Football manager 2011

poruka: 250
|
čitano: 261.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Football manager 2011

full verzija je tu :D 

...nego, jel zna tko di pisu rankovi liga...znaci koje su top koje low lige itd...ima samo ''competitions'' al tamo nema po brojevima... :S:S:S

xf : junglegrime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Football manager 2011

Mislim da zadnjih par Managera pati od tog problema.

Najvise što sam dobio za igrača, u sve 3 verzije od 2008-2010, je 5 milijuna za Mandžukića.

Neke sam morao davati na posudbe ili za sitniš.

Također smiješno je kad u vrijeme transfera, klub traži 8 miljuna za igrača kojem je vrijednost u stotinama tisuća.

Anarchists of the world, unite!
15 godina
neaktivan
Football manager 2011

kako samo 5 milijunaa ??? WTF?? najveći transferu FM 10 mi je bio Kramarić iz Dinama u Man City 15 M€  ...u novom FM-u su se transferi punooo popravili

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemam pojma zasto.

Ponuda skoro nisam ni imao, a odigrao je solidnu sezonu oko 25 golova.

15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

kako samo 5 milijunaa ??? WTF?? najveći transferu FM 10 mi je bio Kramarić iz Dinama u Man City 15 M€  ...u novom FM-u su se transferi punooo popravili

pa gdje su se popravili??? još je gore, a ni patch nije pomogao jer, kako sam i ranije napisao, opet ne možeš igrače poput Croucha ni za đabe dati.

prije si mogao uzeti uvijek koju kunu  (euro) više za neke igrače dok za neke nismogao ništa dobiti, ali sad niti možeš zaraditi niti ih možeš prodati/dati.

nadam se samo da će ovi patchevi koji su najavljeni za skoro biti učinkovitiji, jer briga me za crni skin bitno mi je da šljakaju važne stvari.

još jedna mala zamjerka mi je što se na svakoj utakmici stvori desetak "mrtvaca", a neki klasni igrači ih redovno fulaju, malo je nerealan broj prilika i taj omjer prilika-gol, pogotovo kad se radi o extra napadačima.

zaboravio sam reći da su šanse uglavnom i najčešće produkt Messijevskih slaloma, i moje i protivničke, pa ispada da je skoro svaki igrač Messi koliko dobro naniže nekoliko igrača u slalomu.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 21:59 (shimano).
16 godina
shimano kaže...
 dok za neke nismogao ništa dobiti, ali sad niti možeš zaraditi niti ih možeš prodati/dati

Onog jadnog Tomića nisam uspio prodati u 3 verzije managera :)

15 godina
neaktivan
wyks kaže...
shimano kaže...
 dok za neke nismogao ništa dobiti, ali sad niti možeš zaraditi niti ih možeš prodati/dati

Onog jadnog Tomića nisam uspio prodati u 3 verzije managera :)

to je zapravo iznimno realno, pa njega niti rođena mater ne bi htjela nazad :)

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
16 godina

A začudo, čak i kad sam imao dosta ozljeđenih i kartoniranih igrača nisam ga trebao.

15 godina
neaktivan
Football manager 2011

hahah majke mi...evo meni sada u Dinamo došao Macheda na posudbu iz man utd-a rezerve...slepicku sam prodao za 1.4M€ ...pa o čemu pričamo ? po meni je ovaj patch puno toga napravio... :) kako otključavam arhimente na steamu :D auuuuu :D

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Football manager 2011

Jedna stvar koju sam i ja primjetio u manageru, a pricamo od verzije championship manager 3, da je iznimno tesko prodati bilo koga na pocetku igre. Vec nakon jedne sezone stvari idu na bolje, bar meni je tako u svakom manageru kojeg sam igrao.

A ovo za promasene prilike se slazem u potpunosti. Nevjerojatno je kakve prilike promasuju Villa, Messi i takvi klasni igraci.

Sto se tice ove verzije, meni je iskreno najbolja do sada. Sada pregovori djeluju puno stvarnije, komunikacija opcenito je podignuta na visi nivo, i s igracima, novinama...

I za kraj: VISCA BARCA {#}

3 0 hvala 0
14 godina
Football manager 2011

kako vi koristite ovaj match preparation?

koliki workload stavite i dali minjate prije svake utakmice special focus areas?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

kako vi koristite ovaj match preparation?

koliki workload stavite i dali minjate prije svake utakmice special focus areas?

Kako sam poceo s hajdukom, i planiram koristit samo 1 formaciju, na match preparation dodam 3 verzije iste taktike, 1. low tempo / narrow, 2. sredina 3. high tempo / wide . .

Na pocetku bi mozda i mogao tijekom prijateljskih utakmica staviti na very high, kada pocne sezone na high, a kada se dobro prilagode vidjecu . .

Special focus mi je trenutno attacking movement, kada dovedes par igraca stavis na team blend, a ako primas puno golova, mogao bi probati defensive movement . .

14 godina

i ja igram s hajdukom {#}

jesi uspio koga prodati...ja se pokušavam rješit nekih igrača...piše mi da ih oće al nikako da nekakvu ponudu pošalju

15 godina
neaktivan
Football manager 2011

Jeli se sa tin patchom mijenjaju player attributes ili ostaju isti?

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw

0 0 hvala 0
14 godina

ja isto igram s hajdukom,dobio sam dinama u superkupu 1:0 xD

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
14 godina
CoKsA kaže...

ja 5:0 {#}

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
CoKsA kaže...

ja 5:0 {#}

a ja s Dinamom Hajduka 3:1

16 godina
Football manager 2011

Ajde nemojte sad postat rezultate.

Da ste 6 puta osvojili LP nije baš da nas zanima.

Pogotovo kad se radi o HNL, ako glatko ne osvojiš ligu nemaš šta igrat managera.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ajde nemojte sad postat rezultate.

Da ste 6 puta osvojili LP nije baš da nas zanima.

Pogotovo kad se radi o HNL, ako glatko ne osvojiš ligu nemaš šta igrat managera.

s Dinamom igram cetvrtfinale lige prvaka prvi na tablici osvojio kup..i sad idem ligu prvaka osvojiti...

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

s Dinamom igram cetvrtfinale lige prvaka prvi na tablici osvojio kup..i sad idem ligu prvaka osvojiti...

Uz kolko ludanja? :)

Čestitam, s kim si igrao u LP?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 20:47 (DadoZG).
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
Tommy_123 kaže...

haha-.igram s Dinamom još uvijek..skoro sam strgao komp kada sam primio gol u 90 min..to mrzim..idem u goste arsenalu..izgubio prvu 2:1..:{#}

15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

i ja igram s hajdukom {#}

jesi uspio koga prodati...ja se pokušavam rješit nekih igrača...piše mi da ih oće al nikako da nekakvu ponudu pošalju

Samo par igraca, od mnogo haha, a nisam ih ni puno kupio, uspio sam zgrabit 2 obecavajuca mladica, 16god . . i jos 2-3 "pojacanja" od par stotina K . .

CoKsA kaže...

moj rezultat je bio 3:2, nakon sto je dinamo poveo autogolom buljata :D (aj pogodi kojeg??, ima ih 5 jbt :D)

15 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...
DadoZG kaže...
Tommy_123 kaže...

haha-.igram s Dinamom još uvijek..skoro sam strgao komp kada sam primio gol u 90 min..to mrzim..idem u goste arsenalu..izgubio prvu 2:1..:{#}

Koja sezona?

...
14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
Tommy_123 kaže...
DadoZG kaže...
Tommy_123 kaže...

Koja sezona?

2

15 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

na?

2

Koliko haxova?

...
14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
Tommy_123 kaže...

na?

2

Koliko haxova?

kakvih haksova..hgaha..postat cu slike sutra..pa cete vidjeti.;)

15 godina
Football manager 2011

mene zanima kolko ljudi u svjetu kupuje ovu igru, a da je kupio i godinu prije!?

pa od 92 nisu nista promjenili ?

probao sam jos neke managere imali su dosta inovatinih stvari (mislim da se radi o fifi) npr: prodaja imena stadiona (coca cola)

cjena ulaznica

ni sam neznam sto se sve moglo

sjecam se da sam igrao s juventusom i stigne obavjest : Igor Tudor je dobio djete (plus 3 njegovom moralu)

za par dana nova obavjest : beba mu place noću -3 njegovoj spremnosti (i sl.)

hrpa stvari i za svaku stvar mozes (ako te to ne zanima) postavit asistenta naprimjer o cjeni dresova, šalova, šalica.

FM sam odigrao milijardu sezona, vise nemam volje

al vam preporucam da probate i druge managere, ja ni za njih nemam volje  he he he

ni  zivaca ni vremena

ah da ljepa vremena i ludo potrosena mladost na manageru...

e da i najbolja momcad koje je igrala u toj virutalnoj igri je Fiorentina na celu s Gabrielom Omarom Batistutom Batigolom! pokorili smo svjet

nikad vise takve momcadi i nikad vise tog ljeta 98 :)

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

probao sam jos neke managere imali su dosta inovatinih stvari (mislim da se radi o fifi) npr: prodaja imena stadiona (coca cola)

cjena ulaznica

ni sam neznam sto se sve moglo

sjecam se da sam igrao s juventusom i stigne obavjest : Igor Tudor je dobio djete (plus 3 njegovom moralu)

za par dana nova obavjest : beba mu place noću -3 njegovoj spremnosti (i sl.)

hrpa stvari i za svaku stvar mozes (ako te to ne zanima) postavit asistenta naprimjer o cjeni dresova, šalova, šalica.

Mislim da pricas o Total Club Manageru, kojih imam original doma. Zadnji (TCM 2005 + Fifa 2005) su bili premocna stvar, po meni, najbolji manager (nije samo nogomet vec sve vezano uz nogomet također). A teze meceve odem odigrati u Fifi 2005 bez problema :)

Sada ostaje probati FM 2011 pa vidjeti, FM2010 mi je bio cisto ok.

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
14 godina
neaktivan
Football manager 2011

Odavno nisam igrao FM, zadnji je bio 2008. Probao sam 2010 al mi je bio po gustu, nikako se naviknuti na novi "interfejs" ili ti ga skin. Sad me zanima da li ima mozda neki skin za 2011 koji bi slicio na 2008?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football manager 2011

ma vrhhhhh

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice