Posto postoji mnogo tema u vezi igara i dosta igraca na ovom forumu dosao sam na ideju da napravim jednu kreativniju temu u vezi igara gdje je potrebno uloziti vise napora i svoje stvaralacke mastovitosti.
Prije svega cijenim kreativnost te bi isto tako volio vidjeti kako u ovom pogledu stoje mnogi forumasi, dakle da djelimo iskustva, misljenja i savjete, te takodjer pohvale i kritike.
Dakle, radi se o pravljenju videa iz igara.
Predlazem ova pravila, te bih volio da ih se pridrzavate jer tema nece imati smisla.
1) VIDEO MORA BITI VAS - nemojte zloupotrebljavati i stavljati tudje video uratke;
2) Igra nije bitna tako da svatko tko hoce moze iz svoje omiljene igre napravit video;
3) Mozete slobodno davati savjete kako je nesto bolje izvesti, zatim svoje pohvale ali i kritike;
4) Prilikom davanja kritika zamolio bih vas da budete umjereni i da ne budete BEZOBRAZNI I BAHATI da nebi bilo kakvih svadja;
5) Video uratcima mozete davati i ocjene;
6) Primarni cilj stavljanja videa nije HVALISANJE, nego poticanje na KREATIVNOST;
7) Nemojte stavljati video uratke gdje se koriste cheatovi...
Znam da je gnjavaza praviti video, zahtjeva dosta vremena i rada, a i hardwerski je zahtjevna, te sam u pocetku bio skeptican dali da uopce otvaram ovakvu temu jer sam mislio da nece biti zainteresiranih.
Ipak sam se odlucio da je otvorim i nadam se da ce se barem jedan dio igraca odazvati i staviti svoje uratke, a mozda nekoga i nagovorimo da pocne sa tim nacinom zabave.
Ja sam napravio jedan filmic iz CoD4 TDM, odnosno izvukao sam par recorda i iz njih isjekao ono sto mi je potrebno te to na brzinu smiksao i uploadao na youtube. Ovo mi je prvi video i jos ucim da radim sa ovim programom. Imam jos par na "lageru", dok ih malo preradim, uploadat cu i njih.
Da mnogo ne davim evo pa pogledajte:
1. Edit
Na preporuku Armora stavlja se link od teme kolege Danny_HR u kojem objašnjava na koji način se rješavaju problemi vezano za zvuk na YouTubeu.

, ma dobra su ti oba videa iako mi je draži prvi, valjd zbog Prowlera. I bolji su mi videi nego oni profi gdje se sve odigrava toliko brzo da se jednostavno ništa ne vidi, bolje ovako polako, na tanane... možda ubaciti koji slow motion (ako nije komplicirano)