Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 11
milanji kaže...

tomy lega, ti imas original fifu, mozes mi reci kakvo ti je stanje s vezom online, ping i jer lagga, na piratskoj na gamerangeru laga ko ludo, kakvo je tvoje iskustvo.. :D

A gledaj nije im baš online bog zna šta,kada ideš an head to head match,moram jedno 7,8 puta ulazit da mi nađe poštenog igraća,veza je sasvim oke i nema lagga,ali zna u nekim tekmama malo laggat,al sve u svemu je oke;)

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Aj bilo tko ima skpe daj dodajte me pa da nabacimo malo i prčamo;)

///CRO/// TommYY [roBBenMaN] mi je nick..;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 11

Jeste li skužili koje formacije djeluju odlično protiv drugih, tj. da su im protuformacije? Ja se borim sa 4-5-1, nikako da nađem odgovarajuću protuformaciju. {#}

Slobodno podjelite svoja saznanja. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Jeste li skužili koje formacije djeluju odlično protiv drugih, tj. da su im protuformacije? Ja se borim sa 4-5-1, nikako da nađem odgovarajuću protuformaciju. {#}

Slobodno podjelite svoja saznanja. {#}

Ja s Barcom uvijek igram 4-3.1.2

16 godina
Fifa 11

Barca Barca Barca.Svi sa barcom! Uzmi  Birmingham pa me pobijedi.

Uvijek kada igram igram sa klubom koji ima max 4 zvijezdice i nikad ali nikad ne diram postavke i pobjeđujem.dosada sam naišao samo na jednog lika koji je stvarno bolji.Baš vidiš da igra i da zna a ovi ostali sve sam teletabisi

Nogoš se najbolje nauči igrat sa slabim klubom. Kad se moraš potrudit,napravit akciju,i dobro otpucat. Najlakše uzet nekog iz barce i šutnut sa 30 i gol.Bezveze

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:27 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Uvijek kada igram igram sa klubom koji ima max 4 zvijezdice i nikad ali nikad ne diram postavke i pobjeđujem.dosada sam naišao samo na jednog lika koji je stvarno bolji.Baš vidiš da igra i da zna a ovi ostali sve sam teletabisi

Nogoš se najbolje nauči igrat sa slabim klubom. Kad se moraš potrudit,napravit akciju,i dobro otpucat. Najlakše uzet nekog iz barce i šutnut sa 30 i gol.Bezveze

Pa pobjedit cu te s Aston villom ako treba da ti se dokažem..s bilo kime možemo igrat nije pbolem..ja mogu sa svima igrat..stvarno..imaš skype?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:46 (Tommy_123).
16 godina
Nije aston villa kikiriki. :-) lovis u mutnom?
Mozes s kim hoces. Skype nemam ali se soba na gr zove 00 CROATIA Obicno igram oko 23
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Nije aston villa kikiriki. :-) lovis u mutnom?
Mozes s kim hoces. Skype nemam ali se soba na gr zove 00 CROATIA Obicno igram oko 23

Ne lovim u mutnom.hahahhaha..

Jednostavno volim igrat s njima;)

Hmm,daj javi se na PM pa da bacimo oko 8,9 ako ti paše?

16 godina
Fifa 11

Danas ne ali sutra bi mogli

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo novi Skorbordovi.

Znao sam da će složit kao s ps3-a;))

Isprobao i iskreno predobro je igrat;))

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 21:56 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to si napisao ko da scorebordovi mjenjaju i gameplay :)

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

to si napisao ko da scorebordovi mjenjaju i gameplay :)

Hahaha..ma bolje mi je atko..samo još da nekak net-se probaju stavit..i ja zaovoljan.

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

To je to care,zato sam i odustao igrat online,jer svi klinci igraju s Barcom i Realom,nema taktike samo soliranje s Messiem i Ronaldom i probijanja po boku neznaju takticki igrat ni pravit akcije i onda ti se smiju i nece vise igrat s tobom jer si kao losa liga za njih oni su carevi,a nemaju ni u od umjeca

15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...
Kill Frenzy kaže...

To je to care,zato sam i odustao igrat online,jer svi klinci igraju s Barcom i Realom,nema taktike samo soliranje s Messiem i Ronaldom i probijanja po boku neznaju takticki igrat ni pravit akcije i onda ti se smiju i nece vise igrat s tobom jer si kao losa liga za njih oni su carevi,a nemaju ni u od umjeca

Totalka..istina;))

16 godina
neaktivan
Fifa 11

Ti suti

1 1 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

ja igram stalno sa barcom jer mi je to omiljeni klub i pratim ih jos od 2003.godine i ove sezone nisam niti jednu utakmicu propustio pogledati...stalno igram s njima ali ne pokušavam solirati s messijem nego pokušavam "skinuti" tu njihovu igru od noge do noge i bezbrojna dodavanja i iz takvih akcija postizati golove (igram sve na manual,bez assista) i moram priznati da mi svaki dan sve bolje ide...

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Takodjer imam original i njihov online sustav ja katastrofa. Nikad nać tekmu a i kad nadješ ili laga ili se prekine u pola.GameRanger je puno bolji

Vidiš, na PS3 ima tekmi na pretek, čak ponekad i narušava stabilnost servera količina igrača...pa pukne veza!

A laga nema uopće.

Živciraju me jedino "kviteri" iliti idioti koji kad gube, prekinu konekciju i ode bodovi u zrak...

Govorim naravno o H&H ranked tekmama.

Badava mi prizna pobjedu od 3:0 kad mi ne registrira tekmu službeno - a trebam 100 do kraja završenih za zlato (trofej).

No, došlo bude to, zasad se i nisam previše bavil s tim.

Više igram sa svojim VP igračem, u Corinthiansu sam postal klupska legenda i sad tam igram 3. sezonu...

Uz to, igram i FeX ligu i u FIFA eXpert VP klubu...

Treba i nakupiti 500 tekmi sa VP igračem...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
Kill Frenzy kaže...

Takodjer imam original i njihov online sustav ja katastrofa. Nikad nać tekmu a i kad nadješ ili laga ili se prekine u pola.GameRanger je puno bolji

Vidiš, na PS3 ima tekmi na pretek, čak ponekad i narušava stabilnost servera količina igrača...pa pukne veza!

A laga nema uopće.

Živciraju me jedino "kviteri" iliti idioti koji kad gube, prekinu konekciju i ode bodovi u zrak...

Govorim naravno o H&H ranked tekmama.

Badava mi prizna pobjedu od 3:0 kad mi ne registrira tekmu službeno - a trebam 100 do kraja završenih za zlato (trofej).

No, došlo bude to, zasad se i nisam previše bavil s tim.

Više igram sa svojim VP igračem, u Corinthiansu sam postal klupska legenda i sad tam igram 3. sezonu...

Uz to, igram i FeX ligu i u FIFA eXpert VP klubu...

Treba i nakupiti 500 tekmi sa VP igračem...

Ja sam napravio svoj klub u Pro championship,kako već i igram s frendovima i ide nam sve bolje,taj mod e predobar barem meni ima mjesta za još igrača pa javite se;)?

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo napravio nove nike superfly III i jedne zlatne pa procjenite dali su dobre ili loše,što trebam promjeniti itd..

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta pricas nemozes pogodit sa 30 metara da si isus

kad mačaka nema miševi kolo vode
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Kill Frenzy kaže...

ja igram stalno sa barcom jer mi je to omiljeni klub i pratim ih jos od 2003.godine i ove sezone nisam niti jednu utakmicu propustio pogledati...stalno igram s njima ali ne pokušavam solirati s messijem nego pokušavam "skinuti" tu njihovu igru od noge do noge i bezbrojna dodavanja i iz takvih akcija postizati golove (igram sve na manual,bez assista) i moram priznati da mi svaki dan sve bolje ide...

A zašto im ti ne uzmes loptu na boku pa ne napravis akciju kako oces?

Cini mi se da ne znaš pa se lako iživciras...

kad mačaka nema miševi kolo vode
14 godina
neaktivan
Fifa 11

pozz ljudi.. novi sam član i eto podijelio bih iskustva sa fifom 11..

relativno ju malo igram jer sam bio jedan od onih koji su gurali pes..no to se promijenio i opaca.. :D

ugl slažem se da nekim članovima da se uči na manjim ekipama na ekipama gdje se puuno više zahtjeva uporaba taktike i vještine..

ja sam kretao manager mode već nekoliko puta bila je to roma villarreall i valencia..no nije to to.. pa sam uzeo nottingham forrest

želim ih vratiti tamo gdje im je i mjesto u premier ligu.. board mi je odma dao cilj a to je ući u playoff tj. biti 4. i proći u 4. kolo engleskog kupa..

pošto sam tek počeo .. ispao sam u kupu odma relativno mojoj greškom jer sam postavio rezervnu ekipu..dok  u ligi nakon 13. kola vodim bitku sa Prestonom jer imamo jednaki broj bodova..

što se tiče ekipe stvarno su svi u formi i ponekad mi se čini da je igranje na world class prelagano.. no dođe zadnja ekipa pa uzima bod..i to mi je super kod ove igre..

na manual mi je sve .

pošto sam imao 3,000 wage per week i 3,500 000 transfer budget doveo sam tek mladoga maxima  kannunikova.. iz tom tomska ima 19 godina i već me ugodno iznenadio jer je postigao 8 golova do sada

od bitnijih igrača tu su mi chris gunter (junior tottenhama) i kapetan paul konceshky (na posudbi iz l'poola )

i da za sve igrače manager modea..koji počinju igrati taj mode.. i ako krećete sa slabijom ekipom dovedite na moju preporuku luka chambersa.. ima 24. godine i overreall mu je oko 70 no čovjek je bog i batina u duelu .. 

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

To je to stari,ja sam prvo prelazio s Blacburnom,a sad sam krenuo ispocetka s Hertom Berlin

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je to stari,ja sam prvo prelazio s Blacburnom,a sad sam krenuo ispocetka s Hertom Berlin

Ja počeo s Borrusijom iz Dortmunda

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Jedan gol iz manager moda za 1:1 protiv Bayerna.

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/72591968

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fifa 11

Igram danas protiv frendova naveče pa bi trebo par savjeta. Ostale kak tak mogu pobjedit, no jedan što igra s Chelseajem mi ide na živce.

Uvijek ili igram nerješeno ili izgubim. On koristi onu bunker 5-2-1-2 formaciju i obavezno ubaci Torresa i Luiza. A taj Luiz mi samelje svakog ko mu se i približi. Jednostavno ne mogu doći do njegovog gola. Od tog frenda uvijek primim neke golove na kontre (Drogba kad krene u juriš ni tenk ga neće zaustavit).

Imate li savjete za taktiku i formaciju kako da mu razbijem taj bunker i napokon ga pobjedim??

P.S. Klub s kojim igram je AC Milan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 14:35 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Igram danas protiv frendova naveče pa bi trebo par savjeta. Ostale kak tak mogu pobjedit, no jedan što igra s Chelseajem mi ide na živce.

Uvijek ili igram nerješeno ili izgubim. On koristi onu bunker 5-2-1-2 formaciju i obavezno ubaci Torresa i Luiza. A taj Luiz mi samelje svakog ko mu se i približi. Jednostavno ne mogu doći do njegovog gola. Od tog frenda uvijek primim neke golove na kontre (Drogba kad krene u juriš ni tenk ga neće zaustavit).

Imate li savjete za taktiku i formaciju kako da mu razbijem taj bunker i napokon ga pobjedim??

Imaš opciju custom tactics,tamo podešavaš kakvo ce ti biti dodavanje,kako ce ti se igrači kretati,hoće li pasovi biti možda riskantniji ili će biti kraći sve zavisi..ja imam svoju formaciju 4-3-2-1 ja ti mogu pokazat kako sam ja namjestio ako oćeš.Trenutno razbijam s Tottenhamom u HtH matchevima;))

17 godina

Hoćeš li podjeliti tu taktiku? {#}

15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

4-3-1-2 ja igram s Milanom, Pato i Ibra u napadu, iza Cassano. Ako on ima Drogbu ti imas Ibru {#}

16 godina
Fifa 11

Zna li netko koji je zadnji patch od Fife 11 , da su mi svi transferi updejtani? bio bih jako zahvalan!

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice