Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Uso sam, postavke na high negdje, fps je bio dobar, nakon par min glasniji cpu cooler i fps padne, bude stalno oko 20... igrao sam 10 min, spustio igricu, max temp cpu 53, a gpu ne sjecam se dal je pisalo, ali sve je bilo normalno, nisam primijetio prevelike temperature npr. iznad 60.
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vjerojatno ti throttla grafa zbog pregrijavanja, a sudeci po temperaturama u idleu moguce da su i senzori za temp. syebani.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne znam kako da budem siguran. Sad sam igro isto na dobrim postavkama, nije bilo glasno vise, ali je opet fps bio uzasan. Kako da testiram jel sve u redu s grafom? Furmark? Procesor bih isto htio testirati. Znaci zelim vidjet koja komponenta ne valja ako je tako. Sumnjam u grafu nekako jer sam ju kupio rabljenu ovdje preko buga, ko zna jel me shebo covjek il nije.
Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything's complicated
14 godina
Gamer6669 kaže...
Ne znam kako da budem siguran. Sad sam igro isto na dobrim postavkama, nije bilo glasno vise, ali je opet fps bio uzasan. Kako da testiram jel sve u redu s grafom? Furmark? Procesor bih isto htio testirati. Znaci zelim vidjet koja komponenta ne valja ako je tako. Sumnjam u grafu nekako jer sam ju kupio rabljenu ovdje preko buga, ko zna jel me shebo covjek il nije.

Upali HWMonitor, odigraj kolko već igras GTA dok ti ne počne štekati. Izađi iz GTA, screenshot od HWMonitora i zalijepi sliku tu na forum.

14 godina
Remzi kaže...
Gamer6669 kaže...

Upali HWMonitor, odigraj kolko već igras GTA dok ti ne počne štekati. Izađi iz GTA, screenshot od HWMonitora i zalijepi sliku tu na forum.

Đabe mu govorit,rekao sam mu to na prošloj stranici i on ništa tak da sam odusto od njega.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nisam igrao GTA V jedno 2 mjeseca i vratim se pred par dana da vidim sta ima, kad ono, sami modderi unutra, cheateri, hakeri sve zivo, tu i tamo iznimka i dodje par normalnih.

Kad sam tjekom cijelog ljeta igrao to je bila rijetkost, ali sada svaki "sešn" ima bar jednog.

Ja dobim izgon vec 3 puta jer volim ubijat po gradu, a ovu ekipu koja radi veca njasra od mene ima sve vise?! 

Pot piss

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moze li mi neko pojasniti kako ovi debili cituju na gta, je li igraju preko cipovane konzole ako je u pitanju playstation??? Kako to funkcionise? Da mi je imati onaj cheat da pare padaju sa neba i nista drugo :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Na konzolama imas cheatere samo na PS3 (jailbreak) i Xbox 360 (modificirani). PS4 i Xbox One nemaju cheatere. U zadnje vrijeme na PC-u je sve više cheatera, one zaštite od R* ne pomažu više

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

Na konzolama imas cheatere samo na PS3 (jailbreak) i Xbox 360 (modificirani). PS4 i Xbox One nemaju cheatere. U zadnje vrijeme na PC-u je sve više cheatera, one zaštite od R* ne pomažu više

sta znaci jailbreak, da je cipovana konzola? ako da kako uopste mogu igrati online sa cipovanom konzolom

12 godina
neaktivan
AngryBird kaže...

sta znaci jailbreak, da je cipovana konzola? ako da kako uopste mogu igrati online sa cipovanom konzolom

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nije "čipovana", nego je modificirana, jailbreak je softver, a ne čip. Može se uredno igrati online obzirom da ima hakera. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 16:27 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako vratiti level na multiplayeru na 0 ? da se obrise sve sto sam narpavio sa likom? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam se isprepadao kakvi ce to zahtjevi biti, al igra ide skroz fino na mojoj konfi.  Nemogu shadows na max jer mi grafa ima samo 1280 Vrama, al sa vecinu opcija na max, do sada mi nije ispod 45FPS opao..

Nego nikako skuzit kako uparkirat onaj auto sa paukom, Tanya narkomanka samnom u kamionu :)

noob al volim učit
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@smak420

Dođeš s tow truckom i autom od kud si i krenuo i ostaviš auto na onom crvenom dijelu, znaci na taj dio ga pozicioniraj i drži H da ga pustiš, to je to.

Btw. ja riješio problem s GTA, imao sam onaj post fx na very high, ali tek dok sam smanjio pa opet stavio na high mi je prešlo vram, nije prije pisalo da tolko troši, sad mi je na high-very high, 59fpsa, tolki mi je refresh rate pa nije 60, ali jako ugodno, sad sam naviko na to, igram nfs rivals (igra koja je na 30fps lockana), to je štekanje, ne mogu, naso sam na netu kako unlockat i sve sad lijepo radi, jedino u gta 5 mi cpu cooler zna bit glasan, al dobro to je normalno za stock cooler pod opterecenjem. Hvala svima na pomoci, s kompom je sve u redu :D

16 godina
neaktivan
bongy kaže...

kako vratiti level na multiplayeru na 0 ? da se obrise sve sto sam narpavio sa likom? 

Mislim da se MP level veže uz lika kojeg napraviš, tako da napravi novog lika i probaj vijdeti da li ti je lvl 0 ili je ostao isti lvl (u ovo čisto sumnjam, jedan od frendova je napravio novog lika nakon prebacivanja sa PS3 i sa istim R* Acc-om te je bilo lvl 0... naravno to je bilo pred par mjeseci, tako da nez da li se što promjenilo od onda)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav imam gta v original kupljen preko stema trebao bi formatirati hard na koji naćin da prebacim save od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz. Ja i moj kolega trazimo 2 aktivna igraca za heist... Mozemo i crew napraviti kasnije. Kontakt PP. Lp.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako nekome treba jedan za heist neka me doda. "thumper0101"

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 1:03 (poire).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kaj niko nezna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Documents/Rockstar Games/GTA V/Profiles 

ili najbolje da cijelu tu GTA V mapu u documentsima skopiras.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se kome dogadja da fps na mapi (u meniju) padne na <5 kada je v-sync iskljucen? Ima li kakav fix?

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Pozdrav jel se kome događa da da nakon 10 minuta igranja počne lagati, a do tada sve sjajno radi, neznam nije grafička vjerojatno kada na početku radi oke, dal je to opet neoptimizirano ili?

Chill Now And Forever
12 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Pozdrav jel se kome događa da da nakon 10 minuta igranja počne lagati, a do tada sve sjajno radi, neznam nije grafička vjerojatno kada na početku radi oke, dal je to opet neoptimizirano ili?

nije nikome

15 godina
Grand Theft Auto V PC

meni nakon 10-30-40min, kako kad...nije odredeno...radi super, onda pocne stekati, trzati, gledam ram se popne  na 85-90% i nemoze vise nista, cesto i freeza i moram ugasiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

meni nakon 10-30-40min, kako kad...nije odredeno...radi super, onda pocne stekati, trzati, gledam ram se popne  na 85-90% i nemoze vise nista, cesto i freeza i moram ugasiti

no pa što je to pobogu, bezveze, ja mislim da nije ram kod mene a možda i je neznem nisam pratio, a na slabijim postavkama si probao?

EDIT: Možda je problem kaj su texture na high, i reflections na very high?

jer zbog tekstura mi prelazi na 1600+mb vram a moja je 1gb, al nezz dal je to stvarno što prikazuje jer stvarno na početku 40-50 fps-a, jedino ak se nakupi u vRAM memoriji nakon 10 min onda nastaje problem.

Sad bi ja molio nekog neka se izjasni dal je to razlog jer ostale napredne opcije pogašene osim AF x16 jer su teksture ljepše ali to ne utječe na broj MB

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:37 (keky911).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ja imam 2048mb, ali sam igrao i na ispod 2000 i na 2400 koliko mi je sad...prije prva 2-3 updejta mi radilo sve glatko satima, nakon sta se igra updejtala sama od sebe, poceli su problemi...probao sam opet sniziti neke postavke, ali opet ista stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Muahahahahah. 

Pocnite srat sad :)

Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najjači si e.

13 godina
protjeran
GamerX9 kaže...

Muahahahahah. 

FrEaK94 kaže...

Najjači si e.

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
neaktivan
FrEaK94 kaže...

Najjači si e.

To je ova GTX 650 iz moj PC? 

Stjepanj kaže...
GamerX9 kaže...

Muahahahahah. 

FrEaK94 kaže...

Najjači si e.

lp

A kaj se ti smijes, tebi valjda pise 3.5 GB s ovim šrotom kojeg imas. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice