Ooo poz drugari gde ste :D uzeo sam verziju fife nzm tacno koja je (nije standard ja mislim) ali kad udjem u igru nema onih promo pekova i ostalog, da li je neko imao ovakav problem i kako da se resi, eto ako neko zna. Slikacu kasnije da vidite o cemu se radi. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ooo poz drugari gde ste :D uzeo sam verziju fife nzm tacno koja je (nije standard ja mislim) ali kad udjem u igru nema onih promo pekova i ostalog, da li je neko imao ovakav problem i kako da se resi, eto ako neko zna. Slikacu kasnije da vidite o cemu se radi. 
Di si uzeo, kad si uzeo? Jesi dobil kod kakav za to?
Nema vise onog da naknadno dobijes, barem znam da ekipa na YT nije nista dobila naknadno kad je slozila novi acc.
Di si uzeo, kad si uzeo? Jesi dobil kod kakav za to?
Nema vise onog da naknadno dobijes, barem znam da ekipa na YT nije nista dobila naknadno kad je slozila novi acc.
Neki dan buraz mi uzeo digitalna je verzija imam instalirane te dodatke slikacu bas kad budem za konzolom. Pa glupo mi da se ne dobija nista zasto je onda ultimate edition skuplja za 30 eura ako se nista u startu ne dobija da te pogura malo.
ova WL završena sa 14 pobjeda i GOLD 3, cilj ispunjen,i ne zelim vise igrati.
ima li neko na PC da igra, da ostavi nick da ga dodam da igramo
Neki dan buraz mi uzeo digitalna je verzija imam instalirane te dodatke slikacu bas kad budem za konzolom. Pa glupo mi da se ne dobija nista zasto je onda ultimate edition skuplja za 30 eura ako se nista u startu ne dobija da te pogura malo.
Packovi dolaze ponedjeljkom, možda dobiješ sutra ako je ultimate verzija. Niti mi nismo dobili prvi dan po izlasku igre već u ponedjeljak.
E hvala Movie druze, kako si ti sta ima, kako ide fifa :)
Nikad losije i skuplje kartice nisu izlazile za FUTMAS. Acuna za sada najbolje kaj su bacili van i Modric zbog ratinga i linkova. Ostalo je tesko plakanje.
Kakvi su ovo zahtjevi za Mendya. Komedija. Sanchez je prolazan.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Nikad losije i skuplje kartice nisu izlazile za FUTMAS. Acuna za sada najbolje kaj su bacili van i Modric zbog ratinga i linkova. Ostalo je tesko plakanje.
Kakvi su ovo zahtjevi za Mendya. Komedija. Sanchez je prolazan.
Futmas je vrijeme darivanja vrijeme kada bogati i debeli igraci darivaju siromasni indie studio zvan EA.
Proslo godine je futmas bio odlican. Cijene normalne za tadasnju situaciju. Ovo danas je sve samo nije normalno.
Rezime vikend lige:
- jučer 1 pobjeda i 2 poraza (1 ALT+TAB)
- danas ujutro 1 pobjeda 7 poraza (1 ALT+TAB)
- danas popodne 9 pobjeda 2 poraza (1 ALT+TAB)
Od svih utakmica koje sam izgubio, dvije sam izgubio od boljih igrača s tim da sam jednu od tih ustvari trebao pobijediti, al' ajde.
Taj lik je igrao sa običnom zlatnom ekipom... nikakvi igrači ustvari, ali je igrao s glavom i repom i znao je što radi.
Vodio sam 2-1 do pred kraj i onda me okrenuo u završnici na 2-3, ali dok je bilo 2-1 za mene Butragueno je falio mrtvaca, tj. golman je obranio i to je bila prekretnica tu partiju jer da je zabio, pobijedio bih ga 100%.
Ovo sve ostalo što sam izgubio, majko mila što mi se događalo.
U svakoj partiji, ali baš svakoj sam imao barem 5 šansi 1 na 1 gdje je golman branio.
Snimio sam par videa, ali jednostavno nemam volje to kompilirati i stavljati na jubitu jer je sve to već viđeno 1000 puta.
A golovi kakve sam dobivao u tim porazima... barem 50% iz ničega, ali doslovno ničega, napucana lopta, glupi tackle, odbijanac, poguranac, sve moguće pizdarije koje se mogu urotiti protiv mene su se urotile.
I onda kao da je netko rekao DOSTA, idemo sad malo pogađati u gol... takve sam golove zabijao da to nisu istine... svaki drugi je kvitao nakon što bi popio 2-3 komada.
Čim više ikona, Mbappea i Ronalda su imali u ekipama tim sam ih jače razbijao, a praktički cijelo vrijeme igram protiv sličnih igrača, ja igram isto, sve isto, ali ne, prvo moram gubiti, a onda pobijediti sve živo.
Od ova dva poraza popodne jednu sam kvitao pri vodstvu 2-1 jer sam kretenski napravio crveni karton i onda u 45 minuti dobio gol iz 7 odbijanaca i tu sam puko, ali sam sam kriv za taj poraz jer sam idiot i uklizavao k'o kreten, a to inače ne radim pa ne znam pravilno uklizat.
Eto, dosta, silver 1 još 8 utakmica imam ali mi ne pada na pamet da ih odigram jer nema smisla niti zbog nagrada, a ponajviše zbog nerviranja.
Bome, cim sam udario 10 pobjeda, igraci su poceli fulavati sve i svasta. I ajde da su samo promasivali sanse, doslo bi se do novih, da se nisu nalili ko zivotinje i ocito su pijani ko majke jer kada se protivnikov Pique okrene brze od Martinsa, nema druge logike nego - Martins je vec proslavio bozic, nalio se, najeo i proglasio se traktorom. Ekipa na koju naletavam je katastrofa, nisu sposobni igrati nista drugo nego kontre ali ako se moji igraci ponasaju kao da su se razbili od trave, onda se mogu jebat. 17-5 i jebem EAu mater. I njima i njihovim serverima i kojem god razlogu su moji igraci tromiji od Zaka kad se treba dici od stola.
Da samo sto si onda osuden igrat sa Fernandesom i Telleseom . Sad moram to nekako izkombinirati.
Ovaj ben yedder je najveca glitcherska kartica koja je postojala u svim fifama svaki put ali svaki put kada igram protiv njega moji igraci se ponasaju cudno. Evo sada primim gol tako sto je on poslao loptu prema naprijed i ja trcim sa Vrsaljkom a Ben Yedder je 10 metara iza njega i moj Vrsaljko odjednom zastane i krene trcati opet premda sam drzao gljivicu konstantno i on prodje pored lopte umjesto da je pokupi i pokupi je Ben Yedder koji potom zabija gol. Prekjucer kad sam igrao kad sam sve alt tabao tri puta sam igrao protiv njega i u sve tri utakmice ja njemu nisam mogao loptu uzeti to jest ja sam mu uzeo loptu ali mu se lopta magicno vraca ili prolazi lopta kroz moje igrace. Jos prije sam to primjetio da kad igram protiv njega da mi se desavaju sranja sada sam sto posto siguran da su oni nesto zajebali kod izrade njegove kartice i da su mu podarili glitcherske sposobnosti
Složio sam glavonju Sancheza. Nisam mogao odolit kad je tak jeftin. Sva sreća na 1000 igrača u klubu pa sam ga ukomponirao bez pol frke
.
Sad još ušparat za Walkera na rb i lijevo nekog pametnijeg od Robertsona na lb kojeg sam pokl... prodao nekidan, i tatu Kanea opet vratit na ST i vozi miško, onda do kraja igre bmk, šta uleti iz packova uleti.
Ovaj ben yedder je najveca glitcherska kartica koja je postojala u svim fifama svaki put ali svaki put kada igram protiv njega moji igraci se ponasaju cudno. Evo sada primim gol tako sto je on poslao loptu prema naprijed i ja trcim sa Vrsaljkom a Ben Yedder je 10 metara iza njega i moj Vrsaljko odjednom zastane i krene trcati opet premda sam drzao gljivicu konstantno i on prodje pored lopte umjesto da je pokupi i pokupi je Ben Yedder koji potom zabija gol. Prekjucer kad sam igrao kad sam sve alt tabao tri puta sam igrao protiv njega i u sve tri utakmice ja njemu nisam mogao loptu uzeti to jest ja sam mu uzeo loptu ali mu se lopta magicno vraca ili prolazi lopta kroz moje igrace. Jos prije sam to primjetio da kad igram protiv njega da mi se desavaju sranja sada sam sto posto siguran da su oni nesto zajebali kod izrade njegove kartice i da su mu podarili glitcherske sposobnosti
Ja imam untradable.otw verziju i meni je katastrofa, niti na klupi nije.
Pa ovaj mystery ball je totalno prepisano od onog kaj se dogada u FUTu. Pa daj me nemoj jebat. Tocno gledam kad protivnik dobije speed boost. Moji ne mogu nista. Ponasaju se identicno onom kak se ponasaju kad u WL krene kaos.
Pa ovaj mystery ball je totalno prepisano od onog kaj se dogada u FUTu. Pa daj me nemoj jebat. Tocno gledam kad protivnik dobije speed boost. Moji ne mogu nista. Ponasaju se identicno onom kak se ponasaju kad u WL krene kaos.
Mene ubija kaj moram svaki dan odigrati jednu tekmu tih priglupih modova.
Ja sam krenuo u rasprodaju svih igrača koji nešt vrijede iz liga koje imaju liga sbc, a neću ih slagat, a slažem samo švabe, pri kraju sam, i talijane, tu sam na pola. Ostale sam stavio na prodaju, idem po walkera i nekog dobrog PL lb-a lijevo, ne da mi se čekat lovu u četvrtak od wl i dr.
Ili kak je netko napisao na fejs grupi, walkera lijevo na 7chem a desno wan bissaku i vozi miško.
Zbog cega se sad svi dobro prodaju cak i low rated igraci
Zbog cega se sad svi dobro prodaju cak i low rated igraci
Nije to sad. To je za ove liga sbc-ove, a imam masu igrača koji se rijetko pojavljuju u packovima, a bez njih ne možeš složit neki klub u recimo ligi nos. Onda je logično da takav igrač vrijedi par tisuća coinsa, a ne kao većina takvih srebrnih ili bronze kartica, samo parsto coinsa.
Rezime vikend lige:
- jučer 1 pobjeda i 2 poraza (1 ALT+TAB)
- danas ujutro 1 pobjeda 7 poraza (1 ALT+TAB)
- danas popodne 9 pobjeda 2 poraza (1 ALT+TAB)
Od svih utakmica koje sam izgubio, dvije sam izgubio od boljih igrača s tim da sam jednu od tih ustvari trebao pobijediti, al' ajde.
Taj lik je igrao sa običnom zlatnom ekipom... nikakvi igrači ustvari, ali je igrao s glavom i repom i znao je što radi.
Vodio sam 2-1 do pred kraj i onda me okrenuo u završnici na 2-3, ali dok je bilo 2-1 za mene Butragueno je falio mrtvaca, tj. golman je obranio i to je bila prekretnica tu partiju jer da je zabio, pobijedio bih ga 100%.
Ovo sve ostalo što sam izgubio, majko mila što mi se događalo.
U svakoj partiji, ali baš svakoj sam imao barem 5 šansi 1 na 1 gdje je golman branio.
Snimio sam par videa, ali jednostavno nemam volje to kompilirati i stavljati na jubitu jer je sve to već viđeno 1000 puta.
A golovi kakve sam dobivao u tim porazima... barem 50% iz ničega, ali doslovno ničega, napucana lopta, glupi tackle, odbijanac, poguranac, sve moguće pizdarije koje se mogu urotiti protiv mene su se urotile.
I onda kao da je netko rekao DOSTA, idemo sad malo pogađati u gol... takve sam golove zabijao da to nisu istine... svaki drugi je kvitao nakon što bi popio 2-3 komada.
Čim više ikona, Mbappea i Ronalda su imali u ekipama tim sam ih jače razbijao, a praktički cijelo vrijeme igram protiv sličnih igrača, ja igram isto, sve isto, ali ne, prvo moram gubiti, a onda pobijediti sve živo.
Od ova dva poraza popodne jednu sam kvitao pri vodstvu 2-1 jer sam kretenski napravio crveni karton i onda u 45 minuti dobio gol iz 7 odbijanaca i tu sam puko, ali sam sam kriv za taj poraz jer sam idiot i uklizavao k'o kreten, a to inače ne radim pa ne znam pravilno uklizat.
Eto, dosta, silver 1 još 8 utakmica imam ali mi ne pada na pamet da ih odigram jer nema smisla niti zbog nagrada, a ponajviše zbog nerviranja.
Ja mislim da ovaj vikend ak doguram sa živcima i do silver 3 bit će dobro
. Već sam 10 tekmi rq. Delay danas je stravičan+odbijanci, nemam volje za to stvarno.
Edit: Evo gotov s wl za ovaj tjedan. Suma sumarum - sve sam vidio. Od kancerogenog dabogdakrepalisvitakvi čiterskog smeća koje upravlja mojim igračima, miče si mog golmana s gola, do smećara sa silver timovima koji imaju sve moguće boosteve popaljene u čitu, tak da i ak stvoriš šansu protiv čiterskog kancerogenog smeća, još te onda igra sere kontra da pogađaš stative ili fulaš cijeli prazan gol sa 99 finishing igračima. Stvarno ne znam više čemu igrat ovo smeće od moda.
Ja sam na 15 pobjeda s 10 tekmi na lageru jos. Sutra pocinje borba za elite.
Ja sam završio wl na gold 3 (14 pobjeda) i to je u biti ono kaj sam i htio radi dva player picka,a i to mi je dostignuće,čak nikad nisam wl završio dalje od toga.
pokupio nagrade od squad battlesa,čekamo još rivalse da uzmem pare i onda taj famozni četvrtak pa se nadam da kupujem de bruyna.
koji je ovako najbolji napadač do cca 150k?
imam u momčadi Kanea,Aubu,Benzemu i griemana dok mi je Mane prva špica i sad gledam kak da upgradeam momčad po pitanju ili špice ili dobar rw/rm umjesto Sterlinga jer me frajer živcira.
Meni Robertson počeo ići na jetru u zadnje vrijeme, a pogotovo jučer u jednoj partiji što sam igrao jer je potpuno nemoćan bio u par situacija.
Zato sam si složio Mendyja :)
Meni Robertson počeo ići na jetru u zadnje vrijeme, a pogotovo jučer u jednoj partiji što sam igrao jer je potpuno nemoćan bio u par situacija.
Zato sam si složio Mendyja :)
Meni je čak onaj zlatni Mendy nenadjebiv kamoli ovaj iz futmasa koji je u rangu sa R.Carlosom ali mi je preskup.
Btw kakav je Mertens? Sad je malo para ,a kao sub mi se čini dobar.
Meni je čak onaj zlatni Mendy nenadjebiv kamoli ovaj iz futmasa koji je u rangu sa R.Carlosom ali mi je preskup.
Btw kakav je Mertens? Sad je malo para ,a kao sub mi se čini dobar.
Ja sam planirao složiti Sissokoa, ali na kraju nisam pa sam morao negdje potrošiti untradable kartice koje štekam već dulje vrijeme.
Robertson me već neko vrijeme nervira pa mi je Mendy došao k'o naručen.
Mertensa nisam probao tako da ne znam.