Fora mi je pratit ova dogadanja u FUTu od kad sam prodal igru.
U igri je preko 1000 igraca. Oni nabodu jedno te jebeno iste u SBC. Jedno te isti igraci dobivaju 201 razlicitu karticu sa razlicitom farbom. Ono kaj je najbolje... ljudi u 8mj kupuju FP i trose na pakete. Meni je to jebeno suludo. Nitko drugi osim Sissoka, Ndombelea, Dembelea i ostalih nisu mogli dobit SH karticu.
Ovaj sad ''promo'' je isto smece gdje 5% ljudi ce izvuc sve i jednu karticu, dok ostalih 95% bude gledalo u jedno te iste pickove cijelo vrijeme.
Kad sam zbrojil prodane coinse, slozene SBCeve i ekipu koja mi je ostala. Mislim da nebi presao 11-12m vrijednosti. Dakle, jedan PIM R9... komedija.
Da, to sam već primjetio i rekao ovdje. Recikliraju jednih te istih dvadesetak kartica samo mijenjajući im boju. Inače u igri je preko 6000 igrača, kako se hvale. Ok, teško je očekivati da su svi interesantni. No niti ovo nije normalno. Evo, skoro je osmi mjesec a ja u 4 mega rare packa dobijem najbolju karticu ratinga 82? Ne trebam pričati da do sada još nisam dobio u packu niti najgoru moguću iconu. Nikakvu u tri godine.
Najbolja kartica ove godine koju sam dobio je rare son kojeg sam prodao za 570k coinsa. Dobio sam jednu od 200k, dvije od 100k i sve ostalo voda. Na masu svega toga u packovima sam dobio oko 2/3 milje i još sam na marketu okrenio oko 18 milja što je puno manje nego godinu dana ranije kada sam na marketu zaradio oko 30 milja. No ove godine sam puno ranije odustao od marketa jer mi se nije dalo. Kako može biti fer da mi jedan lik s frend liste dobije u packovima 3 toty igrača ove godine a ja ga nisam dobio niti jednom od 2012 godine? Gledam, lik je u packovima dobio preko 20 milijuna coinsa. Ja u garantiranim tots sbc uvijek dobijem najgoru moguću karticu. Sve to uz godine utjeće na smanjenje interesa za igrom. Jednostavno nisu fer i svi nemamo istu šansu nešto dobiti u packu.