Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.464.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Ne kupujem cesto igre, i sam ih dosta skinem. Ali vjeruj mi da GTA 5 i sad nakon dosta godina od izlaska vrijedi tih 300 kn u SD. Ide ti i na rate. Imas igru ko covjek, kad se naigras SP krenes u MP. Ja ju igram intenzivno vec preko pola godine u multi player. Imao sam prije fizicku verziju, ali sam ju nakon prolaska SP prodal. Pa sam kupil prek Steama opet :)
16 godina
champion20 kaže...
Ne kupujem cesto igre, i sam ih dosta skinem. Ali vjeruj mi da GTA 5 i sad nakon dosta godina od izlaska vrijedi tih 300 kn u SD. Ide ti i na rate. Imas igru ko covjek, kad se naigras SP krenes u MP. Ja ju igram intenzivno vec preko pola godine u multi player. Imao sam prije fizicku verziju, ali sam ju nakon prolaska SP prodal. Pa sam kupil prek Steama opet :)

Potvrđujem ovo, V je jedna od rijetkih igara koju sam kupio i nije mi žao ni kune. Iako ne igram toliko koliko sam prije igrao i dalje povremeno odem online i napravim koji heist tako da isplati se.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

danas sam kupio gta 5 preko instant gaminga za 25e. cd key dobijete odmah pa ako netko zeli kupiti igru definitivno preporucam tu stranicu (btw cini mi se da je na IG gta 5 najjeftiniji). 

ako netko hoce moze me dodati na social club pa da zajedno igramo multiplayer 

social club: Mateo96_CRO

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Prvo sto uradim svaki put kada intaliram GTA V je, sredim Trevora da fino izgleda. Inace on mi ima naljepsu fiziku od ostalih, Franklin je crnac sto nije po mom ukusu, a Michael je previse sirok :)

Edit:

(Tek sada vidim te ofucane cizme :) )

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 16:39 (DarkoKwon).

0 7 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav istetovirao sam sva tri lika i zanima me kako da ih skinem to jest kako da ostanu u kratkim hlačama ?nikako ne mogu nastemati

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Prvo sto uradim svaki put kada intaliram GTA V je, sredim Trevora da fino izgleda. Inace on mi ima naljepsu fiziku od ostalih, Franklin je crnac sto nije po mom ukusu, a Michael je previse sirok :)

a jesi ga i sredia

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pardon kaj upadam kao padobranac, al odlučio sam iskeširat za orginal GTA V, pa me zanima gdje je najjeftinije kupit key? Tnx

EDIT: pronašao ovo, al nebi htio bit prevaren

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 20:29 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Pardon kaj upadam kao padobranac, al odlučio sam iskeširat za orginal GTA V, pa me zanima gdje je najjeftinije kupit key? Tnx

Već sam kupovao sa te stranice, nije bilo problema. Uplatio i kroz nekoliko minuta stigao ključ na mail.

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

na vrhu stranice sam napisao :) 

ja sam key dobio odmah, a do sad sam uzeo par igara i sve je bilo ok bez ikakvih problema tako da preporucujem IG jer mi se cini da je najjeftiniji :)

16 godina
Grand Theft Auto V PC

matija.vugi, dodajte te me, kolokviji su završili, sad samo jako pičimo po hajstovima :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

-

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 19:39 (dexxa86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

imam problem. kada igram gta 5 nekad mi zna "zastekat" pa me izbaci iz igre i dode mi ova poruka. to se dogada i u singleplayeru i u multiplayeru. igra je aktivirana preko social cluba..

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
CROBOY kaže...

imam problem. kada igram gta 5 nekad mi zna "zastekat" pa me izbaci iz igre i dode mi ova poruka. to se dogada i u singleplayeru i u multiplayeru. igra je aktivirana preko social cluba..

Konfiguracija ?

Darko
14 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

Relativno normalan error ovisno o tvojoj konfi. Ako imas overclock na grafi, makni ga i probaj opet. Skini nove drivere za gpu. Ako koristis neke modove, makni ih.

13 godina
protjeran
CROBOY kaže...

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203454867-How-to-fix-ERR-GFX-D3D-INIT

mozda ti se neka aplikacija "kolje" s gta5..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

cini mi se da sam rijesio problem. iskljucio sam vsync u postavkama i izasao sam iz steama i mozzile. mozda ga je to dvoje "ometalo"..

btw nisam stavljao modove niti sam overclockao grafu. konfa mi je: intel core i5 2500k 3.3ghz, 8gb rama, amd radeon hd 6900 series, maticna asus p8p67 pro i hdd 1tb

1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Opet je počelo s cheaterima...u koji god session uđem, minimalno 3 cheatera koji spawnaju novce po gradu, avione, zgrade i sl. Nadam se da će Rockstar to "očistiti".

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Opet je počelo s cheaterima...u koji god session uđem, minimalno 3 cheatera koji spawnaju novce po gradu, avione, zgrade i sl. Nadam se da će Rockstar to "očistiti".

Rockstar je tolko nesposoban oko moddera da su morali isključiti insurance sistem (naplaćivanje naknade kad uništiš tuđe vozilo) zato jer je do prije mjesec dana postojao exploit putem kojeg su ti cheateri mogli "nabiti" te naknade i tako ti sve novce izmust u kratkom vremenu, i još bi onda ti završio u Bad sportu lobby-u. Katastrofa. Nadam se da će doć neki banwave sa sljedećim update-om.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 13:47 (AngryBird).
14 godina
AngryBird kaže...
FileFicho kaže...

Rockstar je tolko nesposoban oko moddera da su morali isključiti insurance sistem (naplaćivanje naknade kad uništiš tuđe vozilo) zato jer je do prije mjesec dana postojao exploit putem kojeg su ti cheateri mogli "nabiti" te naknade i tako ti sve novce izmust u kratkom vremenu, i još bi onda ti završio u Bad sportu lobby-u. Katastrofa. Nadam se da će doć neki banwave sa sljedećim update-om.

Zasad jedino pomaže passive mode. Otkad sam saznao za njega to je prvo što napravim kad uđem u igru i nemam problema. xD Radim uglavnom samo misije i heistove tako da mi to jako dobro dođe. Najbolje mi bilo prije kad napravim setup s nekim random likovima i onda me izrešetaju kad nas vrati u freemode. E pa neš više. 

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
14 godina
inri kaže...
AngryBird kaže...
FileFicho kaže...

Zasad jedino pomaže passive mode. Otkad sam saznao za njega to je prvo što napravim kad uđem u igru i nemam problema. xD Radim uglavnom samo misije i heistove tako da mi to jako dobro dođe. Najbolje mi bilo prije kad napravim setup s nekim random likovima i onda me izrešetaju kad nas vrati u freemode. E pa neš više. 

Postoji ekipa koja te može ubiti i kad si u passive modu i onda ti još kod sljedećeg spawna zalijepe WC školjku za guzicu . Ne ulazim u Online dok to ne očiste jer takva igra nema smisla...svi level over 1000, bilijun dolara na računu i deri... . Planirao sam uzeti za PS4, ali sam vidio da tamo ekipa modda accounte tako da je i tamo ista priča.

14 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
inri kaže...
AngryBird kaže...
FileFicho kaže...

Postoji ekipa koja te može ubiti i kad si u passive modu i onda ti još kod sljedećeg spawna zalijepe WC školjku za guzicu . Ne ulazim u Online dok to ne očiste jer takva igra nema smisla...svi level over 1000, bilijun dolara na računu i deri... . Planirao sam uzeti za PS4, ali sam vidio da tamo ekipa modda accounte tako da je i tamo ista priča.

Ne baš.

Na PS3 moddaju accounte (rank, money, i ostalo) i onda rade transfer accounta na PS4. Na PS4 nema cheatera koji koriste Godmode, koji će ti srušit igru, zaljepit wc skoljku itd. Al recimo da sutra netko napravi jailbreak za PS4 i omogući pokretanje homebrew programa (mod meni), sve bi otišlo u 3 lijepe u GTA Online-u :D

13 godina
Imam
Intel i5 4460 3.2GHz
8GB RAM-a
Interesira me koju graf bi mogao uzet?

GeForce GTX 780 ili GeForce GTX 960?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zviznemte kaže...
Imam
Intel i5 4460 3.2GHz
8GB RAM-a

mozes obje, no gtx960 polovne kostaju cca 1300kn a gtx 780 2000kn+, s tim da su 960-tke sve s garom a 780 su vec rijetke za naci s duzom garancijom! a posto nvidia namjerno osakacuje kepler cip, rade uzmi 960! ili ako lova nije problem s gtx 970 nemozes pogrijesiti!lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 13:12 (Stjepanj).
13 godina
Stjepanj kaže...
zviznemte kaže...
Imam
Intel i5 4460 3.2GHz
8GB RAM-a

mozes obje, no gtx960 polovne kostaju cca 1300kn a gtx 780 2000kn+, s tim da su 960-tke sve s garom a 780 su vec rijetke za naci s duzom garancijom! a posto nvidia namjerno osakacuje kepler cip, rade uzmi 960! ili ako lova nije problem s gtx 970 nemozes pogrijesiti!lp

To sam i razmisljao. E lova je malo problem ali mozda se i strpim jos ovaj mj da nadopunim hehe :D

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

s 960-tkom gta5 ide fino na fullhd! no gtx 780/970 to pojedu! preporuka da izbjegnes 780 jer za istu cijenu imas puno bolju karticu(gtx970)lp

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da li bi netko igrao heistove? dosta mi je vise ovih idiota koji otidu usred heista.

social club: Mateo96_CRO

steam: [SD] Mateo96

0 0 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...

s 960-tkom gta5 ide fino na fullhd! no gtx 780/970 to pojedu! preporuka da izbjegnes 780 jer za istu cijenu imas puno bolju karticu(gtx970)lp

Ja bih rekao da mu čak ne treba 960 jer 950 isto radi odličan posao - nije problem u brzini već u količini rama. Dijetna Rama od 2GB će ti stutterati dok učitava regije - da se izbjeći pažljivim konfiguriranjem opcija. Tih 10% performansi ne znam vrijedi li novaca..

12 godina
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozz ekipa , planiram kupiti gta preko instant gaminga ali me samo zanima da li ce mi MP stekati vise nego SP

Kada igram SP (pirat) ne steka mi skoro nista mozda se malo osjeti trzanje kada jurcam autom ali nista strasno, pa me samo zanima hoce li stekati vise na MP(ono kao neocitavanje mape i to)  , informacije o kompu mozete vidjeti pod MOJ PC

Hvala unaprijed ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Pozz ekipa , planiram kupiti gta preko instant gaminga ali me samo zanima da li ce mi MP stekati vise nego SP

Kada igram SP (pirat) ne steka mi skoro nista mozda se malo osjeti trzanje kada jurcam autom ali nista strasno, pa me samo zanima hoce li stekati vise na MP(ono kao neocitavanje mape i to)  , informacije o kompu mozete vidjeti pod MOJ PC

Hvala unaprijed ;)

Nece

Battlelog: D3lBoy-00
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice