FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 20

Nisam sada vise igrao samo do podne vjerujem kako vecer dolazi ce biti sve gore.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ovako imam neka nova saznanja koja se krse s svim nogometnim zakonima i filozofijama, al sam krenuo malo razmisljat sire. Posto ovi s ea-a smatraju i tretiraju nas ko idiote oducio sam se i tako ponasati. Stoga od 15 tekme wl testiram sve moguce taktike i pokusavat trigerati taj famozni all in u napadu i brzi povratak u obranu. S tim imam najvise problema. 

Znaci probao sam dosta toga... odnosno vecinu onog sto mi chem pruza. I dosao sam do ovog saznanja ili otkrica kak vam je draze. 

Taktika je ona s dva napadaca jedan cam i tri cm igraca. Kljucni faktori za trigeranje all ina su sredisnjem staviti drop in between defenders i obavezno bokove na balanced. 

Moja tocne postavke taktike cu u slici staviti. A jos je i bitno da jedan od napadaca(onaj brzi) ima stay central i run in behind.

Stavljam taktiku i tim(mozda je i bitan tip igraca) u slike.

U obrani je velika pomutnja kad on ima kontru, al nekak se napad ubojitiji. I dalje imam one probleme sto mi lopta prolazi na milimetar od branica a oni love leptire, al mozda i to skuzim do pocetka WL. Sve u svemu bar imam nekvu zanimaciju posto dobivamo samare od futmasa i sveg ostalog.

Ako netko isproba to nek mi javi dal su i njemu poceli trcati ko ludi svi u napad i odradivat napad "kak treba". Obranu jos moram poloviti jer se ne zna tko pije a tko placa, pogotovo ako kantea zabuno posaljem u for. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2019 18:14 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Futmas je sve gori i gori... A da ne pricam kak opet bismo dobili puzzle SBC. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 20

Prosle godine svaku vecer je bio Sbc za pakete osim na sam bozic 25. nije bilo nista. Onaj Cavani se isplati od untradables slozit pa dobijes 89 karticu za neki drugi SBC.

9 godina
neaktivan

Meni je ovaj Williams dosao kao narucen.

The Commissioner of Football
16 godina
FIFA 20

Hoce KDB IF 92 past cijena drasticno ako izađe u novom TOTW sutra (2gola i assist protiv arsenala)

Sada je na 265K

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Pa s slabijom nogom ne zna trcat a kamoli pucat.

E da ne zaboravim rec. Ovaj yasi je toliko los da ga ostavljam u timu da se smijem dok vidim kakve sve golove moze primit jedan golman s diving 91. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2019 20:08 (cicek).
16 godina
nul-3 kaže...

Hoce KDB IF 92 past cijena drasticno ako izađe u novom TOTW sutra (2gola i assist protiv arsenala)

Sada je na 265K

Past ce a koliko neznam posto KDB ima hrpu specijalnih kartica ako mu daju 93 nece pasti previse ako ode na 94 prodavat ce se i 92 i 93 verzije da se kupi novi.

16 godina
FIFA 20

Znaci da pricekam najbolje sutra dok EA službeno objavi i onda kupim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

ovog Cavani je jedino dobro složit pa da se ima za budući sbc  nije skup ,a 89 kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja se tako jebeno nadam necem u cetvrtak da mogu uzet Mbappea i Kanea. Makar, kakve sam srece, ako izade totw de bruyne. Dobit cu ga u red pickovima, samo da me igra jebe u, mozal

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja bi cekao mozda i cet. Da se krenu otvarat paketi do podne ako bude unutra pa snipaj.

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovog Cavani je jedino dobro složit pa da se ima za budući sbc  nije skup ,a 89 kartica.

Dvije IF kartice dati za njega mi se baš ne daje.

Znači, ja ovo ne mogu shvatiti. Vućem loptu s De Bruyneom i odigram Manea te krenem u prazan prostor. S Maneom sam okrenut prem De Bruyneu i hoću mu gurnuti loptu jer mi ulazi u 16m. Igra mimo moje volje okreće Manea mimo svake logike i preciznom loptom proigrava Kanea koji zabija gol. Iskreno, ja tog Kanea nisam niti vidio niti mi je palo na pamet da bih to odigrao kada samo gledam De Bruynea kako bih mu gurnuo loptu. Znači, ja ne želim zabijati ovakve golove jer ja ovo nisam odigrao. Ovo mi se događa i ispred mojih 16m kada hoću dodati prvom do sebe a igra doda jedinom protivničkom igraču kako bih popio gol. Stvarno smo idioti što igramo igru u kojoj je većina unaprijed namještenih utakmica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2019 20:39 (movie).
9 godina
neaktivan
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

Bit ce on dobar, nista se ti ne brini. 

Obicni me je odlicno sluzio, a ovaj bi trebao biti bomba.

Btw., ja igram s 2 napadaca, tako da nema veze 2*  WF.

The Commissioner of Football
15 godina
FIFA 20

sve ovisi da li ti paše u momčad ali za 80k kupiš hrpu boljih igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ima outside foot trait pa nece bit problem. Ok je to kartica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

Bit ce on dobar, nista se ti ne brini. 

Obicni me je odlicno sluzio, a ovaj bi trebao biti bomba.

Btw., ja igram s 2 napadaca, tako da nema veze 2*  WF.

SimeKZ kaže...

Ima outside foot trait pa nece bit problem. Ok je to kartica.

Ja sam ga probao na pocetku i los mi je bio. 

Evo ja sam zakljucio da ja fifu igrat neznam i tocka. Pa meni je problem 1na1 gol zabiti s dva napadaca koji imaju 4* wf i 97 i 95 finishing. 

13 godina
FIFA 20

Udem u draft, razvalim lika... tap, DC. U prvom krugu. A jebem ti krv. Sve ono kaj sam dobil sa Vertongenom, sad sam u nekom malom plusu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mozes preko support stranice traziti token automatski dobijes ako si imao DC

12 godina
FIFA 20

Ja poceo igrati career mode sa Sheffield unitedom gameplay u usporedbi sa futom nebo i zemlja,uzivancija je kada igras i svaka tipka ti radi, mogu mjenjati igraca ono igra je ne bi cojvek rekao igriva. Igram na ultimate odigrao sam za sada 5 tekmi bome lijep nogomet igram sa Sheffieldom radim akcije kakve nisam radio u futu, igram 4-4-2 i sve na balanced. Kad odigram duplo dodavanje sa veznjakom i krilom pa mi bek protrci iza ledja krila i onda njemu samo proslijedim u prazan prostor jako dobar osjecaj, lijepo je igrati malo nogometa na fifi a ne usporeno sranje gdje sve kasni i sve ide na silu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Pa igraj onda squad battles 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Covjek ima sve i jednu najjacu karticu u FUTu koja postoji. Dakle, ako ta kartica ima bilo koju special, on ju ima. Nevjerovatna trupina od igraca sa nevjerovatnom skupinom igraca. 

Zanimljivo je kak iskoristava te igrace na nacin da samo constant pressure. Lik mi je vise lopti uzeo sa Del Pierom i Messiem nego sa jebenin Kanteom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Pa igraj onda squad battles 

SB je smeće epskih razmjera. Nebalansirano smeće u kojem 11 brončanih kartica igra bolje nego 11 messia. Mod u kojem je lakše pogoditi stativu nego prazan gol. Ispiranje mozga na najjače. Gadljivo da ne može biti gadljivije. Konačno sam se otresao i pomirio da mi ne treba svaki tjedan 30k coinsa i dva rare mega packa u kojima nikada ne dobijem ništa. Patnja koju igranje ovog moda izaziva ne može ništa nadoknaditi.

15 godina
FIFA 20

Rjesavam ove zadatke da osvojim mendesa i pise da trebam zabiti gol s ligue 1 igrace u rivalsima.. maloprije kupio ben yedera i zabijem gol s njim i dalje mi stoji ne ispunjen zadatak? To neki bug ili?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Rjesavam ove zadatke da osvojim mendesa i pise da trebam zabiti gol s ligue 1 igrace u rivalsima.. maloprije kupio ben yedera i zabijem gol s njim i dalje mi stoji ne ispunjen zadatak? To neki bug ili?

Trebaš zabiti gol i pobijediti u toj tekmi.

15 godina
FIFA 20

Evo jedna usporedba , ovaj Carlos se definitivno isplati složit

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Nasao. Moze brisanje posta.

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2019 10:42 (acmilan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
acmilan2 kaže...

Ajde nek mi netko pomogne: jel ima EA neki live chat da im se mogu javiti ili samo onaj answers HQ?

Ja se raspisao ovdje ali mislim da nece biti kruha od toga...

Molim vas za neki link na taj live chat. Hvala

Ugasi i ponovo igraj jer nećeš ništa postići na chatu osim što će te bot dodatno iznervirati.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
acmilan2 kaže...

Ajde nek mi netko pomogne: jel ima EA neki live chat da im se mogu javiti ili samo onaj answers HQ?

Ja se raspisao ovdje ali mislim da nece biti kruha od toga...

Molim vas za neki link na taj live chat. Hvala

Ugasi i ponovo igraj jer nećeš ništa postići na chatu osim što će te bot dodatno iznervirati.

A pricao sam sa nekom zenskom Jini i rekla je da je utakmica pod reviewom jer mora biti report utakmice ako je bila gotova. Krepalo mi je sve kad je trebalo pokazati rezultat i match facts. Poslao slike i sve, reko rijesite, 2 objectiva sam rijesio u toj tekmi.

Kovačić
13 godina
acmilan2 kaže...

A pricao sam sa nekom zenskom Jini i rekla je da je utakmica pod reviewom jer mora biti report utakmice ako je bila gotova. Krepalo mi je sve kad je trebalo pokazati rezultat i match facts. Poslao slike i sve, reko rijesite, 2 objectiva sam rijesio u toj tekmi.

Ja sam se nedavno žalio kad mi se lik disconectao u WL u utakmici koju sam pobijedio.

Isto sam imao screenshotove i sve im priložio, a Ahmet me uvjeravao da je moj net loš i da otvorim portove.

Na kraju sam ga poslao u kurac i pomirio se s činjenicom da od EA helpa nema nikakve koristi.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice