Pa reci i tu. Možda večina nas nezna a željeli bi znati. Još nema šiztrow keksa :/
ko ima origigi pm me. da se addamo na steam pa da rokamo zajedno online :)
Pa reci i tu. Možda večina nas nezna a željeli bi znati. Još nema šiztrow keksa :/
prognozira se da ce doci za oko 2 do 3 tj. ( nesto slicno kao i prosle godine )
moj steam: redhillunited
moj steam: redhillunited
ima ih 20 :) jel si ti onaj iz vinkovca imas crvenu kapu na avataru?
Krenuo sam sa man cityem.. i prva tekma u ligi
Jedan od boljih skinova za fm koji čine igru puno ljepšom je već stigao
http://sortitoutsi.net/downloads/view/1422/steklo-x3
EDIT. obavezno promjeniti background picture, pa npr kod mene to izgleda ovako:
skin ti samo usporava igru... ja imam default skin i zadovoljan sam 
Naravno da ne usporava, jedino ako ne igraš na nekoj prastaroj kanti. Sjajnih je skinova bilo za prošle FM-ove, puno preglednijih i oku ugodniju od osnovnog skina.
malo ste si popili, kaj ne?
Uzeo sam si PSV i doveo ga apsolutno u red. Zaredao 3 prijateljske pobjede zaredom i jedna od thij je PSG s 2-0. Nažalost, Martens i Lens su mi ozlijeđeni i vraćaju se tek za 3 mjeseca. Odmah stižem Ajaxu u goste za finale nizozemskog kupa a njih mi nema. :/
Postaj slike tekme
Kakav je classic mode?
Kakav je classic mode?
Meni to ne valja. Sezona prebrzo završi. To je za one koji nemaju vremena igrat FM pa nabrzaka riješe sezonu. Ja igram Full manager season tj onu prvu opciju.
tommy jel to skidr verzija ili.....
Demo igram :/
Došao neki crack na PirateBay... jel ga netko probao?
Its working o.O :)
EDIT: Ne radi
Da sigurno ce vam radit crack koj je postavio clan koj se nedavno registrirao, nema kostursku glavu i koj ima samo taj jedan torrent tog cracka,Znaci clanovi sa VIP ili Trusted kosturskom glavom, i više torenta su vrjerodostojni. Malo rzamišljajte prije nego skidate viruse na PC:)
izgleda da je uklonjen sa PB
BTW: Mjenjam FIFU 13 PC za FM13 ...:) Mogu i pare:)
BTW: Mjenjam FIFU 13 PC za FM13 ...:) Mogu i pare:)
Koliko novaca trazis?
sorry za offtopic :/
Ima netko problema kad klikne na Backroom Advice? Samo me izbaci iz igre...bez icega..
Ima netko problema kad klikne na Backroom Advice? Samo me izbaci iz igre...bez icega..
Ista stvar kod mene, a izgleda i kod puno ljudi koji su skinuli te torrente... čekat update, fix ili kupit igru :D