Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.467.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
mozes recimo na youtubu vidjeti kako netko prolazi tu misiju i vidjeti gdje grijesis....
marroncevic
11 godina
#wot#vk.0h kaže...
Pozdrav zapeo sam u SP na onoj misiji kad Trevor krade avion iz vojne baze .I probao sam 100 puta i ne mogu proći uvijek me obore.Moze li mi neko preko team viewera proći tu misiju jer sam 3 mjeseca zapeo ?

3 mjeseca? Majko isusova hahaha 

14 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...
Pozdrav zapeo sam u SP na onoj misiji kad Trevor krade avion iz vojne baze .I probao sam 100 puta i ne mogu proći uvijek me obore.Moze li mi neko preko team viewera proći tu misiju jer sam 3 mjeseca zapeo ?

Kad koristiš onaj Trevorov ability power si besmrtan pa ne bi trebao biti problem pobit ih sve.

11 godina
neaktivan
Ma znam ali se avion eksplodira
11 godina
neaktivan
13 godina
#wot#vk.0h kaže...

Ako govoriš o

misiji taj avion nemožeš spasit šta god napravio zato šta je vjerojatno skriptirano da te lovac pogodi u rep i motor, jedina opcija je iskakanje van i tu misija završava.

11 godina
siick_bubble_gumm kaže...

treba mi netko da igramo heistove i slicno, mada sam ih vec sve presao ali mi trebaju pare, level sam 62. 

Ja sam dojma da su heistovi gubljenje vremena. Ok ako imaš svoju ekipu, ali na randomu nikak ih skupit i uloženo vrijeme se daleko bolje iskoristi solo sa Kurumom i Contact missionima. Plus svaki put kad se ulogiraš pravac u LSC i prodas kantu za 9k, u povratku strpaš novu u garažu za drugi put i začas se skupe pare

9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi, pozdrav. Imam jedno pitanje. Inače ne igram video igre, pogotovo ne pc igre, ali u bespućima dosade i nedostatka društva odlučim si kupiti originalnu igricu gta 5 za laptop. Igra mi je došla na 7 DVD-ova te sam ju instalirao i igrao neko vrijeme. Sada, nakon pola godine došla mi je želja da ga opet zaigram, međutim izgubio sam pakiranje od igrice sa DVD-ovima i što je još bitnije, CD Key za aktivaciju.
Sada me opet traži da unesem CD Key, ali ja nemam originalno pakiranje koje sadrži taj isti.
Zna li možda netko gdje da se domognem tog koda za aktivaciju ?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
marino111111 kaže...

Ljudi, pozdrav. Imam jedno pitanje. Inače ne igram video igre, pogotovo ne pc igre, ali u bespućima dosade i nedostatka društva odlučim si kupiti originalnu igricu gta 5 za laptop. Igra mi je došla na 7 DVD-ova te sam ju instalirao i igrao neko vrijeme. Sada, nakon pola godine došla mi je želja da ga opet zaigram, međutim izgubio sam pakiranje od igrice sa DVD-ovima i što je još bitnije, CD Key za aktivaciju.
Sada me opet traži da unesem CD Key, ali ja nemam originalno pakiranje koje sadrži taj isti.
Zna li možda netko gdje da se domognem tog koda za aktivaciju ?

odeš u dućan i kupiš,ima stvarno ljepih kodova za aktivirati gta V

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pecaš. Jednom uneseni kod ostaje u tvoj Social club računu (accountu), bez obzira na reinstalacije igre itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ono kad kazu da je i5 dovoljan za GTA 5 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Eto, o tom sam pricao neki dan, GTA V i BF4 su teški za cpu, tako da ako staviš jace kartice na makar nabrijani i7 usage nece bit konstantan na obje kartice.

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Istina. Moj i5 4690k je clockan na 4,2 GHz i u igri imam pretežito 70-75-80 % cpu usage. Još kad upalim Self Radio, ode cpu usage na 89-90 %, makar ne šteka :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sad idem pokrenut GTA V, i launcher mi skida neki update od 54mb i svaki put kad zavrsi download, dobim Gta V has stopped working... Apsolutno random, zna li tko kakvo rijesenje (ne radi onaj "fix" sa disableanjem grafe u device manageru)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 23:25 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

predpostavljam da imas win10?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da al nije do windowsa, vec do debilnog gta koji se nerijetko ukenja nakon updatea, rijesio sam tako da sam obrisao launcher i skinuo setup tool koji je ponovno instalirao launcher, pa eto ako nekom bude isto...

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Frend ima isti problem na win 10 pa zato pitam! Daj mi link kaj trebam skinut?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Download for windows, ako mu se igra crasha nakon loada onda nek obrise modove, meni je FOV mod znao crashat https://socialclub.rockstargames.com/activate

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Pozz ekipa.

Racunar mi je bio na reklamaciji, medjutim kada je dosao sa reklemacije steam verzija mi je na ruskom iz cista mira. Je li to moguce promjeniti ? Bio mi je engleski jezik prije. Isao sam pod languages i pise samo ruski. GtA mi je skinut na tom servisu, je li mozda on skinuo krekovanu verziju ? 

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Pozz ekipa.

Racunar mi je bio na reklamaciji, medjutim kada je dosao sa reklemacije steam verzija mi je na ruskom iz cista mira. Je li to moguce promjeniti ? Bio mi je engleski jezik prije. Isao sam pod languages i pise samo ruski. GtA mi je skinut na tom servisu, je li mozda on skinuo krekovanu verziju ? 

Probaj ovdje promijeniti prije toga properties i iskljuci da read-only,napravi ovako i opet ukljuci read-only.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 17:05 (doky01akablava).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

di je najpovoljnije (a da je sigurno) uzeti steam key za gta5?

ja osobno vec imam igru kupljenu na steam salle, no medjutim trebao bi jos 1 kopiju igre.

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Nemam taj fajl, tj. imam slican, ali je .dll, a .ini nemam, imas li neke ideje ?

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Nemam taj fajl, tj. imam slican, ali je .dll, a .ini nemam, imas li neke ideje ?

Pretpostavljam da samo trebaš uključiti opciju da vidiš skrivene datoteke kao ovdje na slici.

Hajduk živi vječno!
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Hvala decki na podrsci, uspio sam, samo sam validirao igru i evo sada mogu birati jezike :)

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Formatirao sam disk zbog nekog problema hocu ponovo da skinem GTA, je li postoji negdje kompresovana verzija koju mogu skinti, tipa torent ? Imam steam verziju, ali 3 dana mi treba da skinem 60gb, a internet mi treba zbog posla. 

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ekipa,vidim sancta domenica ima trenutno GTA V,box edition naravno, na akciji za 299,99kn

planiram si uzeti ali me zanima mogu li ga aktivirati na steamu nakon kupnje?

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Ekipa,vidim sancta domenica ima trenutno GTA V,box edition naravno, na akciji za 299,99kn

Ako ti se ne žuri možda ti je bolje da sačekaš ljetne rasprodaje kako na steamu tako i drugdje. Mogao bi proći dosta jeftinije. Kupio sam ga na zimskoj rasprodaji na steamu kad je bio na 40% popusta što je već nešto jeftinije nego što si ti našao. A mogao bi biti i na 50% popusta preko ljeta.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

To je Retail version. Nemreš aktivirati na steamu

14 godina
odjavljen
Hvala na odgovorima,nasao sam informacije u meduvremenu na netu tako da sam odustao od kupnje.
Nekako bi najradije htio box edition,ali pricekat cemo neke akcije pa mozda cijena prevagne u odnosu na kutiju ☺️

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz ekipa, muku mucim s torentima za gta v..nikako da mi se neki skine do kraja nego mi stane uvijek...ima li netko neki dobar torent moze i tu a i na PM bio bih jako zahvalan, hvala puno :))

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice