FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
takodjer nakon update-a nemogu uc na server

0 0 hvala 0
13 godina
ddjuro92 kaže...
takodjer nakon update-a nemogu uc na server

Eeeh, a to je zapravo i bit update-a! Tako se najjednostavnije rijesio "No loss glitch" :)

10 godina
E da niste coravi mogli ste procitat obavjest da trenutno traje server maintenance koja se prikaze kad se instalira update

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

ovo je postalo vise nepodnosljivo...prije pola sata, prva tekma u 4div. vodilm lika 2-0 i naravno u 75min puca veza i dobijem DNF..nikad nece to rijesiti,NIKAD

šibaaj

0 0 hvala 0
17 godina
inflames1010 kaže...

ovo je postalo vise nepodnosljivo...prije pola sata, prva tekma u 4div. vodilm lika 2-0 i naravno u 75min puca veza i dobijem DNF..nikad nece to rijesiti,NIKAD

Pa ako je tebi veza pukla normalno da dobiješ DNF ali nije normalno da ga dobiješ ako protivniku pukne veza. Ja sam danas odigrao dvije tekme u kojima je protivnicima pukla veza i meni su se normalno bilježile pobjede.

10 godina
neaktivan
FIFA 17

A brt tacno cu poludeti od ove fife, dodjem u drugu diviziju i kako dodjem tako ispadnem u 3 i tako vec danima haha jbt ne bih usao u prvu nema sanse, samo sam danas zadrzao jednom drugu diviziju sa 13 bodova u sl navratu vratio se u 3. Ali zanimljivo mi je da izgubim mnostvo utakmica na kojima ne budem losiji od protivnika ali eto nekako uvek dobijem taj neki gol koji igrom nisam zasluzio, igram veceras protiv nekog rumuna u 2 diviziji, lik ima aguera, aubameyanga, de brujnea, pogbu, ugl sve ove skupe igrace i ja eksperimentisao sa kamerom stavio na default i izgubim 6:1, posle jedne tekme spoji me opet sa njim i lik odmah prihvatio mislio jos laka 3 boda, pobedim ga 5:0 al kako sam odigrao sam sebi se cudim, mogao sam jos 5 dati da sam hteo, lik nije dodao 3 pasa, pa sad ja pitam i vas i sebe ko tu koga jebe? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
inflames1010 kaže...

Pa ako je tebi veza pukla normalno da dobiješ DNF ali nije normalno da ga dobiješ ako protivniku pukne veza. Ja sam danas odigrao dvije tekme u kojima je protivnicima pukla veza i meni su se normalno bilježile pobjede.

e a fora je da se to desi, a internet normalno radi. meni je isto sumnjivo. al moram priznati da mi se već duže vremena to nije dogodilo, a na početku često (vjerojatno popravili)

nemam za potpis
17 godina
tenac kaže...

e a fora je da se to desi, a internet normalno radi. meni je isto sumnjivo. al moram priznati da mi se već duže vremena to nije dogodilo, a na početku često (vjerojatno popravili)

Znam, ja sam prvi počeo o tome pisati još prošli četvrtak. To je glich koji se pojavio nakon zadnjeg updatea i kojeg su riješili novim updateom. Zadnja dva dana pri izlasku protivnika iz igre meni se uredno bilježi pobjeda. Više ne dobijam dnf. Navodno se prekid veze događao i pri pokušaju izmjene igrača. Znači nesvjesno bi protivnik uzrokovao prekid veze i obojca bi dobili dnf. Isto tako prvi vodstvu mogao si izaći iz igre te ponovno ući i biljezila bi ti se pobjeda. To je nepošten način stvaranja pobjeda i benefita koji idu uz pobjede. Većina idiota to nije kužila pa bi izlazila i kada gube ili pri jeriješenom rezultatu a onda bi obje strane dobijale dnf, što nije bilo pošteno. Nadam se da je to sve iza nas i da će se sada moći normalno igrati. Koliko vidim za sada je sve ok.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nakon solidnog starta u div 1, na kraju su me momački isprašili...Nisam se mnogo živcirao jer sam svaki put bio zasluženo poražen. Nadao sam se da mi nova taktika može pomoći da odem korak dalje, ali kada se sve zbroji i oduzme, jasno je vidljivo da trpi napad.

Gušt mi je bio igrati protiv ovih likova iz bubnja u koji sam upao i slijedeći put kada se vratim pokušat ću ih nanizati na jednu foru ali u svojoj 4-4-2 formaciji.

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Krenio treću diviziju, imao score 2-1-0, nakon toga 2 poraza, 7 bodova iz 5 tekmi, jako loše. Opstanak je 12 bodova, prolaz u 2. diviziju 18, a osvajanje 21 bod. Nakon toga zaredao 5 pobjeda i osvojio treću diviziju :D Sada slijedi borba za opstanak... A ekipa s kojom sam igrao je slijedeća:

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam lepo zapoceo prvu wl na ps 4:1 skor i to ovu zadnju bas nesrecno izgubio al dobro sta da se radi, skontao sam gde sam gresio u igri, sto mi je i drugar red star rekao jednom prilikom, zurio sam previse ne bi li stigao sto pre u sansu a tad bude i gresaka dosta, ovih svih 5 tekmi sam odigrao mudro i polako cak i kad sam gubio vremena je bilo za preokret. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Pitanje za iskusne trgovce...

Kad bi se mogao očekivati osjetni pad cijene za NIF Griezmanna? Sada mu je najniža cijena 245k (PS4).

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 11:48 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ja sam lepo zapoceo prvu wl na ps 4:1 skor i to ovu zadnju bas nesrecno izgubio al dobro sta da se radi, skontao sam gde sam gresio u igri, sto mi je i drugar red star rekao jednom prilikom, zurio sam previse ne bi li stigao sto pre u sansu a tad bude i gresaka dosta, ovih svih 5 tekmi sam odigrao mudro i polako cak i kad sam gubio vremena je bilo za preokret. 

Eee pa upravo to, treba igrati polako, smireno, pratiti igru, nikakva brzanja jer tako češće dolazi do pogreške... I skontao sam da se svaki rezultat može stići, pa čak i 3:0, a također, možeš i svaki rezultat sjebati :) uvijek ima vremena uglavnom, nikad nije kasno, polako gradiš igru, prilike moraju doći, pa onda i gol...

13 godina
TheMaverick kaže...

Kad bi se mogao očekivati osjetni pad cijene za NIF Griezmanna? Sada mu je najniža cijena 245k (PS4).

Bas ga imam i gledam kada mi je najbolje vrijeme za njegovu prodaju! Ne uklapa mi se u BPL team, aa jedino ulazi s klupe kada mi je kriticno, jer mi je daleko najbolji ocijenjen igrac.

Mislim da mu cijena nece drasticno padati s obzirom da nece dobiti sada winter upgrade...

10 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
ruya kaže...

Eee pa upravo to, treba igrati polako, smireno, pratiti igru, nikakva brzanja jer tako češće dolazi do pogreške... I skontao sam da se svaki rezultat može stići, pa čak i 3:0, a također, možeš i svaki rezultat sjebati :) uvijek ima vremena uglavnom, nikad nije kasno, polako gradiš igru, prilike moraju doći, pa onda i gol...

Upravo tako. 

17 godina
TheMaverick kaže...

Bojim se ne tako skoro jer nema razloga za to. Nakon totya slijedi oporavak marketa i blagi rast cijena a upravo smo sada u tom periodu. Inače, kupio sam u vrijeme totya griezmanna s ciljem zarade u ovom periodu no lik mi se toliko dopao da ga nemam namjetu prodati. Strašna kartica. Svakako probaj doći do nje. Inače koristim ga u francuskoj momčadi i najviše mi pruža u 4-3-3 false 9. Toliko su mi se dopali ti francuzi da mi ih je žao prodati. No imam 4 momčadi i riješit ću se dvije jer ne mogu sa svima igrati. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 14:43 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Dokad više jebeno štekanje , 3 meča u ligi gdje je za mene totalno neigrivo , u fazi obrane igrača nemogu prebacit pa jebem im više mamu u po usta da im jebem

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Nisam igrao od Božića i danas upalim...Pa što je ovo ljudi moji...

7 draftova odigrao u 6 ispao u prvom kolu.A jedan imao jednu pobjedu.Znači 100k u vjetar jer me je igrica toliko pokrala da je to ne gledljivo.

Taj momentum i skripta danas je najbolje bila vidljiva kad 99 rated Ronaldo desnom promasi fines u dalji kut sa 11 metara.

Jos igramo u 2.diviziji neznam jeli to o postave što igram od danas po prvi put 4-3-1-2 i ne mogu od presinga protivnickih igraca disati...Ubili me ljudi.

Koje tipke treba držati da nasrćem ko konj u svaki duel sa 2 igrača ?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nisam igrao od Božića i danas upalim...Pa što je ovo ljudi moji...

7 draftova odigrao u 6 ispao u prvom kolu.A jedan imao jednu pobjedu.Znači 100k u vjetar jer me je igrica toliko pokrala da je to ne gledljivo.

Taj momentum i skripta danas je najbolje bila vidljiva kad 99 rated Ronaldo desnom promasi fines u dalji kut sa 11 metara.

Jos igramo u 2.diviziji neznam jeli to o postave što igram od danas po prvi put 4-3-1-2 i ne mogu od presinga protivnickih igraca disati...Ubili me ljudi.

Koje tipke treba držati da nasrćem ko konj u svaki duel sa 2 igrača ?

R1 i R2 ali to ti se neće pokazati uspješnom taktikom jer ostavljaš iza leđa poveću rupu u koju protivnik samo ubaci loptu i onda si u problemu. Jedva čekam da mi lik tako uleti, ostalo je stvar rutine. Naravno ima igrača koji se fantastično brane pa im to nije minus ali rijetki su takvi. Većina koja stišće s dva igrača odtavlja dovoljno prostora za kombinatoriku kojom dođeš do gola.

Sada sam uspio uhvatiti 2 SIF Colemana jer ih na PS4 nema. Maksimalna cijena mu je 200k i čim se kartica pojavi na marketu istu sekundu ode. Nadam se da će mu zbog toga dignuti cijenu kako bi se kartica konačno pojavila na marketu kao sowu neki dan kada su max price dignuli sa 150k na 300k coinsa a potom i na 500k coinsa. Ako ne dignu loše sam investirao 400k coinsa.

11 godina
protjeran

Ma ovaj lik je igrao vrhnuski...Imao sam 3 šuta on 20.

Nego kad sam u duelu što trebam držati da ga povuče kao to oni mene samo me s leđa povuku i oduzmu loptu?

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ma ovaj lik je igrao vrhnuski...Imao sam 3 šuta on 20.

Nego kad sam u duelu što trebam držati da ga povuče kao to oni mene samo me s leđa povuku i oduzmu loptu?

Mislim x. Sve radim automatski i fakat ne znam kada me netko pita. Nego sve bolje od boljeg. Odjednom sif colemana koliko hoćeš i to po 150k a ovaj lunarni pack što sam dobio je strašan. Ne mogu vjerovati

8 godina
neaktivan
u free packu dobio ruffiera 85, posluzit ce kad cu radit francuze

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ljudi sta se ovo desava svaki put me spoji sa nekim gde je latency jedna crvena crta vec 15 minuta?
17 godina
FIFA 17

Aj da bacim pogled na drugi PS4 acc i pack i tamo dobijem modrića. Kaj da s njim radim kada tamo imam jadne talijane a nisam dobio niti jednog talijana u packu? Opet ne valja. To mi je najjači igrač kojeg sam ove godine dobio u packu i to na rezervnom acc i besplatnom packu. Smiješno.

Na PC dobijem u packu icardia, opet ne valja. Tri packa i voda..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Meni najbolji igrač Mangala 80...Ali nisam očekivao ništa od besplatnih ea packova...

8 godina
neaktivan
Meni dali free 125k pack i unutra alba, umtiti, garay ...nije ni lose

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

OT

Crkne mi radeon 7850 ,i " zapecem " ga na 200 c , 9 min ,i za divno cudo proradi ali znam da nece dugo . :)

Narucim RX 470 4 gb ,230 e ,jebena kartica skupaa kao Ps4 . :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovog vikenda nema lige jer me spaja sve sa losom razine konekcije a net mi je brzine 100 mb...
13 godina
FIFA 17

Ne znam da li je greška ili namjerno, ali imate sad Jumbo premium pack po cijeni Premium gold packa tj. 7500 coinsa.

Inače rijetko kupujem, ali sam rješvao ove SBC od danas i dobio kurac i reko idem kupit jedan pack za ovo para što mi je ostalo i vidim ovu ludu cijenu i morao sam ubost jednog.

I dobijem Naingolana unutra, a baš mi treba za Talijane - k'o šaka na oko :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ne znam da li je greška ili namjerno, ali imate sad Jumbo premium pack po cijeni Premium gold packa tj. 7500 coinsa.

Inače rijetko kupujem, ali sam rješvao ove SBC od danas i dobio kurac i reko idem kupit jedan pack za ovo para što mi je ostalo i vidim ovu ludu cijenu i morao sam ubost jednog.

I dobijem Naingolana unutra, a baš mi treba za Talijane - k'o šaka na oko :)

Baš ti hvala što si postao i riješio me 75k coinsa. Najjači igrač carvajal. Pa ja ne mogu vjerovati da sam tako usrane ruke?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice