FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 632.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...
genius_ kaže...

Sta airJapesa razlikuje od ostalih igraca ?!Talenat ! Zasto vi ne igrate kao AirJapes i slicni !Nemate talenta !

Kakav talent? Lik igra zato kaj potroši svaki dan pola dana na igru. Nakon toga proradi mehanika ponavljanja i naravno da si bolji od onoga tko igra jedan sat dnevno ili svaki treći dan.. Rekao si da nikada ne gledaš radar. To je osnova. Moraš naučiti koristiti radar. Za to ti ne treba talent već moć zapažanja koju stjećeš satima provedenim ispred tv aparata. Potom bitna stavka je čitanje igre. Je li se netko rađa s tim talentom? Moraš imati neka osnovan znanja o nogometu te predviđati logične poteze protivnika. Npr. logično je da se lik namješta uvijek na jaču robbenovu nogu i da će ići u stranu koja robbenu odgovara za udarac. Pa nećeš ga onda zatvarati na lošiju nogu.

Za to ti ne treba talent već malo zdravog razuma i određena praksa kako bi to što bolje sproveo u djelo... fakat radiš nauku tamo gdje je nema.. imaš i na ovom forumu likova koji su vrhunski igrači i koji su osvajali turnire po ea forumima i pitaj ih jesu li se rodili talentirani ili su samo igrali malo više od recimo tebe i imali volju naučiti igrati bolje od prosjeka...

Pocecu valjda i ja gledati radar jednog dana !Za sad imam preca posla !Sad sam na odmoru pa cu da igram malo vise !

mada igram na Co-op cameri pa radar mozda i nije presudan jer se vidi dosta na ekranu !

12 godina
FIFA 15

Radar je majka, ako znas koristit radar... gurnut u prostor mozes sa golmanom, al' doslovno. 

Istina je da sam u F13 dosta vristo oko tog momentuma ( kojega po meni danas nema ) ali u to vrijeme su clanci izlazili oko toga pa je vecina poraza predana momentumu. Danas kad vidim zbog kakvih gluposti ja izgubim tekmu shvatim da i ako ima momentuma, on nije niti 10% kriv koliko ja. 

FIFA 14 je bila presudna jer sam nju najvise i igro, oko 450h sam skupio... pronasao turnire, igrao protiv kvalitetnih igraca, igrale se i lige ovdje... Bilo je sve aktivnije, gameplay zanimljiviji pa se i igralo vise.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
genius_ kaže...

Pocecu valjda i ja gledati radar jednog dana !Za sad imam preca posla !Sad sam na odmoru pa cu da igram malo vise !

mada igram na Co-op cameri pa radar mozda i nije presudan jer se vidi dosta na ekranu !

Ne gledaš radar, igrači ti igraju na krivim pozicijama, ne interesira te postava protivnika niti njegova formacija, ne znaš koja ti formacija najviše odgovara, igraš isključivo samo kroz sredinu i onda se čudiš ko pura dreku zakaj ne možeš pobijediti...

Jedan od meni najboljih igrača ovdje rekao mi je da cijelu tekmu može odigrati gledajući samo u radar. Sada ti razmisli koliko je radar bitan dio igre ako želiš napraviti korak naprijed u svojoj igri...

Kada svladaš korištenje radara i čitanje igre, moći ćeš sa svakim igrati ravnopravno. U tekmi svatko dobije po jednog zicera i samo je pitanje tko će ga onda iskoristiti..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ne gledaš radar, igrači ti igraju na krivim pozicijama, ne interesira te postava protivnika niti njegova formacija, ne znaš koja ti formacija najviše odgovara, igraš isključivo samo kroz sredinu i onda se čudiš ko pura dreku zakaj ne možeš pobijediti...

Jedan od meni najboljih igrača ovdje rekao mi je da cijelu tekmu može odigrati gledajući samo u radar. Sada ti razmisli koliko je radar bitan dio igre ako želiš napraviti korak naprijed u svojoj igri...

Kada svladaš korištenje radara i čitanje igre, moći ćeš sa svakim igrati ravnopravno. U tekmi svatko dobije po jednog zicera i samo je pitanje tko će ga onda iskoristiti..

Jbg igram od februara ,jedva sam pohvatao komande ,jebe me f310 ,trigeri mi ne pasu !L2 ne koristim nikako Jockey zbog trigera,dobro igram uopste !

Mozda sjedne sve na svoje mjesto vremenom a ako i ne nema veze !

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Kolegi genius_ je dosadno pa vas sve skupa malo cima...

Origin ID: AnchorMan86
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Kolegi genius_ je dosadno pa vas sve skupa malo cima...

Ma nije !Ucim se .....

Upijam ......     :)

9 godina
neaktivan
FIFA 15

vidi ovo genijus ja sam igrao na esl i mlg turnirima na proslim fifama i igrao sam protiv igraca kao sto su japes i puno bolji od njega.Da ti kazem nije to talent vec naucis neke temelje igre kao sto je radar i (nekoliko skilova je dovoljno ali nije da to moras znati).Ja sam igrao fifu 10 sati dnevno a nekada vise kao i ostali pro igraci.Pauzirao sam fifu 6 mjeseci i kupio ps4 i 15ku i dnevno neigram na konzoli vise od 2 sata i samo jednu utakmicu dnevno fife odigram,hvala bogu odvikao sam se od non stop igranja i sada zivim normalan zivot

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Ma nije !Ucim se .....

Kao što ti je već netko sugerirao, prati malo stvarni nogomet i pokušaj to prenijeti na virtualni zeleni teren i vjeruj mi bit ćeš sretniji svaki put kada postigneš gol, kakav može vidjeti u RL.

Sjećam se da sam ja krenuo intezivno igrati od FIFE 12 jer sam tada došao do bjesne mašine, a do tada sam u virtualnom nogometu uživao samo kada me frendovi pozovu, onako navečer uz mezu do kasno u jutro tzv., PES večeri. FIFU 12 sam derao offline i to karijeru iako sam imao orginal, a na online sam se okušao tek pred kraj sezone, jer sam počeo pratiti ovaj forum, gdje sam skužio da se uveliko piše o famoznom FUTU te sam i sam odlučio provjeriti o čemu se radi i što je ujedno bio moj prvi susret sa online igranjem ikada. Sjećam se da je prva tekma lagala kao sam vrag, ali je bilo vraški interesantno i odmah sutra dan sam odlučio uzeti novi paket interneta, nakon čega je to bilo to.

Moja momčad u futu je bila toliko nespretno posložena, da se i dan danas grohotom nasmijem kada se sjetim koliki sam debil bio i nisam shvaćao neke stvari...Prateći FIFA temu ovdje na bug.hr skužio sam jednog kolegu, koji je bio među najaktivnijim i koji se žalio da pojedini siluju ovu igru, jer igraju na neki divlji način, te nakon opisa njegovog stil..., ponudio sam mu da odigramo koju prijateljsku, jer sam smatrao da mu moj način igranja neće biti zamoran. Sjećam se da me spucala takva trema jer sam mislio da čovjek rastura i da ću dobiti petardu, jer sam sebe podcjenio a o pojedinim imao visoko mišljenje. Prva tekma je završila 3-1 za mene protiv njegovih Brazilaca, a ja sam poslije tekme bio mokar kao čep jer sam htio ostaviti dobar dojam, + što sam pomalo na slijepo izazvao čovjeka, pa ono..., da ne ispanem totalni nob.

Ono što sam ja forsirao i trenirao prije nego sam se odlučio na online igranje je odbrana, a i dan danas volim kvalitetno uklizati nego zabiti gol, jednostavno uživam kada počistim loptu u pravo vrijeme. Imao sam nevjerovatan broj savršenih uklizavanja i vjerujem da kada bi napravio jednu video kompilaciju da bi mnogi uživali...

Kasnije se su stvari otišle daleko, krenuli su turniri, te sam se i sam odlučio organizirati jedan i to ovdje na bug.hr i na svu sreću urodio je plodom, pa je onda došao drugi, pa treći, gdje sam upoznao sjajne igrače i učio od njih. Od jednog uhvatiš ovo, o drugog ono i u kombinaciji sa svojim adutima došao do te faze, da..., kada se potrudim mogu pobjediti bilo koga. To mi je čak postala opsesija, pa sam počeo loviti pojedine igrače, prijavljivati se po raznim forumima, ne bi li se susreo sa njima i odigrao tekmu...Mjenjao nickove, jer su me neki počeli izbjegavati, samo da bi odigrao i pokazao što znam i na kraju dokazao sebi da nema nepobjedivi i to je moj moto.

Isto tako se sjećam da mi je kolega antiljano27 dao neke smjernice kojih se i dan danas držim prilikom građenja momčadi, te sam na kraju uspio pobjediti i njega samog, a čovjek me naučio neke stvari...

Tako to ide kolega genius_, učiš od pojedinih i pratiš RL nogomet, te sa potrudiš to prenijeti na teren...Pobjeđuje onaj koji brže razmišlja i tu je sva filozofija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 12:29 (Anchor Man).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

E ljudi imam problem, znaci kupim ugovor i idem ga stavit igracu al ugovora nema, isao sam onda vidjeti jesu li uopce u klubu i pise da jesu.

Jel zna netko u cemu je stvar?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Zanima me kako vi razmišljate oko izlaska novog PES-a. Kada bi novi PES bio po mnogima bolji od nove FIFE (sada ne govorim samo o ovim što će izaći za nekoliko mjeseci, nego opčenito), da li bi prešli na PES, kao normalni ljudi, ili bi ostali na FIFI?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Zanima me kako vi razmišljate oko izlaska novog PES-a. Kada bi novi PES bio po mnogima bolji od nove FIFE (sada ne govorim samo o ovim što će izaći za nekoliko mjeseci, nego opčenito), da li bi prešli na PES, kao normalni ljudi, ili bi ostali na FIFI?

po ovim trailerima se nista ne zna tek cu u 10tom mjesecu donijeti odluku sta cu kupiti.Posto su me pokrali sa skriptiranjem,futom i ostalim ne mogu voliti tu kompaniju nikako zato ako bude bolji pes uzet cu ga ako bude bolja fifa nju cu uzeti i tako dalje svaki nastavak

11 godina
AdisTM87 kaže...

Najvjerovatnije bi ostao na FIFAi zato što i da PES pruži odličan gameplay, online mod će im bit za k,a to me jedino interesira.Još žalim za potrošenim novcem za PES 15 kad kontrole kasne u MP i serveri na početku često nisu radili(neznam je su li popravili kasnije).

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 16:30 (The_K).
12 godina
AdisTM87 kaže...

Najbolje je od svega sta su u KONAMIu imali sansu ove godine napraviti vrhunsku igru i pokupit ljude sa FIFAe. Nisu uspjeli, tako da sumnjam da ce i ove godine neki veliki napredak napravit... FIFAi je dosta sta ima FUT, samo neka poprave golmane i odredena ponasanja igraca. Vise ti niti ne treba za razbibrigu. 

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
AdisTM87 kaže...

Najbolje je od svega sta su u KONAMIu imali sansu ove godine napraviti vrhunsku igru i pokupit ljude sa FIFAe. Nisu uspjeli, tako da sumnjam da ce i ove godine neki veliki napredak napravit... FIFAi je dosta sta ima FUT, samo neka poprave golmane i odredena ponasanja igraca. Vise ti niti ne treba za razbibrigu. 

jedna je igra mogla pokopati drugu ali obe kompanije su pogrijesile

12 godina
hanteed kaže...
SimeKZ kaže...
AdisTM87 kaže...

KONAMI sam sebe ukopava svake godine sve dublje i dublje... ne zam odakle im lova uopce da rade PES svake godine.

10 godina
FIFA 15

ekipo, moze pomoc di ima najjeftiniji key  za kupit?

Thx

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...

Thx

Preskoči ovu sezonu ako Boga znaš, jer šteta ti je sada kupovati nikad goru fifu još od FIFA 12.

14 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...

Thx

http://www.instant-gaming.com/en/401-buy-key-origin-fifa-15/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop tu je trenutno najjeftinije

10 godina
Anchor Man kaže...
Zemljanin kaže...

Thx

Preskoči ovu sezonu ako Boga znaš, jer šteta ti je sada kupovati nikad goru fifu još od FIFA 12.

Pratim temu vec jedno vrijeme, ali klinci (9, 11 i 12 godina) su mi napeli za tu petnaesticu pa sam ju ipak odlucio uzeti

AdisTM87 kaže...
Zemljanin kaže...

Thx

http://www.instant-gaming.com/en/401-buy-key-origin-fifa-15/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop tu je trenutno najjeftinije

Hvala kolega

Battlenet - TheProdigy#2234
9 godina
neaktivan
FIFA 15

ma kupi njima ali nemoj ti igrati,bolje ti je dubi dva sata u zid

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ne pretjeruj
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
hanteed kaže...

fifa je odavno pokopala pes... rezultati prodaje to najbolje potvrđuju...

16 godina
neaktivan
hanteed kaže...

vidi ovo genijus ja sam igrao na esl i mlg turnirima na proslim fifama i igrao sam protiv igraca kao sto su japes i puno bolji od njega.Da ti kazem nije to talent vec naucis neke temelje igre kao sto je radar i (nekoliko skilova je dovoljno ali nije da to moras znati).Ja sam igrao fifu 10 sati dnevno a nekada vise kao i ostali pro igraci.Pauzirao sam fifu 6 mjeseci i kupio ps4 i 15ku i dnevno neigram na konzoli vise od 2 sata i samo jednu utakmicu dnevno fife odigram,hvala bogu odvikao sam se od non stop igranja i sada zivim normalan zivot

Jesi li sta zaradio na turnirima love prave ?

9 godina
neaktivan
FIFA 15

ja sam bio gatekeeper i zadovoljan sam hehe,ja sam bio u top 10 sa najboljima i ovi dole sto su imali cilj probiti se na vrh morali su preko mene a ja sam cuvao vrata.Nisam uopce osvojio puno novca jer nisam dolazio do kraja uvijek padnem na polufinalu ili na tablici budem u top 5 ali nikad prvi.Fifa je davno pokopala pes ali da se pes prosle godine potrudio mogao je iskoristiti velike greske fife

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
genius_ kaže...

Ma nije !Ucim se .....

Isto tako se sjećam da mi je kolega antiljano27 dao neke smjernice kojih se i dan danas držim prilikom građenja momčadi, te sam na kraju uspio pobjediti i njega samog, a čovjek me naučio neke stvari...

Mene nece niko da uputi ?!100 puta sam pitao recimo kako da slozim 41212 formaciju?!Da li treba LB i RB ostaviti nazad,ici napred ili sta vec ?!

Da li treba CDM ostati nazad u napadu ili ici napred ili ostati napred ?!

Da li krila treba cut inside ,stay forward ?!

Napadaci ,get behind ili targrt man ?!

9 godina
neaktivan
FIFA 15

to je za piratsku ja msm,osim ako nisu stavili na creation centre a mozgovi iz ea to nisu stavili na ps4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
genius_ kaže...
Anchor Man kaže...
genius_ kaže...

Ma nije !Ucim se .....

Mene nece niko da uputi ?!100 puta sam pitao recimo kako da slozim 41212 formaciju?!Da li treba LB i RB ostaviti nazad,ici napred ili sta vec ?!

sve što ti nije jasno ostavi po defaultu.

Tu su glavne informacije oko te taktike, te koje ocjene da gledaš na kojoj poziciji. Na taj način možeš da znaš koji igrač bolje odgovara na toj poziciji.

16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...
Anchor Man kaže...
genius_ kaže...

Ma nije !Ucim se .....

sve što ti nije jasno ostavi po defaultu.

Tu su glavne informacije oko te taktike, te koje ocjene da gledaš na kojoj poziciji. Na taj način možeš da znaš koji igrač bolje odgovara na toj poziciji.

Sve je to ok ali opet pitam 101 put !Da li kao pocetnik da drzim LB ,RB i CDM nazad u fazi napada !

Ovde kaze da LB i RB treba ostaviti na Always overlap ?! CDM Stay Back while attacking !

P.S. Moze li ovo neko sa foruma da izvede ?! )

http://www.sportske.net/vest/sport-iz-fotelje/fifa-15-umetnost-driblanja-210784.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 16:53 (genius_).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Jedno off topic pitanje, inace imam Fifu 14 i 15, pa me zanma mogu li ja fifu 14 prodati nekom ili pokloniti u razmjenu da on meni da coinse za 15

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice