FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 639.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 15

Ostavi sve kako je i igraj. Ja te postavke nisam nit pipno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
KD#35 kaže...

Jedno off topic pitanje, inace imam Fifu 14 i 15, pa me zanma mogu li ja fifu 14 prodati nekom ili pokloniti u razmjenu da on meni da coinse za 15

Ako je na jednom acc. ne moze nikako !

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Igram i gubim !

10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Igram i gubim !

pa mora netko gubiti u igrici pa nije niko savrsen

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
12 godina
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Igram i gubim !

I ti zbilja mislis da je to zbog toga jer ne znas kako da bekove postavis ? E hebiga ga onda.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
genius_ kaže...

Sve je to ok ali opet pitam 101 put !Da li kao pocetnik da drzim LB ,RB i CDM nazad u fazi napada !

Ovde kaze da LB i RB treba ostaviti na Always overlap ?! CDM Stay Back while attacking !

Tko ti može dati kvalitetan savjet ako nikada nije s tobom igrao pa vidio što radiš krivo. Svatko ovdje ima neki stil igra i može ti dati savjet ali onda ćeš imati desetak različitih savjeta i gdje si onda? Ja mislim da je ispravno jedno, drugi drugo, treći treće i tako.. Uopće ne znam zašto se time zamaraš. Probaš par tekmi igrati ovako, pa par onako pa vidiš sam što tri bolje odgovara...

10 godina
neaktivan
FIFA 15

sve ti je do instrukcija na golmanu i na treneru hh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Igram i gubim !

pa mora netko gubiti u igrici pa nije niko savrsen

Jedan dan igram lose ,drugi malo bolje,pomalo napredujem ,cini mi se !Nije mi problem da izgubim sad i 5:0 !

Em ljudi imjau vrhunske timove em znaju da igraju !

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Igram i gubim !

I ti zbilja mislis da je to zbog toga jer ne znas kako da bekove postavis ? E hebiga ga onda.

Ovi sto igram protiv njih vecina drzi 4 nazad u liniji !Cak i CDM nazad ! :)

13 godina
neaktivan
Pa sam najbolje vidis kako ti obrana igra, ako ti svaku kontru zabiju i ako imas rupe u obrani ostavi ih iza
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Pa sam najbolje vidis kako ti obrana igra, ako ti svaku kontru zabiju i ako imas rupe u obrani ostavi ih iza

Pa zato i kazem 4 nazad !Ljudi pocnu oprezno pa onda kad vide da sam tanak

predju ,cini mi se, na all of attack !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 18:48 (genius_).
16 godina
genius_ kaže...

Pa zato i kazem 4 nazad !Ljudi pocnu oprezno pa onda kad vide da sam tanak

predju ,cini mi se, na all of attack !

Kao što šime kaže da ne dira ništa po postavkama, uvjeren sam da isto može reći 99% igrača...

14 godina
neaktivan
FIFA 15

genius, koliko godina imaš XD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

45+  :)

14 godina
neaktivan
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...

auuu i ti po stare godine odlučio da trebaš postati bolji na FIFI. Mora da si financijski osiguran, da imaš auto, kuću porodicu i posao, pa ne znaš šta ćeš više... nadam se? :)

16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...

auuu i ti po stare godine odlučio da trebaš postati bolji na FIFI. Mora da si financijski osiguran, da imaš auto, kuću porodicu i posao, pa ne znaš šta ćeš više... nadam se? :)

Imam ,posao,kucu,stan  2 lokala,auto,motor!

Bivse zene i sadasnju dijecu !

Ne ,ne trazim nista samo se hvalim !

P.S. kad sam bio mali nije bilo kompova ,jbg !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 20:16 (genius_).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

igraj sta ima veze sto gubis samo nemoj nas moriti jeli igrac bolji na skoku ako je osisan ili ima dugu kosu i slicnim glupim pitanjima :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma nema veze nek mori, umrla bi tema da nije njega hahhaha... čestitam ti si uspio u životu! Mi neki ovdje ni fakulteta, ni lokala, ni žene, ni djece, a igramo fifu po čitave dane, ehhh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Ma nema veze nek mori, umrla bi tema da nije njega hahhaha... čestitam ti si uspio u životu! Mi neki ovdje ni fakulteta, ni lokala, ni žene, ni djece, a igramo fifu po čitave dane, ehhh

Imam i fax. i to ne bilo koji Elektrotehnicki Jbg predratni !

Tada se nisu mogli kupovati ispiti kao sad......

Samo me hebe sto ne mogu na poslu da igram fifu,

mislim mogu ali bi bilo ipak malo previse ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 20:41 (genius_).
10 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

haha dašta auto,motor,2 lokala,stan,kuc, ne treba ti fifa uopce hehe,guzicu bi dao za to a ne znanje fife :) ja bi umjesto 2 sata igranja fife bio u jacuziju :D

16 godina
neaktivan
hanteed kaže...
AdisTM87 kaže...

haha dašta auto,motor,2 lokala,stan,kuc, ne treba ti fifa uopce hehe,guzicu bi dao za to a ne znanje fife :) ja bi umjesto 2 sata igranja fife bio u jacuziju :D

Pa sad ne znam sta da ti kazem,platio bi da me neko uci ali na licetu mijesta !hahahaha

Dijeca se deru,zene traze alimentacije ,nije mi lako ,jos me kantaju i u fifi ,jbg da se roknes !

10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
hanteed kaže...
AdisTM87 kaže...

Pa sad ne znam sta da ti kazem,platio bi da me neko uci ali na licetu mijesta !hahahaha

Dijeca se deru,zene traze alimentacije ,nije mi lako ,jos me kantaju i u fifi ,jbg da se roknes !

gazda aj me zaposli kao konobara u tvom lokalu i ja cu te uciti igrati hahahha,ima da budes na krovu europe hehe

16 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...
hanteed kaže...
AdisTM87 kaže...

gazda aj me zaposli kao konobara u tvom lokalu i ja cu te uciti igrati hahahha,ima da budes na krovu europe hehe

moze ako smo blizu !hahhahaha

16 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo od ovog tima sam izgubio 4:1 !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Igram samo ofline pa me zanima da li su sređeni transferi novi i ekipe uređene? Zadnji put kad skidao update ništa novoga. Pitam jer nemam kučni internet pa dok spojim komp na origine trebam odnjeti nekome. Danilo, Odegard u Realu, Khedira u Juventusu, Depay u MUFC?...itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 17:53 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
genius_ kaže...

Evo od ovog tima sam izgubio 4:1 !

Ja sam pred dva dana naletio na sličnog u polufinalu kupa.

Plavi Iniesta, Messi, još neki plavci i par crnih.

Onda kad još tome dodaš Balea, Neymara i Ronalda u vrhu napada - samo sam slegnuo ramenima i pomirio se s porazom.

Povede on 2-0 u prvih 20 minuta - Ronalda ne možeš uhvatit.

I ja nekako uspijem uvaljat jedan gol - dođe odjednom neka snaga u mene - reko nećeš majci.

Okrenem mu na 3-2 par minuta prije kraja utakmice i što papak napravi... s centra se sjuri s Ronaldom i 3-3.

Na kraju izgubim na penale - jbga, penali su lutrija, on mi obranio jedan i dobio pošteno.

Al da si ga vidio kako je bio nervozan kad sam mu došao na 2-2 i stišćem ga skoro cijelo drugo poluvrijeme.

Samo ubacuje bezveze prema Ronaldu.

Slabo je Messija koristio i tu se zajebo.

Išao je previše na Iniestu, a on je spor - uzimao sam mu lopte samo tako.

Nije mi ni sa Neymarom radio veće probleme, a inače me s njim znaju ubijat.

Balea skoro da nije ni koristio.

Ja sam od jačih imao samo Balea i s njim sam mu probleme stvarao - nije ga mogao zaustavit, a Benzema samo čeka da mu ovaj podvali loptu :)

Perez i Luka CM i Rodriguez CAM.

Ovaj Perez je zajeban - preporuka.

[19xx] 4ntraks
9 godina
FIFA 15

koji sada TOTS mozemo ocekivati ligue 1 ili serie a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 15

konacno pobijeda protim mnogo jaceg tima !

1:0 Costa 90 min !

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 21:34 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Do sada nisam bio u mogučnosti otvarati ove TOTS packove prve minute jer su izlazili srijedom, a tada nisam imao gdje. Danas imam priliku prve minute biti na kompu i otvoriti ih, ali  zani ma me hoce li biti sta. Je li itko otvarao odma cim su poceli i jel netko dobio ista?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice