spojio sam ps2 na tv karticu i snimao kako igram
spojio sam ps2 na tv karticu i snimao kako igram
Šteta što nema na PC-u.
možda se može pokrenut preko nekog emulatora.
možda se može pokrenut preko nekog emulatora.
Daj uploadaj taj video na xfire, tamo ti neće maknuti muzičku podlogu i daj nam link, baš da vidim kako je originalno ispalo. Ovako kao da gledam nijemi film.
Naravno ako imaš xfire.
nemam xfire. znaš gdje bi drugdje mogao uploadati video?
Probaj i na Metacafe, ali bez obzira morat ćeš se registrirati.
evo stavio sam video na xfire. na metacafeu bi vjerovatno bila ista stvar kao i na youtube-u.
Kao prvo, video ti je fenomenalan.
Kao drugo, ne trebaš uploadati drugdje, samo na YT-u napravi sljedeće i zvuk ti se bude vratil:
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/youtube-copyright-kako-ga-izbjeci/41028.aspx
@boxer, bilo bi ok da taj link staviš i u prvi post teme, da ljudi znaju
Igram ja tako neki promod, kad ono, stevy nam se pridružio, pa nam je malo pokazal svoje snip skillz... uglavnom, nije video mojeg gameplaya, nego jednog od najboljih snipova u codu4...
evo moj novi video iz Coha igro sam protiv expert britanaca
pobio sam im 117 ljudi oni meni 0
najbitnije je na tak maloj mapi protiv njih igrat sa sniperom jer su im jedinice skupe
i cim prije im zatvorit prolaze da imate dominaciju na terenu
onda vam ni expert nista nemoze
trebo si malo usporit video 3x sam gledo da sam skuzil o cem se radi uopce
Malo te lagg zeza?
Malo te lagg zeza?
ne to sam tebi :P
Evo jedan moj iz PES10, gol sa Simaom
http://www.xfire.com/video/25581f/
Zanemarite muziku,nju sam tek poslje uploada skuzio jer je svirala u backu...
1.Ide brze kad ne snimam..
2.Ma muziku sam stavio prvu koju sam naso, nije mi se dalo previse zaje*avat..
evo jedan funny glitch iz prototype-a,dajte mi recite kak dobijete zvuk kad snimate preko xf-a :/
evo jedan funny glitch iz prototype-a,dajte mi recite kak dobijete zvuk kad snimate preko xf-a :/
To mozes namjestiti u XF-u na Tools > Options > Video ,pa imas dolje kod Audio Capture Options > Record Sound.
To mozes namjestiti u XF-u na Tools > Options > Video ,pa imas dolje kod Audio Capture Options > Record Sound.
ma sigurno mu je to ukljuceno
nije to tak jednostavno kak zvuci
ni meni nece niti fraps niti xfire snimat zvuk probo sam 100 fixeva raznih drivera al nece
ni meni nece niti fraps niti xfire snimat zvuk probo sam 100 fixeva raznih drivera al nece
Al mislim da trebas imati mikrofon na kompu.Meni nije niti potreban zvuk jer uvijek ubacim neku pijesmu.
Al mislim da trebas imati mikrofon na kompu.Meni nije niti potreban zvuk jer uvijek ubacim neku pijesmu.
imam mikrofon stalno ukljucen
i ja ubacivam pjesmu al za neke stvari ipak treba zvuk iz igre
To enable Stereo Mix (or another recording device) in Windows Vista:
- Go to your ‘Control Panel’.
- Double click ‘Sound’.
- Click the recording tab.
- Right click on the white background of the tab and click ‘show disabled devices’.
- Right click on the device that is on the list and click enable.
- You should now be able to select this device for recording in both Windows Vista and Xfire.
You’ll need to go to Tools | Options | Video tab in Xfire and select the newly enabled device under ‘Audio Device’. The audio coming through that device will now be recorded in your videos.
U slučaju da imate još nekih pitanja vezano za snimanje zvuka u Xfire - pogledajte odgovore na sljedećem linku.
http://wiki.xfire.com/wiki/index.php/Help:Video_sound_troubleshooting
hehe evo ovo nisam ja snimao ja sam ubijen XD
http://www.xfire.com/video/2765cf/
edit:evo malo se igrali na mom serveru
(trke)