- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo mi se sviđa
Ovo je odlično!pogotovo za ove bolje igrače kojima nije problem
doći do 24 pobjede i na taj način će ih se lijepo nagraditi sa dobrim igračima.
meni je sad cilj tih 18 pobjeda, mislim da je nemoguće ali probat ću.
moram si sad aložit momčad nisam imao vremena ovih dana ali danas ću pokušati ,prodao bi Akea i Ramosa i onda za cca 400k-450k
našao cb ikonu, sol campbell 85, Hierro 86 ili Cannavaro 89? Ili možda scream Otamendi?
naravno odradim shapeshifters i dobijem najlošijeg valjda, ne da mi ne paše u mimčad nego ni na klupi nema mjesta, riječ je o kainzu,
i sad niti ga mogu prodat niti složit u sbc.
Lik je počeo pes igrati ,sinoć oko 19 k gledatelja,donacije i subovi pljuste, boli ga uvo za fifu.. Ionako je reko i da mu dozvole sad igrati da fifu 2020 neće više ni igrati.. Iskreno ne bi ni ja na njegovom mjestu. Pes je odlična igra ali nema taj ultimate team, ima my club koji nije ni blizu. Gameplay kad malo duže igraš vidiš da je dosta realniji od fife
Lik je počeo pes igrati ,sinoć oko 19 k gledatelja,donacije i subovi pljuste, boli ga uvo za fifu.. Ionako je reko i da mu dozvole sad igrati da fifu 2020 neće više ni igrati.. Iskreno ne bi ni ja na njegovom mjestu. Pes je odlična igra ali nema taj ultimate team, ima my club koji nije ni blizu. Gameplay kad malo duže igraš vidiš da je dosta realniji od fife
Šta je realnije? Jel se ti šališ?
Ovo mi se sviđa
Sve će oni sada probati napraviti samo da zadrže interes za igrom osim što neće ništa napraviti glede servera i bugova u igri.
Šta je realnije? Jel se ti šališ?
Fuck off kiddo..
Ozbiljno pitanje sad. O kakvoj realnosti ti pricas? Ovdje se prdi o ping pongu u fifi... Jucer gledam Kurta, 8 duplih paseva u 2s je lik odigral bez pogreske. Isti kurac je PES i Fifa. Arkadno govno, pogonjeno nicim dobrim. Steta je da Konami sad ne iskoristi ovu situaciju... Uzme Kurta, Nicka i ostalu ekipu i sa njima naprave igru kak se spada. Doslovno me boli kurac za licence ako gameplay bude kak treba. Kad malo duze gledas shvatis da je isti kurac samo drugo pakiranje.
Evi jedna teretana za 5-0 score. Delay je nenadjebiv. Nije igrivo... Al kaj mu mozes ako te zahvati u sred tekme. Doslovno sam zabil gol, igra je zbrecala i shit show je mogel krenut. Da nije ovog jebenog broken Neymara, nikad mu, nebi dva gola zabil. Cim sam videl CZ pozlilo mi.
EDIT: Messi POTM. Zato nije dobio TOTW. Mater im jebem usljivu.

Ozbiljno pitanje sad. O kakvoj realnosti ti pricas? Ovdje se prdi o ping pongu u fifi... Jucer gledam Kurta, 8 duplih paseva u 2s je lik odigral bez pogreske. Isti kurac je PES i Fifa. Arkadno govno, pogonjeno nicim dobrim. Steta je da Konami sad ne iskoristi ovu situaciju... Uzme Kurta, Nicka i ostalu ekipu i sa njima naprave igru kak se spada. Doslovno me boli kurac za licence ako gameplay bude kak treba. Kad malo duze gledas shvatis da je isti kurac samo drugo pakiranje.
Evi jedna teretana za 5-0 score. Delay je nenadjebiv. Nije igrivo... Al kaj mu mozes ako te zahvati u sred tekme. Doslovno sam zabil gol, igra je zbrecala i shit show je mogel krenut. Da nije ovog jebenog broken Neymara, nikad mu, nebi dva gola zabil. Cim sam videl CZ pozlilo mi.
EDIT: Messi POTM. Zato nije dobio TOTW. Mater im jebem usljivu.
Kretnje igrača u pesu su mi realnije. I nema lagga, barem u ovih 6 utakmica što sam odigrao u niti jednoj nije bilo problema.
Kretnje igraca su realnije. Nije mi jasno kaj si ti tocno igral, al ako ne ono robotosko "skretanje" igraca realnije i udarci bez, tezine... Onda ja ne znam kaj je "realnije".
Odigrao si 6 tekmi. Ok.

Moj ti
Ovo mi se sviđa
Kul, a ja ovu wl ne igram.
Danas sam skemijao momčad, čim se Marcelo proda, dolaze Neymar, Mbappe i 87 B.Yedder. Pa nek i meni laju kak ja lajem ekipi s tim triom... Ionako uz sve ikone u timu i Kantea, mogu složit momčad bez ikakvih dodatnih ulaganja da su ta trojica na full chemu, pošto prelazim na 4231.
Mislio sam dati sansu kanadjanima radi tih objektiva ali vec u drugoj utakmici izbili su mi svu volju da igram tako da necu igrati. Napravim 1na1 sa Messiem u 10min njegov golman skine cisti zicer lopta se odbije savrseno na kontru trci sa Wernerom skroz do gol linije i onda dodaje unutra pored mojeg van dijka sa kojim upravljam i prolazi lopta kroz noge Pique sa kojim nisam upravljao i dolazi do njegovog igraca i zabija gol. Sljedecih 20 min stvorim jos 3 sanse 1na1, promasim jednom prazan gol sa Messiem i uklizali mi sledja kad sam izasao 1na1 sa Maneom normalno nisu mi dosudili penal i onda on lupi kontru opet na isti nacin trci sa strane sa wernerom dodje do gol linije doda i ja uspijem presjeci loptu sa van dijkom ali lopta se svejedno odbija do njegovog igraca koji puca iz voleja i zabija gol i ja stiscem alt+f4. Primio sam poruku od kanadjana ocito je da ne zele da igram cim se tako ponasaju prema meni.
Ja ne znam o cemu vi pricate kad poredite pes i fifu sto se tice gameplay-a, pa fifa ni ne lici na fudbal pre bih rekao hokej na travi plus kad dodas one lude driblinge izgleda kao kung fu fudbal iz crtanog filma dok sa druge strane pes lici na pravi fudbal kiliko god obe igre bile arkadne. Ne znam zasto neki ljudi su toliko nerealni kad porede pes i fifu. Ja sam se hvala bogu uspeo skinuti sa ove bolesti od igre i mislim da dok god je ovakva (a ne vidim da ce se u skorije vreme bilo sta promeniti) ja je kupiti necu. Fifa moze sve imati ali sa gameplay-om je 10 godina iza pesa.

Ja ne znam o cemu vi pricate kad poredite pes i fifu sto se tice gameplay-a, pa fifa ni ne lici na fudbal pre bih rekao hokej na travi plus kad dodas one lude driblinge izgleda kao kung fu fudbal iz crtanog filma dok sa druge strane pes lici na pravi fudbal kiliko god obe igre bile arkadne. Ne znam zasto neki ljudi su toliko nerealni kad porede pes i fifu. Ja sam se hvala bogu uspeo skinuti sa ove bolesti od igre i mislim da dok god je ovakva (a ne vidim da ce se u skorije vreme bilo sta promeniti) ja je kupiti necu. Fifa moze sve imati ali sa gameplay-om je 10 godina iza pesa.
Uopce nije problem kaj dolazis ovdje govorit o PESu pa mi ispadamo fanboyevi ovdje, a samo zelimo normalnu nogometnu igru. PES i FIFA to nisu. Puni su bugova i sranja. Al' govorit kak je FIFA hokej a PES fina, fluidna, puna prirodnih pokreta je cista pizdarija. Jedini ko je nerealan si ti. Svi mi imamo dovoljno mrznje prema FIFAi da bi nam Ronaldo Football izgledao kao svjetski nogomet.
Da je gameplay u PESu dobar, FIFA teme nebi ni bilo... u to sam uvjeren. Jer smo svi ovdje na strani gameplaya a ne FIFAe kao FIFAe. Da gameplay u PESu vrijedi, mi bi ga igrali. Tocka.
Uopce nije problem kaj dolazis ovdje govorit o PESu pa mi ispadamo fanboyevi ovdje, a samo zelimo normalnu nogometnu igru. PES i FIFA to nisu. Puni su bugova i sranja. Al' govorit kak je FIFA hokej a PES fina, fluidna, puna prirodnih pokreta je cista pizdarija. Jedini ko je nerealan si ti. Svi mi imamo dovoljno mrznje prema FIFAi da bi nam Ronaldo Football izgledao kao svjetski nogomet.
Da je gameplay u PESu dobar, FIFA teme nebi ni bilo... u to sam uvjeren. Jer smo svi ovdje na strani gameplaya a ne FIFAe kao FIFAe. Da gameplay u PESu vrijedi, mi bi ga igrali. Tocka.
Pa pratim temu, ipak sam zadnjih 5 godina bio fifa igrac, ne bih se ni umesao da nisam nebuloze procitao u par postova iznad. Fifu igrate jer ste ovisni i koliko god da vas jebe i igra i community vi cete ja nastaviti igrati, e tu se razlikujemo.

prva mi veselo krene ,a ja fulam, ma bolje da vam ne kažem kakve mrtvace i s kakvim igračima...njemu van der sar na golu i momčad nakrcana ikonama i top igračima i praktički je od 3 gola zabio 2 neka sretna odbijanca, zadnji je regularan di sam već bio lud.
samo se pitaš jel moguće koji k, pa son mi fula prazan gol, mane s 3 metra lijeva gađa kamermane iza gola, dvije stative,ben yedder ko da igraš sa silver karticom kaj fula, sve nešto usporeno, ma bolje mi je ne igrat danas i otić negdje pit.
prva mi veselo krene ,a ja fulam, ma bolje da vam ne kažem kakve mrtvace i s kakvim igračima...njemu van der sar na golu i momčad nakrcana ikonama i top igračima i praktički je od 3 gola zabio 2 neka sretna odbijanca, zadnji je regularan di sam već bio lud.
samo se pitaš jel moguće koji k, pa son mi fula prazan gol, mane s 3 metra lijeva gađa kamermane iza gola, dvije stative,ben yedder ko da igraš sa silver karticom kaj fula, sve nešto usporeno, ma bolje mi je ne igrat danas i otić negdje pit.
To ti je uvek bolja solucija 😁

Ahhaha, nisam gledao najave, otvorim sad 30/30 rare players pack, kad crne kockice. Reko totw, kad ono neke nove boje. Reko ajd da vidimo, kad ono 79 rated neki anonimus. Otvorim pack do kraja, unutra uefa cl cherishev, taj 79 commenbol, pazi sad, JOŠ JEDAN 78 rated anonimus commenbol igrač, i 27 beskorisnih low rated igrača. Nikad, al nikad nisam dobio ovako prokleto loš rare player pack, i to još najjači. Strava. Gg ea -.-
Vidim ove shapeshifters kartice i djeluje mi nekak poznato... onda se sjetim pa ja sam imao full squad shapeshiftersi. Son je imao finishing 89 do 3:0 i onda bi odjednom pao na 39. :D
Rare mega i ultimate su ispali sranje. Neke crne argentinske kartice. Komedija. Igram ovu wl preko kurca. 10-4 sam. Jebe mi se.
Evo picka, koja isusova komedija.
Bas me zanima hoce li se sad upakiravat ove kartice bolesne argentinske kao do sada. Posto sam jucer izvuko 3x za redom istog argentinca, kolko ce sad tih govana izac van.
Ja sam dobro prošo u ultimate packu Dybala i još jedan 84 i neka dva IF 81 i 82 rejtinga.
Mislio sam da će mi nositelj packa biti barem 82 rated hahahaha
U rare mega kurcu baš ništa... neko crno govno.
Vikend ligu ne igram dok ne riješim ovog Brazilca, još dvije pobjede moram odradit.
Večeras lijepo serveri rade, barem u rivalsima.
Čak sam igrao protiv Ukrajinca jednog i dobro je radilo, bez sranja.
Ja sam dobro prošo u ultimate packu Dybala i još jedan 84 i neka dva IF 81 i 82 rejtinga.
Vikend ligu ne igram dok ne riješim ovog Brazilca, još dvije pobjede moram odradit.
Ja u ultimate packu dobio ter stegena. Znači bezveze osim što će biti dobar za neki sbc a u ostalih 7 packova doslovno goli ku..c. Nisam dobio karticu ratinga 84. Za sve coinse, a nisam ih imao nešto previše sam pokupovao fitness kartice po 700 coinsa. Otići će one cijenom opet gore. Sad sam se riješio dileme ići na market ili ne. I da hoću nemam više s čim.
Ja u ultimate packu dobio ter stegena. Znači bezveze osim što će biti dobar za neki sbc a u ostalih 7 packova doslovno goli ku..c. Nisam dobio karticu ratinga 84. Za sve coinse, a nisam ih imao nešto previše sam pokupovao fitness kartice po 700 coinsa. Otići će one cijenom opet gore. Sad sam se riješio dileme ići na market ili ne. I da hoću nemam više s čim.
Ja ni ne znam sto sam dobio u rare mega packu eto toliko je bio dobar
Ja ni ne znam sto sam dobio u rare mega packu eto toliko je bio dobar
Ajde da i ja jednom nisam najgori iako ovih 7 packova iz SBC su stvarno bili užasni.