FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13
drakula789 kaže...

Potrebni su mi novci a ne mogu igrat sestra sakrila dzojstike i sad cu da se ubijem....

ček a zašto ih je sakrila? {#}

16 godina
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...

Potrebni su mi novci a ne mogu igrat sestra sakrila dzojstike i sad cu da se ubijem....

Imaju vibraciju. 

13 godina
matekws kaže...
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...

Imaju vibraciju. 

hahahahha dobra {#}

17 godina
DangerouS kaže...

Sorry movie, ali nemam volje čitati tekst koji je dugačak tri kilometra bez ijednog entera. 

Evo, stisnuo sam ti tri entera, ali nekako mi se čini da nije problem u njemu... Nego čudi me kako se snalaziš na 600 stranica trejda kad se ne možeš snaći u dvadesetak rečenica?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 11:35 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako je najlakse pronaci IF igrace na serachu ?

0 0 hvala 0
14 godina
gocaUCV kaže...

Kako je najlakse pronaci IF igrace na serachu ?

Stavis sve podatke od igraca (klub, pozicija, nacionalnost..) ali veci min bid

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

igraj kup {#} btw Sessegnon trga kao ST jelda? imao sam ideju davno prebacit ga u ST al me malo zabrinula visina tj nizina :D

Kup i igram kad imam pauzu od pro clubova, a sessegnon, nemam riječi za njega, on igra sam.

Neki dan sam počeo doslovno urlat od smijeha, sessegnon primi loptu i na ledjima mu se odjednom stvore chiellini i ogbonna i tak su trčali par metara njemu na ledjima i obojica padnu i sessegnon zakuca u drugi kut pored buffona, nisam mogao vjerovat, u takvim situacijama svi se sruše, pa balo bi pao bez grča, ali ne sess, nikako :D weak foot 5* skill 4*, ljudi su rage quitali zbog njega na veliko, neki dan sam isto zakucao za 40 metara sa nijm.Čak sam planirao napravit video - njegovih sto golova ali neam ja živaca za to :D Sve u svemu naj op igrač igrice, isto je i sa wijnaldumom, samo što je on mrvicu manje OP ali je i dalje zvijer. 

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
matekws kaže...
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...

Imaju vibraciju. 

hahahahha dobra {#}

hahaahahhaahhahha ma kao nisam spremio ih rolf

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

igraj kup {#} btw Sessegnon trga kao ST jelda? imao sam ideju davno prebacit ga u ST al me malo zabrinula visina tj nizina :D

Kup i igram kad imam pauzu od pro clubova, a sessegnon, nemam riječi za njega, on igra sam.

Neki dan sam počeo doslovno urlat od smijeha, sessegnon primi loptu i na ledjima mu se odjednom stvore chiellini i ogbonna i tak su trčali par metara njemu na ledjima i obojica padnu i sessegnon zakuca u drugi kut pored buffona, nisam mogao vjerovat, u takvim situacijama svi se sruše, pa balo bi pao bez grča, ali ne sess, nikako :D weak foot 5* skill 4*, ljudi su rage quitali zbog njega na veliko, neki dan sam isto zakucao za 40 metara sa nijm.Čak sam planirao napravit video - njegovih sto golova ali neam ja živaca za to :D Sve u svemu naj op igrač igrice, isto je i sa wijnaldumom, samo što je on mrvicu manje OP ali je i dalje zvijer. 

Napokon, EA je priznao scripting, samo oni to zovu "MOMENTUM" {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

2 0 hvala 1
14 godina
FIFA 13

Zanimljiv video

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Zanimljiv video

U videu je dosta stvari koje su jednostavno sreća, makar ima i nekih nevjerojatnih situacija. Jučer ova tekma, wales je igrao odlično, puno lošije igrače u principu imaju zar ne? i što se dogodi, nekakav čudan gol od cb-a sa 30 metara, golman se nije ni snašao jadan. I onda se točno moglo vidjeti kako su ovi naši dobili adrenalin rush i krenuli trgat, dok su se ovi svi, svjesno ili nesvjesno, krenuli povlačit, ja smatram da je to bio cilj EA. 

No, došlo je do toga da onaj tko ima lošiju momčad direktno ima pomoc od tog momentuma, ako ima manji chemistry i tako dalje. Mislim da se nisu trebali time ni baviti ako to nemogu razraditi do kraja što je i njihova najveca greška. A i ima nešto u onome da zašto bi netko kupovao fifu ako nemoze dve tekme dobit nikako, i sigurno takav igrač nebi kupovao fifa pointse, tako da je to sve zarada u pitanju na kraju krajeva. 

14 godina
antiljano27 kaže...
KiCo77 kaže...

Zanimljiv video

U videu je dosta stvari koje su jednostavno sreća, makar ima i nekih nevjerojatnih situacija. Jučer ova tekma, wales je igrao odlično, puno lošije igrače u principu imaju zar ne? i što se dogodi, nekakav čudan gol od cb-a sa 30 metara, golman se nije ni snašao jadan. I onda se točno moglo vidjeti kako su ovi naši dobili adrenalin rush i krenuli trgat, dok su se ovi svi, svjesno ili nesvjesno, krenuli povlačit, ja smatram da je to bio cilj EA. 

No, došlo je do toga da onaj tko ima lošiju momčad direktno ima pomoc od tog momentuma, ako ima manji chemistry i tako dalje. Mislim da se nisu trebali time ni baviti ako to nemogu razraditi do kraja što je i njihova najveca greška. A i ima nešto u onome da zašto bi netko kupovao fifu ako nemoze dve tekme dobit nikako, i sigurno takav igrač nebi kupovao fifa pointse, tako da je to sve zarada u pitanju na kraju krajeva. 

Pa ako nezna igrat imao bi los WDL, samim time bi ga spajalo sa losijim igracima... A i nebi dosao do D1 nego bi igrao sa slabijim igracima..

Ovo šta rade je smiješno, zasto bi neko kupovao uber-skupe igrace ako zna da ce dobit boost od fife ako uzme neke slabe...

Ovim scriptingom gube iskusne igrace a dovode noobove

17 godina
antiljano27 kaže...

Sve je to relativno.  Recimo lošiji igrač koji ne može nikoga dobiti možda troši više novca od ostalih kako bi kupio fifa points-e i osnažio svoju momčad?

Ako mu fifa pomaže pobjeđivati nema razloga trošiti jer misli da je dovoljno dobar? Mislim, možemo ići i u tom smjeru.  No tko će ga znati na što su mislili u ea sporsu i u kojem smjeru oni žele ići no činjenica ma kako se to zvalo momentum ili skripting mene to živcira.

Ne mogu voditi 4-1 desetak minuta prije kraja i onda tri centaršuta na keržakova i majstor tri puta zabija glavom pored dedea i santane? Infarkt sam dobio a ne mogu si pomoći.  Stvarno nemam s tim problema, ako je netko bolji bolji je. Neka mi uvali i deset komada ako može ali ovakve krađe me ubijaju.  Više se ne veselim niti svojoj pobjedi jer ne znam jesam li ja dobio ili fifa?

Trebalo bi organizirati neku peticiju na globalnom nivou i reći im kaj većina misli..

13 godina
neaktivan

Nisam mislio da svaku utakmicu uništavaju, nego jednostavno da im se da nekakva nada, da ima barem nekakvog motiva poboljšavat svoju momčad. Igram često protiv jednog frenda i počeli smo se smijat više kad jednog uhvati momentum, odnosno kad drugog zahvati handicap, toliko bude očito jer znamo kako jedan i drugi igra, užas. U zadnje vrijeme se uspješno borim protiv tog skriptinga odlazenjem u defensive, team pressing ili mijenjam formaciju ili promijenim 2 igraca, samo je bitno da dodje do nekakve promjene koja mozda moze utjecat na to. 

13 godina
antiljano27 kaže...

Nisam mislio da svaku utakmicu uništavaju, nego jednostavno da im se da nekakva nada, da ima barem nekakvog motiva poboljšavat svoju momčad. Igram često protiv jednog frenda i počeli smo se smijat više kad jednog uhvati momentum, odnosno kad drugog zahvati handicap, toliko bude očito jer znamo kako jedan i drugi igra, užas. U zadnje vrijeme se uspješno borim protiv tog skriptinga odlazenjem u defensive, team pressing ili mijenjam formaciju ili promijenim 2 igraca, samo je bitno da dodje do nekakve promjene koja mozda moze utjecat na to. 

ma pretjerali su, meni se ponovilo u par tekmi da vodim na poluvremenu 3:0 a izgubim 4:3, znači ownam ga poluvrijeme i onda odjednom nemogu dva pasa spojit, a taj momentum su iskopali hakeri script kod u igri, broje pobjede i dane i primljene golove i pokušava se piramidalno izjednačit. Sad mi i ima neke logike kad oni likove daju sebi autogolove. Ja si u dvije tekme natrpao mrežu, onda dvije igrao normalno i zgazio po 7:0, bilo bi i više da ne izađu iz igre. Valjda će Konami nešto pametno napravit jer ovi nam se smiju u facu hahaha

17 godina
antiljano27 kaže...

Ja nisam skužio kako se boriti protiv toga.  Mislim da je nemoguće.  Jedino kaj mogu je da u tom trenutku bude što manja šteta po mene. Ubije me kad krenem igrati a svi mi igrači stoje.  Nitko se ne otkriva, nitko ne prati, nitko ne može točnu loptu dodati ili je uštopati. Probijem stranu i pogledam kako mi je najbliži igrač debelo dvadesetak metara od gola protivnika i niti ne pokazuje želju da bi krenio u nekakvu akciju. Onda krenem drugu tekmu igrati, igrači se razlete travnjakom.  Nude se otkrivaju, dodavanja prolaze samo tako. Igram da je milina za gledati.

Valjda je to čar fife koju mi ne kužimo...

14 godina
BoobZ kaže...

ma pretjerali su, meni se ponovilo u par tekmi da vodim na poluvremenu 3:0 a izgubim 4:3, znači ownam ga poluvrijeme i onda odjednom nemogu dva pasa spojit, a taj momentum su iskopali hakeri script kod u igri, broje pobjede i dane i primljene golove i pokušava se piramidalno izjednačit. Sad mi i ima neke logike kad oni likove daju sebi autogolove. Ja si u dvije tekme natrpao mrežu, onda dvije igrao normalno i zgazio po 7:0, bilo bi i više da ne izađu iz igre. Valjda će Konami nešto pametno napravit jer ovi nam se smiju u facu hahaha

E vidis o tome nisam razmisljao...

Nakon pobjede od 5:1, vodim 1:0, pa 2:1,  i na kraju izgubim 4:2... logicno

Mislim da bi najbolje bilo obrisat klub posto se nesjecam da sam takav problem imao prosle godine, al ne pada mi napamet kad imam 319 igraca u klubu, ko ce sve to prebacivat...

Jedva cekam FIFU 14.. prva 2 mjeseca su mi najdraza... kada uzivam u slabim ekipama i slatkim pobjedama :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 19:03 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma ociti primjer skriptinga jest kada meni Moralez (clan Atalante,visok 165cm,39heading) u 90+ nadskace Mirandu (clan Atletico Madrida,visok 185cm,78 heading) i zabija za 4:3,pritom treba navesto da sam ja izjednacio u 89 na 3-3.

1 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Ma ociti primjer skriptinga jest kada meni Moralez (clan Atalante,visok 165cm,39heading) u 90+ nadskace Mirandu (clan Atletico Madrida,visok 185cm,78 heading) i zabija za 4:3,pritom treba navesto da sam ja izjednacio u 89 na 3-3.

Statistički gledajući najviše preokreta dogodi se u tim zadnjim minutama što nije normalno. Ajde ponekad, ali gotovo stalno... kad je knap i kad dolaze te zadnje minute uvijek se preznojim kaj bu bilo..

13 godina
neaktivan
FIFA 13
ne igram fifu tjedan dana da se kao malo odmorim, danas igram opet i duplo vise odbijanja, sranja i cega ne. ja ne kuzim kako se to meni moze dogadat jos od fife 11.

70 % lopti kojih oduzmem u obrani vrati se protivniku i onda ide na prazan gol i bude gol normalno... pa jebo ne mogu vise normalnu tekmu odigrat bez da ne bude nekih sranja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Trazim ptrotinika vec punih 10min(gold cup/div1).EA zasto si toliko los ?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Hoće netko friendly?

Origin ID: KiX7777

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Sastavih ovu ekipu,Ovale nije human koliko je jak u obrani.Juniho mi je prvi strijelac {#}

http://www.futhead.com/fifa/squads/8163194/#

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

bi se neko tradeo za neke igrace ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jeli ima novi squad update sa kovačićem u Interu itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
besla kaže...

Jeli ima novi squad update sa kovačićem u Interu itd?

misliš na UT ili ? 

17 godina
FIFA 13

Danas sam izgubio volju za daljnjom igrom.  Dva kola prije kraja treba mi pobjeda da osvojim div1. Predzadnju tekmu vodim 2-0 protiv lika koji ima momčad che60. Prvo poluvrijeme lik se ne sastane s loptom i dobijem 2-0.  Drugo poluvrijeme moji igrači ne mogu trčati i lik samo juriša okomito i zabije mi 4 gola a moja obrana se samo razmiče? Za popisdhiti. No najbolje tek slijedi. Krenem zadnju tekmu igrati i lik izađe van. Broji se tekma i ništa od naslova.  Krenem novu sezonu i zaredam 4 glatka poraza za nepovjerovati. Valjda me igra kažnjava što se nije odigrala ta zadnja tekma, a kao nisam dosta kažnjen što nisam osvoji div1. Na kraju krajeva lik je izašao a ne ja?  Uglavnom u te četiri tekme sam razbijen kao u niti jednoj do sada u ovo tri mjeseca. Bale niti jednu tekmu nije mogao nikoga pretrčati? Svaki stoper s kojim sam igrao u te četiri tekme je neusporedivo bio bržio od balea i uvijek je prije od njega došao do lopte u šprintu?  Protivnici iz prvog udarca zabijaju s lakoćom a ja ne mogu niti prazan gol pogoditi. Svaku ebenu tekmu protivnik je imao penal i to uvijek na početku tekme? Uglavnom, korak od osvajanja  div 1 i sljedeći tren i novoj sezoni 4 tekme i 4 glatka poraza? Za nepovjerovati. U devet tekmi prošle sezone primio sam manje golova nego u samo prve dvije tekme nove sezone a protivnici nisu ništa specijalno. Čisti prosjek..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 15:11 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Danas sam izgubio volju za daljnjom igrom.  Dva kola prije kraja treba mi pobjeda da osvojim div1. Predzadnju tekmu vodim 2-0 protiv lika koji ima momčad che60. Prvo poluvrijeme lik se ne sastane s loptom i dobijem 2-0.  Drugo poluvrijeme moji igrači ne mogu trčati i lik samo juriša okomito i zabije mi 4 gola a moja obrana se samo razmiče? Za popisdhiti. No najbolje tek slijedi. Krenem zadnju tekmu igrati i lik izađe van. Broji se tekma i ništa od naslova.  Krenem novu sezonu i zaredam 4 glatka poraza za nepovjerovati. Valjda me igra kažnjava što se nije odigrala ta zadnja tekma, a kao nisam dosta kažnjen što nisam osvoji div1. Na kraju krajeva lik je izašao a ne ja?  Uglavnom u te četiri tekme sam razbijen kao u niti jednoj do sada u ovo tri mjeseca. Bale niti jednu tekmu nije mogao nikoga pretrčati? Svaki stoper s kojim sam igrao u te četiri tekme je neusporedivo bio bržio od balea i uvijek je prije od njega došao do lopte u šprintu?  Protivnici iz prvog udarca zabijaju s lakoćom a ja ne mogu niti prazan gol pogoditi. Svaku ebenu tekmu protivnik je imao penal i to uvijek na početku tekme? Uglavnom, korak od osvajanja  div 1 i sljedeći tren i novoj sezoni 4 tekme i 4 glatka poraza? Za nepovjerovati. U dvete tekmi prošle sezone primio sam manje golova nego u samo prve dvije tekme nove sezone a protivnici nisu ništa specijalno. Čisti prosjek..

ovako ti Fifa gleda na to: o look at this poor bastard, chemistry 60, stupid fuck dont know how to make a team hahaah...oh wait, if he looses every single fucking game he wont buy the next Fifa, its time to kick in, apply-ing retardation mode for the opposite tem: broke the first touch control, -15 player all attributes, setting the Godmode for stupid guy`s goalkeeper... this should work

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 13:29 (BoobZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice