FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 20

kurta su blokali ,a ja sad namjerno neću stisnut na castrov kanal makar bio jedini na twitch, njima u inat ,a kurt nek napravi novi i nek im se svima najebe mame.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 19:12 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dobio Mendyja CDM, a imam onog Futmas LB aukurac.

Sad baš moram napraviti RB Ramosa inače se mogu jebat s njim.

Ima li tko kakvu drugu ideju?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Zaboravio sam napisati... danas mi je opet skinulo nekakav update.

Nisam u igri dobio obavijest, ali je origin nešto skinuo i instalirao dok sam ručao.

Čini mi se da su opet nešto čačkali po momentumu ili ne znam čemu jer danas sam protiv takvih panjeva igrao, a što je igra radila za njih to nije istina.

Pucanje na gol - svaki 5 udarac mi ulazi, ostalo sve u golmana ili pored gola - ništa tamo gdje ja uputim ne ide.

Autoblokovi - majko mila, mislim da su to nagurali ma max - šta mi sve AI skida to nije istina.

Ne mogu dodat pored protivničkog igrača ako lopta prolazi u radijusu od 2m od njega jer njihove noge samo iskoče odjednom i presijecaju sve moguće.

Ovo jučer sa staminom je besramna laž.

Tipovi mi igraju presing, a imaju više stamine od mene.

Stvano što ovaj EA radi to više nije normalno.

Ponovit ću, mislim da je u pitanju nekakav eksperiment nad igračima FIFE gdje oni testiraju koliko su ljudi tj. idioti spremni ići dalje dok ih se jebe u zdrav mozak.

EDIT

SAd sam odigrao utakmicu protiv tipa koji od prve minute igra presing po cijelom terenu.

U 85 minuti njegovi igrači imaju 1/3 stamine.

U 86 minuti njegovi igrači nemaju staminu.

To su oni pačirali pička im materina lažljiva ogavna.

A i ti likovi koji tako igraju jebo im pas mater nesposobnu idiotsku.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 20:52 (Skilledžija).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Taman krenuo kako treba i nisam igrao poslije updejta sad kao da nikad nisam uzeo djojstik u ruke nece pa nece 5 gubim zaredom e u pigku meterinu i fifa i sve 😂😂😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

220k za SS SBC. Jesu oni zdravi? :D :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Nije dečko kriv što ne zna nego EA što mu dopušta da bude još veća neznalica, da ne kažem idiot.

Ja kupim TOTY de Jonga da imam čvrstu sredinu, ali kad naletim na ovakve pa me još i pobijede onda se stvarno zamislim... da nisam i ja idiot?

Prodam de Yonga i natrpam Messija, Ronalda i pičke materine pa neka trče.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Dobio Mendyja CDM, a imam onog Futmas LB aukurac.

Sad baš moram napraviti RB Ramosa inače se mogu jebat s njim.

Ima li tko kakvu drugu ideju?

Dobio si ga u ovom SBC ili u packu?

13 godina
FIFA 20

Evo, danas sam raspoložen pa sam snimio 2 minute moje igre da vidite o čemu pričam kad kažem da ne mogu zabit gol, a vjerujem da je kod većine slična situacija.

1. TOTY de Yong - jača noga, sam pred golmanom, gađam na prvu, on pogađa stativu.

2. Son lijeva noga 5* znači nisam pogriješio nogu, gađam suprotni kut jer sam maločas promašio prvu, Areola brani neobranjivo.

3. Najlošija situacija od sve tri i Son zabija... čak je bio pod faulom, golman mu je zatvarao prvu, ali nema veze, Son zabija.

Ja bih radije da je ušla jedna od prve dvije situacije nego treća, bio bih mirniji i opušteniji i ne bi me bilo strah više pucat na gol.

I ovo što vidite u videu se ponavlja iz partije u partiju.

Više ne znam kako pucat, strah me opalit iz normalnih situacija pa izvodim kerefeke da dođem pred prazan gol i onda gubim loptu k'o idiot.

Protivnici nakon mojih par ovakvih promašaja prismrde jedanput mome golu i opale bezveze, sve jebeno ulazi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Dobio si ga u ovom SBC ili u packu?

Ma u jebenom SBC-u.

Da je u packu momentalno bi na bubnju završio.

Sad ga moram nekako uklopit u ekipu, a jedino rješenje vidim u RB Ramosu.

Jbga, sad sam spizdio dosta kartica za ovaj SBC, a ne da mi se trošit coinse za untradable Ramosa.

[19xx] 4ntraks
17 godina
SimeKZ kaže...

220k za SS SBC. Jesu oni zdravi? :D :D 

Mene jedino richarlison interesira ali znam da ga neću dobiti pa neću niti igrati, jer kakve sam sreće dobit ću onog lika ratinga 84. Gledam, pala cijena na 1.3 milje richarlisonu. Možda sutra još padne pa ga uzmem.

17 godina
Skilledžija kaže...

Evo, danas sam raspoložen pa sam snimio 2 minute moje igre da vidite o čemu pričam kad kažem da ne mogu zabit gol, a vjerujem da je kod većine slična situacija.

1. TOTY de Yong - jača noga, sam pred golmanom, gađam na prvu, on pogađa stativu.

2. Son lijeva noga 5* znači nisam pogriješio nogu, gađam suprotni kut jer sam maločas promašio prvu, Areola brani neobranjivo.

3. Najlošija situacija od sve tri i Son zabija... čak je bio pod faulom, golman mu je zatvarao prvu, ali nema veze, Son zabija.

Ja bih radije da je ušla jedna od prve dvije situacije nego treća, bio bih mirniji i opušteniji i ne bi me bilo strah više pucat na gol.

I ovo što vidite u videu se ponavlja iz partije u partiju.

Više ne znam kako pucat, strah me opalit iz normalnih situacija pa izvodim kerefeke da dođem pred prazan gol i onda gubim loptu k'o idiot.

Protivnici nakon mojih par ovakvih promašaja prismrde jedanput mome golu i opale bezveze, sve jebeno ulazi.

Jedino je u ovoj igri logično da gol zabiješ na stativu na kojoj stoji golman, a kada gađaš daljnju stativu to golman čudesno brani. Naravno u RL je obrnuto. Teško ćeš golmanu zabiti na prvu a na daljnju puno lakše jer ipak je gol širok 7 i nešto metara. Uvijek se povodim logikom kod pucanja i to me uvijek skupo košta. I dalje mi nije jasno kako lopta uđe između golmana i stative a ne uđe na 5m nebranjenog gola na daljnju stativu?

13 godina
FIFA 20

Kak stojimo sa prodajom coinsa? Ja imam oko 3-4m coinsa, ne znam tocno. Jel prodaval ko? Jedna stranica daje 8e za 100k. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja na fejsu u grupi kupoprodaja coinsa prodao po 300kn za 1M, tesko da dobijes vise. A ovo gdje si ti nasao, ne znam kak to ide, iako bih volio prodat za duplo vise, tesko mi je za povjerovati da je to sve tak cisto...

Kovačić
17 godina
SimeKZ kaže...

Kak stojimo sa prodajom coinsa? Ja imam oko 3-4m coinsa, ne znam tocno. Jel prodaval ko? Jedna stranica daje 8e za 100k. 

Gdje si skupio toliko? Ja od totya nisam ozbiljnije trgovao na marketu pa sam na 1.3 milje. Jednostavno mi se ne da. Postalo mi je to presing. Ne mogu više. U packu ne mogu dobiti 10k coinsa pa mi cifra slabo raste. Odoh sutra za Split pa ću packove otvoriti tamo. Možda promjena zraka pozitivno utječe pa konačno nešto dobijem.

13 godina
acmilan2 kaže...

Ja na fejsu u grupi kupoprodaja coinsa prodao po 300kn za 1M, tesko da dobijes vise. A ovo gdje si ti nasao, ne znam kak to ide, iako bih volio prodat za duplo vise, tesko mi je za povjerovati da je to sve tak cisto...

Pfff... rade cu zapalit PS i pljunut na njega, nego prodat za 300kn 1m. To je komedija. 

@movie - a skupilo se, kupio odredene igrace u pravo vrijeme i nisam baco lovu na smeca. Vecinu SBCa odradio sa fodderima i tako. Ramos me kostal 300k, to je valjda najskuplje kaj sam dal za SBC. Imam Neymara, 91 Blanca, 88 Petita, Mid Zanettia, TSa od igraca za prodat. Pun klub govana.

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ni ja jos nisam prodao stao na 1,2M i ne da mi se vise to okretati i ako sam za dve nedelje napravio profit od 700k. Ali posto nemam ni najmanju zelju za igrom mislim da bih trebao prodati jer i onako ce propasti i nikom nista. Kad prodam javim, mzd bude jos neko zainteresovan. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
12 godina

Moze delete.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2020 23:41 (acmilan2).
12 godina
FIFA 20

Odem napravit taj shapeshifters challenge, morao sam kupit samo chielinija da mogu završit sbc i dobijem ovog gospodina koji mi nikako ne paše u tim a pošta oko 400 k.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Nije toliko ni loše kakav je totw

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20
Red pickovi 2x82
2x od 125k - Cavani i Ziyech
2x od 100k - Otamendi i Džeko
3x od 35k - De Jong i dva koja sam odmah zaboravio i da sam dobio

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

10 paketa + 2 red picka. Pickove necu ni spominjat, komedija. 

Paketi - Suarez, De jong i Fabinho. Ova dva su tradeable, ovaj zadnji nije. Ne znam bi li slago SS paketic ili ih prodal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samo Son kod mene nije lose
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

U svemu danas ukupno nisam dobio igrača preko 82.

Neću ni igrat ovu wl, radim, nemam kad.

A išao sam složit ovaj ss sbc, od svih igrača koji bi mi bili korisni, dobijem mbabua -.- Sva sreća pa imam ni manje ni više nego pet top cdm-a u momčadi.... :/

Ss Marcela sam stavio na market opet, ak ode za dobru lovu kemijat ću šta kupit u vezu i napad za milju i pol, dvije, osim ak se prebacim na 4231 sa 442/41212, onda mi je dosta tata Kane, a mijenjat ću cam-a i lw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Prema futbinu imam 3,5m coinsa +/- kakvo je stanje marketa. Tak da bi se tu dalo preko one grupe ''Prodajem coinse'' Inkasirati kojih 1200-1500kn, ovisi po kojoj cijeni dajem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Prema futbinu imam 3,5m coinsa +/- kakvo je stanje marketa. Tak da bi se tu dalo preko one grupe ''Prodajem coinse'' Inkasirati kojih 1200-1500kn, ovisi po kojoj cijeni dajem.

300kn 1M, reko sam ti.

Kovačić
13 godina
FIFA 20

Evo ga. Mislim da je to, to. Lik je 4 puta prosao po, strani sa Garrinchom, 4 puta povratna lopta. Ja sam pucao po praznom golu sa IF Kaneom i nisam mogo gol dati. 

To je to. 

Jumbo gold nesto kurac i premium gold players pack = 2x Ndombele. Koja je vjerovatnost da od hrpe svih igraca izvuces dva puta istoga :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 16:06 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

6 paketa otvorim. 3 puta cileanac Diaz i 2x Macrone ili Marcone... ne znam sad tocno. To je to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja od nagrada popodne što sam otvorio goli kurac.

Ilustracije radi, u jednom mega packu mi je nositelj paketa bio 79 rated igrač.

Takvi su i ostali paketi bili.

Večeras marquee isti kurac kao popodne... mislim 81 da mi je najjača kartica.

I onda u onom marquee moments gdje je samo jedan rare igrač dobijem zelenog Rašicu.

Pa jebem ti život kakva je šansa da u tom paketu dođe Rašica i u svim ostalima koje sam danas otvorio?!?!?!?!

BTW

Tog istog Rašicu sam neki dan već dobio.

Tada sam ga utopio za 150k, a danas za 98k.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Kod mene ista kita, otvarao u Zgb ili Splitu. Najbolja kartica rating 82. Marquee nisam igrao, budem sutra ujutro. Možda mi se konačno nešto ujebe. Kad neće ništa u packu, kupio sam si Richarlisona. Izgleda mi ok kartica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2020 21:46 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice