FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
ja sam potrosio danas 150k na ove pekove u pola cijene 7500k i 17500k i naravno popusio zesce. najbolji igrac kane obicni

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
ja sam potrosio danas 150k na ove pekove u pola cijene 7500k i 17500k i naravno popusio zesce. najbolji igrac kane obicni

Uopće nisam pazio jer zadnje vrijeme ne visim na marketu pa nisam znao da danas starta ova lunarna groznica i poslijepodne kupim 2 sif colemana i za sada na njima spljugam 140k coinsa. Možda se cijene oporave za par dana ali nema previše nade. Onda pročitam da imaju packovi poo 7500 coinsa koji inaće dođu 15k coinsa. otvorim ih deset i opet spljugam. Danas mi i nije neki dan što se marketa tiče. Ajde, odigrao sam pet tekmi i svih pet dobio. Mala utjeha. Sada mi slijedi čupanje kako bih povratio gubitak a možda od svega dignem ruke i pomalo igram. Imam 4 momčadi i ne znam kaj mi više treba? Čemu stres i živciranje?

8 godina
neaktivan
FIFA 17
upalim fifu jutros, vidim čeka me neki free pack, otvorim i ono....

1 0 hvala 0
15 godina
dr4zh3n kaže...
upalim fifu jutros, vidim čeka me neki free pack, otvorim i ono....

dobijem inform lewandowskog i gundogana, a ne mogu ih prodati. da sam otvorio normalan pack nikad ne bi dobio takve igrače :(

nemam za potpis
16 godina
neaktivan

dobri ste hehe meni je najjaci igrac bio coutinho,ostali ce bit za SBC,sad se dvoumim coutinho ili eriksen za bpl

EUNE LOL: frenkySTYLE
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobijem Kantea a posto sam  imao vec prodam "  svog " za 20 k ! Daj sta das ...

Nisam ga cestito ni okacio kad ode u roku 1-2 sec.Nisam ono nikad dozivio da tako brzo pukne  ?! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

i mene je posralo u free packu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Dobijem Kantea a posto sam  imao vec prodam "  svog " za 20 k ! Daj sta das ...

Nisam ga cestito ni okacio kad ode u roku 1-2 sec.Nisam ono nikad dozivio da tako brzo pukne  ?! :)

Pa kada si ga stavio 3k coinsa ispod cijene logično je da je otišao tako brzo.

17 godina
tenac kaže...

dobijem inform lewandowskog i gundogana, a ne mogu ih prodati. da sam otvorio normalan pack nikad ne bi dobio takve igrače :(

Dobiješ milju u packu i nezadovoljan si? Dobio si top tri napadača u ovoj igri. Bolje ne može. Složi ekipu oko njega i uživaj u igri. Rijetki imaju prilike igrati s tako visoko ocijenjenom karticom.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sta je s transfer marketom? Izgleda da cu izgubit velik broj coinsa s obzirom kakve se cijene krecu za neke igrace...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel moze netko da mi kaze kakav je grizman i dybala? posto sam odustao od lewa, pa rekoh da pravim tim oko dybale mada imam skoro pa ceo juve ???hvala unapred...
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Mislio sam da napravim ovo kao main team ,fali mi samo Pjanic,Barzagli i Sandro !

Sta mislite ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Kakve ljudi imaju igrace u wl dobro je da pobedim uopste neku utakmicu, svakog kog dobijem ima bejla, pogbu, ibrahimovica, mesija, moje dve ekipe zajedno nzm da li vrede 200k i aj igraj protiv ovih hibrida 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Kakve ljudi imaju igrace u wl dobro je da pobedim uopste neku utakmicu, svakog kog dobijem ima bejla, pogbu, ibrahimovica, mesija, moje dve ekipe zajedno nzm da li vrede 200k i aj igraj protiv ovih hibrida 

Ja ne mogu ni da se kvalifikujem .....

8 godina
neaktivan
FIFA 17
eto sad je dobio svoje

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel ima netko da mu samo izbaci iz igre tokom utakmice?
Nakon što sam imao sranja s kompom već mjesecima (od jebenog 8. mjeseca), prosli mjesec sam uzeo hdd posto sam mislio da je on uzrok raznoraznim glupostima (uključujući i ovome)... I danas igram divizije, jedno 3 utakmice (sve dobio, 2 bile RQ), 4. utakmica, vodim 2-1 i najednom me samo izbaci na desktop, bez ikakve obavijesti ili ičega...
Jebote led usrani, ako me nastavi prcat sve ovo, preći ću na konzolu i ko ga jebe više

Siky1234
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 18:03 (Siky1234).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Jeli mi moze netko preporucit RW iz BPL-a,GK i ST iz lige santader

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
tenac kaže...

Dobiješ milju u packu i nezadovoljan si? Dobio si top tri napadača u ovoj igri. Bolje ne može. Složi ekipu oko njega i uživaj u igri. Rijetki imaju prilike igrati s tako visoko ocijenjenom karticom.

ma ne zanimaju me (nezadovoljan sam jer ih ne mogu prodat), ja bi ih prodao da mogu, imam ja svoju ekipu, xD

nemam za potpis
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Jel moze netko da mi kaze kakav je grizman i dybala? posto sam odustao od lewa, pa rekoh da pravim tim oko dybale mada imam skoro pa ceo juve ???hvala unapred...

dybala ti je zvjer od igraca,a grizman isto zvjer,tu su si negdje podjednaki,samo smo mi je grizman djelovao malo jaci u duelima

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2017 18:26 (Ryder007).
17 godina
playertwo kaže...

Sta je s transfer marketom? Izgleda da cu izgubit velik broj coinsa s obzirom kakve se cijene krecu za neke igrace...

Danas i sutra će biti još gore kada krenu 100k packovi za 50k coinsa i 50k packovi za 25k coinsa. Cijene će pasti još više. Treba preživjeti ova tri dana i pričekat oporavak marketa. Ja sam uzeo 250 fitness kartica. To će mi biti zarada od oko 150k coinsa. Taman da pokrijem gubitak na sif colemanu pa sam čak u nekom plusu nakon ove nesretne epizode a sve zato kaj nisam gledao kada starta ova lunarna godina tj. vikend. Vidjet ću kako će se situacija razvijat. Neću ulagati u igrače već ću uzeti još fitness kartica koliko god ću moći. Na uloženih 200k zaradim 130k coinsa a to je s nekim igračem te vrijednosti nemoguće. 

Nemoj igrače prodavati ispod cijene ako ti nije sila. Market će se stabilizirati kroz tjedan dana.

13 godina
neaktivan
Ja robbena drzim na srednjoj ceni , nije ispod tako da se nadam da ce se prodati jer je po meni katastrofa, nekako mi je wilian, salah, pai dembele mnogo agilniji i uvek su tu gde treba a ovaj luta ko maksim po diviziji...
8 godina
neaktivan
Sad upravo otvarao ove pekove u pola cijene od 55k i dobim higuaina koji ide za nekih 55k? gledao prije kojih tjedan, dva i tad je bio oko 80k.

0 0 hvala 0
10 godina
Movie bi mogo rec ako nije tajna za koliko coinsa sad uzimas fitness kartice i za kolko ih mislis poslje prodavat? I to mislis na gold squad fitness ili?

0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Movie bi mogo rec ako nije tajna za koliko coinsa sad uzimas fitness kartice i za kolko ih mislis poslje prodavat? I to mislis na gold squad fitness ili?

Da, gold squad fitness. Gle, prije ovog vikenda na PS4 fitness kartice su išle za 1600 coinsa. Ja sam ih danas kupovao za 750, 800 i 850 coinsa. Tu cijenu možeš dobiti jedino na 59 minuti i dereš koliko ih ima. Nisam poslije puno visio na marketu već sam malo uz rukomet uzimao tako da sam završio na 330 kartica. Znači neki prosjek je 800 coinsa. Pričekat ću par dana i s njima na market po 1500/1600 coinsa. To je po kartici zarada od 700 coinsa. Nikud mi se ne žuri. Do sada sam ih sve prodao po toj cijeni pa se nadam da ću i ove. Bitno je da sam kreiraš cijenu jer kada staviš 100 kartica s istom cijenom i to razvučeš na deset stranica imaš masu ljudi koji kupuju po jednu karticu i ne gube previše vremena. Stisnu stranicu dvije, vide sve ista cijena i kupe. S masom možeš prodati karticu neki put skuplje nego što ona objektivno vrijedi. S tom logikom idem uvijek. Nikada ne stavim 10 kartica. Kada prodajem fitness ili contracts kartice stavljam ih 100 komada koliko mi stane na moju transfer listu.

10 godina
Hvala ti! I ja sam na ps4... Skuzio sam bio o cemu pricas i kupio 150 kartica po 750-800 coinsa. Imam jos 200k coinsa i mislio sam jos 300 ih kupit ALI nesto se pojebalo i nemogu vise nis kupit na marketu, sta god da pokusam kupit izbaci mi poruku da je vec neko bidao vise od mene iako nije nitko... Imam srece u pm.

Kupio sam jucer 3 if colemana za 130k svakog, sada idu po 100k... Valjda ce se popravit sta sljedeci tjedan. Prvi put da pokusavam nesto iskemijat na tom marketu i odma hebeni kinezi i njihova nova godina i sve laganini ode u k...

0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Hvala ti! I ja sam na ps4... Skuzio sam bio o cemu pricas i kupio 150 kartica po 750-800 coinsa. Imam jos 200k coinsa i mislio sam jos 300 ih kupit ALI nesto se pojebalo i nemogu vise nis kupit na marketu, sta god da pokusam kupit izbaci mi poruku da je vec neko bidao vise od mene iako nije nitko... Imam srece u pm.

Kupio sam jucer 3 if colemana za 130k svakog, sada idu po 100k... Valjda ce se popravit sta sljedeci tjedan. Prvi put da pokusavam nesto iskemijat na tom marketu i odma hebeni kinezi i njihova nova godina i sve laganini ode u k...

I meni se to dogodilo nakon 200 kartica. Onda izađem iz futa pa ponovno uđem i mogu dalje kupovati. Dobro, ti si za colemana dao 130k, ja sam dva uzeo po 200k dan ranije kada ih nije bilo na marketu i mislio sam da će mu podići cijenu. Zaboravio sam da je lunarni vikend i da će sve otići k vragu. Aj jednog ću si ostaviti jer imam BPL momčad a s drugim pljugam i to dobro. Nadam se da će se oporaviti i da će ići bar za 150k kada izađe iz packova. Inače kartica je brutalna. Najbolji BPL bočni u ovom trenutku. Da nisam spljugao na colemanu ne bih se niti zadržavao na marketu jer mi se ne da. Ovako ću si povratiti gubitak i bit ću na istom. Još sam si dodao u brazilsku momčad marcela i alavesa te čekam upgrade za firmina i stvarno mi više ništa ne treba.

Sutra će ti poslije 19h biti vrhunac kada krenu 100k packovi po 50k coinsa. Mislim da će tada cijene i najviše pasti pa stigneš sutra kupiti

9 godina
neaktivan
movie kaže...
playertwo kaže...

Danas i sutra će biti još gore kada krenu 100k packovi za 50k coinsa i 50k packovi za 25k coinsa. Cijene će pasti još više. Treba preživjeti ova tri dana i pričekat oporavak marketa. Ja sam uzeo 250 fitness kartica. To će mi biti zarada od oko 150k coinsa. Taman da pokrijem gubitak na sif colemanu pa sam čak u nekom plusu nakon ove nesretne epizode a sve zato kaj nisam gledao kada starta ova lunarna godina tj. vikend. Vidjet ću kako će se situacija razvijat. Neću ulagati u igrače već ću uzeti još fitness kartica koliko god ću moći. Na uloženih 200k zaradim 130k coinsa a to je s nekim igračem te vrijednosti nemoguće. 

Nemoj igrače prodavati ispod cijene ako ti nije sila. Market će se stabilizirati kroz tjedan dana.

Da, vidio sam da se squad fitnessi krecu po jako niskim cijenama s obzirom i da je weekend league, tako da je to odlicna investicija, za tolko malo love ih ubost..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Uzmem Staridza ,prva utakmica 3 gola.driga 3  .Kad se namjesti na lijevicu nema promasaja !

Sad sam jednog pobjedio 9:0 prijateljska ,nije izasao do kraja .

To mi je najvece razlika ikad ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 13:00 (goust78).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
gotov sa wl, zavrsio sam na kraju u gold2 što mi je do sad najbolji rezultat u wl. s ovom ekipom sam igrao

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Marijooo kaže...

I meni se to dogodilo nakon 200 kartica. Onda izađem iz futa pa ponovno uđem i mogu dalje kupovati. Dobro, ti si za colemana dao 130k, ja sam dva uzeo po 200k dan ranije kada ih nije bilo na marketu i mislio sam da će mu podići cijenu. Zaboravio sam da je lunarni vikend i da će sve otići k vragu. Aj jednog ću si ostaviti jer imam BPL momčad a s drugim pljugam i to dobro. Nadam se da će se oporaviti i da će ići bar za 150k kada izađe iz packova. Inače kartica je brutalna. Najbolji BPL bočni u ovom trenutku. Da nisam spljugao na colemanu ne bih se niti zadržavao na marketu jer mi se ne da. Ovako ću si povratiti gubitak i bit ću na istom. Još sam si dodao u brazilsku momčad marcela i alavesa te čekam upgrade za firmina i stvarno mi više ništa ne treba.

Sutra će ti poslije 19h biti vrhunac kada krenu 100k packovi po 50k coinsa. Mislim da će tada cijene i najviše pasti pa stigneš sutra kupiti

To ove squad fitness kartice kupujes? Po koliko si ih uzeo i po koliko ih namjeravas prodat poslije?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice