ai je katastrofa....vozimo bok uz bok i ide zavoj na moju stranu on se konj zabije u mene i okrene me naravno...kad je guzva u prvom zavoju odma sudari ako ja ne popustim...bas sto kazes od sporta ni s...to su trebali puno bolje napraviti sa njihovom "pameti"
Nije AI glup, nego Ai preferira da zavoje kao i vecinu trke prolazi po pravoj putanji zato ce pokusat ako moze izgurat te i napravit si prostora da sto bolje udje u zavoj i izadje iz njega. Neznam dal si vidio recimo kad nekog prelazis sa vanjske strane i na izlazu iz zavoja zna te vozac skroz gurat uz crtu/travu da te "Prisili" na kocenje ili da pustis gas, ali i AI je i tu cak fer pa kad te odgura do crte/trave stane, znaci ne nastavlja, iako mogao bi jos nastavit i prisilit te da odes na travu ili u protivnom kocis pustis gas. Isto tako svidja mi se kako AI brani svoju poziciju i liniju cega nije bilo bas u GRID jedinici. Sv eu svemu AI je dobar, al da su fizikalne stvari igre bolje, znaci sam osjecaj voznje i aut abilo bi to super igra, ovako je samo malo iznad prosjeka..