Jucer sam odigrao 5 tekmi i sve dobio. Zalosno za reci ali bilo mi cudno sto nekim cudom zabijam 1na1 sanse s dva napadaca koji imaju preko 95 finishing, ali to je fifa. Evo danas vec dva poraza na fliper i promasenih sansi na izvoz. Ako netko planira sloziti wernera odmah mu velim da je ti samo skuplji vardy.
A gle, već sam jučer rekao da je meni i obični Werner živo zlo od napadača. A i obični Vardy mi je extra gol igrač, zabija veliku većinu šansi, isto kao i ovaj šareni. Tak da ak je crveni Werner dobar kao i obična verzija, isplati se svakako ko igra sa švabama ili ko ja ga može ukomponirat sa Saneom i scream Ozilom.
Ja sam gla planirao kao super sub koristiti pa mu ne mogu dribling boostati. Ali zabio je samo 2 gola iz mozda 10 sansi. Vardy mi je bez uma i razuma pucao ili po sredini ili u linijskog suca. Moguce da je i do servera jer su katastrofa. Trenutno sam na 11-2 u wl. Kaze se dobro ovaj vikend. Jedino su serveri uzas pa necu vise danas igrati, a neznam kolko cu imati zivaca sutra ulpat u 18 tekmi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
. Ja odigrao dns dvije tekme sa njima u WL i ne mogu vjerovati da cu ovo reci ali meni je Corluka bolje obranbeni od Van Dijka i Piquea. Kad sam igrao snjime svaki tackle je njegov nema glitchanja lopta ne prolazi kroz njega kao sto je to slucaj kod Van Dijka ali opet moguce je da sam samo imao srece u te dvije tekme. Preporucio bi ti in form Vlasica jako mi se svidio brz okretan i ima dobar udarac i sigurno ga kupujem kad mu istekne loan. Igram sa njima 4-2-2-2, Perisic i Rebic su u napadu dok Vlasic i Orsic igraju CAM.
. Nije mi prvi put da sam naletio na takvog, ali to su rijetke situacije.