjer imas mozda piratsku s greskom

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
Nvidia maniak kaže...
tony THE Noob kaže...

Zar nije bug greska u igri npr kad propadneš u zemlju, ljudi hodaju po zraku, i sl ? daj mi primjer imas mozda piratsku s greskom

fkt..da imam ..sta ti mislih da mi u Bosani imamo za to..meni stara mora pola plate izdvojit da bi kupio

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
16 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...
tony THE Noob kaže...

ja kada sam završio sve misije, negdje oko 40 sati mi je trebalo, nisam više znap što da rqadim u igri pa sam izbrisao. znam da u njoj postoje svakojake mogućnosti te treba ubijati golube, ali jednostavno nemam volje da to idem rješavat.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Nvidia maniak kaže...
tony THE Noob kaže...

ja kada sam završio sve misije, negdje oko 40 sati mi je trebalo, nisam više znap što da rqadim u igri pa sam izbrisao. znam da u njoj postoje svakojake mogućnosti te treba ubijati golube, ali jednostavno nemam volje da to idem rješavat.

meni treba još 4 goluba nigdje ih ne mogu naći

16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
Raving Rabbid kaže...
Nvidia maniak kaže...
tony THE Noob kaže...

meni treba još 4 goluba nigdje ih ne mogu naći

napiši u google gta4 maps i probaj naći karte gdje se nalaze sve tajne. ali to bi bilo najbolje da još nemaš niti jednog goluba jer ovako bi se morao voziti od mjesta do mjesta pa misliti da li si ovdje već bio i tako.

16 godina

Znaci imas neku piratsku koja imagreske, ja stvarno nisam ni jedan nasao! Daj jedan primjer

17 godina
neaktivan
GTA za PC?
bugovi zavise i o hardveru i softveru koji koristiš, ja bi recimo mogao igrati na nekim low postavkama i vjerojatno bi odgirao ali zbog moje grafičke koja je iz određene serije od izlaska postoji bug da se neke teksture (obično one po kojima hodaš)jednostavno ne učitavaju, znam da je to službeno navedeno kao problem koji bi trebali ispraviti s patchem ali kolko ja znam nisu, pa čekam da kupim novi komp pa da prođem i 4. nastavak 100%
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 9:30 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jel ima neki patch ili nešto slično koji popravlja vožnju u GTA IV... ovo je koma  kak ovdje reagiraju auti na skretanje i kočnicu...???? Hvala

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TOMs kaže...

Jel ima neki patch ili nešto slično koji popravlja vožnju u GTA IV... ovo je koma  kak ovdje reagiraju auti na skretanje i kočnicu...???? Hvala

Naravno da nema,imas sam mod za hendling ,pogledaj na netu

15 godina
protjeran
GTA za PC?

-=LoL=- sto posto imaš onaj crack "drunk camera" zato sto uz taj bug dolazi i onaj drugi bug...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA za PC?
evo trailer za novi DLC

http://crotrailers.co.cc/2010/04/12/gta-4episodes-from-liberty-city/

ako vam ne radi link kopirajte u browser gore link

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
markomarko kaže...
evo trailer za novi DLC

http://crotrailers.co.cc/2010/04/12/gta-4episodes-from-liberty-city/

ako vam ne radi link kopirajte u browser gore link

ima zasebna tema...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
14 godina
neaktivan
GTA 4

Zdravo svima

imam problem kupio sam gta 4 i ne radi mi crack skidao sam razne crack-ove ali nista. Moze li mi neko pomoc kako da to napravim 

PLS

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: gta 4
robotman kaže...

Zdravo svima

imam problem kupio sam gta 4 i ne radi mi crack skidao sam razne crack-ove ali nista. Moze li mi neko pomoc kako da to napravim 

PLS

Ako si je kupio netriba ti crack

Prof. dr. sc. torrentologije
15 godina
neaktivan
RE: Gta 4
robotman kaže...

Zdravo svima

PLS

Zašto ti treba crack ako si kupio igru?

14 godina
neaktivan

kupio sam je u igraonici

15 godina
neaktivan
robotman kaže...

kupio sam je u igraonici

Hahaha dobra dobra Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 14:34 (Razor_Callahan).
15 godina
RE: gta 4
robotman kaže...

Zdravo svima

PLS

ja ću ti dat savjet: 1. pročitaj pravila BUG foruma

2. korisiti spojler

3. ako ovako nastaviš postat glupe poruke, pripazi se moderatora

NHF Namigiva 

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
16 godina
neaktivan
GTA 4

Za sve one koji muku muče s performansama u GTA IV imam jednu obavijest.

Jučer sam se dosta dugo ˝igrao˝ sa patchevima i nakon poduljeg testiranja uočio da patch 1.0.0.3 daje najbolje performanse.

Jedina mana ovog patcha je što sjene nisu tako ˝usavršene˝ kao u najnovijem, 1.0.0.7, pa igra izgleda malo˝ružnije˝.

Iako u 1.0.0.7 ima puno više opcija za podešavanje, on (ne znam točno zašto, možda baš zbog sjena) povećava zahtjeve igre.

Ne mora značit da će svima patch 1.0.0.3 dići performanse, ali vrijedi probati. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 11:21 (VeX7).
17 godina
neaktivan
GTA 4

Dal ima aktivnih ljudi u multyplayeru? Mislim općenito ne samo s foruma.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 18:21 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Ima ih još uvijek dosta, svi koje znam da imaju orginalnu igru igraju i MP.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: GTA 4
thuglife kaže...

Može samo kratko objašnjenje kako to sad funkcionira kad postoje dvije zasebne igre (GTA4 i GTA4:EFLC). Ako imam npr. orginalni GTA4 dal mogu MP igrati samo s onima koji imaju GTA4 ili mogu i s onima koji imaju EFLC budući da se obje igre odvijaju u istom gradu?

BTW. Ako kupim obje igre dal moram svaku zasebno instalirat? Znači dva puta po cca 15GB, tj. ukupno cca 30GB. Ili se to spoji u jednu igru?

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 19:25 (ZC_Someone).
16 godina
RE: GTA iv
ZC_Someone kaže...

Multiplayer ti je prepun aktivnih i punih servera.

Dovoljno je da izvadiš svoj mobitel u igri, odabereš Multiplayer opciju i odabereš "Custom Match". Tamo će ti se izlistati svi aktivni serveri.

;)

www.YouTube.com/IntensiveStudios
16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...
ZC_Someone kaže...

Dovoljno je da izvadiš svoj mobitel u igri, odabereš Multiplayer opciju i odabereš "Custom Match". Tamo će ti se izlistati svi aktivni serveri.

;)

Haha, nije.

Multiplayer sveukupno ima 30tak servera, od toga 20 Free mode.

16 godina
ZC_Someone kaže...
thuglife kaže...

Može samo kratko objašnjenje kako to sad funkcionira kad postoje dvije zasebne igre (GTA4 i GTA4:EFLC). Ako imam npr. orginalni GTA4 dal mogu MP igrati samo s onima koji imaju GTA4 ili mogu i s onima koji imaju EFLC budući da se obje igre odvijaju u istom gradu?

BTW. Ako kupim obje igre dal moram svaku zasebno instalirat? Znači dva puta po cca 15GB, tj. ukupno cca 30GB. Ili se to spoji u jednu igru?

Ukoliko posjeduješ samo GTA IV, igrati multiplayer sa igračima koji posjeduju Episodes from Liberty City je nemoguće.

Da, kupnjom obje igre, moraš obje instalirati kao dvije zasebne igre ili možeš kupiti retail kopiju GTA IV-a i naknadno preko interneta skinuti The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony. Uštedit ćeš na veličini te ćeš moći svih troje pokrenuti kada god poželiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 20:16 (ivann.n).
16 godina
franky kaže...
ivann.n kaže...
ZC_Someone kaže...

;)

Haha, nije.

Multiplayer sveukupno ima 30tak servera, od toga 20 Free mode.

Istina, FREE MODE-ova ima najviše no oni su i najzabavniji. Osim toga, uvijek se nađe barem po dva TDM & Race servera sa preko 25 playera.

16 godina
neaktivan
GTA 4

ivan.n, ima li šta novih multiplayer modova u EFLC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Ukoliko posjeduješ samo GTA IV, igrati multiplayer sa igračima koji posjeduju Episodes from Liberty City je nemoguće.

Da, kupnjom obje igre, moraš obje instalirati kao dvije zasebne igre ili možeš kupiti retail kopiju GTA IV-a i naknadno preko interneta skinuti The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony. Uštedit ćeš na veličini te ćeš moći svih troje pokrenuti kada god poželiš.

Pa ono ne da mi se imati dva puta skoro istu stvar instaliranu. Znači kupim orginalni GTA IV i kako onda ide postupak s kupnjom TLAD i TBOGT? Gdje to moram kupiti i skinuti?

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ivann.n kaže...

Pa ono ne da mi se imati dva puta skoro istu stvar instaliranu. Znači kupim orginalni GTA IV i kako onda ide postupak s kupnjom TLAD i TBOGT? Gdje to moram kupiti i skinuti?

Kupiš ih u paketu Episode from liberty city ili zasebno, vjerojatno ga ima na Game.co.uku.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice