FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 778.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja ,oni 2:1 ,pukla veza ili je pobjegao ! :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
genius_ kaže...

Trazio sam danas gamepad od PS4 70 e + treba prijemnik ?!

Spojiš USB kablom i ništa ti ne treba...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ti govoris o Kabal varijanti ?!

Ovi meni nude wireless ?!

14 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Nemam PS4 al mislim da su svi kontroleri wireless i uz sve bi se trebao dobit kabel za punjenje (a to je USB kabel, guglaj ps4 controller cable)

I onda se sa tim kabelom za punjenje spoji na PC.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Nemam PS4 al mislim da su svi kontroleri wireless i uz sve bi se trebao dobit kabel za punjenje (a to je USB kabel, guglaj ps4 controller cable)

I onda se sa tim kabelom za punjenje spoji na PC.

Kupio sam danas Saitek Cyborg i mislim da sam rijesio problem gamepada ! :)

jeftino !

P.s. sad mi ostaje samo da kupim jos div .1 :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 22:44 (genius_).
14 godina
neaktivan
genius_ kaže...

užasna ti je formacija...
tip: sredina ti je užasna, svaki kvalitetniji igrač će ti zabit 5 golova kroz sredinu.

17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...

tip: sredina ti je užasna, svaki kvalitetniji igrač će ti zabit 5 golova kroz sredinu.

igram protiv igraca koji imaju chem 45 pa opet me deru ! chem =0 bodova !

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Izvinjavam se moderatorim a malo off topic?!

Da li bi se mogao napraviti " robot " da igra fifu ?

Znaci kamera da prati ekran i neka hidraulika da pritiska gumbove gamepada?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Pa nije ti sredina užasna zbog chemistrya nego zato šta si natrpo sve napadacke igrace, a tko ce u obrani ostat onda? 

EDIT: Odlican tajming imaju, sad kad mi je u utorak matura iz mat oni izbace 3 totsa :'( Izgleda da cu cijeli utorak i srijedu provest na fifi, osvojit turnire i ne dobit nis u packovim haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 22:54 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Pa nije ti sredina užasna zbog chemistrya nego zato šta si natrpo sve napadacke igrace, a tko ce u obrani ostat onda? 

EDIT: Odlican tajming imaju, sad kad mi je u utorak matura iz mat oni izbace 3 totsa :'( Izgleda da cu cijeli utorak i srijedu provest na fifi, osvojit turnire i ne dobit nis u packovim haha

Jesi li gledao yt ?! tip stavi sve CB ili GK i dere ?!

14 godina
FIFA 15

Joj aj ostavi YT.

Pogledaj svoje igrace i pogledaj im workrate. Uzmi samo 5 veznih i usporedi attackive workrate u defensive workrate pa ces vidjet koliko će letit naprijed.. Nitko ti iza nece ostajat.. rupa od veze.. balansiraj malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Joj aj ostavi YT.

Pogledaj svoje igrace i pogledaj im workrate. Uzmi samo 5 veznih i usporedi attackive workrate u defensive workrate pa ces vidjet koliko će letit naprijed.. Nitko ti iza nece ostajat.. rupa od veze.. balansiraj malo

Ma daj pusti teoriju ,igram uglavnom prijateljske ,tu ima svasta ,chem 45 dere me kao lud ,srebreni opet me deru !

sad sam uzeo sklap ovom 1:0 ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 23:10 (genius_).
14 godina
FIFA 15

Vjerujem da te deru.. ja ti pokusavam dat neki savjet da ne primas toliko golova al ae kako hoces haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Naravno. Nemoj se zamarat tim stvarima, ne pobjeđuju te roboti ne brini :).

17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Vjerujem da te deru.. ja ti pokusavam dat neki savjet da ne primas toliko golova al ae kako hoces haha

Sta da ti kazem?! Gubim po par razlike ,jbg ,bar sam iskren ! :)

Sad mi se navadio cio komsiluk dijece ,svi sad igraju fifu ! :)

Alo EA ocu pare za popularizaciju igre !

Evo ovo su mi timovi sa kojim igram naizmjenicno !

Sta ima fali ?!Skromno ,sirotinjski !

Ono je bilo zezanje  :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 23:27 (genius_).
17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...

Naravno. Nemoj se zamarat tim stvarima, ne pobjeđuju te roboti ne brini :).

Vido samo je pitanje dana kad ce AI da shvati da su ljudi nepotrebni  na planeti !

Ja sam mator ,vi cete to dozivite !

Recimo ,sah,nikad vise covijek nece pobijediti masinu u MECU ! pojedinu partiju mozda ali sumnjam

U mecu nikad vise !Cica je mator ,vidjecete vi !!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 23:32 (genius_).
13 godina
FIFA 15

Imas ekipu za samljet protivnike... dakle u ekipi nije problem :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Problem je u meni !Znam ! :)

Koliko ti Simke druze igras fifu ?

13 godina
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Od FIFAe 12 aktivno. Prije toga sam vise PES igro nego FIFAu.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Od FIFAe 12 aktivno. Prije toga sam vise PES igro nego FIFAu.

Ja igram od feb. 2015 i jos nema talenta ! hahahahahahah

Sad ce da popizde neki !Kao talenat za Fifu ?!Sta je to ! :)

13 godina
FIFA 15

Pa imaju zasto i popizdit :D imat talent za drzat joystick i dodavat se ima svatko :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Genius ako do fife 17 budes aktivno igrao i onda kazes da igras lose e onda stvarno nemas talenat! Do tad uči!
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Genius ako do fife 17 budes aktivno igrao i onda kazes da igras lose e onda stvarno nemas talenat! Do tad uči!

vazi druze !

igram bez veze ,ne trudim se  nesto pretjerano !onako da se igra ,nekad pizdim,nekad  ne !

da igram opreznije mozda bi bilo bolje ali opet kazem mozda ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 0:47 (genius_).
11 godina
FIFA 15

kakav sut ima ovaj tots Kane  boli glava prva tekma odmah hattrick

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

jeftino !

Problem gamepada se nikada ne rješava jeftino... shvatit ćeš da na kraju jeftino uvijek ispadne skuplje..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

jeftino !

Problem gamepada se nikada ne rješava jeftino... shvatit ćeš da na kraju jeftino uvijek ispadne skuplje..

Dobar je ovaj ,konacno mogu da koristi jockey bez problem ! :)

Mekani trigeri !

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Market na PC se oporavio ,cije su bas velike !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...

ZA geniusa:

Iz tvojih postova se da zaključiti da si amater, stoga ti čisto prijateljski preporučujem da odaberš formaciju 4-4-2, jer je to idealna formacija za igrače poput tebe, koja je onako dosta balansirana kada se izaberu pravi igrači. Isto tako ti savjetujem da se držiš BPL jer je najpopularnija, te istu gotivi sam EA.

Navedena formacija ti je dobra i kada je u pitanju ofanziva i defanziva, samo moraš paziti na workrate (nadam se da znaš što to znači...). Ako ti je u interesu defanzivnija igra, onda teži ka tome da ti dva CM-a imaju workrate(WR u daljnjem textu) medium-medium (oba) ili jedan da bude high-medium, a drugi medium-medium. Ako uzmemo za osnovu da ti jedan mora biti sa WR medium-medium ili high-medium, sa drugim se možeš malo igrati..., tako što ćeš izabrati Fabregasa koji ima WR medium-high i time dobiti da ti jedan iz sredine potegne malo više prema naprijd i samim tim zaprjeti i lakše proigra napadače.

Kada su u pitanju igrači na pozicijama RM i LM..., tu ti savjetujem da težiš ka tome da ti igrači na tim bočnim pozicijama imaju WR medium-medium, jer će ti to dosta pomoći u defanzivnom djelu, + imaš čvrstu sredinu, skoro pa četvoricu CM-ova, gdje možeš lijepo pass igrom kontrolirati posjed i širiti igru. S druge strane uvijek se možeš odlučiti da ti jedan ili na LM ili RM bude sa WR medium-high, ako skužiš da dominiraš ili u slučaju nepovoljnog rezultata, ili pak da ti jedan ili oba igrača na navedenim pozicjama imaju WR high-medium, kao npr. A. Valencia te na taj način imaš skoro pa duple bočne bekove, što je idealno kada želiš igrati malo zatvorenije i čuvati rezultat.

Kada su u pitanju centralni bekovi, obavezno jednog sa WR high-medium, a drugog medium-medium ili oba sa high-medium što je idealno. Npr., dvojac Cahill(medium-medium) i Koscielny(high-medium sa chem. sty backbone) ti je idealan stoperski par.

Igrače na pozcijama RB i LB moraš dobro izvagati i vidjeti što ti je prioritet..., defanziva ili ofanziva. U slučaju defanzive biraš igrače sa WR-om medium-medium koji će ti doći kao 3. i 4. centralni stoper jer je uvijek tu na tvojoj polovici, kao npr. Azpilicueta, koji veoma rijetko ostavlja rupu na boku ili Sagna (Man C.). Neki igrači na navedenim pozicijama mogu imati WR medium-high i svejedno stizati pokrpati rupu po boku kao npr. Walker (Spurs).

Što se tiče napadača, tu gledaj da imaš jednog extra brzog sa WR-eom medium-high (Sturridge), a drugi mpže biti i medium medium ne tako brz, ali zato neka bude jak u skoku i sa dobrim pozicioniranjem, npr. Benteke koji će ti biti bliže sredini i idealan za odigrati prema naprjed tj. na nekih 20-30 m od protivničkog gola i koji može proslijediti loptu ili na 2. napadača ili na RM /LM, koji ako imaju dobar crossing, kao npr. A. Young ili Navas mogu vrlo lako dovesti u poziciju oba napadača da poentiraju glavom.
TO bi bile neke osnovne smjernice pri građenju tima, a ti vidi što ti odgovara i malo testiraj..., hoćeš li defanzivnije, pa malo oštriti sebe u defanzivnom djelu ili možda dodati gas i ići na sve ili ništa, eee tu se sam izvagaj. Preporučujem ti za početak 1. varijantu jer bez dobre odbrane si u banani kako god okreneš...

Malo se poigraj i sa instrukcijama, ali prije toga neka ti glavna orijentacija bude WR. Kreni oštriti defanzivu tako što ćeš postaviti ekipu na sljedeći način:

CB: Cahill-Koscielny(backbone) sa instrukcijama: stay back while att.

RB/LB: Sagna-Azpilicuieta sa instrukcijama: stay back while att.

RM/LM: Navas-A.Young sa instrukcijama: Navas: come back to defence - stay wide - get in behinde(ostalo ne diraj), Young-isto

CM: Fabregas(85) i Ramsey s tim da imaš spremnog Paulinha(Spurs)/Fellaini-a, kao zamjenu u slučaju da želiš dobiti na čvrstoči..., ili recimo pretvoriti Ramiresa u iz CDM u CM pa ga ubacivati u igru ovisno o rezultatu... Instrukcije: Stay back while att., ostalo ne dirati.

ST: Benteke i Sturridge, Instrukcije: Press back line - Stay Central - Get in Behinde.

sve ovo začini sa Counter att. i ovisno o rezultatu mjenjaj (npr. high presure) u kombinaciji sa def./att. levelom na d-padu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 2:07 (TactXmaster).
17 godina
neaktivan
TactXmaster kaže...
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...

ZA geniusa:

Iz tvojih postova se da zaključiti da si amater, stoga ti čisto prijateljski preporučujem da odaberš formaciju 4-4-2, jer je to idealna formacija za igrače poput tebe, koja je onako dosta balansirana kada se izaberu pravi igrači. Isto tako ti savjetujem da se držiš BPL jer je najpopularnija, te istu gotivi sam EA.

Navedena formacija ti je dobra i kada je u pitanju ofanziva i defanziva, samo moraš paziti na workrate (nadam se da znaš što to znači...). Ako ti je u interesu defanzivnija igra, onda teži ka tome da ti dva CM-a imaju workrate(WR u daljnjem textu) medium-medium (oba) ili jedan da bude high-medium, a drugi medium-medium. Ako uzmemo za osnovu da ti jedan mora biti sa WR medium-medium ili high-medium, sa drugim se možeš malo igrati..., tako što ćeš izabrati Fabregasa koji ima WR medium-high i time dobiti da ti jedan iz sredine potegne malo više prema naprijd i samim tim zaprjeti i lakše proigra napadače.

Kada su u pitanju igrači na pozicijama RM i LM..., tu ti savjetujem da težiš ka tome da ti igrači na tim bočnim pozicijama imaju WR medium-medium, jer će ti to dosta pomoći u defanzivnom djelu, + imaš čvrstu sredinu, skoro pa četvoricu CM-ova, gdje možeš lijepo pass igrom kontrolirati posjed i širiti igru. S druge strane uvijek se možeš odlučiti da ti jedan ili na LM ili RM bude sa WR medium-high, ako skužiš da dominiraš ili u slučaju nepovoljnog rezultata, ili pak da ti jedan ili oba igrača na navedenim pozicjama imaju WR high-medium, kao npr. A. Valencia te na taj način imaš skoro pa duple bočne bekove, što je idealno kada želiš igrati malo zatvorenije i čuvati rezultat.

Kada su u pitanju centralni bekovi, obavezno jednog sa WR high-medium, a drugog medium-medium ili oba sa high-medium što je idealno. Npr., dvojac Cahill(medium-medium) i Koscielny(high-medium sa chem. sty backbone) ti je idealan stoperski par.

Igrače na pozcijama RB i LB moraš dobro izvagati i vidjeti što ti je prioritet..., defanziva ili ofanziva. U slučaju defanzive biraš igrače sa WR-om medium-medium koji će ti doći kao 3. i 4. centralni stoper jer je uvijek tu na tvojoj polovici, kao npr. Azpilicueta, koji veoma rijetko ostavlja rupu na boku ili Sagna (Man C.). Neki igrači na navedenim pozicijama mogu imati WR medium-high i svejedno stizati pokrpati rupu po boku kao npr. Walker (Spurs).

Što se tiče napadača, tu gledaj da imaš jednog extra brzog sa WR-eom medium-high (Sturridge), a drugi mpže biti i medium medium ne tako brz, ali zato neka bude jak u skoku i sa dobrim pozicioniranjem, npr. Benteke koji će ti biti bliže sredini i idealan za odigrati prema naprjed tj. na nekih 20-30 m od protivničkog gola i koji može proslijediti loptu ili na 2. napadača ili na RM /LM, koji ako imaju dobar crossing, kao npr. A. Young ili Navas mogu vrlo lako dovesti u poziciju oba napadača da poentiraju glavom.
TO bi bile neke osnovne smjernice pri građenju tima, a ti vidi što ti odgovara i malo testiraj..., hoćeš li defanzivnije, pa malo oštriti sebe u defanzivnom djelu ili možda dodati gas i ići na sve ili ništa, eee tu se sam izvagaj. Preporučujem ti za početak 1. varijantu jer bez dobre odbrane si u banani kako god okreneš...

Malo se poigraj i sa instrukcijama, ali prije toga neka ti glavna orijentacija bude WR. Kreni oštriti defanzivu tako što ćeš postaviti ekipu na sljedeći način:

CB: Cahill-Koscielny(backbone) sa instrukcijama: stay back while att.

RB/LB: Sagna-Azpilicuieta sa instrukcijama: stay back while att.

RM/LM: Navas-A.Young sa instrukcijama: Navas: come back to defence - stay wide - get in behinde(ostalo ne diraj), Young-isto

CM: Fabregas(85) i Ramsey s tim da imaš spremnog Paulinha(Spurs)/Fellaini-a, kao zamjenu u slučaju da želiš dobiti na čvrstoči..., ili recimo pretvoriti Ramiresa u iz CDM u CM pa ga ubacivati u igru ovisno o rezultatu... Instrukcije: Stay back while att., ostalo ne dirati.

ST: Benteke i Sturridge, Instrukcije: Press back line - Stay Central - Get in Behinde.

sve ovo začini sa Counter att. i ovisno o rezultatu mjenjaj (npr. high presure) u kombinaciji sa def./att. levelom na d-padu.

Ove imam od Engleza !

10 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Ove imam od Engleza !

Rooney, Sissoko, Mangala vanka, te ubaci igrače koje sam ti naveo na odgovarajuče pozicije. Znači, umjesto Rooneya-Fabregas, a Sissoka-Ramsey. Cahilla umjesto Mangale. Schurle može ostati i on ti je idealan za sve ono što sam napisao. Kolumbijac može također ostati, ali imaj spremnog Valenciu. Napad odličan, iako ja preferiram jednog jakog mrcinu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 2:18 (TactXmaster).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice