Ma hoce tip tako da igra jebi ga tamo prof. igrac !JukeZ
Da lik hoće u govno stati, bi li slijedio njegov primjer? Daj prestani više baviti se glupostima. Izaberi si formaciju, ovdje pročitaj što je najbolje za koju formaciju, profil igrača, na što moraš paziti i tako. I počni igrati.
Poslije samo nadograđuj igrače koji tebi najviše odgovaraju. Recimo, većina igrača ne može zamisliti BPL momčad bez ramireza. Meni osobno on ne paše. Meni su opet na poziciji CM u BPL nezamjenjivi toure i matić. No to ne znači da su ljudi kojima paše ramirez u krivu. Zato traži sam ono kaj tebi najviše odgovara. Što manje gledaš kojekakve jebivjetre po internetu a više igraš, prije ćeš savladati igru..
http://www.fifauteam.com/fifa-14-ultimate-team-formations-guide/
Ma imam i Matica i Tourea i Ramiresa na main nalogu !Sad malo igram u vaultu ,zezam se .
Sad da zenemarimo pricu o chem.,u cemu je problem da Saciri igra na CM ?!U real life ?
I koga da gledam na YT ,Ovaj ima odnos pobjeda i poraza 10:1 !
Recimo u sezoni sam vidio da ljudi drze Pereyra na LB ?!Sad mogu Pogbu recimo da stavim na CAM,CM ili CDM !Isto tako Saciri moze da ide na cm ili cak i ST ,kakve veze ima sto je rm po def. ?Chem je svakako u buli !Ruja drzao Staridz i Aguera na CM pa bio 1.div . jbg ! :)
Ma ja sam to eksperimentisao sa aguerom i staridzem jer igram uvek maksimalno napadacki i bilo je mnostvo puta da mi veznjaci dodju u 100 %-tnu situaciju i promase, jer mi je vaznije sta ce mi veza uraditi u napadu nego u odbrani, makar sam se ja tom taktikom uvek vodio, uvek daj gol vise.