FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
jopis kaže...
cicek kaže...

Jucer sam odigrao 5 tekmi i sve dobio. Zalosno za reci ali bilo mi cudno sto nekim cudom zabijam 1na1 sanse s dva napadaca koji imaju preko 95 finishing, ali to je fifa. Evo danas vec dva poraza na fliper i promasenih sansi na izvoz. Ako netko planira sloziti wernera odmah mu velim da je ti samo skuplji vardy.

A gle, već sam jučer rekao da je meni i obični Werner živo zlo od napadača. A i obični Vardy mi je extra gol igrač, zabija veliku većinu šansi, isto kao i ovaj šareni. Tak da ak je crveni Werner dobar kao i obična verzija, isplati se svakako ko igra sa švabama ili ko ja ga može ukomponirat sa Saneom i scream Ozilom.

Ja sam gla planirao kao super sub koristiti pa mu ne mogu dribling boostati. Ali zabio je samo 2 gola iz mozda 10 sansi. Vardy mi je bez uma i razuma pucao ili po sredini ili u linijskog suca. Moguce da je i do servera jer su katastrofa. Trenutno sam na 11-2 u wl. Kaze se dobro ovaj vikend. Jedino su serveri uzas pa necu vise danas igrati, a neznam kolko cu imati zivaca sutra ulpat u 18 tekmi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 17:06 (cicek).
13 godina
manipulator kaže...

Ovo je sranje majke mi.. Od 7 mečeva nadje mi 5 na 1 bar latency crveno, naravno odma prekinem.. Od 7 mečeva 5 Italijani.  Pa koji kurac samo talijani igraju na našem području ? 

Jel citas kaj ti pisem? 

Matchmaking je sjeban, kolabiral je, non existent. Spaja te sa ljudima iz jebenog Tunisa ( ko mene jucer ). Na twitteru su objavili kak su radili na matchmakingu da ne trazi najbrzi nacin da dodes do tekme, nego matcmaking koji ce to dati najbolju konekciju. I to su sjebali. To kaj te spaja sa talijanima i takvima je jos super. Kaj mi trebaju idioti iz poljske, turske ili ostalih zemalja. Ne vrijedi igrat. Nadam se da ce nam produzit igranje do ponedjeljka.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
FIFA 20

Sve im je smrdano u aplikaciji slozim novi squad izbrise mi se 5x. Govno nemoguce od igre uglavnom slozio sam neki hybrid sa Hrvatima. Bit ce ubojit Orsic i Rebic ce igrati kao 2 ST a...uglavnom slikao sam sa Fut bina in game formaciju kad aplikacija neradi kako treba. 

Svi ce bit na full Chem slika je nakon 1. min. osim Perisica fali mi dobar RW za kemiju.  

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 18:03 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Ovo je sranje majke mi.. Od 7 mečeva nadje mi 5 na 1 bar latency crveno, naravno odma prekinem.. Od 7 mečeva 5 Italijani.  Pa koji kurac samo talijani igraju na našem području ? 

Jel citas kaj ti pisem? 

Matchmaking je sjeban, kolabiral je, non existent. Spaja te sa ljudima iz jebenog Tunisa ( ko mene jucer ). Na twitteru su objavili kak su radili na matchmakingu da ne trazi najbrzi nacin da dodes do tekme, nego matcmaking koji ce to dati najbolju konekciju. I to su sjebali. To kaj te spaja sa talijanima i takvima je jos super. Kaj mi trebaju idioti iz poljske, turske ili ostalih zemalja. Ne vrijedi igrat. Nadam se da ce nam produzit igranje do ponedjeljka.

Bome, odigrao 5 tekmi, dobio, uzeo pauzu, vratim se igrati jos par i dode ovo cudo sa problematicnom konekcijom. Svaka im cast sto su uspjeli u toku dana sjebat stvar.

13 godina
FIFA 20

Meni netko mora objasnit smisao SBC Sissoko i davanja 2x 86 rated ekipa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Meni netko mora objasnit smisao SBC Sissoko i davanja 2x 86 rated ekipa.

Žešća debilana. Ajde da je kartica ratinga 86 pa bih još razmislio ovako nema šanse.

Navodno sutra ide Davinson Sanchez. Jedan pouzdani stoper iz EPL uz Van Dijka mi svakako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 19:25 (movie).
12 godina
CroVandal kaže...

Sve im je smrdano u aplikaciji slozim novi squad izbrise mi se 5x. Govno nemoguce od igre uglavnom slozio sam neki hybrid sa Hrvatima. Bit ce ubojit Orsic i Rebic ce igrati kao 2 ST a...uglavnom slikao sam sa Fut bina in game formaciju kad aplikacija neradi kako treba. 

Svi ce bit na full Chem slika je nakon 1. min. osim Perisica fali mi dobar RW za kemiju.  

Slab si mi sa obranom . Ja odigrao dns dvije tekme sa njima u WL i ne mogu vjerovati da cu ovo reci ali meni je Corluka bolje obranbeni od Van Dijka i Piquea. Kad sam igrao snjime svaki tackle je njegov nema glitchanja lopta ne prolazi kroz njega kao sto je to slucaj kod Van Dijka ali opet moguce je da sam samo imao srece u te dvije tekme. Preporucio bi ti in form Vlasica jako mi se svidio brz okretan i ima dobar udarac i sigurno ga kupujem kad mu istekne loan. Igram sa njima 4-2-2-2, Perisic i Rebic su u napadu dok Vlasic i Orsic igraju CAM.

16 godina

Ma napravit cu i obranu. Ovo je za sada da mogu i wl igrat i trollat likove koji imaju Mbape i Neymar ekipu. Kako rageaju na porukama kad im rebic zavali 2 3 komada.

12 godina
FIFA 20

Dok nije bilo ovog objektiva da se moraju zabiti dva lowen driven udarca nisam ni primjetio koliko su nerfali taj udarac imao sam 4 savrsene sanse i svih 4 puta Rebic i Perisic gadjali korner zastavu i cim sam opalio obican udarac dao sam gol ne znam jeli inace low driven bio tako los ili su ga sada jos vise nerfali samo radi objektiva da ga ljudi sto teze obave

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kazu na twitteru da su popravili. Nadam se produzetku Wl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Kazu na twitteru da su popravili. Nadam se produzetku Wl.

Ma nema ništa od produženja.  

Rezime današnjih sbc..  

Čekao sam tog sissoka toliko dugo ali mislim da on ne vrijedi ove coinse.. Oko 300 k je previše za njega . 

Mada ovaj Acuna mi izgleda odlično za 50k i mogao bi bez beda igrati cm u igri kao ofenzivni vezni. .dobre statse ima za to 

17 godina
FIFA 20

Riješio sam misteriju flair shootinga. Dakle kako sam rekao, dovoljno je stisnuti desnu gljivu pa onda L2 i pucanje. Fora je samo što svaki igrač ne može izvesti flair shooting. Zato kada krene tekma odete u meni pa pogledate koji igrač ima tu mogućnost i onda to odradite s njim. Evo sad sam to odradio bez beda kada sam shvatio koji igrač mi može izvesti takav udarac a da se prizna. Imate na fotki kako to izgleda u kartici igrača gdje su svi njegovi atributi pa si pogledajte s kojim igračem možete to odraditi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
FIFA 20

Sutra ce biti top igraci u sbc futmas. Mislim da ce biti skuplji i od danasnjeg Sisoka. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2019 23:07 (ertz111).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ovo postaje sve veca lakrdija. Znaci 5 utakmica za redom sam izgubio tako da sam dobio u svakoj najmanje 2 a nekad do 4? Gola iz odbitka da ne spominjem ostale situacije gdje drzim Jockey a lopta prolazi Scream Pique kroz noge. Da nekazem kako su nefrali sve moje igrace ako dodem u priliku moram doslovno tap in gol ili tako nesto da zabijem protivnik dode napuca kroz moju obranu ako niie direkt gol onda mu se odbije. Neka Hvala odigrat cu do Silver 1 i to je to necu igrati WL do tottsa. A ni ostale modove vjerovatno jako malo preko aplikacije cu samo SBC ostalo me nezanima da Bog da cijeli EA Team koji radi na Fifi dobije otkaz mozda onda naprave nesto kako treba. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Bas su govna na onom forumu na faceu grupica pametnjakovica druze sa adminima onda mogu vrijedjati koga god hoce bez sankcije i to uvijek kad ih se dobro argumentira i sad mi izbrisali komentar jer zele da njihov prijatelj zajebe nekoga da mu  za igru koja umire i koju za 9mjeseci nitko ziv nece vise igrati netko da 150 eura ma sta pricam 9 mjeseci igra je mrtva vec u 6. mjesecu poslije totsa. Svaka im cast 

Inace boli me kurac sto kazu ali me nazivciralo to brisanje mog komentara

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2019 0:49 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroVandal kaže...

Ovo postaje sve veca lakrdija. Znaci 5 utakmica za redom sam izgubio tako da sam dobio u svakoj najmanje 2 a nekad do 4? Gola iz odbitka da ne spominjem ostale situacije gdje drzim Jockey a lopta prolazi Scream Pique kroz noge. Da nekazem kako su nefrali sve moje igrace ako dodem u priliku moram doslovno tap in gol ili tako nesto da zabijem protivnik dode napuca kroz moju obranu ako niie direkt gol onda mu se odbije. Neka Hvala odigrat cu do Silver 1 i to je to necu igrati WL do tottsa. A ni ostale modove vjerovatno jako malo preko aplikacije cu samo SBC ostalo me nezanima da Bog da cijeli EA Team koji radi na Fifi dobije otkaz mozda onda naprave nesto kako treba. 

Šuti samo.

Ja sam upravo odigrao, iz inata i znatiželje da vidim dokle, cijelu tekmu protiv očitog čiterskog accounta koji isprobava nove fičure na cheatu.

TotalFut nešto se zove lik, account star par dana i već igra WL. Ali kako igra...

Sa japancima, silver, phy im je 40-50, a moj kante, rio, pique, odbijaju se kao od armiranog zida. Dodavanja mojih nepostojeća, al najjače mi je, upravlja lik mojim igračima. Nije mi prvi put da sam naletio na takvog, ali to su rijetke situacije.

Znači ja izvodim korner, lik meni razmakne cijeli moj obrambeni i vezni red U LINIJU UZ AUT. Sredina igrališta čista ko suza, sve njegovi igrači. Probao sam ga kao zajebat pa promijenit formaciju, stavit team press, povuć igrače nazad, naprijed, ali jok, nema efekta, uvijek isto. Dodat loptu nisam mogao normalno cijelu tekmu.

Galatasarayev grb ima kancerogeno smeće btw. 

Stvarno moram popizdit i kupit plejku da bar ne trujem svoje živce s ovakvom kancerogenom čiterskom žgadijom.

Edit: _ovo noćno igranje je nekad bilo gušt jer nema klinčadije sa neymarmbappegriezman silovanjem, ali sad je čiterfest jeboimpasmm. Znači lik ima fakin' arthura i kroosa i svaki jebeni sprint mojim vardyem, zahom, saneom i sterlingom, svi imaju hawk, on ih stiže sa ovom dvojicom retarda koji imaju koliko, 50 pace.... Nemam riječi više danas. Sve sam vidio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2019 5:36 (jopis).
15 godina
ertz111 kaže...

Sutra ce biti top igraci u sbc futmas. Mislim da ce biti skuplji i od danasnjeg Sisoka. 

Ovo ako bude stvarno su zviznuli, ko da biraju op igrace namjerno.

Sissoko vrijedi fakat toliko, odmah sam ga uradio, cak je i obicni masina, ali ovo...

You better run, you better take cover!
16 godina

Iskreno bolje da si Kante a kupio ali ajde ako si imao untr. Kartica onda je svejedno.

15 godina
Smucek kaže...
ertz111 kaže...

Sissoko vrijedi fakat toliko, odmah sam ga uradio, cak je i obicni masina, ali ovo...

ma Sissoko je vrh ali meni koji npr ima Pogbu i Kantea nema smisla slagat jer me onda košta previše.

baš me zanima Mendy koliko će bit...

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Smucek kaže...
ertz111 kaže...

ma Sissoko je vrh ali meni koji npr ima Pogbu i Kantea nema smisla slagat jer me onda košta previše.

baš me zanima Mendy koliko će bit...

Baš to. Pa opalio bi si šamar kad bi išao slagat Sissokoa kraj Kantea, ili još gore, da prodam Kantea kako bi složio untrejdabl Sissokoa....

15 godina
FIFA 20

Ma nije mi to belaj, imam jos puno igraca, Pogbu ne volim onako, pa ga necu :) a za Kantea ima zamjena Torreira.

S ovim sam malo pucao wl, i legla mi je ekipa, jos kad Mendy dodje, bit ce pjesma.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Smucek kaže...

Ma nije mi to belaj, imam jos puno igraca, Pogbu ne volim onako, pa ga necu :) a za Kantea ima zamjena Torreira.

S ovim sam malo pucao wl, i legla mi je ekipa, jos kad Mendy dodje, bit ce pjesma.

Za Kantea nema zamjene...

Kovačić
13 godina
FIFA 20

Produzena WL. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Produzena WL. 

Eh, kad bi jos svaku WL produzili kroz cijeli tjedan...

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Produzena WL. 

Eh, kad bi jos svaku WL produzili kroz cijeli tjedan...

Onda nebi bila vikend liga a DR nebi imal smisla. Dosta da produze do ponedjeljka. To je 7 tekmi dnevno... 

12 godina
ertz111 kaže...

Ja bi za ovoga Mendy dao i 500k 

12 godina
FIFA 20

Ma wl nema smisla to su trebali odavno izbaciti. Ocekivati od nekoga da odigra 30 tekmi u 3 dana sto je otprilike 10-ak sati je ludost ne mozes to traziti od casual igraca svvi mi imamo zivote. Pro igraci se trebaju kvalificirati kroz rivalse jer igraju protiv igraca svog skilla i top 100 igraca koji imaju najvise bodova oni idu na natjecanja to da se oni kvalificiraju kroz WL gdje igraju u 90% utakmica protiv prosjecnih i ispod prosjecnih igraca stvarno nema smisla + jos se izbjegavaju medjusobno jer sve utakmice igraju kod kuce. Umjesto WL trebali su vratiti DTK turnire koje kad osvojis dobis nekog posebnog igraca ili coinse ili paketice i da bi igrao moras koristiti odredjenu vrstu igraca tako bi svi igrali sa svim karticama ne bi se desavalo da svi imaju iste momcadi da pola godine igramo sa istim igracima a i silver i broncani igraci bi napokon imali smisla jer ja trenutno ne vidim razlog zasto bi oni uopce bili u igri kad ih nitko nikada ne koristi.Tako bi bilo puno zabavnije i opustenije za sve nas.

E da svi znamo kakvi su serveri kod EA i u WL uvijek postoji mogucnost da dobijes DC i to nekoga moze sjebati tko se zeli kvalificirati za natjecanje, u rivalsima bi takve stvari prolazile puno lakse jer bi samo izgubio bodove koje bi kasnije mogao nadoknaditi dok u WL nije moguce nadoknaditi taj poraz

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2019 13:29 (The_K).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
FIFA 20

Promijenio sam malo momcad od zadnje WL, specificno za ovu WL napravio https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=cvqJdcu9nSsWv:FFA20PS4

Kako je divno imati opciju potegnuti kontru sa Martinsom i Kentom, agilnost Reine-Adelaidea i Griezmanna je predivno i bez razmisljanja o nozi pucati sa Ben Yedderom...

10 od 10 za sada, samo sam jednu tekmu morao okrenuti, neki lik igra standardne kontre sa Rushom i Salahom. Ja sam prvi zabio, on zabije iz penala koji nije postojao, odmah shush, dab, gleda sve. Zabije drugi iz 4. odbijanca i Salah iz prve finesse u suprotni kut, shush, dab itd... krene odmah do kornera, brani loptu i slicno u 30-toj min. U 80. sam zabio za 2-2. Vratio sam mu toksicnost. U 110. za 3-2, shushnem ga, dabnem ga, pogledam sve i vrtim loptu po obrani. Toksicna mala govna trebaju prvo nauciti igrati prije nego postanu tokicna mala govna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Sad sam odigrao jednu od najbedastijih gameova ikad. Prvo ne mogu se normalno dodati jer mu igraci trce brze u rikverc nego moji najbrzi u napad. Al dobro nije prvi put. Ali lik ima mbbapea i ovog mjesecnog mesija u timu. I mozes se slikat vrti gljivu ja gledam kako moji branici dobivaju morsku bolest i teturaju po terenu samo zato da bi ovaj u 90' mogao zabiti za 3:2. Jer ipak nije  u ludo ulupao coinse u messia. 

Samo da pohvalim konekciju. Sve radi dobro. Tu i tamo malo zatrokira, ali draze mi je da zatrokira nego da 90 minuta gacam po blatu.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Dva puta je opalio sa 35m sa tim, jebenim Rushom i zabio. Ja ne vjerujem u kaj gledam. Kaj god je opalio je uslo. Ako nije uslo, bil je korner.

EDIT - 16 obrana je njegov golman imal, 16 jebenih obrana. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2019 14:53 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice