FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.252.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...

znači tebi nije uništavanje igre nabijanje lopte iz obrane i flyby za 90+pace inače prosječnih igrača?

Ne, pricas ko da nikad nisi gledao utakmicu i vidio dugu loptu iz kontre, a ako ti inace svaki pass tako prolazi zapitaj se sta ti je s obranom

mda problem je u meni onda, oprosti šefe

14 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...

znači tebi nije uništavanje igre nabijanje lopte iz obrane i flyby za 90+pace inače prosječnih igrača?

Ne, pricas ko da nikad nisi gledao utakmicu i vidio dugu loptu iz kontre, a ako ti inace svaki pass tako prolazi zapitaj se sta ti je s obranom

Pa da, imas CB pace 68 i pace 63, čudiš se šta je igrač sa pace 90 brži od tvojih

Nez dal si sta novije nabavio to je sa zadnjeg linka

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13

U sezoni postoji opcija team statistics u njoj se izabere klub npr. inter i otvore se svi igrači tog kluba prva kolona je broj odigranih utakmica ,pa broj golova pa asista pa taj CS,pa žuti i crveni kartoni i na kraju prosiječna ocijena.Ako netko zna ŠTO JE CS neka napiše.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Pa koji klinac ja ne mogu naci niti jednu tekmu za tournament niti jednu tekmu za 1vs1... pa poludit cu vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...

Pa da, imas CB pace 68 i pace 63, čudiš se šta je igrač sa pace 90 brži od tvojih

Nez dal si sta novije nabavio to je sa zadnjeg linka

imam ja novu ekipu, ne govorim o tome dal ja dobijam tako golove, nego kako se igra često u FUT-u, ništa drugo. http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bvTHYZQtnHPAt:pc , a Miranda i Perea su lijek za takve jazavce

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:37 (BoobZ).
13 godina
neaktivan
Ajde ovako,da li je normalno svaka lopta koju ti ispucas lopta dolazi na nogu tvog igraca,pogledaj al svaka.Pogledaj malo utakmice pa mi onda reci da li se to desava,naravno da je to slucaj jedan u sto.Drugo pogledaj da li svaki put duga lopta prolazi preko cele odbrane u pravom fudbalu,naravno ne,ne pricam o brzini jer brzina je sada ok vec konkretno kod ovih stavri sto je iritirajuce.Svaki put kada je bio korner za protivnika i ispucao loptu uvek je isla ka mom igracu i tako imao svaki put priliku za gol.

Ne mogu da verujem da Diaby je pet puta bolji od Tiote-a a ima manju ocenu.Vidim dosta igraca je izgubilo na skilovima,ZASTO EA?

Mislim zasto pre lavezija zasluzuje Assaidi da ima pet zvezdica za skill,ili od LUcasa Moreire koji je dribler po meni u rangu neymara.
14 godina
BoobZ kaže...

imam ja novu ekipu, ne govorim o tome dal ja dobijam tako golove, nego kako se igra često u FUT-u, ništa drugo. http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bvTHYZQtnHPAt:pc , a Miranda i Perea su lijek za takve jazavce

Opa, nebi volio susrest takvu ekipu, svaka čast.

A to sta ti kazes, u početku sam i ja tako dobivao golove, a bome i s jednim trough passom pretrcao sve sa callejonom, al kako ides dalje s igrom sve manje ces imat takve prilike i trebat ce nova taktika, rijetko kad dobijem priliku da ostanem 1v1 sa golmanom sad u diviziji 1.

Slazem se da se tako igra često ali ne mislim da to unistava igru jer se i to moze lako sprijecit, pa ce njegovi trough passovi bit samo giveaway lopte za mene.

13 godina
neaktivan
Dosta njih koriste kukvicki ULTRA high DEfensive a ima dobru ekipu,onda kad dam gol na pcoetku onda se lepo otvori i postane ekipa za tovljenje
14 godina
neaktivan
FIFA 13
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Moje mišljenje nakon 2-3 tjedna igranja:

- counter attack je previše overpowered pogotovo u kombinaciji sa ultra defense

- nema apsolutno nikakve razlike između bronze i gold igrača. Igrao sam FIFU 12 skoro cijelu godinu tako da nisam noob. Sastavio sam dvije ekipe u formaciji 4-3-2-1, jedna bronze jedna gold, obje 100% chemistry, sa visokim moralom i fitnessom. Čak mi bolje igraju bronze igrači. Uopće ne kužim, trče ko ludi, aktivni su otvaraju se, bez problema dobijem gold timove u sezoni, a igram u prvoj diviziji, a nekad se vratim u drugu (trenutno). Dok se sa gold timom skoro svaki put mučim i mučim, ljudi se zabiju u ultra defense i idu na kontre... A zbog formacije 4-3-2-1 slab sam sa ubacivanjima sa strane, jer ova dva igrača nisu Wingeri nego Forward igrači. Možda sam se malo zeznio sa formacijom, možda bi mi ipak više odgovarala 4-3-3...

- Imam osjećaj da neki igrači igraju sa legacy defendingom u online utakmicama, likovima uspijeva tackling svaki puta, nemoguće da mi predvidi svaki mogući potez, džaba promjene smjera i sve... neda mi se ni igrat, ko prateća raketa ide na loptu.

- Pique je katastrofalan obrambeni igrač u igri, stalno visi po napadu, agresivnost ko u mrtva konja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Đapa club kaže...

Katastrofa, općenito mrzim terene na kojima je sve puno sjene jer mi ubijaju vid.

Al te sjene su realne, evo dvije slike od Veltins arene u RL. 

Znam da su realne i dapače odlično sve to izgleda, ali je otežano igranje, a nemoguče je kada netko ima tamnu loptu.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel vi dobivate pun k**** golova iz kornera. Ja ih dobivam skoro iz svakog drugog, jel ima kakva fora kak se bolje obraniti ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volos kaže...

Moje mišljenje nakon 2-3 tjedna igranja:

- counter attack je previše overpowered pogotovo u kombinaciji sa ultra defense

- nema apsolutno nikakve razlike između bronze i gold igrača. Igrao sam FIFU 12 skoro cijelu godinu tako da nisam noob. Sastavio sam dvije ekipe u formaciji 4-3-2-1, jedna bronze jedna gold, obje 100% chemistry, sa visokim moralom i fitnessom. Čak mi bolje igraju bronze igrači. Uopće ne kužim, trče ko ludi, aktivni su otvaraju se, bez problema dobijem gold timove u sezoni, a igram u prvoj diviziji, a nekad se vratim u drugu (trenutno). Dok se sa gold timom skoro svaki put mučim i mučim, ljudi se zabiju u ultra defense i idu na kontre... A zbog formacije 4-3-2-1 slab sam sa ubacivanjima sa strane, jer ova dva igrača nisu Wingeri nego Forward igrači. Možda sam se malo zeznio sa formacijom, možda bi mi ipak više odgovarala 4-3-3...

Nemožeš tvrditi da nema razlike, kada sam igrao sa bronze igračima nisam se mogao sastaviti sa loptom. Ostalo je više manje istina, a preporučam ti formaciju 4-1-2-1-2, istina skuplja je od ostalih, ali vrlo je učinkovita. Nisam pretjerano dobar igrač ili ti vrhunski poznavatelj igre, ali držim se jako dobro. Dosada sam sve divizije prošao iz prve i uspio sam ostati u prvoj diviziji sa 12+ bodova. Ovo sa ultra defensom je istina, ali takvi igrači su večinom low skill, danas sam naletio na frajera sa ultra defensom i bjesnom ekipom(neznam kako je došao do nje, ali samo mu fali Messi da bio imao najbolje igrače svijeta na jednom skupu). Mislio sam da će me samljeti, ali sam ga dobio 3-2 plus da sam mogao zabiti i koji gol više. Ipak nakraju skill odlučuje, jučer me nakantao frajer 5-1, a nije imao neku supermočnu momčad nego je jednostavo bio bolji. Večina igrača sa dobrim pace-om nema baš dobar balans, tako da ih se da presječi kad im se upučuje lopta.

EDIT:

G1g1-nerijetko mi se desi da dobijem gol kada ja imam korner pa strepim da ovaj ne pobere loptu i udari kontru, a ovako dosta rijetko dobijem iz kornera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:01 (Đapa club).
14 godina
G1g1 kaže...

Jel vi dobivate pun k**** golova iz kornera. Ja ih dobivam skoro iz svakog drugog, jel ima kakva fora kak se bolje obraniti ili?

Kad ti lopta ide bas blizu golmana, izadji van, a dalje lopte ce ti tesko zabit s glavom

Ako dobe loptu na glavu blizu gola a ti ne izađeš -> gol, ako lopta ide dosta dalje od gola a ti krenes izlazit -> neces stic do lopte i primit ces gol

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:09 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
Danas sam pobedio jednog lika sa pet njih u odbrani inace ima ekipu iz bundes lige,odbrana naldo,santana i dante znaci njih dvojica CB sa strane alaba i lam,lik igrao formaciju 5-2-3 i plus stavio na ULtra defensive znaci samo sam ja napadao a igrao sam sa brazilcima,stalno je imao prilike za kontre i tako mi je dao dva gola a ja sam se bas posteno namcuio i nekako uspeo ga pobediti sa tri prema dva i to izslobodnjaka u reziji Jadson-a ni manje ni vise za TITULU.

Totalno ne kuzim likove imaju extra odbranu a igraju skroz povuceno......

sa brazilcima cepam 4-1-2-1-2, onaj welington nei je mali tenk.
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pace igra preveliku ulogu u Ultimate teamu i točka. Al vidim da se i ostali bune za kornere. Dosta smiješno je što 90 % kornera napadačka momčad odnosi a trebalo bi biti suprotno. A ovih 10 % što odnesu obrambeni odmah se razvija u kontru i gol priliku. Isto tako, jel ima tko problema s ubačajima iz igre, meni svaki završava na drugoj stativi iako samo tapnem krug.

I vidim da se netko gore natrpo sa Joao Moutinhom, prva greška kod trejdanja, ja sam tako bio 3 Cissea uzeo pa ih nitko nije kupio 3 dana dok nisam stavio smiješno nisku cijenu. Isto tako sam prodavao i Moutinha i Marina s 4 1 2 1 2 formacijama za 2500 i nikad nitko nije kupio dok ne stavim bid na 150 pa onda nekako nabidaju do 3000.

Sad sam uspio skupit 40 k za trejdanje, sam se nadam da neće otić na glupe packove :D

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 20:36 (eZo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja cekam Jumbo gold packove!!!!
13 godina
FIFA 13

Najjači {#}

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam veliki problem sa originom.. skinio sam fifu i sada kad se hoću prijaviti piše da je netko već ulogiran a nigdje se nisam logirao prije.. sad sam instalirao i obavlja onaj synch već 10 minuta .. jer netko drugi ima problem s originom

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel se isplati uzeti Doumbiu za 9000k ili rađe jedan gold pack {#}.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Dam ti ja Doumbiu za 5000.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Uzimam odmah ako je u formaciji 4-1-2-1-2...

14 godina
FIFA 13

ovih dana me nesto ide u paketicima {#} dobio Ozila trenutno:P

neka preporuka za kolko da ga prodam?:D

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Gold pack, pa kud puklo...

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Jabulani kaže...

Uzimam odmah ako je u formaciji 4-1-2-1-2...

Nažalost nije,3-4-3 je, ali i dalje ima 8 chemistry sa "Rusima"

14 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Đapa club kaže...

Gold pack, pa kud puklo...

Evo uzeo sam jedan za 5000k i dobio Caceresa u 4-2-3-1 formaciji, ajde barem nije tragedija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 22:06 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo moje momčadi http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#b0Df0oCMnHPP6:pc

Imam još dvije gold momčadi, ali ova mi je nekako najbolja,brze špice i brzi obrambeni, Ledesma me iznenadio sa long shotovima, puno puta je odlučio utakmicu sa njima. Trebam još par igrača kupiti, ali i ovi su za sada super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav ekipa, jel ima itko ideju kako ubaciti Neymara na LW u ovu ekpu a da imaju svi 9 chemistry

http://www.futhead.com/fifa/squads/473899/#squad-player

Mislio sam staviti iz Santosa CM Arouca umjesto Pastorea pa dalje sve izmjesat al on mi ima uzasan high/high workrate za tu poziciju u 4-3-3 i ne svida mi se previse, 

pa ako ima tko kakav prijedlog hvala unaprijed {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A sta ce ti neymar i da voleo bi protiv tvog tima da se isprobam moj origin je Don_Omar_11!Pa ajde da se zezamo!
15 godina
FIFA 13

kako da vidim koju verziju igre imam?

lnova65

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice