malo sam citao, kazu da crasha zbog pokusaja pucanja, i da, crashalo mi se cim sam kliknuo desni klik da pucam. idem probat proc bez pucanja.
Da bez pucanja a kaze kill the cops 
pa mozes ih izgurat.
malo sam citao, kazu da crasha zbog pokusaja pucanja, i da, crashalo mi se cim sam kliknuo desni klik da pucam. idem probat proc bez pucanja.
Da bez pucanja a kaze kill the cops 
pa mozes ih izgurat.
ili 28€ iz brazila :) za rsc
Ja sad dobio neki update od 207 mb.
Di se mogu naći promjene?
Ima li update 2 kakav utjecaj na performanse ?
FPS mi je pao s 100+ na 80-90, znaju se dogoditi čudna trzanja i mouse sensitivity je manji.
FPS mi je pao s 100+ na 80-90, znaju se dogoditi čudna trzanja i mouse sensitivity je manji.
znači neigrivo
znači neigrivo
Totalno 
ta trzanja i mene zezaju, nije zbog proca, a nije ni zbog grafe, a ni zbog diska, baš čudno, a zadnji driveri. Inaće ta trzanja su samo na početku poslije više nisu hihihihihih
Dvije stvari me iritiraju, a mozda samo ja neznam kako to uraditi. Prva stvar je sto nemogu dropat wepse, recimo imam 3 assault rilfes, a koristim samo jednu, volio bih kada bih mogao baciti druge dvije. Druga stvar je sto bih volio igrati da sam stalno 3rd person samo kada aim da me onda stavi u ads, kao arma recimo, cudno mi da se nemoze tako igrati, a mozda sam ja nesto propustio u kontrolama/postavkama
.
Još 3 posto... Ajde više, matereti... :)
Evo upravo skidam igru i prosječna brzina skidanja mi je 124.5 kB/s, a inače mi je znalo biti i do 500 kB/s.
Ima li tko još ovakav "problem" ? :D
ova igra je sjebana do bola na bracu
sami bugovi
do sada skinula na ovo pcu 30tak gb
i sad kod ovog patcha mi kaze da igra nije instalirana pa nemoze instalirati patch ono ??
sto sad ?
Da li se i vama desava crash kada recimo bacate sticky bombs i onda u autu probate ciljat? Koliko sam citao po redditu dosta ljudi ima problem s tim
Ne shvaćam onu extended shadow distance opciju. Sjene su mi stalno mutne sve dok se ne približim na 2 m bez obzira dali je ta opcija na max ili na min. Radi se o advanced opciji.
EDIT: Evo 2 slike; Na prvoj slici se vidi kako je iz daleka sjena mutna, dok se na drugoj slici vidi razlika kada se približim.
Mislim da svi (ili velika vecina) ima taj problem, ili nije problem, neog je igra takva.
Extended shadow distance mislim da samo produlji sjene, veoma neprimjetno, ne isplati se.
Treba cekati da Nvidia izbaci onaj performance guide.
Evo video sa postavakama i FPSom...
*video ima neku geršku te je nakraju nešto zaštekalo jer imam neke probleme sa Shadowplayom i Geforce Expiriencom te za ugasit Shadowplay moram deinstalirat GE...
Kada se refresh rate stavi na "Half", (dakle pola od onoga koji podržava monitor, a kod većine korisnika danas je to 60 Hz) tada igra radi na 29/30 FPSa.
A pošto mi je sa ovim postavkama 90% vremena minimalni FPS 35, preko Nvidia Inspectora sam stavio taj limit; jer zašto ne, bolje da se kreće na 34/35 nego 29/30, nikakva drastična razika u fluidnosti, al nek se nađe...
Ovo su postavke u Nvidia Control Panelu i Nvidia Inspectoru
*sve šta se namjesti u CP se automatski prenosi u inspektor, (Threaded Optimisation se ne vidi na slici od inspektora)
Pa evo par kratkih osvrta na neke opcije...Sa time da je ovo setup koji cilja na 30+ FPSa na slabijem hardware sa time da igra naginje Ultra presetu
Ovo je izgled igre na postavkama iz gornjeg videa, (na tim slikama nije bila upaljena dodatna FXAA opcija u Control Panelu)
Kao šta sam već spomenuo, uz igrin FXAA sam uključio i ovaj iz CP/inspektora jer igrin radi loš posao, a sa ovime je to ipak nešto bolje, a nema udara na performanse, (primjer)
Šta se tiče Shadow Quality opcije; nju sam stavio na high radi toga šta sam gledo i ja neku razliku ne primjetim, a da ne spominjem kada je to sve u pokretu! A sa time sam dobio da i u šumovitim područjima gdje ima puno raslinja FPS ostaje na broju 35 dok bi uz VH postavke pao do 30 FPSa
Šta se tiče Soft Shadow opcije; tu nisam stavio Softest, već Soft iz razloga šta mi izgledaju ljepše... Soft VS Softest nema neki udar na performanse dok NVIDIA PCSS uzima previše za ono šta nudi, (vjerovatno i konkurentna AMD opcija)
Reflection MSAA; nisam ni palio, jer mi se čini kao potpuno nepotreban potrošač resursa; tko ima moćan hardware naravno da će upalit...
Grass Quality - opcija koja jako utječe na performanse i Ultra bi preporučio samo onima sa jakim karticama i procesorima!
Depth of Field efekti; stvar osobnog ukusa, jako ljep efekt za screenshotove i video uratke, ali meni osobno za vrijeme igranja i ne leži; nikakav udar na performanse reko bi...
Anisotropic Filter opcija - to obavezno staviti na x16!! U svim igrama! na današnjem hardwareu nema nikakvog utjecaja na performanse!
Šta se tiče Ambient Occlusion i Tesselation opcija; minimalni FPS mi se ne razlikuje ako su te opcije na Normal ili High pa ne vidim razloga zašto ne budu na High...
Advance options sam malo čačko.. Uključio sam one detaljne sjene i extended distance stavio na 50% te nisam primjetio neki veliki udarac na performanse, ali nisam previše ni testiro sa tim opcijama! Moguće da van grada di ima više raslinja to ima veći udar na performanse...
I za kraj... Smanjite si default brightness, (zato i je tu da se podesi za monitor/televiziju)!! To ljudi praktički nikada ne diraju,a u 90% slučajeva daje ispranu sliku!
I to je to ukratko... Postavke da igra radi na stabilnih "konzolaških" 30 FPSa na slabijem hardwareu uz odličnu prezentaciju.
Mene Grass quality ubija.
Inače radi na 55-75 FPS, a u travi kad sam radi na 25-35.
Mene Grass quality ubija.
Inače radi na 55-75 FPS, a u travi kad sam radi na 25-35.
Također, bio sam prisiljen da ga stavim na normal da se mogu dalje igrat u 60fpsa
Igra baš ubija procesore. 40 do 60% iskorištenost na mojem. To je najviše što sam vidio u bilo kojoj igri.
Ima li tko drugi problem sa uzasnim fps dropom na "solidnom" hardwaru (Radeon 6950 2GB, Phenom II 960T, 4gb DDR3 (ova 4gb me muce)) cak i na najnizim postavka i rezi 800x600? Igra je za mene u potpunosti neigriva. Izadem iz kuce kad se loada, mogu vozit 2 minute i onda se ili crasha na desktop ili pocne toliko stekati da je moram sam ugasit.
Ima li tko drugi problem sa uzasnim fps dropom na "solidnom" hardwaru (Radeon 6950 2GB, Phenom II 960T, 4gb DDR3 (ova 4gb me muce)) cak i na najnizim postavka i rezi 800x600? Igra je za mene u potpunosti neigriva. Izadem iz kuce kad se loada, mogu vozit 2 minute i onda se ili crasha na desktop ili pocne toliko stekati da je moram sam ugasit.
Definitivno ram. Uzmi još 4 gb s njuškala. Ja moram ugasiti skoro sve programe pa je 6 gb jedva dosta.
Meni je trava pixelasta onako , kad je gledam iz neke daljine i neznam zas je tako .
Meni je trava pixelasta onako , kad je gledam iz neke daljine i neznam zas je tako .
Vidio sam na guru3d forumu da MSAA nekome zna raditi probleme!! Pa evo primejr od tamo
Definitivno ram. Uzmi još 4 gb s njuškala. Ja moram ugasiti skoro sve programe pa je 6 gb jedva dosta.
Jel mi igramo istu igru?
Ja vrtim na med/high postavkama, doduše na 1280x720p, i nema uopće štekanja, fluidno radi baš krasno
Ako netko ima fkt ocaja fps, moze ugasiti shadows i reflections na: Documents\Rockstar Games\GTA V u file-u "settings.xml" stavite:
<ShadowQuality value="1" />
na
<ShadowQuality value="0" />
i
<ReflectionQuality value="1" />
na
<ReflectionQuality value="0" />
i eto vam + 15-20 fps.
Nego, ja imam isto jedan problemcic, sveki puta kada idem igrati gta online, sam sam u loby. Frendovi se mogu join k meni ali ja se nemogu k njima, i svaki put kad sam igram online sam sam u lobyju. Kada se ja zelim connectati nekome od njih dolaze razni errori: "Connectoin Time Out" "bla bla "Not Comaptilbe"" itd.
Zna li netko fix za to?
Pozdrav!
Kako da rijesim problem bi pokretanju igre, uvijek mi izbaci "the program can't start because mf.dll is missing from your computer". Ima li ko kakvo rijesenje?
Hvala
Pozdrav!
Kako da rijesim problem bi pokretanju igre, uvijek mi izbaci "the program can't start because mf.dll is missing from your computer". Ima li ko kakvo rijesenje?
Hvala
Pozdrav!
Hvala
http://download.dll-files.com/6e4c4cdd3c7dd9c4f0ea8ba96ad9d906/mf.zip?0XElPHVMiP skini i stavi u GTA V folder
Jel mi igramo istu igru?
Ja vrtim na med/high postavkama, doduše na 1280x720p, i nema uopće štekanja, fluidno radi baš krasno
Da, ali ja igram na very high/ultra 1080p. Ogromna je razlika.
Nakon defregmentacije harda igra radi cist ok sa 3 gige rama, postavke su high 1080p sa FXAA. Drži lock 30 pošto me cpu koči dosta. Jedini kompromis koji sam morao napravit radi manjka rama je stavit draw distance na 2 vrijednost.