Ostavi sve kako je i igraj. Ja te postavke nisam nit pipno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno off topic pitanje, inace imam Fifu 14 i 15, pa me zanma mogu li ja fifu 14 prodati nekom ili pokloniti u razmjenu da on meni da coinse za 15
Ako je na jednom acc. ne moze nikako !
Igram i gubim !
Igram i gubim !
pa mora netko gubiti u igrici pa nije niko savrsen
Igram i gubim !
I ti zbilja mislis da je to zbog toga jer ne znas kako da bekove postavis ? E hebiga ga onda.
Tko ti može dati kvalitetan savjet ako nikada nije s tobom igrao pa vidio što radiš krivo. Svatko ovdje ima neki stil igra i može ti dati savjet ali onda ćeš imati desetak različitih savjeta i gdje si onda? Ja mislim da je ispravno jedno, drugi drugo, treći treće i tako.. Uopće ne znam zašto se time zamaraš. Probaš par tekmi igrati ovako, pa par onako pa vidiš sam što tri bolje odgovara...
sve ti je do instrukcija na golmanu i na treneru hh
Igram i gubim !
pa mora netko gubiti u igrici pa nije niko savrsen
Jedan dan igram lose ,drugi malo bolje,pomalo napredujem ,cini mi se !Nije mi problem da izgubim sad i 5:0 !
Em ljudi imjau vrhunske timove em znaju da igraju !
Igram i gubim !
I ti zbilja mislis da je to zbog toga jer ne znas kako da bekove postavis ? E hebiga ga onda.
Ovi sto igram protiv njih vecina drzi 4 nazad u liniji !Cak i CDM nazad ! :)
Pa zato i kazem 4 nazad !Ljudi pocnu oprezno pa onda kad vide da sam tanak
predju ,cini mi se, na all of attack !
Pa zato i kazem 4 nazad !Ljudi pocnu oprezno pa onda kad vide da sam tanak
predju ,cini mi se, na all of attack !
Kao što šime kaže da ne dira ništa po postavkama, uvjeren sam da isto može reći 99% igrača...
genius, koliko godina imaš XD?
45+ :)
auuu i ti po stare godine odlučio da trebaš postati bolji na FIFI. Mora da si financijski osiguran, da imaš auto, kuću porodicu i posao, pa ne znaš šta ćeš više... nadam se? :)
auuu i ti po stare godine odlučio da trebaš postati bolji na FIFI. Mora da si financijski osiguran, da imaš auto, kuću porodicu i posao, pa ne znaš šta ćeš više... nadam se? :)
Imam ,posao,kucu,stan 2 lokala,auto,motor!
Bivse zene i sadasnju dijecu !
Ne ,ne trazim nista samo se hvalim !
P.S. kad sam bio mali nije bilo kompova ,jbg !
igraj sta ima veze sto gubis samo nemoj nas moriti jeli igrac bolji na skoku ako je osisan ili ima dugu kosu i slicnim glupim pitanjima :)
Ma nema veze nek mori, umrla bi tema da nije njega hahhaha... čestitam ti si uspio u životu! Mi neki ovdje ni fakulteta, ni lokala, ni žene, ni djece, a igramo fifu po čitave dane, ehhh
Ma nema veze nek mori, umrla bi tema da nije njega hahhaha... čestitam ti si uspio u životu! Mi neki ovdje ni fakulteta, ni lokala, ni žene, ni djece, a igramo fifu po čitave dane, ehhh
Imam i fax. i to ne bilo koji Elektrotehnicki Jbg predratni !
Tada se nisu mogli kupovati ispiti kao sad......
Samo me hebe sto ne mogu na poslu da igram fifu,
mislim mogu ali bi bilo ipak malo previse ! :)
haha dašta auto,motor,2 lokala,stan,kuc, ne treba ti fifa uopce hehe,guzicu bi dao za to a ne znanje fife :) ja bi umjesto 2 sata igranja fife bio u jacuziju :D
haha dašta auto,motor,2 lokala,stan,kuc, ne treba ti fifa uopce hehe,guzicu bi dao za to a ne znanje fife :) ja bi umjesto 2 sata igranja fife bio u jacuziju :D
Pa sad ne znam sta da ti kazem,platio bi da me neko uci ali na licetu mijesta !hahahaha
Dijeca se deru,zene traze alimentacije ,nije mi lako ,jos me kantaju i u fifi ,jbg da se roknes !
Pa sad ne znam sta da ti kazem,platio bi da me neko uci ali na licetu mijesta !hahahaha
Dijeca se deru,zene traze alimentacije ,nije mi lako ,jos me kantaju i u fifi ,jbg da se roknes !
gazda aj me zaposli kao konobara u tvom lokalu i ja cu te uciti igrati hahahha,ima da budes na krovu europe hehe
gazda aj me zaposli kao konobara u tvom lokalu i ja cu te uciti igrati hahahha,ima da budes na krovu europe hehe
moze ako smo blizu !hahhahaha
Igram samo ofline pa me zanima da li su sređeni transferi novi i ekipe uređene? Zadnji put kad skidao update ništa novoga. Pitam jer nemam kučni internet pa dok spojim komp na origine trebam odnjeti nekome. Danilo, Odegard u Realu, Khedira u Juventusu, Depay u MUFC?...itd.
Evo od ovog tima sam izgubio 4:1 !
Ja sam pred dva dana naletio na sličnog u polufinalu kupa.
Plavi Iniesta, Messi, još neki plavci i par crnih.
Onda kad još tome dodaš Balea, Neymara i Ronalda u vrhu napada - samo sam slegnuo ramenima i pomirio se s porazom.
Povede on 2-0 u prvih 20 minuta - Ronalda ne možeš uhvatit.
I ja nekako uspijem uvaljat jedan gol - dođe odjednom neka snaga u mene - reko nećeš majci.
Okrenem mu na 3-2 par minuta prije kraja utakmice i što papak napravi... s centra se sjuri s Ronaldom i 3-3.
Na kraju izgubim na penale - jbga, penali su lutrija, on mi obranio jedan i dobio pošteno.
Al da si ga vidio kako je bio nervozan kad sam mu došao na 2-2 i stišćem ga skoro cijelo drugo poluvrijeme.
Samo ubacuje bezveze prema Ronaldu.
Slabo je Messija koristio i tu se zajebo.
Išao je previše na Iniestu, a on je spor - uzimao sam mu lopte samo tako.
Nije mi ni sa Neymarom radio veće probleme, a inače me s njim znaju ubijat.
Balea skoro da nije ni koristio.
Ja sam od jačih imao samo Balea i s njim sam mu probleme stvarao - nije ga mogao zaustavit, a Benzema samo čeka da mu ovaj podvali loptu :)
Perez i Luka CM i Rodriguez CAM.
Ovaj Perez je zajeban - preporuka.
koji sada TOTS mozemo ocekivati ligue 1 ili serie a
Ovisnost se javlja već od najranije dobi...
http://ultimatefifa.com/2015/13-year-old-kid-blows-4500-on-fifa-points/
a evo nekaj i za geniusa
Do sada nisam bio u mogučnosti otvarati ove TOTS packove prve minute jer su izlazili srijedom, a tada nisam imao gdje. Danas imam priliku prve minute biti na kompu i otvoriti ih, ali zani ma me hoce li biti sta. Je li itko otvarao odma cim su poceli i jel netko dobio ista?