FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
eagle05 kaže...
junkieHD kaže...

Nemam Paypal niti išta slično tome, a pretpostavljam da se preko toga plaća.

Da, placa se preko paypal-a, ali pretpostavljam da gdje god uzimas preko interneta placanje ide karticom pa zasto onda ne napravis sebi paypal racun i za onih 70kn sto ustedis mozes uzeti upgrade na Fifa 14 ultimate i dobijes 24 gold paketa.

A frende rado bih ja, ali niti mi je osamnaest, niti mi je kreditne :D

14 godina
Fifa 14

Sta sam danas skuzio

O sebi: Neam blage igrat sa gamepadom, izgubio 4/4, sa tipkovnicom dobio 3/3

O igri:

Head nije nista posebno, prilicno se lako obranit ako imam dobro postavljenog igraca.

Finesse skoro svaki ide on target ali skoro sve golman skida, uspio sam zabit sa 45+ metara sa El Shaarawyem (Finesse shot trait) i to preko golmana u gornji kut, bas lijep gol :D Naravno da sam zaboravio spremit {#}

Khedira je stijena. Visok, zakucava glavom, a sa nogom buši mrežu. Di Maria i El Shaaraway me odusevljaju svaki game.. Ubojit šut..

Jos uvijek ima bugova, isao sam promjenit igraca za izvođenje free kicka i vise nisam mogao ništa stisnut ( niti dodavanje niti šut ni bilo koju tipku ), nisam mogao otic u menu, i morao sam cekat da lik izađe sa alt+f4...(slika)

45 minuta sa crvenim, khedira za pobjedu zakucava 45 minuta sa crvenim, khedira za pobjedu zakucava
Bug Bug
Odkud mu coinsa.. Odkud mu coinsa..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 22:49 (KiCo77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
junkieHD kaže...
Goldmember kaže...
junkieHD kaže...

Pozdrav, planirao sam uzet FIFU 14 za PC od Key 4 Game. Cijena kod njih je jako jeftino (220kn), no zanima me dali je itko od njih naručivao bilo kakve igre i dali su sigurni?

Ili ako je netko od njih uzeo FIFU molio bih da odgovori na moju poruku, hvala!

Uzimam FIFU stalno kod njega i nikad nisam imao problema, također isporuka key-a je brza. Nemaš brige.

Hvala na odgovoru, ujutro onda idem im uplatiti za fifu. Nego jesi li uzimao i 14-icu kod njih?

Jesam. Poslao sam ti PM.

15 godina
Fifa 14

gdje ima za kupiti najeftiniji key? i kakav je online, jel ima cheatera? jel MLO i FUT slican, znaci dobijes prelosu momcad i polako ju slazes? i mozes igrat turnire s njom i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Sta sam danas skuzio

O igri:

Head nije nista posebno, prilicno se lako obranit ako imam dobro postavljenog igraca.

Finesse skoro svaki ide on target ali skoro sve golman skida, uspio sam zabit sa 45+ metara sa El Shaarawyem (Finesse shot trait) i to preko golmana u gornji kut, bas lijep gol :D Naravno da sam zaboravio spremit {#}

Khedira je stijena. Visok, zakucava glavom, a sa nogom buši mrežu. Di Maria i El Shaaraway me odusevljaju svaki game.. Ubojit šut..

Jos uvijek ima bugova, isao sam promjenit igraca za izvođenje free kicka i vise nisam mogao ništa stisnut ( niti dodavanje niti šut ni bilo koju tipku ), nisam mogao otic u menu, i morao sam cekat da lik izađe sa alt+f4...(slika)

Otkud mu coinsi, pa lako rokati paketice preko fifa pointsa. 

Ili izbaciti par videa na youtube i tako dobiti pointse. 

17 godina
neaktivan
Fifa 14

Jedna budala zamisli da ovaj kloc vrijedi 120k i ostale budale pomisle da stvarno vrijedi i stave mu tu cijenu. I šta sad, ne možeš kupit ovog kloca, skuplji od Aguera.

http://i.imgur.com/A5pxCGn.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 23:29 (desarun).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
desarun kaže...

Jedna budala zamisli da ovaj kloc vrijedi 120k i ostale budale pomisle da stvarno vrijedi i stave mu tu cijenu. I šta sad, ne možeš kupit ovog kloca, skuplji od Aguera.

http://i.imgur.com/A5pxCGn.png

Zapravo i vrijedi toliko s obzirom da ima pace, jak je ko bik i jedan od najboljih silver napadača u igri. 

13 godina
neaktivan
ja da mi ga das dzabe ne bi igrao sa njime,on bi kod mene odmah na trade ....
17 godina
neaktivan
Fifa 14

ma jebes pace na 14ci, dok je on primi, stoper mu je oduzme. Osvaldo DZAMIJA :D ubija glavom

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Pace jedino vrijedi ako stvarno uspijes razigrati ekipu, inace ako ima pace a nema strenght mozes zaboravit neki prodor kroz obranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Agbonlahor je samo za one igrače koji znaju igrati sa takvim napadačima, točnije da ih iskoriste na dobar način. Ne zaslužuje tu cijenu, ali je odličan igrač i tu nema dvojbe.
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

To su nazalost cijene sa FIFE 13 kada su citeri vladali. Ove godine bi se trebalo to malo stabilizirati u roku mjesec dana kad ljudi shvate da to nitko nece kupit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

meni ova fifa nikako ne lezi... ne mogu se sastat s loptom... lose igram u napadu a u obrani da i ne govorim...

l1+trokut uglavnom ne prolazi toliko, najcesce obrambeni to kupe... header kako je sime reko nije OP ako se dobro postavis. finese shoot katastrofa, sa 11m golman uglavnom brani. imam osjecaj da finese shoot bolje prolazi sa nekih 20-25m...

ovo se definitivno ne moze igrat ko fifa 13, ovdje se moras puno vise potrudit, kako u obrani tako i u napadu :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Pozdrav, planirao sam uzet FIFU 14 za PC od Key 4 Game. Cijena kod njih je jako jeftino (220kn), no zanima me dali je itko od njih naručivao bilo kakve igre i dali su sigurni?

Ili ako je netko od njih uzeo FIFU molio bih da odgovori na moju poruku, hvala!

uzimao sam kod key 4 game 3-4 puta, key je došao u roku 1-2 sata, jednom čak za pet minuta

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Sta sam danas skuzio

O igri:

i meni se dogodilo s free kickom, promjenio sam igrača nisam mogao ništa na svu sreću opponent je izašao vodio sam 4-1 {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
Fifa 14

Bome u zadnje vrijeme me ide :D ozil, kompany i sad ovo :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 2:21 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

250k coinsa, kad vec sunce mu ljubim :D Ja doso do 44k uzeo Abatea i Chiellinia i sad to malo ljepse izgleda... ali sad necu nist akupovat do Div 1.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Igram pes od 2011, pa 2012, 2013 i probao 2014. Mogu reći da ništa ne valja, ni grafika, a ni išta drugo. Pogledajte grafiku igrice iz 2013/2014!!

Probao sam fifu 2014 demo i fakat mi djeluje predobro, u demo verziji nisam naišao ni na jedan bug. Nadam se da ću se naviknuti na fifu i opet je

igrati, zadnji put sam je igrao 2008, fakat je bila odlična. Samo da se što prije naviknem na nju, pa da zaboravim ovaj promašaj od simulacije nogometa

koji se zove pes.

2 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ja krenuo dobro i nakon toga valjda 10 poraza poludit cu, nista ne mogu...

nego da vas pita, imam li mogucnosti postavljanja svoje taktike, uredjivanja gdje ce tko trcat itd u FUT-u ili samo one defaultne taktike se mogu koristit.

p.s. a da ne pricam da mi je kemija na 30%

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa nije čudo kak ti pes izgleda očito si nisi ni rezu ni detalje promjenil.
12 godina
protjeran
Fifa 14
KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

meni ova fifa nikako ne lezi... ne mogu se sastat s loptom... lose igram u napadu a u obrani da i ne govorim...

l1+trokut uglavnom ne prolazi toliko, najcesce obrambeni to kupe... header kako je sime reko nije OP ako se dobro postavis. finese shoot katastrofa, sa 11m golman uglavnom brani. imam osjecaj da finese shoot bolje prolazi sa nekih 20-25m...

ovo se definitivno ne moze igrat ko fifa 13, ovdje se moras puno vise potrudit, kako u obrani tako i u napadu :)

Meni je ovo da prostiš isto FIFA 13. Kada vidm ostale da su  zadovoljni, pomislim da su me prevarili neki hakeri koji su mi uvalili FIFU 13 koja ima menu iz FIFA 14. Dođe mi da izvrsim re-install,  u nadi da osjetim isto ono kada sam zaigrao FIFA 14 DEMO. Kao da su makeli sve one animacije u kojim sam uživao. Odigrao sam jednu u Fifi 13 i djeluje mi identično.

Ja se stvarno ispričavam svima, ali meni  nesto iskrivljuje sliku.

The King of Old Trafford
14 godina
KODAK17 kaže...

Meni je ovo da prostiš isto FIFA 13. Kada vidm ostale da su  zadovoljni, pomislim da su me prevarili neki hakeri koji su mi uvalili FIFU 13 koja ima menu iz FIFA 14. Dođe mi da izvrsim re-install,  u nadi da osjetim isto ono kada sam zaigrao FIFA 14 DEMO. Kao da su makeli sve one animacije u kojim sam uživao. Odigrao sam jednu u Fifi 13 i djeluje mi identično.

Ja se stvarno ispričavam svima, ali meni  nesto iskrivljuje sliku.

Bio sam siguran da ću i ja pisati takve postove, ali meni je zasad ovo odlično. Ok, Impact engine je još uvijek smeće, dosuđuju se nepostojeća zaleđa i ima tu još dosta mjesta za poliranje, ali popravili su pace što mi je bila glavna zamjerka. Da nisu maknuli online team play (a pretpostavljam da će mi opet biti nemoguće igrati s većinom frendova bez toga) mogao bih reći da je meni ovo u rangu FIFE 12. U svakom slučaju nisam očekivao da će biti toliko bolje za igrati od 13. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

evo kako meni trenutno cro repka igra :D napokon corluka moze biti dobar obrambeni jer pace vise nije bitan. sa lakocom je zaustavljao pata i doumbiu, odgurava ih ko iz sale :) a mandzo i olic su ubojiti tandem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Sviđa mi se što kod igrača pace više ne znači puno ako nema ostale atribute.

FUT je puno teži, igranje po kiši je full zajebano.

Jedina zamjerka je da se udarci iz vana blokiraju u 80% slučajeva.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Bio sam siguran da ću i ja pisati takve postove, ali meni je zasad ovo odlično. Ok, Impact engine je još uvijek smeće, dosuđuju se nepostojeća zaleđa i ima tu još dosta mjesta za poliranje, ali popravili su pace što mi je bila glavna zamjerka. Da nisu maknuli online team play (a pretpostavljam da će mi opet biti nemoguće igrati s većinom frendova bez toga) mogao bih reći da je meni ovo u rangu FIFE 12. U svakom slučaju nisam očekivao da će biti toliko bolje za igrati od 13. 

Lucky you! Moramo probati odigrati koju.

Meni se izgleda sve smućkalo. {#} Sa fifa 13 na fifa 14 demo, pa zatim na pes 2014 pa na fifa 14 full game. Valja sve to probaviti. {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 9:50 (KODAK17).
14 godina
Fifa 14

Najbolja stvar mi je što sad Tactical Defending stvarno radi kako treba. Od početka je sustav zamišljen da je temelj tempiranje i čitanje igre protivnika, ali zbog pace je nekad bilo nemoguće. 100 puta mi se dogodilo da iz aviona vidim što će protivnik napraviti, ali jednostavno ne stigneš reagirati. Sad je to kako treba. I još je uz to puno lakše oduzeti loptu na centru ili čak kod 16 metara protivnika. Možda mi se dojam pokvari kad ću igrati sa jačim timovima i sa 100 chemistry, ali ovo zasad mi je baš odlično. Svaka tekma je neizvjesna i tvrda.

Btw KODAK, ako ćeš igrati možemo probati 2 vs 2 seasons ako si za.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Nebi bilo loše otvoriti temu sa nickovima iz Fifa 14 jer ona tema iz F13 je već zastarjela, odnosno, nemaju svi koji su imali F13, F14. Možda da svatko napiše dali igra seasons ili FUT.......samo prijedlog.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Najbolja stvar mi je što sad Tactical Defending stvarno radi kako treba. Od početka je sustav zamišljen da je temelj tempiranje i čitanje igre protivnika, ali zbog pace je nekad bilo nemoguće. 100 puta mi se dogodilo da iz aviona vidim što će protivnik napraviti, ali jednostavno ne stigneš reagirati. Sad je to kako treba. I još je uz to puno lakše oduzeti loptu na centru ili čak kod 16 metara protivnika. Možda mi se dojam pokvari kad ću igrati sa jačim timovima i sa 100 chemistry, ali ovo zasad mi je baš odlično. Svaka tekma je neizvjesna i tvrda.

Btw KODAK, ako ćeš igrati možemo probati 2 vs 2 seasons ako si za.

Naravno da sam ZA. {#} 

The King of Old Trafford
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Uplatio ujutro za fifu! :D

Can't wait

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice